Βγάζουν «λάδι» τις φαρμακευτικές!!! Επίσημη καταγγελία ΣΟΚ για τα εμβόλια, vid

 Ακαταδίωκτο για όσους επιβάλλουν στους πολίτες ακόμα και τι θα βάλουν στο σώμα τους…

Ο Bob Hall είναι Αμερικανός πολιτικός που είναι Ρεπουμπλικανός μέλος της Γερουσίας του Τέξας.

Προέβη σε συγκλονιστικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι αφορούν τις φαρμακευτικές, οι οποίες τροφοδοτούν με εμβόλια και σκευάσματα και την Ελλάδα και μάλιστα απολαμβάνουν όπως και οι τηλε-ειδικοί το ακαταδίωκτο!!!

«Το πρόβλημα που έχουμε τώρα στην Αμερική είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια οι φαρμακευτικές εταιρείες ήρθαν στην κυβέρνηση και είπαν: -“εάν δεν κάνετε κάτι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με αυτό το πράγμα που κάνουμε, το οποίο έχει πολλές ανεπιθύμητες παρενέργειες, θα σταματήσουμε να φτιάχνουμε τα εμβόλια.

Οπότε η κυβέρνηση παρενέβη και δημιούργησαν μια ασυλία. Αυτή τη στιγμή οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν πλήρη ασυλία για τα εμβόλια. Δεν ευθύνονται για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες ή θάνατο από τα εμβόλια.

Κανείς δεν αναγνωρίζει ποιος θα είναι υπεύθυνος για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες, και υπάρχουν ανεπιθύμητες παρενέργειες. Έχω μια αναφορά από το Μedicare, η οποία είναι πολύ ακριβής  έκθεση, η οποία δείχνει ότι έχουμε σημαντικές παρενέργειες και αριθμούς θανάτων. Έτσι, μέχρι κάποιος να πει ότι θα είναι υπεύθυνος, όλοι το μόνο που θα κάνουμε είναι να φτυαρίζουμε, και να αποσύρουμε εργαζόμενους που αν κάνουν το εμβόλιο και έχουν αρνητικές παρενέργειες, πρέπει να το φροντίσουν οι ίδιοι».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα, λοιπόν, οι φαρμακευτικές εταιρείες ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ και τους λένε ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Γνωστό πάνω κάτω αλλά είναι άλο να το ακούει κανείς από επίσημα πολιτικά χείλη, έστω άλλης χώρας!

loading...