ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Η γυναίκα που κατέστρεψε το όνειρο της Ενωμένης Ευρώπης, η πρώην Γερμανίδα Καγκελάριος που διέσπασε την Ε.Ε. και η απλή Γερμανίδα πολίτης που μετέτρεψε την Ελλάδα σε αποικία επίσημα, αρνείται την πολιτική καταδίκη της από το γερμανικό λαό στις τελευταίες εκλογές και περιφέρεται στην Ευρώπη.

Πρώτη επίσκεψή της μετά το πιστοποιητικό απόλυσης της από Καγκελάριος με βάση το Σύνταγμα της Γερμανίας, πού αλλού, στην Ελλάδα, που κατέστρεψε ως Κράτος επί 20 χρόνια τώρα.

Την Ελλάδα που, διά της εγκληματικής πολιτικής της Κυβέρνησης Σημίτη, συνέτριψε οικονομικά μετατρέποντας σε μία νύχτα τις 100 δραχμές σε 1 ευρώ ή 340 δραχμές επιβαρύνοντας τις τιμές των αγαθών, χωρίς καμία αύξηση μισθών. 

Την Ελλάδα που φούσκωσε με δάνεια διά της εγκληματικής πολιτικής Κυβέρνησης Καραμανλή για να στρώσει το έδαφος στους επαίσχυντους Τσίπρα και Μητσοτάκη ώστε να την υποθηκεύσουν και να την ξεπουλήσουν για 100 χρόνια μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. 

Τον Μητσοτάκη που επιμένει να αρνείται την εξόρυξη του εθνικού πλούτου μας στην ελληνική ΑΟΖ και τη φωταγώγηση της Ευρώπης διά αγωγού του EastMEd.

Η αποτυχημένη Μέρκελ επέλεξε να έρθει αυτή την ιστορική ημέρα του “ΟΧΙ” στην Ελλάδα που αντιτάχθηκε στο φασισμό των Ναζιστών παγκοσμίως για να συμβολίσει την εκ νέου κατάκτησή της. Να λάβει τις τιμές του αποικιοκράτη από τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες των νεο-Οθωμανών. Μάταια γιατί δεν είναι παρά μόνο μία απλή πολίτης που την προσφωνούν ως Καγκελάριο μόνο οι δοσίλογοι της Ελλάδας.

Ας το καταλάβουν Μέρκελ, Μητσοτάκης, Μακρόν και Τσίπρας που αδημονεί να επανέλθει στην εξουσία μάταια. Η Ελλάδα ελευθερώθηκε και είπε “ΟΧΙ” ξανά στην παγκόσμια ιστορία. Οι Έλληνες θα αποκαλύψουν τα πολιτικά εγκλήματά τους σύντομα και θα τους κάτσουν στο σκαμνί της ιστορίας για να λάβουν ό,τι τους αξίζει.

Καμία τιμή στη Μέρκελ που διέλυσε την Ε.Ε. και έλαβε την πολιτική καταδίκη του λαού της. Είναι μία τουρίστας της πολιτικής που είναι persona non grata σε Ελλάδα και Ευρώπη της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Να πληρώσει τις γερμανικές αποζημιώσεις για τις θηριωδίες της γενιάς των γονέων της και μετά να επισκέπτεται τον τόπο του σύγχρονου μαρτυρίου των Ελλήνων, πλην των ντόπιων συνεργατών της στην αυλή του Μαξίμου.

“Goodbye, Mrs Merkel. Your communism is dead for ever”.

loading...