Πρώην διευθυντής του CDC: Δεν είναι σπάνιο να πεθαίνουν οι εμβολιασμένοι – Μόνο στο Μέριλαντ πέθανε το 40% – ΒΙΝΤΕΟ

 

Την ίδια στιγμή η Βρετανία παραδέχεται: «Τα επίπεδα αντισώματος Ν φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού».

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του στο Fox News, ο πρώην διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) Robert Redfield δηλώνοντας ότι περισσότερο από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν πρόσφατα από τον κορωνοϊό στο Μέριλαντ έχουν εμβολιαστεί πλήρως. 

«Συχνά οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι σπάνιο να πεθάνουν άτομα που είναι πλήρως εμβολιασμένα. Τυχαίνει να είμαι ο ανώτερος σύμβουλος του κυβερνήτη Χόγκαν στην πολιτεία του Μέριλαντ. Τις τελευταίες 6-8 εβδομάδες, πάνω από το 40% των ανθρώπων που πέθαναν στο Μέριλαντ, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι», είπε ο Redfield ως απάντηση στον θάνατο του πρώην υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ.

Βέβαια τη στιγμή του θανάτου του από ιογενείς επιπλοκές, ο Πάουελ έδινε επίσης μάχη με τον καρκίνο του αίματος που μείωσε την ικανότητα πρόληψης της μόλυνσης.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Μέριλαντ, το 65,7% των ενηλίκων στην πολιτεία είναι πλήρως ανοσοποιημένοι.

Την ίδια στιγμή η βρετανική κυβέρνηση παραδέχτηκε στις 22/10/21, στη νεότερη έκθεσή της για την επιτήρηση εμβολίων, ότι :«Τα επίπεδα αντισώματος Ν φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από δύο δόσεις εμβολιασμού». 

Αυτά είναι τα δεδομένα για τον κορωνοϊό που δεν… ακούγονται ιδιαιτέρως.

loading...