Εμβόλιο ή lockdown: Η κυβέρνηση φέρνει μέτρα πλήρους διαχωρισμού και ανελευθερίας – Όσα θα ανακοινωθούν αύριο

 Αποφασισμένη να εμβολιάσει όλους τους Έλληνες είναι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία άλλωστε έχει προμηθευτεί εμβόλια για 16 (!) εκατομμύρια πολίτες. 

Υπό αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση είναι έτοιμη να υιοθετήσει μέτρα πλήρους διαχωρισμού, καθώς έρχονται περισσότερες «ελευθερίες» για τους εμβολιασμένους και περισσότερες ανελευθερίες για τους ανεμβολίαστους.

Φυσικά να αναφέρουμε εδώ ότι οι «ελευθερίες» που διαφημίζει η κυβέρνηση δεν είναι τίποτα άλλο από μια δόση κανονικότητας, μια κανονικότητα την οποία έχει «κλέψει» η κυβέρνηση από τους πολίτες τον τελευταίο 1,5 χρόνο για τον Covid-19. Χωρίς βέβαια να μπορέσει να αντιμετωπίσει ούτε τον Covid-19, καθώς η Ελλάδα του σκληρού lockdown έχει ξεπεράσει σε θανάτους πλέον μέχρι και την Σουηδία. 

Ποια είναι τα νέα μέτρα που έρχονται 

Τα νέα μέτρα θα μπορούσαν να «βαφτιστούν» και ως lockdown για ανεμβολίαστους, καθώς οι ανεμβολίαστοι θα μπαίνουν σε lockdown και οι εμβολιασμένοι θα κυκλοφορούν «ελεύθερα». 

Συγκεκριμένα, οι εμβολιασμένοι θα πάψουν να έχουν τους περιορισμούς που υπάρχουν ακόμη και σήμερα, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν ελευθερία κινήσεων και στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας. Δηλαδή όσοι έχουν εμβολιαστεί να μπορούν να κινούνται ελεύθερα ακόμα και μετά τη 1 το βράδυ και να είναι παράλληλα όρθιοι στα κέντρα διασκέδασης, όταν βέβαια αυτά είναι μόνο για εμβολιασμένους.

Κυβερνητικά στελέχη τόνισαν πως «θα είναι πολύ πιο εμφανής η κανονικότητα στη ζωή των εμβολιασμένων συγκριτικά με τους ανεμβολίαστους».

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, Τετάρτη. 

Όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος θα κυκλοφορεί στο δρόμο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανά χείρας, καθώς θα υπάρχουν -μάλλον- έλεγχοι και στο δρόμο. Την ίδια ώρα μοιάζει αρκετά πιθανό να έρθει και η τρίτη και η τέταρτη δόση, αλλά και να απαιτείται εμβολιασμός κάθε λίγους μήνες εάν θέλει κάποιος να έχει τα «προνόμια» του εμβολιασμένου. 

loading...