Το φιλοναζιστικό Facebook μπλοκάρισε το ΑΚΚΕΛ για δημοσίευμα κατά των εγκληματιών Ναζί στη Νυρεμβέργη

Η δίκη των Ναζί εγκληματιών στη Νυρεμβέργη ενοχλεί και καίει τα ναζιστικά υπολείμματα και τους αμετανόητους Ναζί εγκληματίες που υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Το Facebook διαρκώς εξυπηρετούσε το ναζιστικό απόστημα μπλοκάροντας κάθε δημοσίευμα, που καταδίκαζε τα εγκλήματα των Ναζί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, συνδέοντας σημερινές κυβερνητικές πρακτικές και ενέργειες με αυτά τα εγκλήματα και αποκαλύπτοντας ότι ουσιαστικά πολλοί από τους σημερινούς κυβερνώντες κινούνται στα χνάρια των Ναζί εγκληματιών.

Στις 22 Ιουλίου 2021 ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ δημοσίευσε στο Facebook ένα απόσπασμα από την δίκη του Hermann Goering στη Νυρεμβέργη στο οποίο απάντησε στην ερώτηση πώς μπόρεσαν οι Ναζί να πείσουν τον γερμανικό λαό να ανεχθεί όσα έκαναν τόσο σε Γερμανούς όσο και σε άλλους. Ο Goering απάντησε «Το μόνο πράγμα που χρειάζεται μία κυβέρνηση για να μετατρέψει τους ανθρώπους σε σκλάβους είναι ο φόβος. Εάν μπορείτε να βρείτε κάτι για να τούς τρομάξετε, μπορείτε να τούς κάνετε να κάνουν ό,τι θέλετε». Ακριβώς αυτό δηλαδή αυτό που κάνουν σήμερα πολλές κυβερνήσεις όπως και η κυβέρνηση στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας τον κορονοϊό.

Δυόμιση μήνες περίπου μετά, στις 7 Οκτωβρίου κάποιος υποτίθεται ότι είδε αυτό το συγκεκριμένο δημοσίευμα του προέδρου του ΑΚΚΕΛ και οδήγησε το Facebook να μπλοκάρει την οποιαδήποτε δημοσίευση από τον Πρόεδρο για 24 ώρες, ζωντανή μετάδοση για 30 ημέρες και προβολή διαφημίσεων για 30 ημέρες. Η δικαιολογία ήταν ότι το δημοσίευμα παραβιάζει τους όρους του Facebook σε ότι αφορά τα επικίνδυνα άτομα και τις επικίνδυνες οργανώσεις. Όποιος το διαβάσει (όπως και άλλα παρόμοια στο παρελθόν) είναι προφανές ότι όχι απλώς καταδικάζει το Ναζισμό και τους εγκληματίες του, αλλά και τις σημερινές ναζιστικές κυβερνητικές πρακτικές σε σχέση με τον κορονοϊό για επιβολή εμβολιασμού, “μέτρων” κλπ, δηλαδή σε καμία απολύτως περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υπέρ του Ναζισμού. Συνεπώς το “επικίνδυνα άτομα και οργανώσεις” που αναφέρεται το Facebook αφορά περισσότερο το ΑΚΚΕΛ δηλαδή το ΑΚΚΕΛ είναι επικίνδυνη ομάδα διότι αποκαλύπτει το ναζιστικό υπόβαθρο του χώρου, τον οποίο εξυπηρετεί το Facebook με την λογοκρισία που επιβάλλει. Θέλει η … εργαζόμενη κυρία να κρυφτεί αλλά η χαρά της λογοκρισίας δεν την αφήνει.

Αυτό που κάνει το Facebook είναι σταθερά να απαγορεύει την σύνδεση των παλαιών Ναζί με τους σημερινούς, δήθεν με την πολιτική ότι παρεμποδίζει την αναφορά σε επικίνδυνες οργανώσεις.

Το ΑΚΚΕΛ υπέβαλε ένσταση μέχρι και στην Επιτροπή Εποπτείας αλλά μέχρι το Σάββατο 9 Οκτωβρίου δεν υπήρξε καμία απάντηση και όπως είναι η εμπειρία σε τέτοια περιστατικά, όσο περισσότερο καθυστερούν να απαντήσουν τόσο περισσότερο σίγουρο είναι ότι δεν θα απαντήσουν. Σε κάθε περίπτωση το ΑΚΚΕΛ μπήκε στην διαδικασία αυτή για να υπάρχει προηγούμενο που θα αναφερθεί σε ολοκληρωμένη νομική προσφυγή με τρόπο που οι πάντες θα υποχρεωθούν να απαντήσουν στα πάντα.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

9/10/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...