Καναδός γιατρός για τα εμβόλια mRNA: «Έκαναν λάθος – Δεν κατάλαβαν ότι η πρωτεΐνη-ακίδα είναι μια τοξίνη»

 

Σε δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν θύελλα αντιδράσεων προχώρησε ο Καναδός γιατρός Δρ. Byram Bridle ο οποίος ανέφερε ότι οι πρωτεΐνες ακίδες που κατασκευάζει ο οργανισμός μετά  το εμβόλιο τεχνολογίας mRNA είναι στην πραγματικότητα τοξίνες που μπορεί να προσβάλλουν διάφορα όργανα του σώματος.

Τώρα με νεότερη συνέντευξή του αναφέρει επιπλέον στοιχεία.

Ο Καναδός  γιατρό,ς ο οποίος επικαλείται μια νέα ερευνητική μελέτη από την Ιαπωνία αναφέρει

«Τα έκαναν θάλασσα. Πίστεψαν ότι η πρωτεΐνη-ακίδα ήταν ένα αντιγόνο, μόνο και μόνο  για να ανακαλύψουν ότι είναι μια τοξίνη, που μπορεί να ταξιδέψει σε πολλά όργανα του σώματος, προκαλώντας σοβαρές παρενέργειες».

Χειρότερα ακόμη, οι πρωτεΐνες-ακίδες που παράγονται από τα εμβόλια mRNA εξαπλώνονται στον εγκέφαλο, την καρδιά, τις ωοθήκες κ.λπ., είπε ο γιατρός σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη για να συνεχίσει:

«Γνωρίζουν επίσης ότι η συγκεκριμένη  πρωτεΐνη είναι αυτή που χρησιμοποιεί ο  COVID-19 για να προσβάλλει τα κύτταρα – και τώρα είναι σαφές πώς προκαλεί ζημιά σε άλλα μέρη του σώματος.»

Όπως σημειώνει ο Δρ. Byram Bridle  η πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων, από μόνη της είναι η αιτία των αγγειακών, νευροεκφυλιστικών προβλημάτων που εμφανίζονται ως παρενέργειες και όχι αυτή του ιού.

Αρχικά θεωρούσαν ότι αυτή παρέμενε στο σημείο του εμβολιασμού (δελτοειδές), πηγαίνοντας στον τοπικό αποστραγγιστικό λεμφαδένα, για να ενεργοποιήσει  το ανοσοποιητικό σύστημα.

Αλλά μια νέα μελέτη βιοκατανομής από την Ιαπωνία παρακολούθησε την διαδρομή των πρωτεϊνών αυτών:

Μπαίνει στο αίμα μέσα σε λίγες μέρες, συσσωρεύεται στην σπλήνα, τον εγκέφαλο, το μυελό των οστών, το συκώτι, τα επινεφρίδια, ενώ παρουσιάζει  υψηλές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες.

Η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνα τοξίνη που προκαλεί βλάβη εάν βρεθεί στην κυκλοφορία του αίματος και συνδεθεί  με τα αιμοπετάλια, τα επιθηλιακά κύτταρα των αιμοφόρων αγγείων, επηρεάζοντας την πήξη του αίματος, δημιουργώντας καρδιακά προβλήματα.

Τώρα με νεότερη συνέντευξή του επιμένει στις αρχικές του τοποθετήσεις.

loading...