Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης:«Κολλάνε οι εμβολιασμένοι; Κολλάνε. Μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Μεταδίδουν. Αποδεικνύεται όμως ότι ο εμβολιασμένος σχεδόν περνάει τον Covid-19 ως μια κανονική γρίπη».

Ο Θ.Πλεύρης ομολογεί ότι οδήγησαν στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες δίχως λόγο: «Οι εμβολιασμένοι κολλούν και μεταδίδουν»!

Αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο lockdown

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ομολόγησε ότι χιλιάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βγήκαν σε αναστολή εργασίας χωρίς λόγο! 

Γιατί όταν παραδέχεται ακόμα και ο υπουργός ότι οι εμβολιασμένοι και κολλάνε και μεταδίδουν, τότε πώς γίνεται να θεωρούνται οι ανεμβολίαστοι «επικίνδυνοι» για τους υπολοίπους και οι εμβολιασμένοι να μην είναι; 

Ο Θάνος Πλεύρης είπε χαρακτηριστικά: «Κολλάνε οι εμβολιασμένοι; Κολλάνε. Μεταδίδουν οι εμβολιασμένοι; Μεταδίδουν. Αποδεικνύεται όμως ότι ο εμβολιασμένος σχεδόν περνάει τον Covid-19 ως μια κανονική γρίπη».

Δηλαδή αυτό το οποίο είναι γνωστό το παραδέχθηκε και ο αρμόδιος υπουργός, ότι οι λεγόμενοι Covid-free χώροι είναι απάτη και ότι ο εμβολιασμός είναι ατομική υπόθεση του καθενός, καθώς με αυτόν θα περάσει πιο ελαφριά τον ιό. 

Αφού πλέον αυτά τα αποδέχεται και η ίδια η κυβέρνηση γιατί δεν παίρνει πίσω την υποχρεωτικότητα; Γιατί δεν σφίγγει τα λουριά στους «ειδικούς» που ζητούν επέκταση της; 

Επίσης ο υπουργός Υγείας άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί lockdown στην Ελλάδα καθώς σε σχετική ερώτηση είπε: «Συζητάμε με τους λοιμωξιολόγους, οι επιτροπές εισηγούνται, η πολιτεία αποφασίσει. Οι αποφάσεις είναι σε συζήτηση και σύμφωνες με τις προτάσεις». 

Στη συνέχεια βεβαίως είπε ότι τα μέτρα θα αφορούν τους ανεμβολίαστους τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξουν οριζόντια τοπικά lockdown, ούτε περιορισμοί σε χώρους με αμιγώς εμβολιασμένους. Αν υπάρξουν μέτρα θα ισχύουν για τους μεικτούς χώρους (εκεί δηλαδή που συνυπάρχουν εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι), όπως στα θέατρα».

ογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως δεν υπάρχει καμία διαφωνία από «ειδικούς» και κυβέρνηση πως στους κλειστούς χώρους αμιγώς για εμβολιασμένους πρέπει να υπάρχουν περισσότερες ελευθερίες.

loading...