Δεν είναι πια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ! Δείχνει να υπάρχει φανερό σχέδιο για κάθε οικογένεια που έχει παιδιά, vid

Όσοι πουν εντάξει έχει καλώς, οι υπόλοιποι;;;

Τον περασμένο μήνα, στις ΗΠΑ, ο διεθνιστής πρώην Κυβερνήτης της Βιρτζίνια Τerry Μcauliffe είπε πως οι γονείς δεν έχουν πια λόγο στην ίδια την εκπαίδευση των παιδιών τους, την οποία οι ίδιοι πληρώνουν.

Ανάλογο περιστατικό είχαμε και στην Ελλάδα με διευθυντή σχολείου να ζητά την παρέμβαση του Κράτους, προκειμένου να προστατεύσει, όπως είπε, τα παιδιά από τις ιδεοληψίες των γονέων τους .

Ο Terry Mcauliffe ενημέρωσε την πολιτεία της Virginia, ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για τα παιδιά. ‘Δεν νομίζω ότι οι γονείς θα πρέπει να λένε στα σχολεία τι να διδάξουν, είπε.

Δείτε πως περιγράφει το θέμα ο δημοσιογράφος του αμερικανικού FOXNEWS, Τάκερ Κάρλσον, καθώς το φαινόμενο είναι πλέον παγκόσμιο, κάτι που δείχνει πως ενδεχομένως υπάρχει πρόθεση ανάληψης της διαμόρφωσης χαρακτήρα των παιδιών από τις ίδιες τις κυβερνήσεις:

« Έτσι οι γονείς δεν ελέγχουν τα παιδιά τους. Έχεις δικαίωμα να πεις στον παιδίατρο τι είδους ιατρική περίθαλψη πρέπει να λαμβάνουν τα παιδιά σας; Όχι!

Αυτός είναι ο νέος κανόνας!! Η κυβέρνηση παίρνει όλες τις βασικές αποφάσεις για τα παιδιά σας. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την πολιτεία της Βιρτζίνια, είναι πλέον κανόνας για όλες τις ΗΠΑ (σ.σ. το ίδιο, όπως είδατε ζήτησαν και για την Ελλάδα).»

loading...