spoof άρθρο: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΝΑΞΙΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ Η 15Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Σύμφωνα με τον απεσταλμένο μας στο μέλλον ο Ο.Ε.Α. (που αντικατέστησε τον κακόφημο Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών) επέλεξε αυτή την ημερομηνία επειδή σύμφωνα με τα λόγια του Γενικού Γραμματέα του:

Τη νύχτα της 15ης Οκτωβρίου 2008 τέσσερις άνδρες εισέβαλαν σε ένα σπίτι, βίασαν βάναυσα μια 26χρονη μαύρη γυναίκα μπροστά στα μάτια του 24χρονου λευκού συζύγου της και ακολούθως σκότωσαν και τους δύο.

Θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα τέλεια άξια θύματα για το σκοπό της ενοποίησης των λαών στις τέως Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και παγκοσμίως.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι δράστες είχαν μη συμβατό με το αφήγημα της κυρίαρχης κάστας χρώμα.

Αν και η ταυτότητά τους ήταν γνωστή στην αστυνομία τουλάχιστον από τις 3 Νοεμβρίου 2008, αυτό αποκρύφτηκε από το κοινό, που την επόμενη μέρα θα πήγαινε να ψηφίσει και να εκλέξει τον πρώτο μερικώς μαύρο πρόεδρο.

Ακόμη και όταν έγινε γνωστό μετά από δύο ημέρες ότι οι βιαστές, βασανιστές και δολοφόνοι ήταν μαύροι, οι αρχές αρνήθηκαν ότι αυτό είχε σχέση με το έγκλημα και τα Μεγάλα ΜΜΕ (που σε διαφορετική περίπτωση θα χάλαγαν τον κόσμο από την ασέλγειά τους πάνω στα πτώματα) το άφησαν να πέσει στην λήθη.

Η μητέρα του, επανειλημμένως δήλωσε ότι πιστεύει ότι οι δολοφονίες είχαν φυλετικό κίνητρο και στις 11 Νοεμβρίου 2008 συνέταξε επίσημη επιστολή προς τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο αναφέροντας ‘Αν ήταν ληστεία, γιατί δεν ήρθαν όταν κανείς δεν θα ήταν σπίτι, αντί μέσα στην άγρια νύχτα; Για ποιο λόγο ο γιος μου και η νύφη μου ενέπνευσαν τόσο μίσος;’

Αυτό που έλαβε (επτάμισι μήνες αργότερα) ήταν μια ευγενική γενική τυπική επιστολή συλλυπητηρίων.

Λίγο αργότερα οι μητέρες των θυμάτων επιδίωξαν συνάντηση με τον πρόεδρο για να ‘συζητήσουμε πώς η θυσία των παιδιών μας θα μπορούσε να ενώσει όλους’.

Η σιωπή κυβέρνησης και ΜΜΜΕ ήταν τόσο εκκωφαντική και εύγλωττη, που κατέστησε σαφές ότι τα μεγάλα λόγια ήταν ψεύτικα και σκοπός δεν ήταν ο ενωτισμός αλλά ο ολοκληρωτισμός.

Η συνειδητοποίηση αυτή οδήγησε στην απογοήτευση όλο και μεγαλύτερων ομάδων πληθυσμού και την τελική διάλυση (μετά από πολλές θυσίες) των διαφόρων ψευδεπίγραφων Ηνωμένων Ενώσεων.Κυρίες και Κύριοι ο Οργανισμός Ελευθέρων Ανθρώπων ανακηρύσσει την 15η Οκτωβρίου σαν Ημέρα Ανάξιων Θυμάτων προς τιμήν της Κουιάνα Τζέκινς και του Γιαν Πάβελ Πιέτρζακ!

το ζευγάρι λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί

https://fantastikanea.blogspot.com/


loading...