Εφιάλτες !!! Μητσοτάκηδες και Παπανδρέου… …Οι δύο οικογένειες, οι οποίες καταστρέφουν τον Ελληνισμό εδώ κι ακριβώς έναν αιώνα.

Το ολέθριο «παιχνίδι» των Βενιζελικών με τη Δεξιά,
που «σκοτώνει» τον λαό !!!

Ακριβώς ένας αιώνας πέρασε από τότε που ξεκίνησε η μεγαλύτερη περιπέτεια που έζησε ο Ελληνισμός τούς τελευταίους αιώνες …Η περιπέτεια αυτή, η οποία στην κυριολεξία «αντέστρεψε» την επιτυχή «διασπορά» του στην Ασία από την εποχή τού Αλεξάνδρου …Η περιπέτεια αυτή, η οποία έθεσε σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωσή του. Ο αυτοκρατορικός Ελληνισμός —ή Ρωμιοσύνη, όπως αλλιώς είναι γνωστός—, ο οποίος επηρέαζε τη λειτουργία τής παγκόσμιας κοινωνίας, μπήκε σε μία εθνική «κονσέρβα» κι έγινε ένας μικρός λαός τής «περιφέρειας». Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ένας ολόκληρος αιώνας πέρασε από τότε και είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα …Το Βερολίνο «σχεδιάζει» και οι Βενιζελικοί από την Ελλάδα απλά «εκτελούν» …Εκτελούν στην κυριολεξία τον Ελληνισμό …Ανοίγουν «Κερκόπορτες» κι αφήνουν τα ξένα «αφεντικά» τους να αλώνουν τα «φρούρια» του Ελληνισμού. Λειτουργούν ως διασπαστικές «πέμπτες φάλαγγες» εκεί όπου χρειάζεται καθολική άμυνα. Από τον Λίμαν Φον Σάντερς και τον Ελευθέριο Βενιζέλο μέχρι τη Μέρκελ και τον Κούλη η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον ίδιο κι απαράλλαχτο τρόπο.

Δύο Οικογένειες είναι η «ρίζα» όλων των κακών στην Ελλάδα …Η οικογένεια του φιλοχρήματου Βενιζέλου —με τη μητσοτακική της «φύτρα» και «προέκταση»— και η οικογένεια τού ηδυπαθούς Παπανδρέου —στη μετα-Μινέικο εβραϊκή της εκδοχή—. Αυτοί είναι οι «φονιάδες» τής Ρωμιοσύνης. Δεν υπάρχει καταστροφή, η οποία να προκλήθηκε στον Ελληνισμό τον τελευταίο αιώνα και στην οποία να μην πρωταγωνιστούν αυτοί οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ των Ελλήνων. Όλα ξεκίνησαν από τους πειναλέους γιδοβοσκούς τού κουνιάδου τού Βενιζέλου, Κωστή Μητσοτάκη (1845-1898) …Του ιδρυτή τού κόμματος των «Ξυπόλυτων» …Του κόμματος αυτού, που «κληρονόμησε» ο Βενιζέλος. Οι μετέπειτα «Φιλελεύθεροι» του Βενιζέλου —οι οποίοι στην πραγματικότητα ήταν οι «Φιλάργυροι» του Μητσοτάκη— είναι εκείνοι, οι οποίοι κρύβονται πίσω από ΟΛΕΣ τις προδοσίες …Αυτοί, οι οποίοι ήταν κομπλεξικοί μέχρι θανάτου με τη φτώχεια τους. Από την ώρα που αυτοί οι ξυπόλητοι και πειναλέοι έφτασαν στην Αθήνα κι αντιλήφθηκαν «ψητό» μέσω της εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων, δεν υπάρχει αθλιότητα που να μην την έχουν δοκιμάσει, προκειμένου να επωφεληθούν.

Όταν αυτοί συναντήθηκαν με το ανώμαλο παπαδοπαίδι από την Αχαΐα, ήρθε κι έδεσε το «γλυκό» …Ο Ελληνισμός είχε μπει στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ύπαρξής του κι απλά ακόμα δεν το γνώριζε. Είχε γίνει στόχος παρασιτικών και μολυσματικών «ιών», τους οποίους —όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων— δεν θα μπορούσε να τους «ξεφορτωθεί» με τίποτε. Γαντζώθηκαν στην εξουσία και την έκαναν οικογενειακό τους επάγγελμα. Δικτυώθηκαν μέσα στον κρατικό μηχανισμό και έκαναν το ίδιο το κράτος οικογενειακή τους επιχείρηση. Από εκεί και πέρα, για να τα μονιμοποιήσουν όλα αυτά, άρχισαν τις προδοσίες …Τις μεγάλες προδοσίες. Προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία στην «ιδιόκτητη» Ελλάδα, έμαθαν να στηρίζονται και να συνεργάζονται μόνιμα με ξένους, αδιαφορώντας για τη βούληση του ελληνικού λαού …Μόνιμοι τρόφιμοι ΟΛΩΝ των Πρεσβειών των κυρίαρχων δυνάμεων.

Η τύχη τους ήταν ότι «έπεσαν» σε μια εποχή κοσμογονικών αλλαγών, στην οποία το «πτώμα» τού Ελληνισμού είχε μεγάλη αξία γι’ αυτούς που ήθελαν να κυβερνήσουν τον κόσμο. Αυτοί, οι οποίοι ονειρεύονταν κοσμοκρατορίες —και ήταν οι Προτεστάντες Αγγλοαμερικανογερμανοί—, έπρεπε ν’ αποφύγουν το «τέρας» που λεγόταν Ελληνισμός κι αυτό γινόταν μόνον με προδοσία του εκ των έσω. Πολύ πριν ο Χίτλερ «ξεχυθεί» στην Ευρώπη για να παραστήσει τον κατακτητή της, έπρεπε να εξουδετερωθεί ο Ελληνισμός τής Ανατολής …Η περίφημη Ρωμιοσύνη …Ένας λαός, ο οποίος ανήκε πραγματικά στην ΕΛΙΤ των λαών όλου του Κόσμου. Πολύ πριν οι σύμμαχοι και συνέταιροί του —Αμερικανοί και Άγγλοι— «πουλήσουν» στους λαούς τη «νίκη» τους απέναντί στον δικό τους Χίτλερ, έπρεπε να τακτοποιήσουν το λεγόμενο «Ανατολικό Ζήτημα» …Να εξουδετερώσουν αυτούς, οι οποίοι γνώριζαν πώς λειτουργούν οι αυτοκρατορίες, γιατί ήταν οι πιο πετυχημένοι δημιουργοί τους στην ανθρώπινη ιστορία …Έπρεπε να εξουδετερώσουν τους περίφημους Ρωμιούς.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ μπορούσαν οι Προτεστάντες ν’ αλλάξουν «σελίδα» στην ιστορία τού Κόσμου και να παίξουν το παιχνίδι τού ιμπεριαλισμού τους, εάν δεν εξουδετερωνόταν η Ρωμιοσύνη, η οποία έλεγχε την πιο πλούσια και μορφωμένη εκδοχή τής Ρώμης, που ήταν η Νέα Ρώμη. Έπρεπε να εξουδετερωθεί η Κωνσταντινούπολη και όλο το «σύστημα» γύρω απ’ αυτήν στην αχανή κι εχθρική γι’ αυτούς Μέση Ανατολή. Αυτό ήταν ένα προαπαιτούμενο γι’ αυτούς, οι οποίοι —από τότε— ονειρεύονταν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων …Μια Προτεσταντική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Έπρεπε εκείνο το σύστημα ν’ «αποσυναρμολογηθεί» και η Νέα Ρώμη να χάσει τα «πόδια» της. Αυτό, όμως, δεν γινόταν με απευθείας σύγκρουση, καθώς θα συσπείρωνε τις δυνάμεις τής οθωμανικής αυτοκρατορίας γύρω από τον Ελληνισμό …Έπρεπε ν’ απομονωθεί ο Ελληνισμός από το υπόλοιπο «κοπάδι», προκειμένου να «χτυπηθεί».

Αυτό γινόταν μόνον με προδοσία τού Ελληνισμού …Μόνον με προδοσία, η οποία θα τον έφερνε σε μια αυτοκτονική σύγκρουση με τους «εταίρους» του και η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα την απομόνωσή του και την εξουδετέρωσή του …Τους «εταίρους» του, οι οποίοι μέχρι τότε όχι μόνον δεν τον έβλεπαν εχθρικά ή ανταγωνιστικά, αλλά τον θαύμαζαν κι επένδυαν στη δική του προσπάθεια για την κοινή τους επιτυχία. Αυτή η εσωτερική «σύγκρουση» ήταν το ζητούμενο για τους Προτεστάντες κι έψαχναν να βρουν τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι θα τους το πρόσφεραν. Πλήρωναν όσο-όσο, τόσο σε χρήμα όσο και σε βόλεμα για μια τέτοια προδοσία. Σε μια εποχή λοιπόν, στην οποία διαμορφωνόταν η Προτεσταντική Παντοδυναμία σε ολόκληρο τον κόσμο, οι «ξυπόλητοι» —με επικεφαλής τον Βενιζέλο και τον στενό του συνεργάτη Παπανδρέου— επέλεξαν τους Προτεστάντες ως «αφεντικά» τους, για να τους προσφέρουν ό,τι επιθυμούσαν. Από εκεί και πέρα έγιναν τα «οικόσιτά» τους. Πάντα αποτελούσαν συνδετικούς «κρίκους» ανάμεσα σε Γερμανούς, Άγγλους κι Αμερικανούς, έτοιμοι να συμμετάσχουν στα παιχνίδια τους.

Αναπτύσσοντας αυτήν την ωφελιμιστική συμπεριφορά, έμαθαν να διεκδικούν την ελληνική εξουσία, υποσχόμενοι σε ξένους «ανταλλάγματα». Ζώντας ως προδότες —και με τα ρίσκα που αυτό συνεπάγεται—, έμαθαν να χειρίζονται την εξουσία με τρόπο τέτοιο, που ταιριάζει σε παρανόμους …Με τρόπο τέτοιο, που να τους εξασφαλίζει συνένοχους, οι οποίοι λειτουργούν καθαρά με όρους συμμορίας …Με τρόπο καθαρά ωφελιμιστικό, ο οποίος να τους εξασφαλίζει τον προσωπικό τους πλουτισμό και την επιλογή τής επιβίωσης μέσω της «δραπέτευσης» από τη χώρα. Κάθε νέα εθνική παραχώρηση αποτελούσε αντιπαροχή για νέο προσωπικό τους πλουτισμό. Κάθε νέα εθνική παραχώρηση σήμαινε βαλίτσες και κάποιο χρονικό διάστημα διαμονής εκτός Ελλάδας, μέχρι να «ξεχαστεί» η υπόθεσή τους και να ξαναγυρίσουν και πάλι πίσω με τις «πλάτες» των αφεντικών τους.

Αυτή η αγωνία τους για προσωπικό πλουτισμό —ο οποίος αποτελεί και την εγγύηση της επιβίωσής τους σε περίπτωση αποκάλυψής τους— είναι εκείνο που τους χαρακτηρίζει …Αυτό, το οποίο με τη συνεχή επανάληψη των ίδιων καταστάσεων μετατράπηκε σε μια άρρωστη απληστία. Η απληστία με τον τρόπο αυτόν μπήκε στο οικογενειακό τους DNA. Δεν υπάρχει ούτε μία κρατική δραστηριότητα, που να μη θέλησαν να βάλουν το «χέρι» τους και να επωφεληθούν. Είτε για να πάρουν προμήθειες οι ίδιοι είτε για να βολέψουν κάποιους δικούς τους συμμορίτες, ήταν αδύνατον ν’ αποφύγουν τον πειρασμό να βάλουν το «χέρι» τους στο «μέλι». Μέχρι την εμφάνιση των Βενιζελικών υπήρχαν πολιτικοί, οι οποίοι ξεκίνησαν πλούσιοι και πέθαναν στην «ψάθα», εξαιτίας τής πολιτικής τους δραστηριότητας. Οι Βενιζελικοί στο σύνολό τους —αντιθέτως— ξεκίνησαν από την «ψάθα» και πεθαίνουν μεγιστάνες με κληρονόμους και «δυναστείες».

Αυτό, το οποίο συμβαίνει με τους Βενιζελικούς, αποτελεί ένα «μυστήριο» γι’ αυτούς που δεν τους γνωρίζουν. Όλοι τους μεγιστάνες από το μηδέν, με μικτή πολιτικοεπιχειρηματική δραστηριότητα. Εντελώς «μαγικά» με κρατικά χρήματα έγιναν όλοι τους βαθύπλουτοι. Στην περίπτωση του Μητσοτάκη δε, ούτε αυτό ίσχυε …Αυτός έγινε μεγιστάνας χωρίς ΚΑΜΙΑ άλλη φανερή επιχειρηματική δραστηριότητα …Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε στην Αθήνα με μόνο κεφάλαιό του τους μύκητες των ποδιών του κι όταν πέθανε άφησε στα παιδιά του εκατομμύρια, χωρίς να έχει κάνει στη ζωή του τίποτε άλλο εκτός από πολιτική. Ο πειναλέος —ο οποίος επί Κατοχής γύριζε από συσσίτιο σε συσσίτιο για να φάει πολλαπλές μερίδες σε μια κοινωνία που πεινούσε— ήταν από τα 28 του χρόνια βουλευτής …και ΤΙΠΟΤΕ άλλο …Ίσως ο πρώτος καθαρά επαγγελματίας πολιτικός στη νεότερη ιστορία. Αυτός ο καθαρά επαγγελματίας πολιτικός άφησε πίσω του περιουσία μεγιστάνα και μια «μπίζνα» για τα παιδιά του. Αυτό είναι που «επαγγέλλονται» και οι απόγονοί του. Η οικογένεια Μητσοτάκη δεν ξέρει πού να βάλει τα εκατομμύριά της και επισήμως ΚΑΝΕΝΑ μέλος της δεν έχει κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία να δικαιολογεί τα εκατομμύρια αυτά …Όλοι τους θεωρητικά μισθοσυντήρητοι και κρατικοδίαιτοι κηφήνες …«Εν αναμονή» ηγέτες, οι οποίοι στο ενδιάμεσο διάστημα δεν κάνουν τίποτε απολύτως.

Έχοντας πλήρη επίγνωση του προδοτικού τους ρόλου, εδώ κι έναν αιώνα ζουν, τηρώντας καθαρά όλους αυτούς τους συνωμοτικούς κανόνες, οι οποίοι προβλέπονται για εγκληματίες και βέβαια για συμμορίες. Γνώστες όλων των κανόνων ασφαλούς «απαγκίστρωσης» από τις εστίες τους σε περίπτωση κινδύνου. Γνωρίζουν πού, πώς και μέσω ποιων θα «δραπετεύσουν» από τη χώρα σε περίπτωση ανάγκης …Ποιος θα τους «περάσει» απέναντι στην Τουρκία και από εκεί στην «αυλή» των αφεντικών. Είναι πάντα οπλισμένοι και προσπαθούν πάντα να διατηρούν γύρω τους μια επίσης οπλισμένη πολυπληθή φρουρά. Τα παιδιά τους τα μαθαίνουν πρώτα γεωγραφία και μετά όλα τ’ άλλα, προφανώς μόνο και μόνο για να γνωρίζουν πού βρίσκονται «κρυμμένα» τα κλοπιμαία, τα οποία θα τα έχουν ανάγκη για τη «δύσκολη ώρα». Η γνώση ξένων γλωσσών —με πρώτη προτεραιότητα τη γερμανική— είναι γι’ αυτούς το επίκεντρο της μόρφωσής τους, γιατί απλούστατα δεν ξέρουν πότε θα χρειαστεί να την «κοπανήσουν» και να ζήσουν στο εξωτερικό. ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ απ’ αυτούς δεν σπούδασε κάποια πραγματική επιστήμη. ΌΛΟΙ τους με «ρέστα» κοινωνικών «επιστημών» —συνήθως πληρωμένων σε ιδιωτικά Κολέγια—, κινούμενοι στις «παρυφές» τής ανώτατης εκπαίδευσης …Εξασφαλισμένη πλούσια ζωή ακόμα και για τους αγέννητους απογόνους.

