GEWKWN: Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ…Οι ψυχοπαθείς ‘’ηγέτες’’ της Γης μας οδηγούν στον αφανισμό….

Τι θα συμβεί στο επόμενο μεγάλο οικονομικό κραχ όταν εξαφανιστούν τρισεκατομμύρια ευρώ και δολάρια «χάρτινου πλούτου»;  Τι θα συμβεί όταν η επερχόμενη πιστωτική κρίση προκαλέσει δραματική πτώση της οικονομικής δραστηριότητας και εκατομμύρια άνθρωποι χάσουν την δουλειά τους;

Αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή, η παγκόσμια  οικονομία βρίσκεται σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι δείχνει, παρόλο που οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να απολαμβάνουν την ψεύτικη ευημερία τους που τροφοδοτείται από χρέη.

Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει ότι ζούμε στη μεγαλύτερη φούσκα χρέους στην ιστορία του πλανήτη, και όταν αυτή η φούσκα σκάσει θα ζήσουμε καταστάσεις πρωτόγνωρες,  λίγοι άνθρωποι το καταλαβαίνουν αυτό και άρχισαν να προετοιμάζονται……. Δυστυχώς όμως  οι περισσότεροι δεν το κάνουν και θα το μετανιώσουν πικρά, μεταξύ αυτών και εμείς οι Έλληνες που έχουμε εδώ και χρόνια προειδοποιηθεί από τους Γέροντες……

 

Η πικρή αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων θα αντέξει  λιγότερο από ένα μήνα με όσα έχουν ( αν έχουν ) αποθηκεύσει στα σπίτια τους……. Οι περισσότεροι από εμάς τους Έλληνες είμαστε συνηθισμένοι να τρέχουμε στο σούπερ μάρκετ την τελευταία στιγμή, και δεν σκεφτόμαστε τι θα συνέβαινε αν ξαφνικά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό όταν συμβεί…..

 Οι ειδικοί προβλέπουν  ότι η συντριβή του χρηματιστηρίου και η οικονομική κατάρρευση στην περίοδο 2021 – 2022 είναι αναπόφευκτη…………ΞΑΦΝΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΑ….

Τι θα συμβεί μετά την οικονομική κατάρρευση;  ΧΑΟΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΘΑΝΤΑΤΟΣ…….ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ, έλλειψη τροφίμων και νερού, διακοπές ρεύματος, πολιτική ανυπακοή, ιατρική κρίση και χειρότερα….

Οι τράπεζες θα κλείσουν (καταρρεύσουν)  και δεν θα μπορούν να διαπραγματευτούν, τα δε κτήρια τους θα πυρποληθούν από τους καταθέτες που έχασαν τα χρήματα τους,  αυτό σημαίνει ψηλή ζήτηση και χαμηλή προσφορά τροφίμων, φυσικού αερίου, πετρελαίου και άλλων αναγκών, όπως το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα…  εμείς οι Έλληνες πιστεύουμε ( όπως πάντα ) ότι όλα αυτά ΑΝ συμβούν, θα αφορούν τους άλλους λαούς και όχι εμάς, και αυτή η νοοτροπία θα έχει μεγάλες συνέπειες και καταστροφή….

Τα παγκόσμια αποθέματα τροφίμων έχουν φτάσει στο χαμηλότερο επίπεδο τους καθώς η οικονομία γίνεται ακόμη χειρότερη και τα παγκόσμια καιρικά φαινόμενα γίνονται ακόμη πιο ασταθή, η τιμές των τροφίμων θα ανέβουν πολύ ψηλά, ήδη άρχισε να συμβαίνει, οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους και απόλυτου χάους, και αυτό αυξάνει τις τιμές και προκαλεί εκτεταμένες ελλείψεις

Το CNN, και το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS)  προειδοποίησαν για ‘’κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματος μεταφορών’’ …

Σε λίγο καιρό θα νοιώσετε ότι είστε τυχεροί, όχι για τα χρήματα που έχετε φυλαξη στο σπίτι, αλλά για την αποθήκευση τροφίμων που έχετε κάνει ΣΗΜΕΡΑ –ΤΩΡΑ ……. και μην ξεχνάτε, χωρίς νερό, δεν θα αντέξετε ούτε λίγες μέρες

Όταν η οικονομία καταρρέει, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να γίνονται πολύ απελπισμένοι. Και οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν άσχημα πράγματα.

Οι ψυχοπαθείς «ηγέτες» της Γης, και οι Elite δισεκατομμυριούχοι η λέσχη των παιδόφιλων, των βιαστών και των έμπορων ναρκωτικών που κυβερνούν τον κόσμο, μας οδηγούν στον αφανισμό, με το 98% των ανθρώπων να πιστεύει τα ψέματα που λένε τα ΜΜΕ

Ζούμε στη χώρα της  παραπληροφόρησης, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτόν τον εικονικό κόσμο που μονοπωλήθηκε από απατεώνες,  ένας κόσμος στον οποίο τους αγωνιστές της αλήθειας τους αποκαλούν, ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους….

