ΤΟ "ΘΡΙΛΕΡ" ΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ Pfizer


ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ἙΜΒΟΛΙΑ"; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;Πρόσφατα, η οργάνωση ICAN (Informed Consent Action Network - Δίκτυο Δράσης για τη Συναίνεση κατόπιν Ενημέρωσης) ανακοίνωσε ένα

ανησυχητικό γεγονός σχετικά με το εμβόλιο COVID της Pfizer:

"Ο FDA διαβεβαίωσε το κοινό ότι θα παρέχει διαφάνεια για οποιοδήποτε εμβόλιο COVID-19 εγκρίνει. Αυτή η υπόσχεση θα περιλάμβανε σίγουρα την ενημέρωση του κοινού για το τι περιέχει το φιαλίδιο που εγχέεται στα χέρια εκατομμυρίων ανθρώπων."

Παρ' όλα αυτά, ο FDA επέλεξε να αποκρύψει από το κοινό ένα συστατικό που αποτελεί το μοναδικό υγρό συστατικό του συμπυκνωμένου περιεχομένου των φιαλιδίων των εμβολίων Pfizer!

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ICAN:

"Κατά την αδειοδότηση του εμβολίου της Pfizer, ο FDA ενέκρινε να δοθεί στο κοινό ένα ενημερωτικό δελτίο, το οποίο περιλαμβάνει κατάλογο των συστατικών του εμβολίου. Παραδόξως, ο κατάλογος αυτός δεν αναφέρει κανένα μυστικό συστατικό. Ποιο είναι το μυστικό συστατικό; Κανείς δεν γνωρίζει εκτός από την Pfizer και τον FDA. Στην τεχνική τεκμηρίωση που δεν προορίζεται για διανομή στο ευρύ κοινό, ο FDA αποκάλυψε ότι αυτό το μυστικό συστατικό αποτελεί περίπου το 22% του αραιωμένου περιεχομένου του φιαλιδίου (0,45 mL από 2 mL), αλλά απέκρυψε πλήρως το όνομα του μυστικού συστατικού".

"Οι δικηγόροι της ICAN επικοινώνησαν αμέσως με τον FDA και ζήτησαν την άρση της διαγραφής. Ωστόσο, ο FDA αρνήθηκε να το πράξει χωρίς επίσημο αίτημα. Ως εκ τούτου, η ICAN, μέσω των δικηγόρων της, υπέβαλε επίσημο αίτημα στον FDA να αποκαλύψει την ταυτότητα του μυστικού συστατικού".

Μετά από όλα αυτά, ο FDA αποφάσισε να αποκαλύψει το κρυμμένο συστατικό!

Πλέον, στο εν λόγω έγγραφο, στον πίνακα των σελ. 7-8, δεν υπάρχει καμία διαγραφή, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

Ποιο ήταν λοιπόν το περίφημο συστατικό, το οποίο τόσο επιμελώς μας έκρυβαν και χρειάζονταν επίσημο αίτημα και επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (FOIA) για να το αποκαλύψουν; Κατά τον FDA, τίποτα άλλο παρά αγνό και αθώο... νεράκι του Θεού!!!

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η... αποκάλυψη γέννησε περισσότερες απορίες απ' όσες έλυσε, καθώς εύλογα αναρωτιέται κανείς, για ποιο λόγο το νερό να κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό! Η οργάνωση ICAN εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία καταγγέλλει ότι ο FDA "παίζει παιχνίδια" με την ενημέρωση του κοινού για τα εμβόλια COVID:

"Αποκαλύπτοντας αυτό το συστατικό, ο FDA αποκάλυψε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑΔεν υπάρχουν σχόλια :