Το «μυστικό» αυτής της πρωτοφανούς «επιτυχίας» των οικογενειών αυτών κρύβεται στην πρώτη τους συνεργασία με τ’ «αφεντικά» τους …Κρύβεται στην πρώτη τους προδοσία. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος με τον στενό του συνεργάτη Γεώργιο Παπανδρέου προκάλεσαν τη Μικρασιατική Καταστροφή κι απ’ αυτήν πλούτισαν. Από τη στιγμή που κατόρθωσαν και την έβγαλαν «καθαρή» μετά από μια τέτοια ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πρόβλημα δεν θα είχαν ποτέ. Πώς το κατόρθωσαν αυτό; …Το «χρέωσαν» στους πολιτικούς τους αντιπάλους …Το χρέωσαν στη Δεξιά, εγκαινιάζοντας μια «φάμπρικα» πρακτικής, η οποία θα τους έδινε τη δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν και να στέλνουν τον «λογαριασμό» στους «απέναντι». Αυτή η εφιαλτική πρακτική ξεκίνησε από τη Μικρασιατική Καταστροφή …Όλα από την αρχή προσχεδιασμένα. Αυτοί ήταν που προκάλεσαν τον λαϊκό παροξυσμό των «πολλών θαλασσών και ηπείρων», προκειμένου να προκαλέσουν τη στρατιωτική εκείνη επέμβαση, η οποία θα εξυπηρετούσε τα σχέδια των ΟΛΩΝ των Προτεσταντών και κυρίως των Γερμανών στην περιοχή. Ποια ήταν τα σχέδια αυτά; …Ήταν τα σχέδια εκείνα, τα οποία υπήρχαν για ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μικρά Ασία, προκειμένου να εδραιώσουν τη δική τους Νέα Τάξη.

Αυτά τα σχέδια ήταν απλά στη σύλληψή τους, αλλά απαιτούσαν πολύ προσοχή στην εφαρμογή τους και βέβαια πολύ αίμα. Σε πρώτη φάση θα έπρεπε να διαλυθούν όλες οι αυτοκρατορίες τής εποχής και στη θέση τους ν’ αναπτυχθούν αδύναμα εθνικά κράτη, τα οποία —λόγω της προηγούμενης αιματηρής διάλυσης— θα είχαν εχθρικές κι ανταγωνιστικές μεταξύ τους σχέσεις. Σε δεύτερη φάση θα εμφανιζόταν ο Χίτλερ, με μόνο στόχο την πραγματική καταστροφή των υποδομών των αδύναμών αυτών κρατών. Αυτός ήταν ο σχεδιασμός …Η πρόκληση κολοσσιαίων καταστροφών και η αποδυνάμωση του έμψυχου υλικού των λαών. Γιατί; …Γιατί αυτοί οι ίδιοι θ’ αναλάμβαναν να χρηματοδοτήσουν την ανοικοδόμησή τους…

…Απλά κόλπα τού δρόμου και των συμμοριών …Οι «μπράβοι», δηλαδή, θα οργάνωναν μεταξύ τους μια «στημένη» φασαρία μέσα στα «μαγαζιά» των άλλων, για να μπορέσουν τα αφεντικά τους να τους «πουλήσουν» δάνεια «ανακαίνισης». Αυτό είναι το «κόλπο» των Προτεσταντών και, ανάλογα με το «επίπεδο» στο οποίο θέλουν να κάνουν τη «ζημιά» που οδηγεί στο reset, απλά αλλάζουν τους «μπράβους». Όταν θέλουν να κάνουν ζημιά σε ένα κράτος μεμονωμένα, «μπράβοι» είναι οι δικοί τους ακροδεξιοί ΝΑΖΙ και οι κομμουνιστές. Η μεταξύ τους σύγκρουση, η οποία μπορεί να φτάσει και σε Εμφύλιο, μπορεί να οδηγήσει ένα κράτος σε καταστροφή. Το σύνηθες είναι να το οδηγήσει στις «αυλές» των αφεντικών των «μπράβων» για «βοήθεια» με το τίμημα του διαρκούς εκβιασμού. Στο ανώτατο επίπεδο, που είναι ο στόχος τής παγκόσμιας εξουσίας, και πάλι επαναλαμβάνεται το ίδιο. Οι «μπράβοι» εκεί είναι απλά τα ίδια τα κράτη των Προτεσταντών. Τη μεταξύ τους «φασαρία», η οποία στοχεύει στην καταστροφή ολόκληρης της Ευρώπης, για παράδειγμα, την ονομάζουν Παγκόσμιο Πόλεμο, για να τους εμπλέξουν όλους μέσα σ’ αυτόν. Γερμανία, Βρετανία και ΗΠΑ είναι αυτοί, οι οποίοι θα «στήσουν» τη «φασαρία», μέχρι ν’ αναγκάσουν ΟΛΑ τα κατεστραμμένα κράτη να πάνε στο «ταμείο» για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αυτό ήταν πάντα το προτεσταντικό «κόλπο». ΑΥΤΟΙ, οι οποίοι εξουθένωσαν τους λαούς με τον πιο καταστροφικό πόλεμο στην ανθρώπινη ιστορία, ήταν ΟΙ ΙΔΙΟΙ που με τα δάνειά τους θα τους έδιναν τη «λύση» για μια πιο «ξεκούραστη» ανοικοδόμηση. Ακόμα δεν είχε τελειώσει ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ πόλεμος κι αυτοί μαζεύτηκαν στο Μπρέτον Γουντς, για να «αλυσοδέσουν» τα κράτη για την επόμενη ημέρα …Να τα παγιδεύσουν υπό καθεστώς τρόμου, πριν ακόμα χαθεί το «φόβητρο» του Χίτλερ και χάσει την «αξία» του για τους «δανειστές». Με τον τρόπο αυτόν επεδίωκαν όλα αυτά τα αδύναμα κράτη να τα κάνουν εξαρτώμενα απ’ αυτούς …Να τα κάνουν σαν τους εξαρτημένους ναρκομανείς, οι οποίοι αναζητούν με πάθος τη δόση τους και υποτάσσονται απόλυτα στους «προμηθευτές» τους. Να τα κάνουν αποικίες χρέους …Να τα κάνουν προτεσταντικές αποικίες. Όλα αυτά έγιναν, για να «πουλήσουν» δάνεια οι χρηματοδότες των Προτεσταντών …ΑΥΤΟΙ οι τοκογλύφοι κρύβονταν πίσω απ’ όλον αυτόν τον σχεδιασμό, ο οποίος απαιτούσε άπειρο χρήμα …ΟΙ ΙΔΙΟΙ, τους οποίους σήμερα τους γνωρίζουμε σαν «δανειστές» μας …ΟΙ ΙΔΙΟΙ, τους οποίους ΟΛΟΙ μας γνωρίζουμε από τους ουρανοξύστες τους στη Wall Street.

Το σχέδιό τους ήταν —όπως είπαμε— σε δύο φάσεις. Στον Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο διέλυσαν ΟΛΕΣ οι ανταγωνιστικές αυτοκρατορίες των Προτεσταντών …Διέλυσε η Ορθόδοξη Ρωσική Αυτοκρατορία, η Καθολική Αυστροουγγαρία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία. Η μέθοδος διάλυσής τους ήταν απλή …Οι ίδιοι τοκογλύφοι και οι Προτεστάντες πλήρωναν τους εθνικιστές για τα «μεγάλα» εθνικά «οράματα» και οι ίδιοι πλήρωναν και τους κομμουνιστές για τα επίσης «μεγάλα» κοινωνικά «οράματα» …Προτεστάντες και τοκογλύφοι πλήρωναν όλα τα εθνικιστικά κι αποσχιστικά κόμματα τύπου ΝΑΖΙ και οι ίδιοι πλήρωναν και τα κομμουνιστικά κόμματα. Τα ενίσχυαν, ώστε σε κάποια στιγμή να συγκρουστούν μεταξύ τους, επενδύοντας στην καταστροφή μιας σύγκρουσης και όχι στη νίκη κάποιων εκ των δύο …Επένδυαν στις «ζημιές», οι οποίες θα διέλυαν τις αυτοκρατορίες αυτές …Επένδυαν στα εθνικά και κοινωνικά μίση, τα οποία θα προέκυπταν μέσα από τις συγκρούσεις των «δικών» τους πληρωμένων «μπράβων».

Οι ίδιοι τα χρηματοδοτούσαν ΟΛΑ αυτά. Οι Προτεστάντες —από «ευαισθησία»— χρηματοδοτούσαν τους εθνικιστές για την «απελευθέρωση» των εθνών τους από τους «δυνάστες» τους …Οι Προτεστάντες —από «ευαισθησία»— χρηματοδοτούσαν τους κομμουνιστές για την «απελευθέρωση» των προλεταρίων από τα αφεντικά τους. Η πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη πολιτική και ταξική σύγκρουση που προκαλούσαν, διέλυε τις εκ της φύσεώς τους «χαλαρές» αυτοκρατορίες. Κανένας δεν γνώριζε τι συμβαίνει. Κάτι, το οποίο ξεκινούσε σαν ταξικό μέσα από ένα εργοστάσιο, γινόταν εθνικό και έβγαινε στους «δρόμους» με εντελώς διαφορετικά συνθήματα. Κάτι άλλο, το οποίο ξεκινούσε στο δρόμο σαν εθνικό αίτημα, έμπαινε στο «εργοστάσιο» και γινόταν συνδικαλιστική διεκδίκηση. Αυτήν τη χαοτική κατάσταση τη ρύθμιζαν απ’ «έξω» οι Προτεστάντες κι αυτή οδήγησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο και στη διάλυση των αυτοκρατοριών. Από τη διάλυση αυτή προέκυψαν τα εθνικά κράτη. Γι’ αυτόν τον λόγο όλα τα εθνικά κράτη τής περιοχής έχουν περίπου την ίδια «ηλικία».

Στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο —χρηματοδοτώντας οι ίδιοι τον Χίτλερ— ισοπέδωσαν αυτά τα εθνικά «συντρίμμια», τα οποία κληρονόμησαν τα κομμάτια των διαλυμένων αυτοκρατοριών. Αυτό ήταν το ζητούμενο. Κατόπιν αρχίσαν οι δεσμεύσεις αυτών των εκβιαζόμενων κρατών απέναντι σε παγκόσμιες «σωτήριες» οικονομικές πρακτικές, όπως το Μπρέτον Γουντς …Άρχισαν τα δάνεια και οι «βοήθειες» τύπου Μάρσαλ. Όλα αυτά ήταν «Μνημόνια», τα οποία οι λαοί απλά —λόγω του μεγάλου σοκ της καταστροφής— δεν τους έδωσαν την πρέπουσα σημασία και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Οι Προτεστάντες προστάτευσαν τη «μπουλντόζα» τής Γερμανίας και έχτισαν τη μεταπολεμική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μετά —σαν «δανειστές»— άρχισαν να κάνουν αυτά, τα οποία είδαμε να κάνουν στη σημερινή Ελλάδα …Να διορίζουν μόνοι τους —σαν «δανειστές»— τους εθνικούς ηγέτες των κρατών …Να ζητάνε απ’ αυτούς —ως προϋπόθεση για να κυβερνήσουν— να υπογράφουν δεσμεύσεις προς τους ίδιους, πολύ πριν τους βάλουν να ζητήσουν την ψήφο των λαών. Αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε τον τελευταίο αιώνα …Ο κόσμος των «δανειστών» μας …Ο κόσμος αυτός, ο οποίος στήθηκε από προβοκάτορες και προδότες των λαών …Η Προτεσταντική Τάξη Πραγμάτων …αυτών, οι οποίοι μας «έκαψαν», για να μας πουλήσουν το «λάδι» που δήθεν θα μας «θεράπευε».

Αν γνωρίζει κάποιος τα σχέδιά τους, μπορεί να καταλάβει και τι έγινε στη δική μας περίπτωση …Μπορεί να καταλάβει το πού και το πότε θα χρειάζονταν οι Προτεστάντες την Προδοσία …Προδοσία και προδότες χρειάζονταν, για να καταστρέψουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία με τη βοήθεια της Ελλάδας στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο …Νέα Προδοσία —και άρα και προδότες— χρειάζονταν, για ν’ «αλυσοδέσουν» την ίδια την Ελλάδα στην πολιτική των «δανείων» και των δεσμεύσεων στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για ανάγκη γνώσης τού σχεδιασμού. Αν γνωρίζεις τον προτεσταντικό σχεδιασμό, μπορείς να καταλάβεις και ποιοι Έλληνες τους «εξυπηρέτησαν» εις βάρος τού ίδιου του Ελληνισμού. Απλοποιείται δηλαδή η διαδικασία αποκάλυψής τους, εφόσον ΔΕΝ απαιτούνται άλλου τύπου ειδικές πληροφορίες.

Αυτές οι φλέγουσες ανάγκες των δυνάμεων αυτών, οι οποίες επιδίωκαν την παγκόσμια κυριαρχία, ήταν η «τύχη» των Βενιζελικών. Εμπλέχθηκαν —με το αζημίωτο— στην εξυπηρέτηση των σχεδίων αυτών κι απέκτησαν την κυριαρχία στην ελληνική πολιτική ζωή για όλο το διάστημα που ο προτεσταντικός σχεδιασμός κυριαρχεί στον κόσμο. Η αρχή τής συνεργασίας τους ξεκίνησε στην εποχή που οι Προτεστάντες είχαν βάλει στο «στόχαστρό» τους την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Χρηματοδοτούσαν την ολοκληρωτική διάλυση της πιο πλούσιας αυτοκρατορίας στον κόσμο. Τη χρηματοδοτούσαν, γιατί απλούστατα δεν είχαν τις δυνάμεις να τη διαλύσουν με στρατιωτικό τρόπο και στη συνέχεια να την κατακτήσουν. Για να το καταφέρουν αυτό, θα έπρεπε η αυτοκρατορία αυτή να οδηγηθεί στην «αυτοκτονία» …Να διαλυθεί και στη συνέχεια να «ρυθμιστεί» εκ νέου ολόκληρη η περιοχή με βάση τα συμφέροντά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για εξώθησή της στην «αυτοκτονία».

Βασική προϋπόθεση αυτής της «αυτοκτονίας» ήταν το «ξήλωμα» του Ελληνισμού, ο οποίος ήταν ένας από τους πλέον βασικούς και σταθερούς «πυλώνες» τής αυτοκρατορίας αυτής …Ένας πανίσχυρος παράγοντας, ο οποίος τους ανταγωνίζονταν σε μία περιοχή, την οποία τη θεωρούσαν ζωτική για τα συμφέροντά τους. Αυτός ο Ελληνισμός έγινε ο στόχος τους. Δεν ήθελαν οι Προτεστάντες τους Έλληνες και γενικότερα τους χριστιανούς στα «πόδια» τους, την εποχή που όλα έδειχναν ότι η βιομηχανική ανάπτυξη θα συνδεόταν απόλυτα με τον τεράστιο πετρελαϊκό πλούτο τής Μέσης Ανατολής …Δεν μπορούσαν να τους ανταγωνιστούν, και μάλιστα έχοντας το πλεονέκτημα του ελέγχου των πετρελαίων.

Δεν χρειάζεται να εμβαθύνουμε πολύ στην ιστορία, για να καταλάβουμε εκ των αποτελεσμάτων τι ακριβώς συνέβη. «Βλέποντας» ΟΛΟΙ μας εκ των υστέρων αυτά, τα οποία οι Προτεστάντες «έβλεπαν» εκείνη την εποχή, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικός για τα σχέδια της παγκόσμιας εξουσίας τους ήταν ο έλεγχος της περιοχής. Όταν —ακόμα και σήμερα— το σύνολο της πολιτικής των ιμπεριαλιστών περιστρέφεται γύρω από τον έλεγχο της περιοχής αυτής, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό ήταν γι’ αυτούς ν’ αποκτήσουν τον έλεγχο αυτόν, όταν δεν τον είχαν …Όταν ο έλεγχος αυτός βρισκόταν στα χέρια τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και του πιο μορφωμένου και οικονομικά πιο δραστήριου κοινωνικού της μέλους, που ήταν ο Ελληνισμός. Γι’ αυτόν τον λόγο επεδίωξαν το «ξήλωμα» του μορφωμένου Ελληνισμού από την περιοχή …Το γκρέμισμα της Ρωμιοσύνης από τον «θρόνο» της.

