Άρα σε απλά Ελληνικά η κυβέρνηση μαζί με τους αρίστους και ακαταδίωκτους τηλεγιατρούς αναγνωρίζει το Sputnik V για τους τουρίστες, όχι για τους Έλληνες.

ΜΕ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ….

ΘΑ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ “ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ” ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

H Ελλάδα έχει αναγνωρίζει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V ως ισοδύναμο με τα ευρωπαϊκά εμβόλια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ επιτρέποντας μόνο σε ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, να μπορούν να έλθουν στη χώρα μας με το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους.

Άρα σε απλά Ελληνικά η κυβέρνηση μαζί με τους αρίστους και ακαταδίωκτους τηλεγιατρούς αναγνωρίζει το Sputnik V για τους τουρίστες, όχι για τους Έλληνες.

Όμως ένας π. πολιτικός που τον ξέβρασε το εκλογικό σώμα για να μετατραπεί σε εθνική ρεζέρβα του πατριωτικού χώρου και για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για τον γιαλαντζί Πατριώτη που στήριξε την ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ και που έβριζε χυδαία και συκοφαντούσε ανηλεώς τους πολιτικούς του αντιπάλους, που με βιομηχανία αγωγών προσπαθούσε να φιμώσει όποιον του έκανε κριτική, εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού στη Σερβία με το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V. 

Την είδηση την είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος με ανάρτησή του (τώρα την έχει κατεβάσε) μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον εμβολιασμό του και γράφοντας: «Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω, όλα ανοιχτά, όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik, ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας».

Άρα  αφού στην Χώρα μας, το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V δεν αναγνωρίζεται σημαίνει πως ο Πανούλης ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ….. ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ δηλαδή του όπως οι ανεμβολίαστοι από τις 13 Σεπτεμβρίου έως και τις 31 Μαρτίου 2022 θα απαγορεύεται να πιούν καφέ, να φάνε έξω, να διασκεδάσουν αφού σε όλους τους κλειστούς χώρους εστίασης (καφέ, μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες, κλαμπ, κέντρα διασκέδασης) θα μπορούν να εισέρχονται μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης τελευταίων έξι μηνών. 

Το ίδιο θα ισχύει και για τα γήπεδα, ενώ τα μέτρα διαφοροποιούνται όσον αφορά σε κλειστά θέατρα, σινεμά, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Για αυτό Πανούλη, άσε τις συνεντεύξεις στο ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ γιατί κανείς τώρα πια δεν σε ακούει, όπως δεν ακούει τους αποτυχημένους πάσης φύσεως γυρολόγους πολιτευτάδες και αρχηγίσκους χωρίς οπαδούς !

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...