Ετοιμάζουν «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» με τα UFO! «Πρέπει να ανησυχείτε»! ΒΙΝΤΕΟ από την αμερικανική τηλεόραση

 

Το συνέδριο που έγινε στην Ουάσινγκτον…

Ο Tucker Carlson του Foxnews πέταξε ακόμα μία «βόμβα», η οποία αυτή την φορά αφορά το πολύκροτο θέμα των UFO!

Μεταξύ άλλων δήλωσε, επικαλούμενος δήλωση του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, David Shindeli:

«Πραγματοποιήθηκε ένα συναρπαστικό συνέδριο για τα UFO και τα πυρηνικά όπλα στην Ουάσιγκτον.

Επιπλέον ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, ο David Shindeli, είπε ότι ήταν μέρος ενός περιστατικού στο οποίο ένα UFO  απενεργοποίησε 10 πυρηνικούς πυραύλους ICBM.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

-Υπήρξε μακρά ιστορία περιστατικών των UFO και συναντήσεων με πολλές έρευνες για αυτά, από το 1947 και ακόμη νωρίτερα. Τον Σεπτέμβριο του 1966, ήμουν πολιτοφύλακας αξιωματικός ελέγχου εκτόξευσης της ICBM και αναπληρωτής διοικητής πληρώματος εκτόξευσης που στάθμευε στη βάση της αεροπορικής δύναμης Minot, AFB της βόρειας Ντακότα. Είχα εμπλακεί σε ένα περιστατικό UFO εκείνο τον καιρό, όπου ένα ιπτάμενο αντικείμενο παραβίασε (τον εναέριο χώρο) και αποσυναρμολόγησε συνολικά 10 πυραύλους ICBM με πυρηνική κεφαλή καθιστώντας τους μη εκτοξεύσιμους. – ».

Στην συνέχεια στην εκπομπή ήταν καλεσμένος, ο γνωστός δημοσιογράφος, Tom Rogan, ο οποίος ανέφερε σε σχέση με το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε και ως θέμα είχε τα UFO:

 «Αν και αυτοί οι κύριοι λένε τις ιστορίες τους εδώ και λίγο καιρό, τώρα το κάνουν με έναν τρόπο που επιτέλους μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη από περισσότερο κόσμο. Δυστυχώς όμως  δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί δημοσιογράφοι εκεί σήμερα, αλλά ίσως ήταν περισσότεροι από όσοι ήταν (παλιότερα).

Νομίζω ότι το σημείο κλειδί είναι ότι, άνθρωποι με κάποιες από τις υψηλότερες άδειες ασφαλείας στο αποκορύφωμα του ψυχρού Πολέμου για την αεροπορία των Η.Π.Α., λένε ότι τα UFO αλληλεπιδρούσαν με πλατφόρμες πυρηνικών όπλων και είτε τα κατέστησαν ανενεργά είτε τα έβγαλαν εκτός σύνδεσης.

Εξ ορισμού κάθε δύναμη που μπορεί να θέσει εκτός σύνδεσης τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε».

Τι συμβαίνει τελικά με το θέμα των UFO;;; Θα αποκαλύψουν την αλήθεια;;;

loading...