Για να γίνει αυτό, θα έπρεπε ο Ελληνισμός να οδηγηθεί σε μοιραία σφάλματα …Σφάλματα, τα οποία θα τον έφερναν σε σύγκρουση με τους υπόλοιπους τοπικούς πληθυσμούς …Σφάλματα, τα οποία θα έβαζαν «φωτιά» σε ολόκληρη την περιοχή και θα «πυρπολούσαν» στην κυριολεξία την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στην οθωμανική της μορφή. Θα έπρεπε να γίνουν εγκλήματα, τα οποία θα εξέθεταν τον Ελληνισμό και θα έκαναν προβληματική την παρουσία του στην περιοχή. ΣΕ ΑΥΤΟ το σημείο αναζητούμε την «υπηρεσία» που τους πρόσφεραν οι Βενιζελικοί …Στη διατάραξη των σχέσεων του ελληνικού στοιχείου με τους υπόλοιπους πληθυσμούς τής αυτοκρατορίας. Μυούμενοι οι Βενιζελικοί στα σχέδια των Προτεσταντών —και δηλώνοντας την «προτίμησή» τους προς αυτούς—, ανέλαβαν να τους βοηθήσουν …Να τους βοηθήσουν με το «αζημίωτο» και βέβαια με αντιπαροχή τη δική τους κυριαρχία στην Ελλάδα για ΟΛΟ το διάστημα της Προτεσταντικής Εποχής…

…ΑΥΤΩΝ τα σχέδια εξυπηρέτησε η προβοκατόρικη εισβολή τού ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία …Με τις «ευλογίες» των Γερμανών εισέβαλε στη Μικρά Ασία και με τις εγκληματικές του δραστηριότητες —που ΠΑΝΤΑ κάνει ένας στρατός εισβολής για την ασφάλειά του— έκανε μισητό το ελληνικό στοιχείο στους υπόλοιπους «συγκάτοικούς» του. Σχέσεις αιώνων καταστράφηκαν μέσα σε λίγους μήνες. Αυτό ήταν το σχέδιο και —όπως αποδείχθηκε— αρκούσε, για να «ξηλωθούν» οι ελληνικοί πληθυσμοί. Όμως, αυτή η τεράστια προβοκάτσια απαιτούσε και τεράστια ΠΡΟΔΟΣΙΑ από την πλευρά των Ελλήνων, εφόσον έθετε σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού …Του παγκόσμιου Ελληνισμού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή θα συγκέντρωνε το μίσος και την αντιπάθεια των πάντων. Γιατί απαιτούσε προδοσία; …Γιατί ήταν μια αυτοκτονική ενέργεια, η οποία δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ στρατηγικό νόημα. Ακόμα κι αν επιτυγχανόταν το «όραμα» των Βενιζελικών για «Μεγαλύτερη Ελλάδα», αυτό θα αποτελούσε μια τεράστια συρρίκνωση της ελληνικής δύναμης και παρουσίας σε ένα μεγάλο μέρος τού Πλανήτη.

Απλά, για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να σκεφτεί ένα απολύτως αντίστοιχο παράδειγμα. Είναι σαν να εισβάλει ο ισραηλινός στρατός στις ΗΠΑ και με εγκλήματα να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη τη σημερινή ακμάζουσα εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ …Την κυρίαρχη κοινότητα των ΗΠΑ, η οποία ελέγχει το σύνολο της πολιτικής και της οικονομικής δραστηριότητας στο κράτος αυτό. Γιατί να το κάνει αυτό ο ισραηλινός στρατός; …Για να διπλασιάσει το μικρό μέγεθος του Ισραήλ …Και το διπλάσιο του «μικρού», πάλι «μικρό» είναι. Γιατί με την ενέργειά του αυτή να καταστρέψει ένα κράτος-«παγκόσμιο παίκτη» —το οποίο με την πολιτική του μέσα στον χρόνο ευνοεί και προστατεύει το ίδιο το Ισραήλ ως κράτος— και ταυτόχρονα να δημιουργήσει συνθήκες διωγμού ΟΛΩΝ των Εβραίων των ΗΠΑ; …Για να χάσουν οι Εβραίοι μεγιστάνες των ΗΠΑ τον παγκόσμιο ρόλο τους; …Για να χάσουν τις κολοσσιαίες περιουσίες τους —οι οποίες τους επιτρέπουν να γίνονται ευεργέτες τού Ισραήλ— και ν’ «αποζημιωθούν» με μια εργατική κατοικία στο Ισραήλ, και θέση εργασίας στα Κιμπούτς;;;…

…Αυτό ήταν που έκανε το ελληνικό κράτος εις βάρος τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας …Αυτό ήταν που έπαθαν —εξαιτίας του κράτους αυτού — οι πλούσιοι Έλληνες της αυτοκρατορίας αυτής …Αυτό ήταν που έπαθαν οι Ρωμιοί, οι οποίοι με τη δύναμή τους έλεγχαν ένα μεγάλο μέρος τού Κόσμου και επηρέαζαν στην κυριολεξία την πορεία τής ανθρωπότητας. Ένας Ελληνισμός χιλιάδων χρόνων κυρίαρχης παρουσίας στην περιοχή απειλούνταν με γενικό αφανισμό, εξαιτίας τού «λάθους» τής ηγεσίας τού ελληνικού κράτους. Ο ελληνικός στρατός κατέστρεψε τον μηχανισμό εκείνο, ο οποίος έδινε τη δύναμη στη Ρωμιοσύνη να είναι από τις κυρίαρχες δυνάμεις στον Πλανήτη. Ο ελληνικός στρατός μπλέχτηκε σε μια σύγκρουση με τους επίσης ελεγχόμενους —από τους Προτεστάντες— Κεμαλιστές, οι οποίοι κατέστρεψαν τα πάντα στην περιοχή. Αυτή ήταν η «αυτοκτονία» τού Ελληνισμού, κι αυτό ΔΕΝ έγινε τυχαία.

Αυτό ήταν που επεδίωκαν οι Προτεστάντες και το πλήρωναν όσο-όσο σ’ αυτούς που μπορούσαν να τους το προσφέρουν. Γι’ αυτόν τον λόγο στο δικό τους βαλκανικό «βασίλειο» —των Προτεσταντών βασιλέων Γκλύξμπουργκ— θα έδιναν την εξουσία σε όποιον τους εξασφάλιζε το «λάθος» αυτό. ΕΔΩ μπαίνουν στο «κάδρο» οι Βενιζελικοί. Γνώριζαν τις ανάγκες των «αφεντικών» τους κι έσπευσαν να πλειοδοτήσουν σε προσφορά. Αυτοί —και για το προσωπικό τους κέρδος— ΠΡΟΔΩΣΑΝ τον Ελληνισμό και μεθόδευσαν τη σύγκρουση μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία …Από την ίδια «τσέπη» πληρώνονταν καί οι Βενιζελικοί καί οι Κεμαλικοί …Τα ίδια «αφεντικά» πλήρωναν καί τους κομμουνιστές τής Ελλάδας καί τους κομμουνιστές τής Μικράς Ασίας. Όλοι αυτοί συνέθεταν ένα «εκρηκτικό» μίγμα συνωμοτών, που τελικά κατάφεραν και «στρίμωξαν» τον Ελληνισμό, διαλύοντας την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Όλα ήταν από την αρχή σχεδιασμένα και συμφωνημένα …Το πώς θα γίνουν αυτά και ποιοι θα τα «χρεωθούν». Αυτό ήταν βασικό, γιατί πάντα ο προδότης θέλει να έχει εξασφαλισμένη την επιβίωσή του. Οι προδότες τού Ελληνισμού απαιτούσαν να παραμείνουν στην Ελλάδα —κι ανάμεσα στους Έλληνες— και αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολο μετά τον ορατό τους ρόλο στο μεγάλο «μακελειό». Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρχε μια περίπλοκη μεθόδευση, η οποία θα «έσβηνε» σ’ έναν βαθμό τα «ίχνη» τους. Τα πάντα ήταν προσυμφωνημένα από την αρχή και θα γίνονταν με τη βοήθεια των «αφεντικών» …Οι Γερμανοί θα έβαζαν τους Βενιζελικούς να μεθοδεύσουν αυτήν την εισβολή, η οποία εκ του σχεδιασμού προβλεπόταν ν’ «αποτύχει», εφόσον το ζητούμενο ήταν οι συνέπειες της αποτυχίας της. Πριν από αυτήν την επέμβαση, όμως, θα έπρεπε να γίνει μια προεργασία εντός τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, και αυτήν την προετοιμασία θα την αναλάμβαναν οι κομμουνιστές σε ένα επίπεδο μη εθνικό και άρα μη ορατό.

Οι Έλληνες του Πόντου την «πάτησαν» απ’ τους πρώτους, γιατί τους έκαναν «σάντουιτς» οι προδότες. Σε πρώτη φάση τούς παρέσυραν εθνικιστές, οι οποίοι πληρώνονταν από τους Προτεστάντες και με μέσον τη χριστιανική θρησκεία τούς έβαζαν να στρέφονται εναντίον των μουσουλμάνων με τις «πλάτες» τής τσαρικής «αδερφής» Ρωσίας. Στη συνέχεια τη «σκυτάλη» την πήραν οι κομμουνιστές, λόγω της «επαφής» τους με τη σταλινική Σοβιετική Ένωση. Λόγω της γειτνίασης με τη Σοβιετική Ένωση, οι πληθυσμοί τού Πόντου ήταν «ευάλωτοι» στις κομμουνιστικές υποσχέσεις και προβοκάτσιες …Τους παρέσυραν οι «σύντροφοι» σε δήθεν βενιζελικά εθνικιστικά οράματα, τα οποία διατηρούνταν «ζωντανά» και τα οποία μυστηριωδώς θα επιτυγχάνονταν με τις κομμουνιστικές «πλάτες». Πήραν όπλα όταν ΔΕΝ έπρεπε να τα πάρουν και αυτό το διέδωσαν οι ίδιοι που τους τα έδωσαν. Όταν παρασύρθηκαν και ήρθαν σε σύγκρουση με το μουσουλμανικό στοιχείο, τους «άδειασαν» οι κομμουνιστές και την «πάτησαν». Μετά ήταν θέμα χρόνου ο «ξεριζωμός». Γι’ αυτόν τον λόγο στην πλατεία Ταξίμ και στο μνημείο για την Ανεξαρτησία τής Τουρκίας πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει «πίσω» από τον Κεμάλ ο Βοροσίλοφ και ο Φρούνζε…

…Στημένα ήταν όλα αυτά …Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρχε η φαινομενικά ανεξήγητα μεγάλη δραστηριότητα των Προτεσταντών στον μακρινό Πόντο. Ο Πόντος είχε επιλεγεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους είχαν διακρίνει οι Προτεστάντες. Ο Πόντος ήταν χρήσιμος γι’ αυτούς, γιατί εκεί συνέβαινε το εξής μοναδικό για την αχανή Οθωμανική Αυτοκρατορία: …Ο Πόντος ήταν το μοναδικό μέρος τής πολύθρησκης αυτοκρατορίας, το οποίο «ακουμπούσε» στην πανίσχυρη ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ και ΟΜΟΔΟΞΗ του Ελληνισμού Ρωσία. Η ισχύς τής Ρωσίας και η θρησκευτική της «συγγένεια» με τον Ελληνισμό τού Πόντου ήταν τα στοιχεία εκείνα, τα οποία έκαναν τον Πόντο χρήσιμο για τους Προτεστάντες. Ήταν χρήσιμος, γιατί εκεί μπορούσαν να καλλιεργήσουν σε κάποιους αφελείς Ρωμιούς τού Πόντου θρησκευτικές κι εθνικές «φαντασιώσεις» …«Φαντασιώσεις», οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε εμφυλιοπολεμικού τύπου σύγκρουση με τις υπόλοιπες θρησκευτικές κοινότητες, πράγμα το οποίο ήταν και το ζητούμενο γι’ αυτούς. Εκεί κάποιοι χριστιανοί αισθάνονταν ότι είχαν «πλάτες» και δοκίμαζαν να κάνουν ή να διεκδικήσουν πράγματα, τα οποία σε άλλες περιοχές τής αυτοκρατορίας δεν θα τα επιχειρούσαν ποτέ. Εκεί οι Προτεστάντες, ξοδεύοντας άπειρο χρήμα, προσπάθησαν να καλλιεργήσουν ακόμα κι «ανάρμοστες» ιδεολογικά «επαφές» μεταξύ Ποντίων εθνικιστών και Σοβιετικών κομμουνιστών.

Αυτές οι ιδιομορφίες τού Πόντου θα μπορούσαν να τον μετατρέψουν σε μια «Αχίλλειο Πτέρνα» τής αυτοκρατορίας —όπως κι έγινε—. Οι Προτεστάντες, μετά από τις θρησκευτικές πλήρωναν και τις κομμουνιστικές δήθεν συνωμοσίες από τις δύο πλευρές των συνόρων …Αυτοί ήταν που πλήρωναν τους εθνικιστές τού Πόντου να παίζουν αντι-ισλαμικά παιχνίδια ακόμα και με τη βοήθεια των κομμουνιστών. Ο «κύβος» είχε πλέον ριχθεί …Είχαν βρει το ιδανικό σημείο να «επενδύσουν» και να επιχειρήσουν τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Γι’ αυτόν τον λόγο ο μακρινός για τη Γερμανία Πόντος έγινε τόσο σημαντικός για την εξωτερική της πολιτική.

Όλος ο σχεδιασμός τής πολιτικής αυτής εστίαζε στην πρόκληση εσωτερικής σύγκρουσης των δυνάμεων της αυτοκρατορίας. Μόνον με τον τρόπο αυτόν μπορούσαν να τη διαλύσουν …Μόνον με τη σύγκρουση των δύο πιο ισχυρών θρησκευτικών κι εθνικών της στοιχείων. Όταν προκλήθηκε ο διχασμός στον Πόντο και δημιουργήθηκε το επιθυμητό «κλίμα» —το οποίο βέβαια το μεγέθυνε η προτεσταντική προπαγάνδα— μπήκε στο «κάδρο» η Ελλάδα και βέβαια ο ελληνικός στρατός. Με τον τρόπο αυτόν προκάλεσαν τη γενική σύγκρουση μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων, για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις που τους βόλευαν. Προκάλεσαν σύγκρουση μεταξύ τής μουσουλμανικής κεφαλαιοκρατίας και της χριστιανικής αστικής τάξης τής αυτοκρατορίας, διαλύοντας τον κοινωνικό της «κορμό». Προκάλεσαν την εσωτερική σύγκρουση μεταξύ μειονοτήτων, η οποία θα οδηγούσε στη διάσπαση της αυτοκρατορίας …Αυτό, το οποίο έκαναν πολλά χρόνια μετά και στη Σοβιετική Ένωση του Γκορμπατσόφ, τη Γιουγκοσλαβία τού Τίτο κλπ. …Δικός τους ήταν ο βρόμικος Κεμάλ και το ίδιο ίσχυε κι απ’ την απέναντι πλευρά με τον Βενιζέλο …Προτεστάντες καθοδηγούσαν τον Κεμάλ και οι ίδιοι καθοδηγούσαν και τον Βενιζέλο …σε μια σύγκρουση χωρίς νικητή, η οποία όμως θα είχε δύο «χαμένους» και οι οποίοι θα πήγαιναν ο καθένας στη μικρή και φτωχική «γωνιά» του …Από τη μία πλευρά ο «ηγέτης» τής πλευράς των μουσουλμάνων κι απ’ την άλλη ο «ηγέτης» τής πλευράς των χριστιανών …Από τη μία πλευρά η εκβιαζόμενη «αδερφή» κι απ’ την άλλη ο «ξυπόλητος», ο οποίος ήθελε να γίνει πλούσιος.

