Τσιμπήσατε πάλι, κορόιδα. Ακροαριστερή πράκτορας είναι η δήθεν πληροφοριοδότης του Facebook

 

Όλα αυτά ήταν προγραμματισμένα. Όλα αυτά ήταν σκόπιμα.

Η Frances Haugen, μια ακροαριστερή ακτιβίστρια που μεταμφιέζεται σε “πληροφοριοδότη” του Facebook, δήλωσε ότι τα μη λογοκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσταθεροποιούν τις δημοκρατίες κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Τρίτης ενώπιον της Επιτροπής Εμπορίου της Γερουσίας.

Η Haugen, η οποία θέλει το συντηρητικό περιεχόμενο να απαγορεύεται ανοιχτά με σκιές ή να εξαλείφεται, συνεργάζεται με τον πρώην αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του Ομπάμα, Bill Burton και την εταιρεία συμβούλων του, Bryson Gillette.

Σύμφωνα με το Free Beacon – η εμπλοκή του Burton στη βοήθεια για τη διαχείριση του δημόσιου ντεμπούτου της Haugen υποδηλώνει ότι το επιχείρημά της αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας των Δημοκρατικών. Αυτό είναι ξεκάθαρο καθώς ακούτε την Haugen να επιτίθεται σε όσους αμφισβητούν τις εκλογές του 2020. Μυρίζει σαν άλλη μια επιχείρηση των Δημοκρατικών.

Η Haugen δεν πιστεύει στην ελευθερία του λόγου στην Αμερική. Θέλει να ελέγχει τη σκέψη και το περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Αυτό την καθιστά εργαλείο της αριστεράς.

Το Facebook “μυστηριωδώς” έπεσε για αρκετές ώρες τη Δευτέρα, καθώς εμφανίστηκε αυτή η λεγόμενη πληροφοριοδότης.

Στη συνέχεια, η πληροφοριοδότης μεταφέρθηκε σε ακρόαση για να καταθέσει ενόψει του εκλογικού κύκλου του 2022.

Η Haugen ισχυρίστηκε ότι τα μη λογοκριμένα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης “αποσταθεροποιούν τις δημοκρατίες”.

“Για περισσότερες από 5 ώρες, το Facebook δεν χρησιμοποιήθηκε για να εμβαθύνει τις διαιρέσεις, να αποσταθεροποιήσει τις δημοκρατίες και να κάνει τα νεαρά κορίτσια και τις γυναίκες να αισθάνονται άσχημα για το σώμα τους”, δήλωσε η Haugen.

loading...