Great Reset: Βάζουν στο «στόχαστρο» τις μονοκατοικίες για λόγους «οικολογίας»! – Τι είπε η Γαλλίδα υπουργός Στέγασης

 «Η κατασκευή μονοκατοικιών ήταν μια βλακεία από οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής απόψεως»

Ξετυλίγεται μέρα με την μέρα το σχέδιο των διεθνιστών, καθώς με αφορμή τον κορωνοϊό έχουν βάλει σκοπό να αλλάξουν τελείως την Ευρώπη. 

Τελευταίος στόχος τους… οι μονοκατοικίες, η κατασκευή των οποίων ήταν «μια βλακεία από οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής απόψεως», σύμφωνα με την υπουργό Στέγασης της Γαλλίας, Emmanuelle Wargon. 

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο στην Γαλλία, η οποία όπως και η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την παράνομη μετανάστευση, καθώς αρκετοί πολίτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση θέλει να τους στοιβάξει σε τεράστιες πολυκατοικίες, «κινεζοποιώντας» με αυτό τον τρόπο τελείως την Γαλλία. 

Μετά τον σάλο η Γαλλίδα υπουργός ανακατασκεύασε την δήλωση της, σύμφωνα με το batiactu, υποστηρίζοντας ότι με αυτή την δήλωση της εννοούσε την πολεοδομία του 60′ και του 70′ και ότι δεν επιθυμεί να καταργήσει την μονοκατοικία. «Το ερώτημα είναι που και πως χτίζουμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στα όνειρα των Γάλλων», πρόσθεσε. 

Παρόλα αυτά οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει ντόρο στην Γαλλία και αρκετά ΜΜΕ έχουν αναρωτηθεί το εξής: «Θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις μονοκατοικίες μας; Τι μύγα τσίμπησε την υπουργό Στέγασης»;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι διεθνιστές έχουν σκοπό να αλλάξουν τελείως τη ζωή που ξέραμε, καθώς τόσο η τροφή, όσο και τα σπίτια που θα μένουμε δεν θα είναι τα ίδια. 

loading...