Ότι φτάσαμε στον 21ο αιώνα όπου κάποιοι εισηγούνται ότι η πρόσβαση στην τροφή και στην περίθαλψη είναι προνόμιο δεν το λες και πρόοδο .

Βέβαια προτάσεις όπως η υποχρεωτική χρήση χρεωστικής κάρτας σε κάποιους κλάδους με υψηλή φοροδιαφυγή βρίσκει ως ανάχωμα τα προσωπικά δεδομένα που από την άλλη μοιράζουμε απλόχερα δείχνοντας στοιχεία ταυτότητας σχεδόν παντού . Φαντάζομαι ότι εδώ που φτάσαμε κανένας πολίτης δεν έχει πρόβλημα οι επισκέψεις σε οποιοδήποτε ιατρείο να πληρώνονται αποκλειστικά με χρήση πλαστικού χρήματος , δεν νομίζω να έχει θέμα και η πολιτεία . Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα κρίνουν και θα συγκρίνουν τι συνέβη σε πανδημίες του παρελθόντος και την σημερινή με τα προνόμια τον διχασμό, τα Μότο κτλ . Όλοι οι πολίτες οφείλουν να είναι προσεκτικοί για να είναι ασφαλείς και όταν τελειώσει η πανδημία να μάθουμε επιτέλους ποιανού ήταν η ιδέα του διαχωρισμού , των προνομίων και της πειθούς για να κριθούν εκ του αποτελέσματος . Αν οι Ευρωπαίοι είναι θαυμαστές του Κινεζικού μοντέλου , θα φανεί στο χειροκρότημα κατα πόσο τέτοιες πολιτικές μπορεί να έχουν τύχη στην Ευρώπη .

Όταν λέγαμε ότι τα εμβόλια είναι Τζουφια κ κρατάνε 2-3 μήνες λέγατε τον κόσμο ψεκ τώρα που η Ευρώπη ξαναγυρνάει σε lockdown με εμβολιασμούς γύρω στο 70-80% τι έχετε να πείτε λαμόγια? Εμβόλια με προστασία 2-3 μήνες είναι εμβόλια? ΕμΒόλια με δόσεις είχαμε ποτέ? Μόνο τώρα κ θα αυξηθούν κ άλλο γιατί απλά οι εμβολιασμοί που δεν ελέγχονται αυτοί δημιουργούν το πρόβλημα κ φυσικα βουβά το πρώτο ψέμα δώστε κ σανό που ξέρετε εσείς στα τρισαθλια κομματοσκυλα της ΝΔ που γράφουν εδώ άσε που ορισμένα είναι εντεταλμένα από τα γραφεία βουλευτακηδων σαπιλες τώρα κάνετε βουβά που λέγατε πριν μήνες για ελευθερία μέσω εμβολίων

loading...