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μυστικές πληροφορίες, για να καταλάβει την προδοσία τού Βενιζέλου …Μπορεί να το καταλάβει κι εμμέσως από τα παράπλευρα φαινόμενα που την αφορούν …Αυτό αποδεικνύεται από τη στάση των Βενιζελικών στη διαχείριση αυτής της εισβολής …Αυτοί, οι οποίοι τη μεθόδευσαν, στη συνέχεια αποτραβήχτηκαν και την άφησαν στους αντιπάλους τους να τη διαχειριστούν …Αυτοί, οι οποίοι έκαναν αναρίθμητα πραξικοπήματα για ν’ αρπάξουν την εξουσία όταν κανένας δεν τους ήθελε, άφησαν την εξουσία τους στους αντιπάλους τους, όταν στις πιο κρίσιμες εκλογές είχαν πάρει περισσότερες ψήφους από εκείνους …Με κερδισμένες εκλογές, οπλισμένοι σαν «αστακοί» και με τις «πλάτες» των Προτεσταντών, την «κοπάνησαν» από την Ελλάδα. Πόσο πραγματικό μπορεί να είναι αυτό; Αυτοί, οι οποίοι «οραματίστηκαν» τη «Μεγάλη Ελλάδα» σαν σύγχρονοι «Μεγαλέξανδροι», άφησαν στους αντιπάλους τους τη «δόξα»;;;…

…Άφησαν το «όραμά» τους να το «καρπωθούν» άλλοι; …Άφησαν να «θριαμβεύσουν» άλλοι; Γίνονται αυτά; …Γίνονται, αν ξέρεις τον σχεδιασμό. Αν ξέρεις ότι η «εισβολή» είναι εξ’ αρχής καταδικασμένη σε αποτυχία, αφήνεις τον «μουντζούρη» σ’ αυτούς που θεωρείς αντίπαλους κι εχθρούς σου. Κάνεις αυτά, τα οποία προβλέπονται από τον ρόλο σου και μετά την «κοπανάς», περιμένοντας εκ του ασφαλούς να την «πατήσουν» οι αφελείς, οι οποίοι ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν αυτό, το οποίο εξ’ αρχής ήταν λάθος …Αυτό είναι που κάνεις, εάν γνωρίζεις εξ’ αρχής την τελική προδοσία των ξένων «προστατών» τής ελληνικής εισβολής …Εάν γνωρίζεις αυτά, δηλαδή, τα οποία γνώριζαν οι Βενιζελικοί ότι θα συμβούν, πριν αυτά συμβούν. Το αποτέλεσμα ήταν αυτό, το οποίο όλοι δυστυχώς —και εκ των υστέρων— γνωρίζουμε …Το έγκλημα αυτό, το οποίο δρομολόγησαν οι Βενιζελικοί, το πλήρωσαν με κρεμάλες οι πολιτικοί τους αντίπαλοι.

Η «μήτρα» τού σύγχρονου ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Αυτό το έγκλημα —με τις απίστευτες αλλά και μόνιμες αρνητικές συνέπειες για τον Ελληνισμό— είναι που συνδέει απόλυτα τους Βενιζελικούς τόσο με τους Προτεστάντες όσο και μεταξύ τους …Η ίδια η επιβίωσή τους είναι εξαρτώμενη από τη διαχείριση αυτής της προδοσίας. Ακόμα κι αν το ήθελαν, ΔΕΝ θα μπορούσαν ν’ αρνηθούν στ’ «αφεντικά» τους οποιαδήποτε «εξυπηρέτηση», όσο ανθελληνική κι αν ήταν αυτή. Εκβιάζονται απόλυτα από τους Προτεστάντες γι’ αυτό το ΜΕΓΑ έγκλημά τους. Αυτός είναι βέβαια κι ο λόγος που υπάρχει η ΑΠΟΛΥΤΗ ταύτισή τους με το Προτεσταντικό κι ως εκ τούτου ΑΠΟΛΥΤΑ ανθελληνικό Κολέγιο Αθηνών …Στο Κολέγιο Αθηνών βρίσκεται η «μήτρα» τού Βενιζελισμού και όλων των «νόσων» που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα …Εκεί παράγονται οι «Προτεστάντες» ηγέτες τού Ορθόδοξου Ελληνικού Λαού…Εκεί παράγονται οι μισέλληνες «ηγέτες» τού Ελληνισμού τον τελευταίο αιώνα. Αυτοί οι μισέλληνες, οι οποίοι πραγματικά μισούν τη Ρωμιοσύνη, προσπαθούν συστηματικά να «καλλιεργήσουν» την «επαρχιώτικη» νοοτροπία στους άλλοτε φορείς τού αυτοκρατορικού Ελληνισμού …Για να πείσουν τους Έλληνες ότι καλώς έγιναν αυτά, τα οποία έγιναν εξαιτίας τους.

Από εκεί προέρχονται, για παράδειγμα, ΟΛΕΣ οι κακές «νοοτροπίες», οι οποίες καλλιεργούνται συστηματικά μέσα στην ελληνική κοινωνία …Νοοτροπίες, οι οποίες δείχνουν έλλειψη αυτοπεποίθησης, αυτοεκτίμησης κλπ.. Για παράδειγμα, η νοοτροπία τής έντονης ξενομανίας, η οποία χαρακτηρίζει τούς σύγχρονους Έλληνες, είναι «καλλιεργημένη» από αυτούς, οι οποίοι προκάλεσαν την Καταστροφή κι έπρεπε να δείξουν στον λαό ότι το «σωστό» για τον σύγχρονο Έλληνα είναι να «μιμείται» απόλυτα τα «αφεντικά» τους. Η ξενομανία των Ελλήνων, δηλαδή, ΔΕΝ είναι γενική ή αφηρημένη …Έχει συγκεκριμένο «προσανατολισμό» …Είναι «μερικώς» ξενομανία …«Σωστό», «όμορφο», «πολιτισμένο» ή «ηθικό» είναι ΜΟΝΟΝ ό,τι σέβεται την προτεσταντική λογική. Καταδίκασαν στο πυρ το εξώτερο οτιδήποτε ελληνικό, προκειμένου να εμφανίζονται οι ίδιοι σαν φορείς τού νεωτερισμού και της προόδου …Τοπικοί «αντιπρόσωποι» —συγκεκριμένα— αυτών των προτεσταντικών «παραγωγών». Ο Ελληνισμός ήταν για χιλιάδες χρόνια ο «οδηγός» όλων των προχωρημένων «τάσεων» στον κόσμο και σήμερα κατάντησε η Ελλάδα να είναι «ουραγός» των πάντων.

Μέχρι και τη γλώσσα τους υποτίμησαν οι Έλληνες. Η Γλώσσα αυτή, στην οποία είναι γραμμένες ΟΛΕΣ οι Ιερές Γραφές τού Δυτικού Κόσμου, έγινε ΑΛΛΗ ΜΙΑ γλώσσα ανάμεσα σ’ εκατοντάδες άλλες. Η Γλώσσα αυτή, επάνω στην οποία θεμελιώθηκε ο Δυτικός Πολιτισμός κι αποτέλεσε το «πατρόν» για ΟΛΕΣ τις δυτικές γλώσσες, έγινε μια γλώσσα υπό απειλή εξαφάνισης. Η Γλώσσα των αυτοκρατόρων τής Ρώμης έγινε μια γλώσσα όμοια μ’ αυτήν, την οποία μιλούσαν τα στίφη που έκαιγαν και λεηλατούσαν τη Ρώμη. Η Γλώσσα αυτή, η οποία ήταν το όνειρο του κάθε μορφωμένου στον κόσμο να μάθει να τη μιλάει, πήγε «πίσω» από τα «γρυλίσματα» των Γερμανών και των Άγγλων. Ούτε που καταδέχονταν οι Έλληνες Ρωμιοί να πάνε στα Πανεπιστήμια της Δύσης, όπου αγράμματοι μιλούσαν τα «ελληνικά» με την εράσμια προφορά, σαν να βρίσκονται στα πρόθυρα εγκεφαλικού επεισοδίου. Ούτε που καταδέχονταν οι Έλληνες Ρωμιοί να δουν τι έκαναν και πώς το έκαναν οι βάρβαροι —και μονίμως άπλυτοι— θρησκόληπτοι της Δύσης. Οι Έλληνες Ρωμιοί μούλιαζαν στα αρωματικά λουτρά, όταν οι Βερσαλλίες δεν είχαν καν τουαλέτες και οι δρόμοι τού Λονδίνου βρωμούσαν ούρα και ήταν γεμάτοι από «νάρκες» …Όταν οι Έλληνες Ρωμιοί ντύνονταν με μετάξια, οι βάρβαροι έδεναν επάνω τους τομάρια ζώων.

Όλα αυτά άλλαξαν μετά το πρωτοφανές σοκ τής Μικρασιατικής Καταστροφής. Μετά απ’ αυτήν οι Έλληνες φέρονται σαν τους παγκόσμιους πρωταθλητές των δρόμων, οι οποίοι —μετά από ένα σοκαριστικό ατύχημα— πρέπει να μάθουν να περπατάνε από την αρχή. Αυτό ακριβώς περιγράφει την κατάσταση του Ελληνισμού μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή …Μετά από ένα τρομερό ατύχημα, εγκατέλειψαν το «πυρπολημένο» Παλάτι τους και βρέθηκαν στο στενό δωμάτιο ενός «κρύου» Προτεσταντικού Νοσοκομείου, το οποίο διευθύνεται μόνιμα από Βενιζελικούς «νοσοκόμους». Αγνοώντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ την πραγματική ταυτότητα των εγκληματιών που τους κατέστρεψαν, εμπιστεύονται τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ λάθος πρόσωπα. Παραδόθηκαν απόλυτα στους «φυσιοθεραπευτές» τους, οι οποίοι —δυστυχώς γι’ αυτούς— είναι οι ίδιοι που τους ενέπλεξαν στο ατύχημα. Αυτοί οι «φυσιοθεραπευτές» είναι οι Βενιζελικοί και δουλεύουν αποκλειστικά για τους Προτεστάντες εγκληματίες …Αυτοί είναι οι πληρωμένοι ΛΑΤΡΕΙΣ τής Δύσης, οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν από τη «μνήμη» των Ελλήνων το παρελθόν τους.

Την άποψη αυτών των γενίτσαρων του Προτεσταντισμού για τον Ελληνισμό μπορεί να την καταλάβει κάποιος μέσα από τα γραπτά τού πιο διάσημου υποτίθεται Κολεγιόπαιδα συγγραφέα —λέμε τώρα—, που είναι ο Νίκος Δήμου …Ο συγγραφέας αυτός, ο οποίος έγινε αρεστός στους «κύκλους» τού Κολεγίου με το πιο διάσημο έργο του με τον επικό τίτλο: «Η δυστυχία τού να είσαι Έλληνας». Μιλάμε για ΠΟΛΥ δυστυχισμένο άνθρωπο. Προφανώς εξέφραζε την κοινή δυστυχία ΟΛΩΝ εκείνων των Προτεσταντών, οι οποίοι αισθάνονταν «φυλακισμένοι» μέσα στα ελληνικά τους σώματα …«Φυλακισμένοι» μέσα σε μια πατρίδα, την οποία μισούσαν. Εκεί θα διαβάσει κάποιος την εμετική —πραγματικά— άποψη των ευνούχων των Προτεσταντών για τους σύγχρονους Έλληνες.

Ο Δήμου στην πραγματικότητα, δηλαδή, δεν φαντάστηκε μόνος του αυτό το οποίο έγραψε στα βιβλία του …Δεν «είδε» κάτι, το οποίο δεν το «έβλεπε» κανένας άλλος. Απλά, ως ένας ατάλαντος συγγραφέας, κατέγραψε την ήδη υπάρχουσα άποψη των Κολεγιόπαιδων για τους Έλληνες και την «πρόβαλε» προς τα «έξω» σαν δήθεν «αυτοκριτική». Έκανε «μεροκάματό» του τη δυσφήμιση των Ελλήνων και έτσι βιοπορίστηκε ως συγγραφέας …Διαφημιστής είναι ο άνθρωπος και η δυσφήμιση είναι απλά μια διαφήμιση με αρνητικό πρόσημο. Είτε εκτελούσε «συμβόλαιο» είτε το έκανε από προσωπική «αρρώστια», βιοπορίστηκε ως «πλανόδιος» —των βενιζελικών ΜΜΕ— δυσφημιστής των Ελλήνων. Οι προβοκατόρικοι τίτλοι των βιβλίων του ήταν τα «εργαλεία» εκείνα, τα οποία είχαν αξία στην προπαγάνδα και όχι η επιχειρηματολογία στο ασήμαντο περιεχόμενο τους …Στην κυριολεξία ένας «δολοφόνος» χαρακτήρων …Στην περίπτωσή μας «δολοφόνος» εθνικού χαρακτήρα.

Αν διαβάσεις κάπου, δηλαδή, ότι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, αγενείς, κοντοί και τριχωτοί σαν πίθηκοι, που δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες —όπως «αφελώς» οι ίδιοι νομίζουν—, τότε αυτός, ο οποίος το έχει γράψει, είναι ένας διάσημος κολεγιόπαιδας, που τον «λατρεύουν» οι Προτεστάντες …Ένας κολεγιόπαιδας, ο οποίος πιθανότατα θα είχε κάποιον Προτεστάντη δάσκαλο που τον θαύμαζε και ο οποίος μισούσε τους σύγχρονους Έλληνες και δεν είχε πρόβλημα να τους «συκοφαντεί» σε ανίκανους να τον κρίνουν μικρούς μαθητές. Κάπως έτσι διαμορφώθηκε μέσα στα Προτεσταντικά Κολέγια η κοινή για όλους τους μαθητές άποψη περί σύγχρονων Ελλήνων.

Ο νεολογισμός «Νεοέλληνας» είναι επίσης δικός τους. Δημιουργήθηκε εκ του πονηρού, για να «σπάσει» τη συνέχεια του Ελληνισμού στον χρόνο. ΔΕΝ είναι ένας απλός κι ακίνδυνος επιθετικός προσδιορισμός, όπως για παράδειγμα είναι ο όρος «σύγχρονος» Έλληνας, ο οποίος βρίσκεται σε αντιδιαστολή με τον «αρχαίο» Έλληνα …Ο «Νεοέλληνας» είναι μια άλλη έννοια …Είναι ένα άλλο ουσιαστικό. Η λέξη «νέο» είναι συνθετικό μιας σύνθετης λέξης, η οποία περιγράφει κάτι ιδιαίτερο και το οποίο ΔΕΝ έχει σχέση με τον απλό όρο Έλληνας. Είναι το συνθετικό ενός άλλου ουσιαστικού …Ο «Νεοέλληνας» ή «Νέος Έλληνας» ΔΕΝ είναι Έλληνας …ΔΕΝ μπορεί να είναι Έλληνας κι αυτό ακριβώς περιγράφει η νέα σύνθετη λέξη …Όπως ΔΕΝ είναι «πλάσμα» το «νεόπλασμα» επειδή το ένα μπαίνει ως συνθετικό στο άλλο κι ακούγονται «συγγενικά» μεταξύ τους …Είναι κάτι άλλο …Ο «Νεοέλληνας» είναι μια νέα εθνική ταυτότητα …Είναι «ομοεπίπεδο» του Έλληνα, του Αλβανού, του Ουκρανού ή του Γερμανού κλπ..

Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού. Επινοήθηκε ως όρος, για να «σπάσει» την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού …Επινοήθηκε, για να διαχωρίσει τους σύγχρονους Έλληνες από τους αρχαίους …Επινοήθηκε, για να περιγράψει έναν «άλλο» λαό, ο οποίος, εκτός από την ακουστική» ομοιότητα, δεν έχει κάτι άλλο κοινό με τους αρχαίους Έλληνες …Επινοήθηκε, για να «περιγράψουν» οι Προτεστάντες την άποψή τους για τους σύγχρονους Έλληνες …Επινοήθηκε, για να δώσουν μια νέα εθνική ταυτότητα στους Έλληνες …Επινοήθηκε, για να παρουσιάσει τους σύγχρονους Έλληνες σαν «Τουρκόσπορους», «Αλβανούς» κι ό,τι άλλο ηλίθιο έχουν κατά καιρούς «σερβίρει» οι διάφοροι πληρωμένοι Μισέλληνες «Φαλμεράυερς» …Επινοήθηκε, για να εξυπηρετήσει τους Προτεστάντες στις δικές τους απόψεις, οι οποίες εξυπηρετούν τα πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτό το ύπουλο «παιχνίδι» εις βάρος τού Ελληνισμού —και της Ρωμιοσύνης γενικότητα— «ξεκινάει» μέσα από το Κολέγιο Αθηνών και «διαχέεται» στην κοινωνία διαμέσου των βενιζελικών ΜΜΕ. Αυτό σημαίνει πως όποιος Έλληνας χρησιμοποιεί την έννοια «Νεοέλληνας», για να χαρακτηρίσει τους σύγχρονους Έλληνες, είναι είτε αγράμματος ηλίθιος είτε πληρωμένος χαφιές ξένων συμφερόντων …Συμφερόντων, τα οποία για πρώτη φορά μέσα σε χιλιάδες χρόνια ιστορίας τόλμησαν να «διασπάσουν» έναν ενιαίο κι αθάνατο Ελληνισμό.

