«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» από την Telegraph: «Οι ανεμβολίαστοι είναι ήδη μία ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ», vid

Δημοσίευμα βάζει φωτιά» και προετοιμάζει τους πάντες για το λεγόμενο «σφράγισμα»!

«Οι ανεμβολίαστοι είναι ήδη μια παγκόσμια κατώτερη τάξη»!

Αυτός είναι ο τίτλος της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph»!

Το δημοσίευμα αναφέρει πως την περασμένη εβδομάδα, η Jacinda Ardern, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, παραδέχτηκε ότι τα νέα της σχέδια για χαλάρωση των περιορισμών μετατρέπουν την χώρα σε μια κοινωνία «δύο τάξεων».

Δείτε το βίντεο:

Αλλά αυτή η πολιτική δεν περιορίζεται στο νησιωτικό έθνος του Ειρηνικού, συνεχίζει το δημοσίευμα. Τα δελτία εμβολίων κερδίζουν έδαφος σε όλο τον κόσμο καθώς οι χώρες εισάγουν μεγαλύτερες ελευθερίες για όσους έχουν εμβολιαστεί, διακινδυνεύοντας την δημιουργία μιας μη εμβολιασμένης κατώτερης τάξης και αργότερα, ενδεχομένως, μια «παγκόσμιας μη σφραγισμένης τάξης», η οποία θα ζει σε φυλακές, όπως ευχήθηκε ο Τσόμσκι!!!
Στην Αυστρία, τονίζει η Telegraph, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνεται και πάλι – και όσοι είναι ανεμβολιάστοι κινδυνεύουν να περιοριστούν στα σπίτια τους.
Την Παρασκευή, ο καγκελάριος της χώρας Alexander Schallenberg, προειδοποίησε ότι εάν ο αριθμός των ασθενών με Covid στις μονάδες εντατικής θεραπείας της Αυστρίας υπερβεί τους 600 – ή το ένα τρίτο της συνολικής χωρητικότητας της ΜΕΘ της χώρας – όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα αναγκαστούν να τεθούν σε καθεστώς lockdown και δεν θα μπορούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους υπό συγκεκριμένες συνθήκες.
Αυτή είναι μια από τις πιο ακραίες επιλογές που εξετάζονται, αλλά και άλλες χώρες παρεμβαίνουν στην ζωή των πολιτών τους σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν υψηλά ποσοστά εμβολίων.
Τον Ιούλιο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε μια πολιτική επιβολής εμβολιασμού για οποιονδήποτε εργάζεται για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Κάλεσε επίσης τους εργοδότες του ιδιωτικού τομέα να κάνουν περισσότερα για να ενθαρρύνουν τον εμβολιασμό.
Τον Αύγουστο, η United Airlines ανακοίνωσε εντολή εμβολιασμού για τους 67.000 υπαλλήλους της και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου η εταιρεία είπε ότι το 99 τοις εκατό είχε κάνει την ένεση. Περίπου 600 απολύθηκαν!
Η Tyson Foods – μια εταιρεία συσκευασίας κρέατος που απασχολεί 120.000 άτομα επέβαλε το εμβόλιο στους υπαλλήλους της.
Τα ίδια άλλωστε συμβαίνουν και στην Ελλάδα, όπου οι ανεμβολίαστοι δεν επιτρέπεται να μπουν σε κλειστούς χώρους, παρά το γεγονός πως οι εμβολιασμένοι νοσούν, νοσηλεύονται, μεταδίδουν τον ιό.
Μια «παγκόσμια κατώτερη τάξη» δημιουργείται από τους διεθνιστές! Ποια θα είναι η τύχη της;;;

loading...