Έχει ξεφύγει η Μαντόνα: Αναπαριστά τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και δείχνει τα οπίσθια της! (φωτογραφίες)
Έχει ξεφύγει η Μαντόνα, καθώς τον τελευταίο καιρό κάνει διαρκώς ενέργειες για να προκαλέσει και να κερδίσει δημοσιότητα.Η Μαντόνα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τη τελευταία φωτογράφιση της, καθώς αναπαριστά την σκηνή στο κρεβάτι που βρέθηκε νεκρή η Μέριλιν Μονρόε και μάλιστα στη φωτογραφία είναι γυμνή.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο εξώφυλλό του V Magazine, η 63χρονη βασίλισσα της ποπ ποζάρει μπρούμυτα σε ένα στρώμα αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της, ενώ σε μια άλλη λήψη, διακρίνονται συνταγογραφούμενα χάπια στο κομοδίνο δίπλα της. Υπενθυμίζεται ότι η Μέριλιν Μονρόε βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Μπρέντγουντ στην Καλιφόρνια το 1962 και λέγεται ότι είχε πάρει υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών το προηγούμενο βράδυ.

Μάλιστα, μια φωτογραφία της σκηνής του κρεβατιού όπου βρέθηκε νεκρή, μοιάζει τρομερά με το σκηνικό που δημιούργησε ο φωτογράφος Steven Klein με τους πιστούς θαυμαστές της Μαντόνα να σπεύδουν να την χαρακτηρίσουν «κακόγουστη». «Για κάποιο νοσηρό και απόκοσμο λόγο, η Μαντόνα αποφάσισε να αναδημιουργήσει το κρεβάτι του θανάτου της Μέριλιν Μονρόε» έγραψε στο Twitter, ο ειδικός της ποπ κουλτούρας Μάικ Σίνγκτον. Πολλοί απάντησαν, γράφοντας: «Αηδιαστικό και ακατάλληλο» ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Αυτό μου προκαλεί αηδία. Είναι πολύ κακόγουστο».


Δεν υπάρχουν σχόλια :