Η μόνη περίπτωση για να περιγραφεί κάποιος ως πραγματικός «Νεοέλληνας» —που ΔΕΝ είναι Έλληνας, αλλά μοιάζει με τέτοιον— είναι τα ίδια τα Κολεγιόπαιδα του Κολεγίου. Αυτοί πράγματι έχουν τα ειδικά εκείνα προσόντα, τα οποία τους διαχωρίζουν από τους κοινούς Έλληνες και θα το επέτρεπαν να χαρακτηριστούν ως «Νεοέλληνες» …Είναι μια ειδική κατηγορία ανθρώπων, η οποία έχει τα ξεχωριστά εκείνα χαρακτηριστικά, για να συνθέσει ως σύνολο έναν ιδιόμορφο «λαό», ο οποίος μοιάζει με τους Έλληνες, αλλά ΔΕΝ είναι Έλληνες …Ένα σύνολο «δηλητηριασμένων» ανθρώπων, οι οποίοι ΔΕΝ καταλαβαίνουν ότι βλέπουν τον κόσμο «ανάποδα», γιατί οι ίδιοι είναι «ανάποδα» —και όχι ο Ελληνισμός— …Ένα σύνολο «αποπροσανατολισμένων» ανθρώπων, οι οποίοι νομίζουν ότι ο «γιαλός» είναι στραβός και όχι οι ίδιοι που στραβά «αρμενίζουν».

Περί αυτού πρόκειται. Έχουν πάρει έναν άλλο δρόμο απ’ αυτόν του Ελληνισμού και νομίζουν ότι εκείνοι που «χάθηκαν» είναι οι Έλληνες κι όχι οι ίδιοι τους. Απλά —λόγω θέσεως και ισχύος— μπορούν να κρίνουν, χωρίς να κρίνονται και νομίζουν ότι λένε κι αλήθειες. ΔΕΝ βλέπουν όμως ότι εκείνοι, οι οποίοι έχουν «χαθεί», είναι οι ίδιοι —ως μια μειονότητα— και όχι οι υπόλοιποι Έλληνες, οι οποίοι όλους τους αιώνες παραμένουν όπως ήταν αναλλοίωτοι. ΔΕΝ βλέπουν ότι συνθέτουν ήδη μια κοινωνική μειονότητα «δηλητηριασμένων» Ελλήνων …Ελλήνων «ζόμπι». ΔΕΝ είναι τυπικοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, εφόσον έχουν προτεσταντική νοοτροπία και μιλάνε Ελληνικά, επειδή αυτό απλά —λόγω καταγωγής— ήταν αναπόφευκτο. ΔΕΝ θεωρούν την Ελλάδα «άξια» να είναι η πατρίδα τής καρδιάς τους και από τότε που συνειδητοποιούν την ύπαρξή τους θέλουν να «δραπετεύσουν» απ’ αυτήν, για να σπουδάσουν και να ζήσουν εκεί όπου αισθάνονται ότι ανήκουν, και είναι οι «Μητροπόλεις» των Προτεσταντών. Αυτοί οι «Νεοέλληνες» είναι ευτυχείς στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στο Βερολίνο κλπ. …Είναι πραγματικοί ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί όχι μόνον ΔΕΝ είναι και ΔΕΝ αισθάνονται Έλληνες, αλλά —επιπλέον— μισούν τους Έλληνες και «κατασκευάστηκαν» σχετικά πρόσφατα από τους Προτεστάντες. Αποτελούν στην κυριολεξία ένα θανατηφόρο κακοήθες ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ του Ελληνισμού …Ένα ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ, το οποίο, εάν αφεθεί ανεξέλεγκτο, στο τέλος θα «σκοτώσει» τον Ελληνισμό.

Ακόμα και η «αγάπη» των Βενιζελικών ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ για τη Δημοτική γλώσσα είναι εκ του πονηρού …«Άνωθεν» εντολή είναι, για ν’ «απογυμνώσουν» και ν’ αποδυναμώσουν την ελληνική γλώσσα, προκειμένου να την «εξισώσουν» με τις κοινές λατινογενείς γλώσσες τής Δύσης …Με τις γλώσσες των «αφεντικών» τους. Αυτήν την «εξίσωση» προς τα «κάτω» τη θεωρούν «πρόοδο», ενώ επί αιώνες πρόοδο αποτελούσε η «εξίσωση» των άλλων προς την ελληνική Γλώσσα και άρα προς τα «πάνω». Ας ψάξει κάποιος να βρει ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι λατρεύουν την «απλοποίηση» της ελληνικής Γλώσσας …Είναι ίδια περίπτωση με την έννοια τού «Νεοέλληνα» …ΔΕΝ υπάρχει νεοελληνική γλώσσα …Υπάρχει η ελληνική Γλώσσα. Αυτή, η οποία σήμερα εκ του πονηρού ονομάζεται «Νεοελληνική», είναι απλά η Δημώδης Ελληνική, η οποία απλά βρίσκεται σε αντιδιαστολή με τη Λόγια Ελληνική.

Όταν ένας Γερμανός λέει σ’ έναν σύγχρονο Έλληνα ότι μιλάει «Νεοελληνικά», εννοεί ότι μιλάει μια άλλη γλώσσα και όχι Ελληνικά …ΔΕΝ μιλάει «Ελληνικά» —και μάλιστα με τη «σωστή» εράσμια προφορά, όπως για παράδειγμα ένας Καθηγητής «Ελληνικών» κάποιου γερμανικού πανεπιστημίου—. Εκ παραδρομής —και λόγω της «γενναιοδωρίας» των Προτεσταντών— χρησιμοποιείται το συνθετικό «ελληνικό» στη «Νεοελληνική» γλώσσα. Όλα αυτά είναι εκ του πονηρού και γίνονται με στόχο να υφαρπάξουν τα «δικαιώματα» της γλώσσας απ’ αυτούς που τους ανήκει και τη μιλάνε με τον ίδιο τρόπο μέσα στους αιώνες. Ας ψάξει να δει κάποιος ποιοι τόλμησαν στο παρελθόν ακόμα και να διχάσουν τον λαό στο θέμα τής Γλώσσας και θα βρει πάλι τους Βενιζελικούς. Ας ψάξει να βρει ποιοι σήμερα θέλουν να καταργήσουν βασικούς κανόνες της, για να μην «κουράζονται» τα Ελληνόπουλα στα σχολεία και θα ξαναβρεί τους ίδιους. Είναι αυτοί, οι οποίοι ενοχλούνται από τα πολλά «φωνήεντα» της ελληνικής Γλώσσας …Πάντα ενοχλούνται —βέβαια για το «καλό» μας— οι μόνιμοι θαμώνες προτεσταντικών «Στοών» και Λεσχών.

Αυτά όλα είναι πληρωμένα, για να υπηρετούν τους στόχους των Προτεσταντών, προκειμένου να διατηρούν τον ελληνικό λαό «αλυσοδεμένο» μέσα στις ανασφάλειές του, εξαιτίας τής τρομακτικής του ήττας …Πληρωμένα στους «ευνούχους» με υποτροφίες σε σπουδές εξωτερικού, βολέματα στο δημόσιο, προβολή στα ΜΜΕ κλπ.. Όλοι αυτοί, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που τους παρέχονται, προσπαθούν να κάνουν τους Έλληνες να φέρονται «κομπλεξικά» απέναντι στα «αφεντικά» τους. Προσπαθούν να τους κάνουν να «ξεχάσουν» αυτά που τους ανήκαν, γιατί απλούστατα τα έχουν αρπάξει τ’ «αφεντικά» τους.

Αυτό είναι που γίνεται συστηματικά στην Ελλάδα μετά την Καταστροφή. Αυτό είναι που αναπαράγεται οργανωμένα μέσα από συγκεκριμένους μηχανισμούς. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι «πυλώνες» αυτοί, τους οποίους έχουν δημιουργήσει οι Προτεστάντες για τον μόνιμο έλεγχο του μισητού γι’ αυτούς Ελληνισμού …Της πιο μεγάλης απειλής για τα παγκόσμια σχέδιά τους. Ο βασικός μηχανισμός αυτής της αναπαραγωγής είναι η «μήτρα» εκείνη, η οποία παράγει τους «ηγέτες» και τους «πνευματικούς» άνδρες τού σύγχρονου Ελληνισμού …και αυτό είναι το Προτεσταντικό Κολέγιο Αθηνών. Γι’ αυτόν τον λόγο το δημιούργησαν εξ’ αρχής. Το δημιούργησαν με τη γνωστή βενιζελική μέθοδο. Δική τους ιδιωτική επιχείρηση είναι, η οποία λειτουργεί με δημόσια χρήματα. Το ίδρυσαν ως ιδιωτικό —για να μην ελέγχεται—, αλλά ποτέ δεν του έλλειψαν τα δημόσια χρήματα για τη λειτουργία του.

Αυτό το έκαναν, για να μπορούν ν’ αποκλείουν τους ανεπιθύμητους κι αυτό να το παρουσιάζουν σαν αναφαίρετο «δικαίωμα» τους. Το δημιούργησαν, για να συναναστρέφονται τα δικά τους παιδιά μεταξύ τους και για να έχουν αυτά μια συγκεκριμένη άποψη περί Ελλήνων, Ελληνισμού και βέβαια ελληνικού κράτους …Να αναπαράγονται με τα ίδια διαρκώς χαρακτηριστικά και να βλέπουν τους υπόλοιπους Έλληνες σαν εχθρούς για την όποια οικονομική, πολιτική, κοινωνική ή επιστημονική «επιτυχία» τους …Να ανταγωνίζονται εκ του καταστατικού του και με τις «πλάτες» τής εξουσίας ΟΛΟ το υπόλοιπο εκπαιδευτικό σύστημα των Ελλήνων.

Εκεί αναπαράγονται οι γόνοι των οικογενειών αυτών, οι οποίες βασανίζουν την Ελλάδα τον τελευταίο αιώνα …Τόσο οι γόνοι των Παπανδρέου όσο και αυτοί των Μητσοτάκηδων …ΟΛΟΙ αυτοί οι γόνοι, οι οποίοι θέλουν να έχουν επαφή με την εξουσία και το χρήμα …Οι πιο φανατικοί μισέλληνες γενίτσαροι του Προτεσταντισμού …Αυτοί, οι οποίοι έγιναν μεγιστάνες από το μοίρασμα της «λείας» τού «πτώματος» του Ελληνισμού. Με τη γνώση τής ταυτότητας των ανθρώπων αυτών —αλλά και του ρόλου τού ΚΚΕ— λύνεται και το μυστήριο που αφορά τα «πώς» και τα «γιατί» τής φοίτησης της κόρης Παπαρήγα στο Κολέγιο. Κακώς κάποιοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως, μαθαίνοντας ότι η κόρη τής Γ.Γ. φοίτησε στο Κολέγιο Αθηνών …Τίποτε δεν είναι πιο φυσιολογικό απ’ αυτό.

Μαζί με το Κολέγιο αυτό είναι και το «αδερφάκι» του στη Θεσσαλονίκη …Το Κολέγιο Ανατόλια …Το Κολέγιο αυτό, το οποίο από την Ανατολή «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη με την κρατική χρηματοδότηση που του εξασφάλισε ο ίδιος ο Βενιζέλος …ΑΥΤΟ το Κολέγιο κι αν είναι συνδεδεμένο με τη Μικρασιατική Καταστροφή. Αυτό «ακολούθησε» τους πρόσφυγες στην προσφυγιά, αφού πρώτα φρόντισε να συμμετάσχει και το ίδιο στη δημιουργία τους.

Αυτό το Κολέγιο «έπαιξε» τα προτεσταντικά «παιχνίδια» του στον Πόντο και συνέχισε να τα «παίζει» και στη Μακεδονία …Αυτό ΠΛΗΡΩΝΕ κι ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ τις ποντιακές οικογένειες των χριστιανών, για να του ΔΩΣΟΥΝ τα παιδιά τους να τα σπουδάσει στις εγκαταστάσεις του, οι οποίες περιλάμβαναν και οικοτροφεία, προκειμένου να γίνει η «κοινωνικοποίησή» τους με συγκεκριμένο τρόπο …και από —και με— συγκεκριμένους ανθρώπους …Μια κοινωνικοποίηση, η οποία ήταν ταυτόχρονα και μια χρήσιμη γι’ αυτούς «ομαδοποίηση» …Μια «ομαδοποίηση», η οποία τους διαφοροποιούσε από τους φυσικούς «αδερφούς» τους και τους ταύτιζε με ξένα προς τα τοπικά συμφέροντα. Στην πραγματικότητα το Κολέγιο αυτό αναζητούσε «πρώτη ύλη», για να «κατασκευάσει» χαφιέδες τού προτεσταντισμού …«Ψάρευε» ανάμεσα σε Έλληνες κι Αρμενίους χριστιανούς, για να τους χρησιμοποιήσει —όταν αυτό θα το επέβαλαν τα προτεσταντικά συμφέροντα— εις βάρος των ομόδοξων ομοεθνών τους.

Σ’ ό,τι αφορά τον Ελληνισμό, το Κολέγιο αυτό «κατασκεύαζε» τους επιθυμητούς τύπους «Νεοελλήνων» προτεσταντικής εμπνεύσεως και βενιζελικής εκτέλεσης στη Μερζιφούντα τού Πόντου και τους ίδιους «κατασκευάζει» και σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί βγήκε το περίφημο «Ετελεύθεν η αλευρία, ετελεύθεν και η Προτεσταντία» …Αυτό ήταν που έλεγαν οι Πόντιοι, όταν έβλεπαν ότι οι Προτεστάντες δεν είχαν χρήματα ή αλεύρι, για να εξαγοράσουν τις φτωχές ποντιακές —είτε ελληνικές είτε αρμένικες— οικογένειες και να καταφέρουν να τις «πείσουν» να τους δώσουν τα παιδιά τους να τα σπουδάσει το δικό τους Κολέγιο. ΑΥΤΟ ήταν που συνέβαινε με το Προτεσταντικό Κολέγιο, το οποίο ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ το ίδιο τους σπουδαστές του …Οι οικογένειες ΔΕΝ έδιναν τα παιδιά τους σ’ αυτό οικειοθελώς, όπως θα φαντάζονταν κάποιοι στη σημερινή εποχή τής παντοδυναμίας των Προτεσταντών και των πανάκριβων ιδιωτικών Κολεγίων …αλλά, οι Προτεστάντες ήταν εκείνοι, οι οποίοι εξαγόραζαν τις οικογένειες αυτές, για να τους παραδώσουν τα παιδιά τους …«Βάπτιζαν» σαν «υποτροφίες» τα χρήματα που διέθεταν για «ψάρεμα» παιδιών και «ξεψάχνιζαν» τις κοινωνίες, εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια κάποιων μελών τους.

Εξαγόραζαν φτωχές οικογένειες ορθόδοξων χριστιανών, εκμεταλλευόμενοι τις ανάγκες τους, γιατί, χωρίς χρήματα, δεν υπήρχε ανταπόκριση …Δεν υπήρχε ανταπόκριση, γιατί όλοι καταλάβαιναν ότι μέσα στα Κολέγια αυτά εφαρμοζόταν η γνώριμη για τους πολίτες τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πολιτική τού «γενιτσαρισμού» …Πολιτική παραγωγής ανθρώπων, οι οποίοι με την ενηλικίωσή τους θα υιοθετούσαν διαφορετικό τρόπο ζωής και βέβαια θα ταυτίζονταν με διαφορετικά συμφέροντα από εκείνα των υπολοίπων συντοπιτών τους …Αυτό είναι ο «γενιτσαρισμός» κι αυτόν τον τύπο τής πολιτικής τον γνώριζαν οι χριστιανικοί πληθυσμοί τής περιοχής …Γνώριζαν πότε και ποιοι μοίραζαν «υποτροφίες» στα παιδιά τους.

