Πρώην Ιταλός υπουργός Ρ.Καστέλι: «Είμαι θύμα του εμβολίου - Όσα έζησα είναι αντίθετα με αυτά που λένε τα ΜΜΕ» «Το μετάνιωσα που εμβολιάστηκα»


Μία σοβαρή καταγγελία για παρενέργειες που προήλθαν από το εμβόλιο έκανε ο Ρομπέρτο Καστέλι, ο οποίος έχει διατελέσει υπουργός Δικαιοσύνης στην Ιταλία στην δεύτερη και τρίτη κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.


Μιλώντας σε ιταλικό ΜΜΕ ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας του. Τότε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε πως δυστυχώς είχε προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό του για τον Covid.


Όπως τόνισε αρχικά: «Είμαι ένα θύμα του εμβολίου, μολονότι δεν μπορώ να το αποδείξω, αλλά όλα δείχνουν αυτό».


«Εμβολιάστηκα τον Ιούλιο, και πέρασα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη με πυρετό, έκανα αιματολογικές εξετάσεις και έδειξαν ενδείξεις πιθανών θρομβώσεων, οπότε σταυρώνω τα δάχτυλά μου και ελπίζω να το ξεπεράσω», τόνισε και συνέχισε:


«Ενώ η γυναίκα μου, δεν εμβολιάστηκε, πέρασε τον COVID και πλέον είναι μια χαρά. Όσο για μένα θέτω υποψηφιότητα για λογοκρισία από το telegram και τα λοιπά social media, διότι το αφήγημά μου, βάσει αυτών που έζησα, είναι εντελώς αντίθετο με αυτά που αφηγούνται τα mainstream media.


Δεν ανήκω στους “αντιμεβολιαστές”. Είμαι εμβολιασμένος, αλλά το μετάνιωσα. Τώρα θα το ξανασκεφτόμουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια :