ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΑ GREEN PASS! ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΧΩΡΑ! ΚΛΕΙΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΕΣ. ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ!!


15 ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτες εικόνες. Με τα κορμιά τους χιλιάδες λαού απέκλεισαν το λιμάνι στην Τεργέστη… Με τα κορμιά τους υπερασπίζονται τα σώματα τους την αυτοδιάθεση από την υγειονομική λοβοτομή συνειδήσεων απαιτώντας άμεση

κατάργηση του υγειονομικού πάσου/green pass που από 15/10/21 τέθηκε σ’ εφαρμογή σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ιταλία.

Το μέτρο πλήττει 23.000.000 εργαζόμενους. Οι μη νοσήσαντες και μη εμβολιασμένοι πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ με δικά τους έξοδα που κοστίζει 15 ευρώ. 

Το κίνημα απαιτεί κατάργηση του green pass

Ο λαός το ‘πε και το ‘κανε. Μετωπική με μεγαλοτραπεζίτη Ντράγκι. Ο λαός δεν κάνει πίσω. Πλημμύρισαν οι πόλεις από κόσμο φούσκωσαν τα κανάλια από πλήθος στη Βενετία. Διαδηλώσεις μαζικές σε Μιλάνο, Μπολόνια, Τορίνο, Γένοβα, Φλορεντία, Ρώμη, Ούντινε, Κάλιαρι, σε όλη την Ιταλία σε όλες τις μεγάλες και μικρότερες πόλεις..

Ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Τέλος τα πειράματα….Παραλύει η χώρα. Λιμενεργάτες και λαός μπλόκαραν λιμάνια κι αεροδρόμια. 

Σε Τεργέστη και Γένοβα απέκλεισαν τα λιμάνια ανάλογη απόπειρα στην Ανκόνα στο Fiumicino μπλόκαραν το αεροδρόμιο και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI ΔEΙΤΕ TO BINTEO 
ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...