Περί αυτού επρόκειτο …ΔΕΝ ξύπνησαν» μια μέρα κάποιοι στη Βοστώνη κι είπαν να πάνε στον Πόντο, για να μορφώσουν τα φτωχά παιδιά τού Πόντου. Πήγαν εκεί, για να δημιουργήσουν ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα τους επέτρεπε ν’ αυξήσουν την πολιτική, θρησκευτική και οικονομική τους «επιρροή» στον χώρο. Πήγαν, για να δημιουργήσουν ένα ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο θα εξυπηρετούσε τα δικά τους συμφέροντα και όχι τα συμφέροντα του λαού στον οποίο ανήκε. Για ποιον άλλο λόγο ένα προτεσταντικό θρησκευτικό κολέγιο θα έμπαινε στα έξοδα, αναζητώντας στην άκρη τού κόσμου ορθόδοξα χριστιανόπουλα, για να τα «μορφώσει»; …Χαφιέδες «κατασκεύαζε» αυτό το Κολέγιο στον Πόντο πριν την Καταστροφή —προκειμένου αυτή να δρομολογηθεί— και χαφιέδες «κατασκευάζει» και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, για να διατηρείται στις «Νέες Χώρες» το κέρδος τους από την Καταστροφή …Να διατηρείται η κατάσταση στο επίπεδο που συμφέρει τους Προτεστάντες …Από τη Βοστώνη ελεγχόταν τότε το Κολέγιο και από τη Βοστώνη ελέγχεται και τώρα …Με τους Βενιζελικούς συνεργαζόταν πριν την Καταστροφή και με τους ίδιους συνεργάζεται και τώρα…

…«Αδερφά» Κολέγια είναι μ’ αυτό των Αθηνών και έχουν κοινό στόχο …Να «παράγουν» προτεσταντικής λογικής και νοοτροπίας στελέχη για τη Διοίκηση της Προτεσταντικής Αποικίας των Βαλκανίων …Να παράγουν ελληνόφωνους «Νεοέλληνες», οι οποίοι θα βλέπουν τούς Έλληνες σε βαθμό εχθρικό ανταγωνιστικά και οριακά θα τους μισούν …Να παράγουν χαφιέδες, οι οποίοι θα διατηρούν το ελληνικό κράτος και τον λαό του «δέσμιο» των αφεντικών τους. Ακόμα και στο συμβολικό επίπεδο επιβεβαιώνεται αυτό από την ιστορία …Στο κτήριο του Ανατόλια «υπέγραψε» η Ελλάδα την Παράδοσή της στους Προτεστάντες Γερμανούς …Εκεί προφανώς οι Γερμανοί αισθάνονταν «οικοδεσπότες» που «δέχονταν» τους ταπεινωμένους Έλληνες και όχι το αντίθετο …Εκεί οι Προτεστάντες και οι ντόπιοι χαφιέδες τους θα γιόρτασαν κατόπιν την επιτυχία τους.

Η ολέθρια για τον Ελληνισμό σχέση Βενιζελικών και ΚΚΕ.

Όλο το μυστικό τής «επιτυχίας» —και της μόνιμης επαφής με την εξουσία— των οικογενειών αυτών, οι οποίες δημιούργησαν τον Βενιζελισμό και τον διαχειρίστηκαν ως ιδιωτική τους περιουσία, είναι ο απόλυτος έλεγχος του ΚΚΕ. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν αυτοί, οι οποίοι «εργαλειοποίησαν» τον κομμουνισμό εις βάρος τού «Ρωμαίικου» και μετέτρεψαν τους κομμουνιστές σε πιστά κι απολύτως ελεγχόμενα «δουλικά» τους …«Συμμοριτοποίησαν» το ΚΚΕ σαν κόμμα …Όλη τους η μετέπειτα επιτυχία οφείλεται στον απόλυτο έλεγχο του ΚΚΕ. Αυτό δεν ήταν κάποιο ιδιαίτερο επίτευγμα των συγκεκριμένων οικογενειών εξαιτίας τής «ευφυΐας» τους …Αυτό απλά δείχνει ποια ήταν η «ταυτότητα» των προστατών τους. Το σύνολο του προτεσταντικού σχεδιασμού, ο οποίος τους επιτρέπει να ασκούν παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, στηρίζεται σ’ αυτήν την «παγίδα» …Στην «παγίδα» αυτή, η οποία βάζει τους λαούς σε μια «μέγγενη» ανάμεσα στην προτεσταντική αντίληψη περί καπιταλισμού και τον κομμουνισμό …Μια «μέγγενη», την οποία τη δημιούργησαν μόνοι τους οι Προτεστάντες και την οποία την ελέγχουν απόλυτα.

Οι κορυφαίοι των ιμπεριαλιστών είναι στην κυριολεξία οι ιδιοκτήτες ΟΛΩΝ των κομμουνιστικών κομμάτων στον κόσμο. Πίσω από την παγκόσμια εξάπλωση του κομμουνισμού —ως «ιδεολογία»— κρύβονται οι Προτεστάντες και βέβαια αυτό έγινε με τόνους χρημάτων και άπειρες προδοσίες. Οι Προτεστάντες πλήρωναν προδότες να παριστάνουν τους «διεθνιστές» κομμουνιστές και να μπαίνουν ως πολιτικοί παράγοντες μέσα στις ξένες κοινωνίες. Παντού στον κόσμο αυτό έκαναν και η Ελλάδα δεν αποτελούσε εξαίρεση. Άλλωστε ΔΕΝ πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Μαρξ χρηματοδοτούνταν για το «έργο» του από τους τοκογλύφους τής Νέας Υόρκης …Ο ίδιος ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους και στήριζε την εξουσία του μέσα στη Γερμανία χάρη στην τεχνητή «κόντρα» με τους κομμουνιστές. Χωρίς τους κομμουνιστές ΔΕΝ θα υπήρχε η «παγίδα» αυτή, η οποία θα επέτρεπε στους Προτεστάντες τον έλεγχο των δικών τους κοινωνιών και βέβαια ΔΕΝ θα υπήρχε ο παγκόσμιος εκείνος εχθρός, ο οποίος θα τους επέτρεπε να ασκούν τον παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, «πουλώντας» το «νταβατζηλίκι» τής παγκόσμιας προστασίας τής Δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Οι Βενιζελικοί, ως συνεργάτες τους στην Ελλάδα, έγιναν «παίκτες» σ’ αυτό το παγκόσμιο «παιχνίδι» των «αφεντικών» τους …Έγιναν οι τοπικοί διαχειριστές αυτού του «παιχνιδιού» στην Ελλάδα. Πήραν απ’ αυτούς την άδεια για τον «έλεγχο» του δικού τους ΚΚΕ και το χειρίζονταν πάντα εις βάρος τού Ελληνισμού και υπέρ των συμφερόντων τους. Από εκεί και πέρα τα πάντα ήταν εύκολα …Ένας «τυφλοσούρτης» προδοσίας, ο οποίος επαναλαμβανόταν ίδιος κι απαράλλαχτος σε ΟΛΑ τα κράτη τής Δύσης και —με τις «πλάτες» των προστατών τους— ήταν πάντα ασφαλής για τους προδότες.

Ελέγχοντας μυστικά τον κυριότερο διχαστικό «μοχλό» στην ιστορία τού Ελληνισμού, μπορούσαν να «ρυθμίζουν» την κοινωνία κατά το δοκούν. Ελέγχοντας τους κομμουνιστές ηγέτες, έβαζαν το ΚΚΕ να διχάζει την κοινωνία με τη «μολυσματική» του παρουσία …κι αυτοί εκμεταλλεύονταν τις συσπειρώσεις και τις αντισυσπειρώσεις τής κοινωνίας, παριστάνοντας τους «αντιδεξιούς». Το ΚΚΕ ήταν σαν ένα σκληρό «μαστίγιο», το οποίο χτυπούσε τον λαό σε σημείο ν’ αντιδράσει και κανένας δεν γνώριζε ποιος το χειριζόταν. Οι Βενιζελικοί με το ΚΚΕ «μαστίγωναν» τον λαό κι εκμεταλλεύονταν τον τρόμο και την αντίδραση εκείνων που «μαστίγωναν». Δίχαζαν τον λαό με οριακό τρόπο κι αναγκαστικά ένα μέρος του θα τους αποστρέφονταν, αλλά κι ένα άλλο μέρος του θα κατέληγε σ’ αυτούς …Σαν να θέλεις να μοιράσεις ένα αυγό, χωρίς να θέλεις να δείξεις την πρόθεσή σου και το κάνεις αυτό, πετώντας το βίαια στο τοίχο …Αυτό ήταν που έκαναν, μετατρέποντας τον λαό σε ένα «αυγό», το οποίο έπρεπε να μοιραστεί σε δύο μέρη …Ό,τι μείνει στον τοίχο είναι της «Δεξιάς» κι ό,τι πέσει «κάτω» είναι δικό τους.

Αυτό ήταν το κόλπο. Χωρίς οι ίδιοι να φαίνονται πουθενά —και μάλιστα παριστάνοντας τους φανατικούς αντικομμουνιστές— έβαζαν το προδοτικό ΚΚΕ να εκβιάζει και να προκαλεί με τη δραστηριότητά του τη σκληρή αντίδραση της Δεξιάς …Έβαζαν το ΚΚΕ να ενεργοποιεί τα πιο άγρια «ένστικτα» των «απέναντι» και άρα μόνοι τους έδιναν κατά βούληση ρόλο στους ακροδεξιούς —δηλαδή στους τοπικούς ΝΑΖΙ—. Αυτό τρόμαζε την κοινωνία και τη δίχαζε, εφόσον προκαλούσε φυγόκεντρες τάσεις και άρα «έσπρωχνε» τον κόσμο προς τα «άκρα». Άλλοι πολίτες επέλεγαν την πλευρά προς τη μεριά των κομμουνιστών και άλλοι το αντίθετο …Οι Βενιζελικοί με το «τίποτε» έκαναν «ταμείο». Μία κρυφή συνεννόηση με τον Φλωράκη ή τον Γλέζο αρκούσε, για να κατέβει μια ολιγομελής συμμορία προδοτών και να διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές. Έκαναν τις «εισπράξεις» των Δημοκρατικών πολιτών, οι οποίοι —πιο πολύ από το ΚΚΕ— φοβούνταν τη σκληρή αυτή Δεξιά …Τη Δεξιά αυτή, η οποία πιεζόταν από κομμουνιστές φασίστες να μοιάζει και η ίδια με φασιστική, για να μπορούν να παριστάνουν τους «Δημοκρατικούς» οι «ενδιάμεσοι»…

…Αυτό ήταν το μέγα κόλπο. Αυτοί, οι οποίοι έλεγχαν το φασιστικό ΚΚΕ, κέρδιζαν εκλογές με το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Χωρίς ν’ ανοίγουν το πληθυσμιακό τους μέγεθος ως ομάδα —και άρα χωρίς να μειώνουν τα μερίδιά τους— κατόρθωναν κι έλεγχαν μεγάλες μερίδες Ελλήνων, οι οποίες απλά, κάθε φορά που οι Βενιζελικοί προκαλούσαν «καταιγίδα» βίας, έψαχναν το πιο ασφαλές πολιτικό «καταφύγιο». Αυτό ήταν το μέγα κέρδος τού ελέγχου τού ΚΚΕ από τους Βενιζελικούς …Ένας άγριος «σκύλος», του οποίου την «αλυσίδα» έλεγχαν οι Βενιζελικοί και τον «απελευθέρωναν» κατά βούληση …Ένας άγριος «σκύλος», ο οποίος, όταν απελευθερωνόταν, «ξετρύπωνε» τα «πρόβατα» από τα καταφύγιά τους και τα «έσπρωχνε» στις επιλεγμένες «στάνες» των Βενιζελικών …Απλά πράγματα, εάν γνωρίζεις να τα χειρίζεσαι και βέβαια εάν διαθέτεις «πλάτες». Η αντιδημοκρατική δραστηριότητα του ΚΚΕ έβγαζε στην επιφάνεια την άκρα Δεξιά και η μεταξύ τους σύγκρουση ήταν εκείνη που τρόμαζε τον λαό και τον «έσπρωχνε» στις ιδιόκτητες «στάνες» των Βενιζελικών. Αυτοί, μέσω του ΚΚΕ, προκαλούσαν τη φασιστική «καταιγίδα» και μετά «πουλούσαν» ασφαλή πολιτικά «καταφύγια».

Αυτός ο έλεγχος του χρήσιμου ΚΚΕ επιτεύχθηκε με το «ιδιώνυμο», το οποίο ήταν ιδέα του ίδιου του Βενιζέλου. Το «ιδιώνυμο» ήταν η ποινικοποίηση μιας ιδεολογίας και βέβαια η νομιμοποίηση των διώξεων κατά των οπαδών της. Το «ιδιώνυμο», όπως ήταν φυσικό, συνεπαγόταν και τις «δηλώσεις μετανοίας». Η ποινικοποίηση του κομμουνισμού, δηλαδή, έδωσε νόημα κι αξία στο «απαλλακτικό» του. Με το «ιδιώνυμο» οι Βενιζελικοί θέλησαν ν’ αποσπάσουν από τους «ήρωες» της «κοινωνικής πάλης» μια εξόχως ταπεινωτική δήλωση, η οποία σε περίπτωση αποκάλυψής της να τους εκθέτει και να τους απαξιώνει στους ομοϊδεάτες τους. Με τον τρόπο αυτόν ο Βενιζέλος ήθελε να βάλει τους κομμουνιστές στο «χέρι» και γι’ αυτόν τον λόγο σ’ αυτό το «ιδιώνυμο» δεν ήθελαν οι Βενιζελικοί —για τους ίδιους λόγους και με τα ίδια κριτήρια— να συμπεριληφθούν οι ακροδεξιοί φασίστες. Πώς τους «έβαλε» στο χέρι; …ΟΛΟΙ αυτοί, οι οποίοι με τις «πλάτες» τού κράτους εμφανίζονταν ως «ηγέτες» τού ΚΚΕ, ήταν στην πραγματικότητα εκβιαζόμενοι χαφιέδες.

Από τη στιγμή που η «φάμπρικα» αυτή μπήκε σε λειτουργία, οι Βενιζελικοί έλεγχαν απόλυτα το ΚΚΕ. Ως εκ τούτου οι ίδιοι επέλεγαν τους ηγέτες του …Άχρηστοι, αγράμματοι, δειλοί, άεργοι, τεμπέληδες και ψεύτες ήταν στο σύνολό τους οι ηγέτες του …Ζαχαριάδης, Σιάντος, Φλωράκης, Γλέζος, Παπαρήγα, αλλά κι ο Κουτσούμπας, είναι όλοι τους τής ίδιας χειρίστου ποιότητας άνθρωποι και καθαρές επιλογές των Βενιζελικών …Πραγματικός υπόκοσμος …Στις τουαλέτες των Βενιζελικών επιλέγονταν οι «ήρωες» των κοινωνικών αγώνων στην Ελλάδα …Με χαρτιά υγείας τούς έδιναν το «χρίσμα» οι Βενιζελικοί, για να συνεχίσουν τους αγώνες τους. ΟΛΟΙ τους αποκλειστικά ήταν επιλογές των Βενιζελικών. ΟΛΟΙ πρόθυμοι να υπογράψουν «κρυφά» δηλώσεις «υποταγής» και να γίνουν συνεργάτες τής εξουσίας, η οποία τους «απάλλασσε» από ποινικές ευθύνες και τους έκανε «ήρωες» εκ του ασφαλούς.

Οι δηλώσεις τους ήταν πάντα καλά κλειδωμένες στα συρτάρια των Μητσοτάκηδων και των Παπανδρέου.

ΟΛΟΙ είχαν υπογράψει αυτό, το οποίο, εάν αποκαλυπτόταν δημοσίως, θα τους «γκρέμιζε» από τις θέσεις τους. Οι Βενιζελικοί είχαν στα χέρια τους τα στοιχεία εκείνα, για να τους εκβιάζουν μόνιμα. Όλο το σκουπιδαριό τού ΚΚΕ ήταν ελεγχόμενο από τους Βενιζελικούς και στην ουσία από τις δύο κύριες οικογένειες, οι οποίες είχαν μετατρέψει τον Βενιζελισμό σε οικογενειακή τους περιουσία. Αυτοί οι εκβιαζόμενοι κομμουνιστές συνεργάζονται σταθερά με τους Βενιζελικούς από την εποχή τής Μικρασιατικής Καταστροφής μέχρι τη σημερινή καταστροφή των Μνημονίων …ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΚΕ ήταν εκείνο, το οποίο πρόδωσε τον Ελληνισμό στη Μικρά Ασία, με το ΚΚΕ αυτό, το οποίο περιφρουρούσε τη Βουλή όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο.

Βενιζελικοί και ΚΚΕ
στον Προτεσταντικό σχεδιασμό τού Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές τού Πόντου πρωταγωνίστησαν στη Μικρασιατική Καταστροφή. Αυτοί ήταν που σε ανύποπτο χρόνο —και υπό τις εντολές των Προτεσταντών— έφεραν σε «επαφή» τούς Πόντιους χαφιέδες —οι οποίοι μέχρι τότε παρίσταναν τους «εθνικιστές» και τους φανατικούς «χριστιανούς»— με τους Σοβιετικούς πράκτορες. Συνετέλεσαν «με όλους τους δυνατούς τρόπους» στη συμφωνημένη με τους Γερμανούς ήττα τού ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία. Αν λείπει κάποιος, δηλαδή, από το ιδρυτικό μνημείο τής Τουρκίας στην Πλατεία Ταξίμ, είναι ο ιδρυτής τού ΚΚΕ Μπεναρόγια και οι Έλληνες κομμουνιστές από τις δύο πλευρές τού Αιγαίου…Αυτοί ήταν σε απευθείας επαφή με τους «στυλοβάτες» τού Κεμάλ —Βοροσίλοφ και Φρούνζε— …Γι’ αυτόν τον λόγο λέμε «με όλους τους δυνατούς τρόπους».

