Για εναν αιρετικο,μια απλη σκεψη που θα του περασει απ το μυαλο του, ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ;; ΛΕΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;

Γράφει ο Γ.Ν   * —

 Η σταση μας απεναντι στα εμβολια με εκτρωνα εμβρυα,σε φαρμακα που δρουν στο DNA μας,σε τσιπακια και χαραγματα,εξαρτατε απ την σταση ζωη μας!

Αν βλεπουμε την ζωη μας,κοσμικα και μας νοιαζει μονο η υγεια,τροφη και στεγαση μας,για 10-15 χρονια περισοτερο απο καποιους αλλους ψεκασμενους,τοτε καλως και εμβολια να κανουμε και τσιπακι να βαλουμε,αρκει να επεκτινουμε το προσδοκιμο ζωη μας!

Ομως αν τα δουμε ολα υπο του πρισματος της Χριστιανικης πιστεως,τοτε θα πρεπει να εχουμε στο νου μας κατι βασικο,οτι,Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!

Ποια ειναι αυτη η κατασταση η πνευματικη μας?

Δεν ειναι ιδια για ολους τους ανθρωπους!

Για εναν ασκητη ισως να ειναι να φτασει 3000 μετανοιες την ημερα,να αποκτηση νοερα προσευχη και προσευχη με δακρυα!

Για εναν οικογενιαρχη να ειναι η υπομονη του σε μια-εναν απιστο συζυγο,εως τελους!

Για μια ιεροδουλο,μια κραυγη απογνωσης και κουρασης,ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΩΣΕ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!

Για εναν αιρετικο,μια απλη σκεψη που θα του περασει απ το μυαλο του,ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΙΡΕΣΗ? ΛΕΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Αν λοιπον ο ανθρωπος με αυτες τις ομολογιες και αυτες τις πνευματικες καταστασεις,φτασει στο πικ των δυνατοτητων του,ο Θεος μονο το γνωριζει;τοτε τον καλει κοντα του!

Γιατι ξερει οτι αν τον αφησει να ζησει κι αλλο,ισως χασει και αυτα,με υπερηφανες σκεψεις η’ με την αγανακτηση για το Θεο…!

Αν εχουμε αυτα ως βαση,τοτε ευκολα απαντουμε σε ερωτησεις οπως,κακο μας κανανε τα εμβολια και τα φαρμακα?

Πριν 80 χρονια ειχαμε προσδοκιμο ζωης 60 ετη και τωρα εχουμε 80 και 90 ετη και αυτο το ωφειλουμε στα φαρμακα και την επιστημη!

Και γω με το κοντο μου το μυαλο,σας λεω ΟΧΙ,εχετε λαθος!

Απλα με τα εμβολια,τα φαρμακα,την καλοπεραση,την αφθονια σε αγαθα….πηγαμε πολυ πισω την μετανοια μας,που οδηγει στη ταπεινωση και μας οδηγει στη Σωτηρια!

Πριν 80 χρονια  χωρις τα τωρινα φαρμακα,χωρις τις αφθονες τροφες…ο ανθρωπος ηταν τοσο κατακοπος να βγαλει τα ως προς το ζην,ηταν τοσο εξοικιωμενος με το θανατο!

Αφου σκεφτειτε οτι κανανε πολλα παιδια,στα χωρια ιδιως,γιατι υπολογιζαν οτι 1-2 θα τους πεθανουν απο καποια αιτια!

Και ολη αυτη η κακουχια και ανεχεια,τους κραταγε ταπεινους και το μυαλο τους στο Θεο! Και σε ηλκιες 40-50-60 ετων ειχαν την πνευματικη ωρημοτητα του τωρινου 90αρη!

Τωρα,εχουμε εμβολια,φαρμακα,τροφες πλουσιες,αυτοκινητα,αεροπλανα,διασκεδαση,ασωτη ζωη…τα οποια μας “ομορφαινουν” την επιγια  ζωη μας,μας κανουν να νοιωθουμε ατρωτοι και δυνατοι,μας κανουν και λιγο πολυ ουμανιστες…και θα πρεπει ο Θεος να μας περιμενει ποιο πολλα χρονια πριν να μας καλεσει κοντα του!

Θα πρεπει να περιμενει την ταπεινωση και μετανοια μας που θα ειναι απορια των γηρατειων μας και των νοσων που συνοδευουν το γηρας!

Ειτε λεγεται,ανοια,αλτσχαιμερ παρκισον,αυτοανοσα…που αναγκαστηκα μας σκυβουν το κεφαλι και μας ταπεινωνουν!

Αρα λοιπον,με κοσμικα ματια ΝΑΙ τα εμβολια αυξησαν το προσδοκιμο!

Με πνευματικα ομως ματια,τα εμβολια,πηγα λιγα χρονια πισω την μετανοια!!

Θα περιμενα απο Εκκλησιαστικους ηγετες τουλαχιστον,να βλεπουν και να κρινουν με πνευματικα ματια!!!!

Γράφει ο Γ.Ν

loading...