26η ΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ… ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ι.Σ. !! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ;; ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ…;

 Αρχίζει και γίνεται το ανέκδοτο της χρονιάς. Και αν όλο αυτό που ζούμε ήταν μία κωμωδία, θα διασκεδάζαμε και θα γελούσαμε με το ανέκδοτο της αναστολής άσκησης επαγγέλματος του Φαίδωνα Βόβολη.

Δεν είναι όμως…

Αυτό που κρατάω όμως εγώ είναι ότι κατάφερα με τις επιθέσεις στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο να παγώσω την επικύρωση της αναστολής. Να τινάξω στον αέρα το αφήγημα του ιατρού Φαίδωνα Βόβολη – κινδύνου για τη δημόσια υγεία. Γιατί, όπως έχω γράψει και πει πάρα πολλές φορές, εδώ δεν πρόκειται για την υπεράσπιση του Βόβολη. Στη θέση του θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε άλλος ιατρός, τον οποίο θα υπερασπιζόμουν με το ίδιο πάθος. Γιατί εδώ υπερασπίζομαι την αντίθετη επιστημονική θέση. Την αποκλεισμένη επιστημονική κοινότητα, που στοχοποιείται, βάλλεται, απειλείται, λοιδορείται.

Δεν είναι όμως ο πραγματικός σκοπός μου το πάγωμα απλώς της αναστολής. Μπορεί να πέτυχα με αυτό να αποδείξω τον προσχηματικό χαρακτήρα της εισήγησης της 7ης Οκτωβρίου, αλλά εγώ θέλω την αναστολή για να την ανατρέψουμε στην ουσία της. Στην καρδιά της. Και αυτό δεν το θέλουν οι απέναντι.

Εγώ θα επιμείνω όμως. Θα επανέλθω στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, που είναι εξαφανισμένος και τηρεί σιγή ιχθύος, και θα απαιτήσω απαντήσεις. Εξηγήσεις. Γιατί καθυστερεί την αναστολή.

Και αυτό είναι και η μεγάλη δύναμή μας. ΕΜΕΙΣ θα ζητήσουμε την αναστολή, την ώρα που αυτοί ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ !

Μόνοι τους μπήκαν στον χορό.

Και τώρα θα χορέψουν…

Υ.Γ. Τα Μ.Μ.Ε. πού βρίσκονται;

Τον ξέχασαν τον Βόβολη…;

Τι να κάνουν κι αυτά…

Ό,τι μπορούν…

https://nikosantoniadis.tv/

loading...