Αυτοί οι κομμουνιστές τού Πόντου, αφού ολοκλήρωσαν την προδοσία τους στον Πόντο, στη συνέχεια παρεισφρήσανε στις τάξεις των προσφύγων, προκειμένου να τους χαφιεδίζουν και στον ελλαδικό χώρο. Αυτό έγινε η εξειδίκευσή τους …Να τους παραδίδουν στον απόλυτο έλεγχο των δημίων τους, που ήταν οι Βενιζελικοί. Αυτή έγινε και η κύρια πολιτική των Βενιζελικών στις λεγόμενες Νέες Χώρες. Κάπου ΕΚΕΙ αναζητούμε και τον ρόλο τού Κολεγίου τής Θεσσαλονίκης …Του Κολεγίου αυτού, το οποίο «ακολούθησε» τους πρόσφυγες εκεί όπου αυτοί «κατέληξαν» …Του Κολεγίου αυτού, το οποίο παρήγαγε τα στελέχη τής διοίκησης στους γεωγραφικούς χώρους όπου μετά την Καταστροφή εγκαταστάθηκαν οι πρόσφυγες. Αυτοί οι πρόσφυγες ήταν οι σίγουρες ψήφοι των Βενιζελικών και η μόνιμη «προίκα» τους στη διεκδίκηση της εξουσίας. Ο έλεγχός τους ήταν πολύ εύκολος για τους συνωμότες …Βενιζελικοί και πρόσφυγες χαφιέδες πουλούσαν «νταβατζηλίκι» και κρατική προστασία στους πρόσφυγες, για τους οποίους οι ίδιοι φρόντιζαν να βρίσκονται σε μόνιμη ένταση κι ανταγωνισμό με τους γηγενείς πληθυσμούς…

…Γνώριζαν τα πάντα από τους χαφιέδες τού ΚΚΕ κι έπαιζαν το «παιχνίδι» τής τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας. Το ΚΚΕ σε ΟΛΑ αυτά είχε συμμετοχή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ …Πρωταγωνιστής σε όλα τα «βήματα» της μεγάλης τραγωδίας …Ξεκινώντας από την ολέθρια συνεργασία του με τους Σοβιετικούς —με στόχο την παγίδευση του ποντιακού Ελληνισμού— και στη συνέχεια με την ανάληψη της οργάνωσης για το γενικό «ξήλωμά» του και την «αποχώρησή» του από πατρίδες αιώνων. Με την άφιξη των προσφύγων στην Ελλάδα αυτοί οι ίδιοι συνέχισαν το «παιχνίδι» που βόλευε τους Βενιζελικούς και είχε σχέση με την ανάπτυξη των κοινωνικών εκείνων εντάσεων, οι οποίες τους βόλευαν στη διεκδίκηση της εξουσίας. Όλοι οι χαφιέδες τού Πόντου έγιναν στην Ελλάδα είτε φανατικοί Βενιζελικοί είτε κομμουνιστές …Καί στις δύο περιπτώσεις είχαν τα ίδια αφεντικά κι απολάμβαναν τα ίδια βολέματα.

Όλα αυτά οι Βενιζελικοί τα έκαναν εκ του ασφαλούς, γιατί είχαν βρει το «κορόιδο» να του φορτώσουν τα πάντα. Γνώριζαν πώς να μετακυλούν τις ευθύνες από πάνω τους. Αυτοί, οι οποίοι «εμπνεύστηκαν» και δρομολόγησαν τη Μικρασιατική Καταστροφή, την «κοπάνησαν» …και τελικά την «πλήρωσαν» άλλοι. Εκείνοι, οι οποίοι μαζί με τους Γερμανούς «έστησαν» την καταστροφή τού Ελληνισμού τής Μικράς Ασίας, τη «γλίτωσαν» …και εκτελέστηκαν αυτοί, οι οποίοι διαχειρίστηκαν το «μη-διαχειρίσιμο». Εκτελέστηκε στο Γουδί ο Γούναρης, ο οποίος είναι ο πνευματικός δημιουργός τής «αντικομμουνιστικής» και της «αντιβενιζελικής» Δεξιάς, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα …Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος …Ο εγκληματίας Βενιζέλος την είχε «κοπανήσει» στο εξωτερικό και το «κατηγορητήριο» εις βάρος τού ανύποπτου Γούναρη το είχε συντάξει ο συνένοχος του Βενιζέλου, ο Παπανδρέου …Ο «προδότης» είχε πεθάνει πάμφτωχος κι ο «δραπέτης» παρίστανε τον πάμπλουτο διανοούμενο στο Παρίσι …Ο γιδοβοσκός έτρωγε τη «λεία» στο Παρίσι κι «αγόραζε» Ελληνισμό, μεταφράζοντας δήθεν Θουκυδίδη και παίζοντας …γκολφ !!!

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα αυτή η ταπεινωμένη και συκοφαντημένη Δεξιά και οι οπαδοί της έγιναν οι μόνιμοι «πελάτες» των Βενιζελικών …Των χαφιέδων τής Γερμανίας, οι οποίοι ελέγχουν το ΚΚΕ και όλη την «αντιδεξιά» εκλογική πελατεία. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα αυτή η Δεξιά είναι που «χρεώνεται» τα πάντα …Άλλος «τρωγοπίνει» κι άλλος «πληρώνει» …Άλλος πλουτίζει κλέβοντας κι άλλος κατηγορείται για κλοπή. Περί αυτού πρόκειται. Από την εποχή που «χρεώθηκε» η Μικρασιατική Καταστροφή στη Δεξιά, πάντα ο «λογαριασμός» πηγαίνει σ’ αυτήν …Ο προφανής «ύποπτος», ο οποίος πάντα «καταδικάζεται» από τους συκοφάντες του. Η επιλογή τής Δεξιάς ήταν ιδανική για τον σχεδιασμό τους. Ήταν ιδανική, γιατί πάντα βολεύει τους Προδότες να βρεθούν τα «κορόιδα» εκείνα, τα οποία θα «φορτώνονται» τα δικά τους εγκλήματα. Εξίσου όμως βόλευε και τους ιμπεριαλιστές Προτεστάντες, γιατί η παγίδευση της Δεξιάς σήμαινε και την «παγίδευση» του πατριωτικού κόσμου. Ο πατριωτισμός —εκ των δεδομένων— είναι εχθρικός με τους ξένους «νταβατζήδες» και η κατασυκοφάντηση της πατριωτικής Δεξιάς ήταν ιδανική γι’ αυτούς.

Ιδανική κατάσταση γι’ αυτούς ήταν να χρεώνονται την προδοσία —και άρα τη συνεργασία με τους ξένους— αυτοί, οι οποίοι από τη φύση τους ήταν πατριώτες και ξενοφοβικοί. Ιδανική κατάσταση είναι να «μπερδεύεις» την έννοια του «πατριωτισμού» μ’ αυτήν της «προδοσίας». Ιδανική κατάσταση είναι να ταυτίζεις τον ίδιο τον πατριώτη με τον «καθυστερημένο», τον «απολίτιστο» και τον «βάρβαρο». Αυτό ήταν που κατάφεραν οι συνωμότες και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έβρισκαν ποτέ αντίσταση σε οτιδήποτε κι αν επιχειρούσαν. Από τη Μικρασιατική Καταστροφή και μετά γίνεται πάντα το ίδιο παιχνίδι …Το έχουν κάνει «σκοινί-κορδόνι». Τον δικό τους «μουτζούρη» τον τοποθετούν στα «χέρια» τής Δεξιάς κι «αυτοαθωόνονται», παριστάνοντας τους «κατήγορους». Για παράδειγμα, όλη η παράνομη κι αντισυνταγματική «αντικομμουνιστική» πολιτική ήταν βενιζελικής εμπνεύσεως κι εκτέλεσης και παρ’ όλα αυτά «χρεώθηκε» —στο σύνολό της— στη Δεξιά τού Μεταξά. Με τον τρόπο αυτόν οι Βενιζελικοί συνέχισαν να «πουλάνε» αντιδεξιά και φιλοαριστερή ρητορική και να διατηρούν εύκολα τον έλεγχο και τη «συμπάθεια» των κομμουνιστών, οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν γνώριζαν τον ρόλο των ηγετών τού ΚΚΕ …Των χαφιέδων ηγετών του.

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, και νέα προδοσία

Έχοντας οι Προτεστάντες ξεκαθαρίσει το «τοπίο» στη Μέση Ανατολή μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, πέρασαν στη δεύτερη φάση τού σχεδίου τους …Να «τακτοποιήσουν» και στην Ευρώπη τον «Νέο Κόσμο», όπως αυτός θα «γεννιόταν» μετά τη διάλυση των μεγάλων αυτοκρατοριών. Η Ελλάδα αναγκαστικά θα έμπαινε ξανά στο «δρόμο» τους. Οι Γερμανοί, οι οποίοι στις αρχές τού Αιώνα διέλυσαν τον Ελληνισμό στη Μικρά Ασία, θα εισέβαλαν στην ίδια την Ελλάδα …Οι «κολλητοί» των Βενιζελικών θα έρχονταν ΟΙ ΙΔΙΟΙ στην Ελλάδα …Οι Βενιζελικοί πανευτυχείς …Όταν η Δεξιά τού Μεταξά έλεγε ΟΧΙ, οι Βενιζελικοί έλεγαν ΝΑΙ, και μάλιστα «δαγκωτό». Ευκαιρία για «κονόμα» ήταν για τους ίδιους, οι οποίοι την παρουσίαζαν σαν «ευκαιρία» για «εκπολιτισμό» και «πρόοδο» …για τον λαό —βεβαίως—. Με τις «πλάτες» των αφεντικών θα καταλάμβαναν τα πάντα. Ό,τι κι αν γινόταν, κερδισμένοι θα ήταν. Αν οι Γερμανοί παρέμεναν, θα ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και πάμπλουτοι. Αν αυτοί έφευγαν, δεν είχαν πρόβλημα με την ασφάλειά τους, γιατί και οι άλλοι, οι οποίοι «προβλεπόταν» από το σχέδιο να έρθουν, πάλι Προτεστάντες θα ήταν …Μονά-ζυγά δικά τους …Κανένα πρόβλημα.

Αυτοί λοιπόν οι Βενιζελικοί ήταν, που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς κατακτητές και πλούτισαν ακόμα πιο πολύ στον πόλεμο. Δεν φοβούνταν την τιμωρία, γιατί —όπως είπαμε— είχαν το plan-b τής σωτηρίας τους από την αρχή έτοιμο. Αν κι εφόσον οι Γερμανοί θα έφευγαν, δεν υπήρχε πρόβλημα …Θα έφευγαν οι Γερμανοί Προτεστάντες και θα τους προστάτευαν οι Αμερικανοί Προτεστάντες …«Δίπορτο» το είχαν …Απλά, στο κρίσιμο διάστημα αυτής της «εναλλαγής», θα υπήρχε ένα σχέδιο «διαφυγής», που, εάν ο λαός αντιδρούσε, θα ήταν ιδιαίτερα επώδυνο γι’ αυτόν. Σε μια τέτοια περίπτωση —και για να γλιτώσουν— θα έβαζαν το ΚΚΕ να προκαλέσει έναν Εμφύλιο Πόλεμο …Έναν «κατά παραγγελία» Εμφύλιο Πόλεμο, για να παραστήσουν οι ίδιοι τους προστάτες τής Δημοκρατίας. Θα «φόρτωναν» τον Εμφύλιο στο ΚΚΕ και τη Δεξιά και θα τελείωνε η ιστορία …Δικό τους ήταν το ΚΚΕ, ό,τι ήθελαν το εκτελούσε …Το ΚΚΕ, του οποίου ο «αρχηγός» φυλασσόταν από τους Γερμανούς στο Νταχάου και στάλθηκε από τους Αμερικανούς, για να σώσει τους δωσίλογους.

Με τις «πλάτες» των Γερμανών και των Αγγλοσαξόνων όλοι αυτοί οι δωσίλογοι θα γλίτωναν εύκολα. Ο ίδιος Παπανδρέου, ο οποίος συνεργαζόταν με τους ΝΑΖΙ, έγινε μέσα σε λίγες ημέρες συνεργάτης τού Σκόμπυ, παρ’ όλο που ήταν σχεδόν μόνιμος θαμώνας τής αμερικανικής πρεσβείας. Αυτοί ήταν που μεθόδευσαν τα Δεκεμβριανά και άρα πυροδότησαν τον Εμφύλιο …Γι’ αυτόν τον λόγο τούς ήταν χρήσιμος ο Ζαχαριάδης …Ο χαφιές Ζαχαριάδης, ο οποίος προστατευόταν στο Νταχάου για τον ρόλο αυτόν …Ο Ζαχαριάδης, ο οποίος με αεροπλάνο επέστρεψε στην Ελλάδα, γιατί βιάζονταν τ’ «αφεντικά». Όταν οι Γερμανοί έφυγαν, ο Παπανδρέου μ’ ΑΥΤΟΝ συνεργάστηκε κι έβαλε τον λαό στον Εμφύλιο …Ο «δημοκράτης» Παπανδρέου μάς οδήγησε στον Εμφύλιο …Η Δεξιά τον χρεώθηκε, αλλά ο Παπανδρέου ήταν αυτός, ο οποίος πυροδότησε τον Εμφύλιο. Οι κομμουνιστές ΚΑΙ ΠΑΛΙ συνεργάστηκαν στη νέα εθνική καταστροφή. Ο διχασμός, ο οποίος ήταν η εξειδίκευση των Βενιζελικών, έκανε και πάλι την εμφάνισή του …Κομμουνιστές και φασίστες …Κατσαπλιάδες και νοικοκυραίοι. Η Δεξιά και πάλι τον χρεώθηκε και οι Βενιζελικοί δωσίλογοι διατήρησαν τα πλούτη που απέκτησαν ως δωσίλογοι και μαυραγορίτες τής Κατοχής.

Αναρωτιούνται κάποιοι αδαείς τον λόγο που το «μητσοτακαίικο» ΔΕΝ είναι αγαπητό στην πατρίδα του την Κρήτη …Γιατί, εκτός από εκείνους, οι οποίοι «κονόμησαν» απ’ αυτούς, κανείς άλλος δεν θέλει ούτε καν να τους βλέπει. Η απάντηση είναι απλή. Όταν ο Γερμανός σφαγέας τής Κρήτης ορίζει στο δικαστήριο των εγκληματιών πολέμου ως μάρτυρα υπεράσπισής του τον Μητσοτάκη, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν κάποιος εκτελείται για την εξόντωση —3000— χιλιάδων Κρητικών, δεν χρειάζονται πολλές σκέψεις, για να καταλάβει κάποιος τι σχέση μπορεί να είχε αυτός μ’ εκείνον που επικαλείται για μάρτυρα υπεράσπισης …3000 Κρητικοί σημαίνει ότι ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει κρητική οικογένεια —πλην κάποιων Βενιζελικών— που να μην θρήνησε κάποιον δικό της άνθρωπο εξαιτίας τού ΝΑΖΙ «φίλου» τού Μητσοτάκη στρατηγού Bruno Brauer. Ακόμα και το γεγονός ότι ο Εμφύλιος —με εντολή Μητσοτάκη— δεν «άγγιξε» την Κρήτη, επιβεβαιώνει αυτά τα οποία λέμε και όχι κάτι άλλο …Επιβεβαιώνει τον έλεγχο του ΚΚΕ από τους Βενιζελικούς, αλλά και τον φόβο τού Μητσοτάκη ότι, εάν συνέβαινε αυτό, αφ’ ενός δεν θα τη «γλίτωνε» τη βεντέτα και αφ’ εταίρου ως οικογένεια θα «ξηλωνόταν» από εκεί δια παντώς. Στην πραγματικότητα —και για να αμβλύνει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η συνεργασία του με τους ΝΑΖΙ στην Κρήτη— έκανε μια «χειρονομία» καλής θέλησης με τη μη εμπλοκή της στον Εμφύλιο.

