Η εμβολιασμένη Ε.Δήμου νοσηλεύεται με Covid & επιτίθεται σε ανεμβολίαστους: «Να πεθάνετε χωρίς να δημιουργείτε πρόβλημα»


 «Είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου»!

Απίστευτες δηλώσεις έκανε η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο, αφού διαγνώστηκε με κορωνοϊό αν και ήταν πλήρως εμβολιασμένη, καθώς έκανε επίθεση στους ανεμβολίαστους! 


Την ώρα που η ίδια είναι «χάλια», όπως δηλώνει, αν και πλήρως εμβολιασμένη, βρήκε δύναμη να κάνει δηλώσεις, αλλά όχι για να κατηγορήσει την κυβέρνηση, τους «ειδικούς» και όσους υποσχέθηκαν «ελευθερία» στους εμβολιασμένους, αλλά στους ανεμβολίαστους. Ο λόγος; Άγνωστος! 


«Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι ανεμβολίαστοι σε μια χώρα; Θέλετε να ρίξετε κυβερνήσεις. Μην το κάνετε με αυτόν τον τρόπο. Μην διακινδυνεύετε τη ζωή μας. Οι γιατροί έλεγαν από την πρώτη εβδομάδα να μπω στο νοσοκομείο. Εγώ δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα λίγο πυρετό, αλλά έπαιρνα αντιπυρετικά. Αυτό με έριχνε. Ξύπνησα και αισθανόμουν ένα βάρος στο στήθος και κατάλαβα πως έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Απλά είπα πως αν μου κάνουν διασωλήνωση, θέλω να πεθάνω σπίτι μου.»!


Και υπογράμμισε: «Με έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά. Μιλάς ευτυχώς στο τηλέφωνο με βίντεο - κλήση. Φοράω αυτή τη μάσκα συνεχώς και με πιέζει πολύ στο πρόσωπο. Μου φωνάζουν να μην τη βγάλω γιατί θα αναγκαστούν να με διασωληνώσουν. Συνέχεια τη φοράω τη μάσκα. Και στον ύπνο μου. Λυπάμαι τους ανθρώπους που δεν έχουν καταλάβει για το πόσο σοβαρό πράγμα μιλάμε. Είναι κρίμα από Θεό. Θέλετε κύριοι να πεθάνετε ανεμβολίαστοι; Να πάτε να πεθάνετε. Χωρίς να δημιουργείτε προβλήματα στους άλλους».

Παράλληλα έβγαλε στη σέντρα την παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη λέγοντας πως το J2US ήταν πάρα πολύ κουραστικό και ήταν όλοι απρόσεχτοι και δεν φορούσαν μάσκες: «Ψυχολογικά είμαι χάλια. Δεν το παλεύω. Αυτή η μοναξιά του Covid δεν υπάρχει. Λίγο απρόσεχτα έγιναν όλα. Πιεστήκαμε πάρα πολύ για να αρχίσει το J2US. Φάγαμε 10, 12 και 16 ώρες το τριήμερο. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Από ότι μου λένε εδώ οι εμβολιασμένοι φτάνουν συνήθως στο νοσοκομείο όταν είναι πολύ κουρασμένοι. Ήμασταν και απρόσεχτοι όμως. Δε βάζαμε μάσκες, μια τρέλα επικρατούσε. Είχα πάρει μηχανή οξυγόνου στο σπίτι. Απορώ με αυτούς τους πανίβλακες που λένε διάφορα και αμφισβητούν τους γιατρούς. Δεν ήθελα να καταλήξω στο νοσοκομείο.»!


Και κατέληξε λέγοντας ότι όταν το ξεπεράσει, και βρεθεί ξανά στο J2US.

Δεν υπάρχουν σχόλια :