Αρθρο spoof : ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΟΡΒΗΓΙΔΩΝ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΤΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Θυμάστε το ζήτημα, που ξέσπασε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικείου μπιτς χάντμπολ τον Ιούλιο του 2021, όταν στο παιχνίδι για το χάλκινο μετάλλιο η ομάδα της Νορβηγίας κατέβηκε με σορτσάκια αντί για τα βρακάκια από μπικίνι, που ορίζουν οι επίσημοι κανονισμοί;

Όταν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τους επέβαλε πρόστιμο 1500 ευρώ ο πακιστανικής καταγωγής υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού της Νορβηγίας δήλωσε: ‘Τί αλλαγές απαιτούνται στον φαλλοκρατικό και συντηρητικό κόσμο των σπορ!’

Συναντήσαμε τις νεαρές αθλήτριες στο γήπεδο που κάνουν προπόνηση και ρωτήσαμε τέσσερις απ’ αυτές πώς το να καλύπτεις μέρη του γυναικείου σώματος θεωρείται φεμινιστικό και προοδευτικό μετά από δεκαετίες που συνέβαινε το αντίθετο.

Από τις απαντήσεις που έπεφταν βροχή σταχυολογούμε τις πιο αφοπλιστικές, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό αφενός με την σκληρότητα των εκφράσεών τους (για τις οποίες επέμεναν ότι είναι άκρως ευγενικές και συγκρατημένες) όσο και (παραδόξως;) για τις γνώσεις τους στην αρχαία ελληνική φιλολογία:

(Δεύτερη από αριστερά στην πάνω φωτογραφία / τρίτη στην κάτω): Το κάναμε επειδή όλες έχουμε μουσουλμάνους μετανάστες παντρεμένους εραστές, που δεν ανέχονται να βλέπουν τις δικές τους να κυκλοφορούν ξεβράκωτες.

(Πρώτη / τέταρτη): Πώς να το κάνουμε! Έτσι είναι οι πραγματικοί άντρες! Όπως μου δήλωσε ο δικός μου ‘Αν φορέσεις το ξώκωλο σορτσάκι θα βρω άλλο δοχείο νυκτός!’ Τι να ’κανα; Τον κυνηγάνε όλες οι Νορβηγίδες και οι μισοί Νορβηγοί και το ξέρω!

(Τέταρτη / δεύτερη): Οι μισοί τέως Βίκινγκς είναι μαλακοκούληδες κι οι άλλοι μισοί μαλακοκώληδες και τραβέλια (που βασικά είναι ασέξουαλ κι ακόμα περισσότερο αντιερωτικά). Αν ήταν Κύριοι θα είχαν σταματήσει τους μετανάστες στα σύνορα!

(Πρώτη / τέταρτη): Όταν οι Βίκινγκς ήταν άντρες κάνανε πολλά παιδιά, που πηγαίνανε μετανάστες, άποικοι και επιδρομείς. Τώρα εγκεφαλοπλυμένοι με τοξικά απορρυπαντικά καμαρώνουνε, επειδή έφτιαξαν μια χώρα ανοχής, που μάλιστα υποδέχεται τα πλεονάζοντα παιδιά των άλλων.

(Δεύτερη / τρίτη): Τους λίγους Βίκινγκς λεβέντες τους ρίχνουνε στις φυλακής τα σίδερα κι έτσι οι μοναδικοί άντρες, που κυκλοφορούν είναι οι σεξουαλικοί μετανάστες.

(Πρώτη / τέταρτη): Πόσα διαπολιτισμικά ζευγάρια έχεις δει που ο αρσενικός είναι από (το λεγόμενο) ‘προοδευτικό’ πολιτισμικό περιβάλλον και η θηλυκιά από ‘οπισθοδρομικό’; Ελάχιστα! Ο κανόνας είναι ο αρσενικός να είναι (το λεγόμενο) ‘φαλλοκράτης’ και η θηλυκιά ‘απελευθερωμένη’!

(Τέταρτη / δεύτερη): Το χειρότερο είναι ότι οι αυτοϊκανοποιητικά αυτοαποκαλούμενοι ‘πολιτισμένοι’ δεν τολμάνε ούτε να παρατηρήσουν το φαινόμενο! Εδώ να μου πεις νομίζουν ότι είναι Κύριοι και δεν βλέπουν ότι είναι ραγιάδες! Τόσο εγκεφαλοκαμένοι είναι!

(Τρίτη / πρώτη): Οι γυναίκες μετά από εξήντα χρόνια (με πρωτοπόρες τις γιαγιάδες και τις μανάδες μας) έδωσαν και πήραν για να καταλήξουμε εμείς ανικανοποίητες νευρωτικές. Πλέον καταλάβαμε το λάθος μας και επιστρέφουμε στις αιώνιες ηθικές αξίες!

(Τέταρτη / δεύτερη): Η αλήθεια είναι ότι μ’ όλα αυτά τα ξώκωλα είχαμε γίνει κρυόκωλες!

(Πρώτη / τέταρτη): Από τη στιγμή που άρχισα να ξε-ξεβρακώνομαι ήταν ζήτημα χρόνου να προσηλυτιστώ στο Ισλάμ και να φοράω τσαντόρ. Αν τον φας από πραγματικό άντρα σου αλλάζει την πίστη κυριολεκτικά!

(Δεύτερη / τρίτη): Όπως λέει ο χορός στην τραγωδία Αγαμέμνων του Αισχύλου (620-) αποκαλώ τον Θεό όπως του αρέσει και στην παρούσα φάση είναι προφανές ότι θέλει να τον αποκαλούνε Αλλάχ!

(Πρώτη / τέταρτη): Γι’ αυτό κι ο Αλλάχ έκανε όπως λέει ο χορός στην Αντιγόνη του Σοφοκλέους (622-) το κακό να φαίνεται καλό σ’ όποιους θέλει να οδηγήσει στην καταστροφή.

Τέλος οι (πάντα στην πρωτοπορία της γυναικείας απελευθέρωσης Σκανδιναβές) μας επέτρεψαν να τις φωτογραφήσουμε με τις γυναικείες αθλητικές ενδυμασίες του εγγύς μέλλοντος μετά τις αλλαγές που είναι ζήτημα χρόνου να επιβληθούν στον σημερινό ‘φαλλοκρατικό και συντηρητικό κόσμο των σπορ’.

https://fantastikanea.blogspot.com/

loading...