Ποιος θα πίστευε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού θα ακολουθούσε αδιανόητα το κάλεσμα των ψυχοπαθών  ‘’ηγετών’’ της Γης να δεχτούν να βάλουν ένα πειραματικό εμβόλιο ;   

Τι γίνεται όμως με εμάς τους ανθρώπους;  Ποιος είναι ο ρόλος μας σε αυτό το σαδιστικό δράμα;  ΥΠΑΚΟΗ ;

Η υπακοή όμως στο θηρίο είναι απλώς μια άλλη μορφή παραφροσύνης…….. υπακοή στο θηρίο είναι αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν ότι αποτελεί «υπεύθυνο πολίτη» δηλαδή  το να κάνεις αυτό που σου λένε να κάνεις…..

Eμπειρογνώμονες από όλον τον πλανήτη προειδοποιούν τους ανθρώπους να προετοιμάζονται για καταστροφική οικονομική κατάρρευση, ήδη η Κίνα και η Ρωσία προετοιμάζονται για ένα πτωχευμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ, προειδοποιούν ότι το δολάριο θα καταρρεύσει το 2021, αυτή η κατάρρευση θα είναι παγκόσμια και θα μειώσει όχι μόνο το δολάριο αλλά και όλα τα άλλα νομίσματα η κατάρρευση των νομισμάτων θα οδηγήσει σε κατάρρευση ΟΛΩΝ των χάρτινων περιουσιακών στοιχείων.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2015, ο ΟΗΕ ενέκρινε ένα έγγραφο με τίτλο «Μετασχηματισμός του κόσμου μας: Η ατζέντα του 2030 για βιώσιμη ανάπτυξη».

Οι υποστηρικτές το ονόμασαν «Νέα καθολική ατζέντα»

Το έγγραφο ζητά να δημιουργηθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια θρησκεία και ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα έως το 2030.

Θα γίνει σκόπιμη κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας.

το Vatican News κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο που ονομάζεται  Θεός και ο κόσμος που έρχεται  και βασίζεται σε συνέντευξη του Πάπα Φραγκίσκου……Στο βιβλίο, ο Πάπας Φραγκίσκος εκφράζει την υποστήριξή του για τη Μεγάλη Επαναφορά (ένα νέο οικονομικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για τον έλεγχο όλων στη γη), τη Νέα Παγκόσμια Τάξη (παγκόσμια κυβέρνηση) και ένα τέλος στην κυριαρχία των εθνών….. Ζήτησε να αλλάξει ο κόσμος και είπε: ‘’Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλο χρόνο’’.

Οι περισσότεροι άνθρωποι πού κυκλοφορούν στους δρόμους σήμερα συμπεριφέρονται νευρωτικά, είναι έτοιμοι να εκραγούν, δείχνουν αφηρημένοι, με τον νου τους να ταξιδεύει αλλού, άλλοι γιατί δεν έχουν δουλειές και πώς να ζήσουν τις οικογένειες τους, άλλοι γιατί ο μισθός τους δεν φτάνει για το ενοίκιο για την δόση του χρέους και για τα έξοδα των παιδιών τους …….Οι περισσότεροι υποφέρουν από κατάθλιψη, ενώ η κατανάλωση των ψυχοφαρμάκων έχει αυξηθεί δραματικά.

Οι πολιτικοί μας, είναι  ανεπαρκείς, αναξιόπιστοι και προδοτες, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα,  συλλαλητήρια επί συλλαλητηρίων και διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων διοργανώνονται για να ακουστεί φωνή απογνώσεως από πονεμένους και βασανισμένους ανθρώπους…….. κανείς όμως δεν ακούει.

Σε όλον τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τις δουλειές τους τις επιχειρήσεις τους, τα σπίτια τους και τις περιουσίες λόγω δανείων. Μεγάλες επιχειρήσεις διαλύθηκαν, τα εργοστάσια έκλεισαν, η βιομηχανία και το εμπόριο έγιναν συντρίμμια… Άνθρωποι εδώ και χρόνια άρχισαν να αυτοκτονούν γιατί  βλέπουν ότι τους έχουν εγκαταλείψει όλοι, ακόμη και η εκκλησία, που έχει αποστολή να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, η Ορθοδοξία Σεβασμιότατοι δεν είναι θεωρεία, δεν είναι τα πολυτελή αυτοκίνητα……  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ

Έλληνες μην περιμένετε τίποτα από τους πολιτικούς και από τους ιεράρχες, πάρτε το μέλλον των παιδιών σας και το δικό σας στα χέρια τα δικά σας, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ….. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 

loading...