Fauci: κατηγορείται για σκληρά πειράματα σε σκύλους!

 Πληροφορίες βγαίνουν στον αέρα σχετικά με πειράματα του Δρ Άντονι Φάουτσι σε σκύλους. Ο Φάουτσι κατηγορείτε για χρηματοδότηση πειραμάτων στα οποία σκύλοι ήταν κλεισμένοι σε κλουβιά γεματα σκνίπες που τους τσιμπουσαν ενώ ήταν δεμένοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο White Coat Waste Project, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, κατηγόρησε τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων ότι χρηματοδότησε το εν λόγο project. Μόλυναν σκυλιά beagle με παράσιτα που προκαλούν ασθένειες προκειμένου να δοκιμάσουν ένα πειραματικό φάρμακο.

«Οι ερευνητές μας δείχνουν ότι το τμήμα NIH του Fauci έστειλε μέρος μιας επιχορήγησης 375.800 δολαρίων σε ένα εργαστήριο στην Τυνησία για ναρκωτικά λαγωνικά και κλείδωσαν τα κεφάλια τους σε δικτυωτά κλουβιά γεμάτα με πεινασμένες σκνίπες , ώστε τα έντομα να μπορούν να τα φάνε ζωντανά», είπε η White Coat Waste στο The Hill.

«Κλείδωναν τα σκυλιά μόνα τους σε κλουβιά στην έρημο για εννέα συνεχόμενες νύχτες για να τα χρησιμοποιήσουν ως δόλωμα για να προσελκύσουν μολυσματικές μύγες», πρόσθεσε η WCW.»

 Αυτό είναι πραγματικά άρρωστο:

«Σχεδόν 1,7 εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν σε πειράματα σε συνολικά 44 λαγωνικά, τα οποία είδαν επίσης τα κουτάβια να τρέφονται με ναρκωτικά προτού σκοτωθούν και ανατεμαχιστούν».

Ευχαριστούμε τον @WhiteCoatWaste που το έφερε στο φως..

Ανέφερε το Lab Leak.

 https://macedonianet.gr/

loading...