«Σε 2 χρονάκια θέλω να δω πως θα είμαστε»! Εμβολιασμένοι αρχίζουν και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ – Δείτε ΤΙ ΕΓΙΝΕ στον «αέρα», vid


 

Αρκετά είναι τα δημόσια πρόσωπα που αντιστέκονται στην «ανθρωποφαγία» σε ό,τι αφορά τους ανεμβολίαστους.


Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Παπουτσάκη και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ελληνικό MeToo και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», μία κίνηση η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και «δίχασε» επωνύμους και μη.


Για την υπόθεση του Άρη Σερβετάλη, ο οποίος αποχώρησε από παράσταση, επειδή αρνείται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, η όμορφη ηθοποιός υποστήριξε: 


«Αν ήταν κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει από πριν, τότε δεν νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη. Κάποιοι έχουν αυτό το πιστεύω, αυτή τη θέση.Για κάποιους ανθρώπους είναι και πολιτική θέση.


Είναι και υπαρξιακό ζήτημα. Δεν θα παρέμβω εγώ στο πώς αισθάνεται ένας άνθρωπος. Καταλαβαίνεις τι εφιάλτη θα ζούσε αν συνέχιζε; Δεν θα αισθανόταν προδότης των πιστεύω του; Άρα, λοιπόν, ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε».


Αμέσως μετά πρόσθεσε: 


«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω εμβολιαστεί και θα κάνω αυτό που χρειάζεται. Μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους που φοβούνται. Ο άλλος αν φοβάται τι θα του πεις, κάνε το; Κι αν ο άλλος πιστεύει σε όλες αυτές τις θεωρίες; Εγώ δεν μπορώ με έναν φασιστικό τρόπο να διαχωρίσω τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς, γιατί έχουν πάρει μία άλλη απόφαση».


Η ίδια -και εδώ είναι το σημαντικότερο σημείο της συνέντευξης- παραδέχθηκε στον αέρα πως δεν πιστεύει ότι αν δεν εμβολιαζόταν θα κινδύνευε πραγματικά!!!


Συνεχίζοντας είπε στον «αέρα», έχοντας ένα «ένοχο χαμόγελο», ότι έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca φοβούμενη για τις..μακροχρόνιες επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία της:


«Το έκανα πρώτη-πρώτη και έκανα και το Astra το…”καλό”. Σε δύο χρονάκια θέλω να δω πως θα είμαστε».


Η παρακάτω αντίδραση της κατά τα άλλα ειλικρινέστατης ηθοποιού αποτελεί ένα μόνο δείγμα της γενικότερης συμπεριφοράς αρκετών εμβολιασμένων ανθρώπων.


Πολλοί δεν αισθάνονται το παραμικρό αίσθημα ασφάλειας, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ μάλιστα θέλουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω τους να εμβολιαστούν, απλά και μόνο για να μην αισθάνονται οι ΜΟΝΟΙ που «έπεσαν στην παγίδα».


Συμπεριφέρονται κοινώς σαν να έκαναν κάτι πολύ κακό, για το οποίο αισθάνονται ότι θέλουν να δικαιολογηθούν:


Δείτε το βίντεο (το επίμαχο σημείο ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ στο 2.07):


Δεν υπάρχουν σχόλια :