Πλυντήριο παιδοβιαστών η ΤV με την ανοχή του ΕΣΡ.

Όσο το ΕΣΡ σφυρίζει αδιάφορα, το επικίνδυνο δηλητήριο διαπερνάει την τηλεόραση. Η Ζήνα Κουτσελίνη συγκινείται με τον Δημήτρη Λιγνάδη, όσο εμάς δε μας περισσεύουν δάκρυα για δράστες/φερόμενους ως δράστες. Σε μία εποχή που ήρθε η ώρα να σπάσει η σιωπή για κάθε κακοποίηση, ο χώρος ανήκει στα θύματα κι εμείς οφείλουμε να τα ακούσουμε.

Ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή της, «Αλήθειες με τη Ζήνα» χαρακτήρισε ως «συγκινητική» τη θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε και έπαιξε ο Δημήτρης Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης. Το ρεπορτάζ θύμιζε αφιέρωμα στον ίδιο τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από το οποίο το κοινό ενημερώθηκε πως πρόκειται για μια «συγκινητική» παράσταση του πρότυπου έργου «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς» που ανέβασε η θεατρική ομάδα των κρατουμένων στο πλαίσιο δραστηριοτήτων δημιουργικής απασχόλησής τους υπό την της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή, με καπετάνισσα τη Ζήνα Κουτσελίνη, «κιτρινίζει», φλερτάροντας με τις πιο μαύρες ανηθικότητες του κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων.

ΖΉΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙΣ….

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΏΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΊΚΑΝΗ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΊΚΑΝΟΥ ΖΑΒΟΥ ΠΟΎ ΔΕΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΓΙΆ ΤΟΝ ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΡΑΙΒΑΣ ΓΙΆ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΎΣ ΦΟΝΙΆΔΕΣ Ο ΧΡΌΝΟΣ ΣΤΈΡΕΨΕ……

ΝΤΡΟΠΉ ΣΟΥ…….

loading...