Απ οτι φαίνεται Αυτοί είναι οι ανεμβολίαστοι 1.500.000 αρνητές της 3ης δόσης , 3.000.000 οι «μόνιμοι » ,το 60% από τα 4.000.000 των πάσης φύσεως αλλοδαπών και , 100.000 – προς το παρόν – με πλαστά πιστοποιητικά .

 Εάν ανήκεις  σε μια από αυτές τις ομάδες , θα χαρούν πλέον κάποιοι να σε καταγράψουν , εάν πεθαίνεις    ,από ή εξαιτίας , ή και , της Covid-19.

Μόλις το 47% του πληθυσμού  λοιπόν- εάν κάνετε τους υπολογισμούς – που κυκλοφορεί στην επικράτεια έχει ( κατά τους εμβολιαστές ) την όποια προστασία του εξασφαλίζουν τα εμβόλια , όχι το 63+% όπως διατυμπανίζουν .

Τι σημαίνει αυτό ; ΑΝΑΠΟΦΕΥΤΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  που θα επηρεάσουν σύντομα –όταν εκκινήσουν θα είναι ραγδαίες  – τις ζωές εκατομμυρίων πολιτών, με δεδομένο ότι,  το τοίχος ανοσίας ήταν εξ αρχής  άπιαστο όνειρο για λόγους , που θα αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής έρευνας . Να είστε βέβαιοι γι αυτό !

Δύο πράγμα θα δείτε να συμβαίνουν πριν το μεγάλο ΜΠΑΜ !!

Α- Λήψη των πλέον αυστηρών μέτρων για τους « μη εμβολιασμένους » , όπως , τα στρατόπεδα καραντίνας στην Αυστραλία , κατ ΄οικον. περιορισμός κ.α Ήδη ,η Ελληνική Αστυνομίας εφοδιάστηκε μετά από δύο χρόνια – με εκπληκτικούς ρυθμούς – με 42 ειδικά αυτοκίνητα μεταφοράς ασθενών με Covid-19 τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα για να μεταφέρονται «κρατούμενοι μη- εμβολιασμένοι» , με στόχο άλλα 25.

Β- Πλήρης , παταγώδη κατάρρευση και αντικατάσταση του ΕΣΥ ( Εθνικού Συστήματος Υγείας ) από Ιδιωτικό δίκτυο κλινικών με το αρχικό σχήμα να ενεργοποιείται επίσημα σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα ( Τα λεφτά είναι πολλά και με προοπτική , και η πελατειακή σχέση που γεννιέται , πολλά υποσχόμενη  ) . Ήδη , συμφωνία με 11 ιδιωτικές κλινικές σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα ανακοίνωσε ο υπουργείο Υγείας,

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ θα έχει κλειδώσει πλέον σε βάρος των διαχειριστών και η «εξαγωγή» της κρίσης θα είναι μονόδρομος έτσι , είναι πλέον περισσότερο από ποτέ ορατή

1-Μικρής κλίμακας πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ( κάτι σαν συμφωνία κυρίων δηλαδή ) , χρονικά , όταν θα αναγκαστεί να πέσει στην Αγκαλιά του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) . Γι αυτό σέρνεται σε μια κούρσα εξοπλιστικών

2-Η ξαφνική υποβάθμιση της Πανδημίας Covid-19 σε ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ , ΑΛΛΑ με την υποχρέωση όλων σε υποχρεωτικό εμβολισμό κάθε χρόνο.

Κρατήστε το !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

loading...