«Αυτό δεν είναι επιστήμη, είναι ΤΥΡΑΝΝΙΑ με ΒΕΛΟΝΑ»! Επιστήμονας ΞΕΣΠΑΕΙ, vid

 Συγκλονιστικά λόγια…

Νέο βίντεο με τον παθολόγο γιατρό από το Αϊντάχο των ΗΠΑ, Dr. Ryan Cole, ο οποίος έχει σοκάρει με τις φερόμενες αποκαλύψεις τους σε σχέση με τους εμβολιασμούς, προκαλεί ανησυχία στους «ειδικούς» που έχουν επιλέξει τα κράτη για την διαχείριση του COVID.

Το βίντεο μάλλον είναι από την πρόσφατη «Σύνοδο της Λευκής Ποδιάς», όπου γιατροί και επιστήμονες παρουσίασαν αξιοπρόσεχτα στοιχεία, τα οποία, όπως ισχυρίστηκαν, αφορούν τα εμβόλια.

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Dr Cole:

«Εγχέουμε κάτι στην ανθρωπότητα το οποίο δεν το ‘χουμε κάνει ποτέ ξανά σε μαζική κλίμακα και ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τι εγχέουμε ο ένας στον άλλο και γιατί το κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: Τι υπάρχει μέσα σ’ αυτά τα φιαλίδια; Τι υπάρχει μέσα σε αυτές τις βελόνες; Τι υπάρχει μέσα σ’ αυτά τα εμβόλια;

Χρειαζόμαστε ερευνητές δημοσιογράφους που να λένε ”τι βάζουμε στα ανθρώπινα σώματα;”.

Εννοώ ότι αυτά είναι χημικά, λιπίδια κλπ. Που δεν έχουμε εισάγει ποτέ πριν στην ανθρωπότητα….

Πολλοί εργαζόμενοι δεν είναι πρόθυμοι να γίνουν πειραματόζωα στο μεγαλύτερο πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα που έγινε ποτέ, χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση, χωρίς γνώση των μακροπρόθεσμων παρενεργειών: Είναι η ώρα να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να το σταματήσουμε αυτό.

Αυτό δεν είναι επιστήμη…. Αυτό είναι τυραννία με βελόνα!!!»

loading...