Γι’ αυτόν τον λόγο το ΚΚΕ των προδοτών αφέθηκε από τους Βενιζελικούς να εγκληματεί μόνον στη Βόρεια Ελλάδα και εις βάρος κυρίως των γηγενών και όχι των προσφύγων, τους οποίους είχαν ως «πελάτες» τους οι Βενιζελικοί. Εκεί κοντά στα σύνορα αφέθηκε να εγκληματεί το ΚΚΕ για την ασφάλειά του …Στα όρια του Ανατολικού Μπλοκ, ώστε να μπορούν να «μπαινοβγαίνουν» στο ελληνικό κράτος, χρησιμοποιώντας ως «συντρόφους» τους όλον τον υπόκοσμο των Βαλκανίων. Τότε έκανε το ΚΚΕ και το μεγαλύτερο έγκλημα στη νεότερη ελληνική ιστορία …Το περίφημο «παιδομάζωμα», του οποίου τα «απόνερα» τα βρίσκουμε σήμερα στην υπόθεση του «Μακεδονικού Ζητήματος» …Εντελώς τυχαία το «παιδομάζωμα» το εμπνεύστηκε και το δρομολόγησε ο Πέτρος Κόκκαλης …Άλλος ένας Βενιζελικός «κομμουνιστής» σαν τον Σιάντο τού Εμφυλίου …Εγγονός υπουργού τού Ελευθερίου Βενιζέλου …Για τέτοια «σύμπτωση» μιλάμε. Έτσι εξηγείται που ένας «κομμουνιστής» στην εποχή τού «ιδιώνυμου» κατείχε θέση στο Πανεπιστήμιο ή τη διεύθυνση μεγάλων νοσοκομειακών μονάδων τής Πρωτεύουσας. Άρα, καταλαβαίνουμε ποιοι βρίσκονταν πίσω από το «παιδομάζωμα», το οποίο αφορούσε αποκλειστικά τα παιδιά των γηγενών Ελλήνων τής Μακεδονίας και το οποίο το χρέωσαν στο ΚΚΕ των αγράμματων τενεκέδων.

Όταν τελείωσε ο πληρωμένος αυτός «Εμφύλιος» των δολοφόνων κομμουνιστοσυμμοριτών, όλοι αυτοί έπρεπε να προστατευτούν. Αν αφήνονταν απροστάτευτοι, ο κόσμος θα τους σκότωνε όταν θα επιχειρούσαν να γυρίσουν στα σπίτια τους …Όλη η Ελλάδα θα γινόταν μια «Κρήτη», η οποία θα άνοιγε «βεντέτα» με τους δολοφόνους τού «βουνού». Ο κόσμος είχε δεινοπαθήσει απ’ αυτούς και δεν έδειχνε πρόθεση να τους συγχωρέσει. Η αυτοεξορία γι’ αυτούς ήταν μονόδρομος. Θα έπρεπε να πάνε στο Ανατολικό Μπλοκ και να κρύβονται, γιατί κι εκεί θα τους έψαχναν κάποιοι, οι οποίοι θρηνούσαν νεκρούς στις οικογένειές τους. Όμως, το «εργαλείο» τού ΚΚΕ ήταν εξαιρετικά πολύτιμο για τους Βενιζελικούς, για να το αφήσουν να «χαθεί» κάπου στο αχανές Ανατολικό Μπλοκ …Το ΚΚΕ ήταν επίσης απαραίτητο και για τους Προτεστάντες στη μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων.

ΤΟΤΕ ο Γεώργιος Παπανδρέου «σκέφτηκε» τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης στα ξερονήσια. Την εποχή που διαλύονταν τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ, οι Βενιζελικοί έχτιζαν τα δικά τους ελληνικά Στρατόπεδα Συγκέντρωσης …Εκεί θα τους προστάτευε μέχρι να «ξεχαστούν» τα εγκλήματά τους …Διακοπές για λίγα χρόνια και μετά επιστροφή στο «μεροκάματο» του χαφιέ. Η επιλογή των νησιών ήταν ιδανική για την ασφάλειά τους. Η πρόσβαση σ’ αυτά ήταν πολύ δύσκολη και εύκολα ελεγχόμενη από ελάχιστους χωροφύλακες …και οι νησιώτες εκείνη την εποχή ούτε καν γνώριζαν ποιοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι είχαν καταλήξει στα μέρη τους. Η Δεξιά ήταν αυτή, η οποία και πάλι «χρεώθηκε» τα πάντα. Φυσικό είναι αυτό. Όταν το ΚΚΕ των χαφιέδων, το οποίο ελέγχεται από τους Βενιζελικούς, σε «δείχνει» σαν «αντίπαλό» του και άρα σαν συνυπεύθυνο της σύγκρουσης, θα το «χρεωθείς» θέλεις δεν θέλεις. Από τη στιγμή που το ΚΚΕ επέλεξε να «δείχνει» τη Δεξιά, ο «λογαριασμός» έφυγε προς την κατεύθυνση που βόλευε τ’ αφεντικά του.

Δεύτερη γενιά Παπανδρέου και Βενιζέλων.

Οι μεγάλοι συνωμότες…
…Οι δύο συνέταιροι, οι οποίοι έγιναν δήθεν εχθροί
και κατέστρεψαν κάθε προοπτική ανάπτυξης της Ελλάδας.

Δυστυχώς, όμως, δεν είχαμε τελειώσει μ’ αυτούς. Η υπόθεση του Ελευθερίου Βενιζέλου και του στενού του συνεργάτη Γεωργίου Παπανδρέου είχε και «ουρά» …Δεν θα απαλλασσόμασταν απ’ αυτούς τόσο εύκολα. Ακολουθούσε η επόμενη γενιά, η οποία ήταν εξίσου αδίστακτη κι άπληστη. Σειρά είχαν οι απόγονοί τους …Ο Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αυτοί οι δύο ήταν οι κύριοι συνεργάτες τού «Γέρου» …Του Γεωργίου Παπανδρέου τής Μικρασιατικής Καταστροφής και του Εμφυλίου.

Αυτοί οι δύο ήταν εκείνοι, οι οποίοι μας «οδήγησαν» στη Χούντα …Τη Χούντα, την οποία και πάλι η Δεξιά τη «χρεώθηκε». Τι ήταν η Χούντα; …Η απόλυτη παράδοση της χώρας στους Αμερικανούς. Τα παιδιά αυτών, οι οποίοι παρέδωσαν επί Κατοχής τη χώρα στους Προτεστάντες τής Γερμανίας, θα την παρέδιδαν τώρα στους Προτεστάντες των ΗΠΑ …Απλά πράγματα. Χωρίς να έρθουν σε ρήξη με την κυρίαρχη παγκοσμίως μεταπολεμική Τάξη Πραγμάτων, έκαναν νέα —ακόμα πιο συμφέρουσα— συμφωνία …Στην εποχή τής αμερικανογερμανοαγγλικής προτεσταντικής παντοδυναμίας, επέλεξαν νέο «πλειοδότη» ανάμεσα στους Προτεστάντες συνεταίρους. …Παράτησαν τους —εν αδυναμία ευρισκόμενους— Γερμανούς και προτίμησαν τους «φρέσκους» Αμερικανούς. Έθεσαν την ελληνική εξουσία στη διάθεση των Αμερικανών και ζήτησαν τις «αντιπαροχές» τους.

Το σχέδιο και σ’ αυτήν την περίπτωση ήταν απλό …Για τα κέρδη τους θα πρόδιδαν ξανά τον λαό και θα «ξαναχρέωναν» τη Δεξιά. Έβαλαν τον «γέρο» —με τις πάνες ακράτειας— να κάνει τον γνωστό «Ανένδοτο» και έστησαν τη Χούντα …Την «αμερικανοκίνητη» Χούντα, η οποία θα εξουδετέρωνε την αγγλόφιλη επιλογή τής Δεξιάς και θα τους επέτρεπε να κάνουν —χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο— ό,τι ήθελαν …και μάλιστα χρεώνοντάς το εκ νέου στα μόνιμα θύματά τους, που είναι οι Δεξιοί. Η Βενιζελικοί θα έκαναν το «πάρτι» τής ζωής τους και η Δεξιά θα «πλήρωνε» τα «πρόστιμα» για τη «διατάραξη της κοινής ησυχίας». Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι με την προδοσία τους θα γίνονταν πλούσιοι και στη συνέχεια οι ίδιοι μαζί με τον υπόλοιπο λαό θα «καταριόταν» τους Δεξιούς.

Αυτήν τη φορά η προδοσία τους θα ήταν πολύ εύκολη. Θα ήταν πιο τυχεροί από τους γονείς τους, γιατί τα «αφεντικά» και οι «πλάτες» τους θα παρέμεναν «ζωντανά» και δεν θα ηττούνταν, όπως στο παρελθόν οι Γερμανοί. Θα τους αντάμειβαν, όπως θα ήθελαν να το κάνουν και οι ΝΑΖΙ στην Κατοχή, αλλά δεν είχαν προλάβει. ΤΟΤΕ τακτοποίησαν ΟΛΟΙ οι Βενιζελικοί τα οικονομικά τους. Γι’ αυτόν τον λόγο ΟΛΟΙ οι παλιοί δωσίλογοι των Γερμανών έγιναν ξαφνικά φιλοαμερικανοί …Φανατικοί φιλοαμερικανοί. Μαζί τους πήραν και τους κομμουνιστές στο νέο τους «παιχνίδι». Οι κομμουνιστές —και πάλι— είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την αρχή τής νέας προδοσίας είχαν τέτοιον ρόλο, αν σκεφτεί κάποιος πως ήταν αυτοί, οι οποίοι δημιούργησαν το «κλίμα» που οδήγησε στη Χούντα …Αυτοί ήταν που με τους χαφιέδες Γλέζους «έπαιζαν» με τους ασυρμάτους, για να δείξουν ότι δήθεν κινδυνεύουμε από τη Μόσχα. Εκείνη η κινδυνολογία, η οποία ξεκίνησε από τις προβοκάτσιες του ΚΚΕ, έφερε τους «χειρουργούς» τής Χούντας και τον «γύψο». Στην εποχή λοιπόν τής δικής τους Χούντας οι Βενιζελικοί θα έδιναν και πάλι στους κομμουνιστές έναν ανάλογο πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι άεργοι, οι ανεπάγγελτοι και οι τεμπέληδες του ΚΚΕ είχαν ξαναβρεί επί Χούντας το εύκολο «μεροκάματο» του προβοκάτορα. Αυτοί, οι οποίοι έβγαλαν μεροκάματο, σκοτώνοντας Έλληνες στον Εμφύλιο, θα έβγαζαν ξανά μεροκάματο, «φακελώνοντάς» τους και χαφιεδίζοντάς τους. Θα μπαινόβγαιναν στις φυλακές των «προστατών» τους και θα την έβγαζαν «σταυροπόδι», όπως ο Χαρίλαος στα «ξερονήσια». Τότε θα άρχιζαν το «συγγραφικό» τους «έργο» …Κομμουνιστές χαφιέδες ήταν οι βασικοί συντάκτες των «φακέλων» τής Χούντας. Αλίμονο σε όποιον είχε κακές σχέσεις με το «κομμούνι» τής γειτονιάς, το οποίο ήταν το «καρφί» τής Ασφάλειας. Γι’ αυτόν τον λόγο —και μόνον οι κομμουνιστές— πανηγύριζαν, όταν στην «αυγή» τής Μεταπολίτευσης ο Βενιζελικός Ανδρέας Παπανδρέου έκαιγε τους φακέλους τους στην υψικάμινο της Χαλυβουργικής. Εκεί «κάηκαν» όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία θα αποκάλυπταν τον ρόλο των ΚΚΕδων στην εποχή τής Χούντας.

Μ’ αυτήν τη Χούντα ο λαός μπήκε στον «γύψο», μέχρι να γίνει η «εγχείρηση» …Στον «γύψο», ο οποίος θα έκανε τους Βενιζελικούς πλούσιους και θα παρέδιδε τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας στους Αμερικανούς. Από ποιον μπήκε ο λαός στον «γύψο»; …Από τον «χειρουργό» …Από τον έμμισθο υπάλληλο της CIA Γεώργιο Παπαδόπουλο …Από τον παλιό Βενιζελικό και βέβαια ατιμώρητο ταγματασφαλίτη …Από το πατρινό «βαφτιστήρι» τού Γεωργίου Παπανδρέου …Από τον γιο τού βενιζελικού κομματάρχη τού Παπανδρέου στην Αχαΐα. Αυτός ήταν που «καταδίωξε» τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μέχρι να «τακτοποιηθούν» τα θέματα όπως αυτά βόλευαν τους Αμερικανούς. Αυτός ήταν που οργάνωσε την «αντιχουντική» κηδεία τού «Γέρου», για να δημιουργήσει «εισιτήριο» επιστροφής για τον «απόντα» γιό του, Ανδρέα. Ο λαός ξανά στην άγνοια και ο αγαπημένος των Βενιζελικών διχασμός εμφανίζεται εκ νέου στην ελληνική κοινωνία …Χουντικοί και Δημοκράτες …Δεξιοί κι αντιδεξιοί Βενιζελικοί.

Όμως, εδώ τα χρήματα είναι αυτά, τα οποία αποκαλύπτουν εκείνο, το οποίο η ρητορική των πολιτικών αποκρύπτει …«Follow the money» για να βρεις την αλήθεια, λένε οι Αμερικανοί. Οι Βενιζελικοί γίνονται πραγματικά μεγιστάνες επί «δεξιάς» Χούντας. Οι Βενιζελικοί «δημοκράτες» πλούτιζαν ως εργολάβοι, «εφοπλιστές», πετρελαιάδες, χαλυβουργοί κλπ.. ΟΛΟΙ με κρατικές μονοπωλιακές «άδειες» και άφθονη κρατική χρηματοδότηση. ΟΛΟΙ «νταντέλες» πριν τη Χούντα και μεγιστάνες μετά απ’ αυτήν …Οι εφευρέτες τού όρου «θαλασσοδάνεια». Για τέτοιον «αγώνα» μιλάμε …Από το νοίκι στο εργολαβικό δυάρι στον Πειραιά ή την Κυψέλη κατ’ ευθείαν στις επαύλεις τής Εκάλης …Από το «ξεροσφύρι» στο καφενείο στα Ανώγεια κατ’ ευθείαν στο σούσι στο Annabel του Mayfair …Ενδιάμεση «φάση» ΔΕΝ υπήρξε.

Μέσα σε λίγα χρόνια όλοι αυτοί έγιναν μεγιστάνες παγκοσμίου βεληνεκούς, χωρίς να βγουν «πέντε μέτρα» από τη χώρα …«Αγωνιστές» τής Δημοκρατίας οι Βενιζελικοί αυτοί, οι οποίοι πήραν από τη Χούντα τις αποκλειστικές άδειες για τα διυλιστήρια πετρελαίου και «χουντικός» ο φουκαράς από τον Φιλώτα τής Φλώρινας, ο οποίος προσλήφθηκε από τη χουντική ΔΕΗ, για να γίνει εργάτης των λιγνιτωρυχείων. Όλα αυτά «γράφονταν» ξανά σαν «ζημιά» τής Δεξιάς …Ξανά η Δεξιά έπαιρνε τον «μουτζούρη» στα «χέρια» της. Οι δεξιοί ήταν εκεί μόνον για να τους βρίζουν οι «δημοκρατικοί», αποκαλώντας τους «χουντικούς» …Για άλλη μία φορά οι δεξιοί καί «κερατάδες» καί «δαρμένοι».

Μετά ήρθε η Μεταπολίτευση …Ξανά η ίδια «παράσταση» των «σωτήρων», οι οποίοι μάχονταν μεταξύ τους για το ποιος θα μας «σώσει». Ο Ανδρέας Παπανδρέου μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη επέστρεψαν, για να μας «σώσουν» μετά την «Πτώση» τής Χούντας. Ο Μητσοτάκης επέστρεψε «ηρωικά» και πάλι με το ίδιο κόλπο, το οποίο είχε εφαρμόσει επιτυχώς επί Κατοχής …Όπως είχε φυλακιστεί δήθεν από τους ΝΑΖΙ λίγους μήνες πριν αυτοί φύγουν, έτσι γύρισε και στην Ελλάδα να φυλακιστεί λίγες ημέρες πριν την «Πτώση» τής Χούντας …«Μαντεψιά» είχε για το πότε θα «έπεφτε» η Χούντα. Ο Παπανδρέου απλά περίμενε «πρόσκληση» από τη Δεξιά, για να ξεκινήσει και πάλι το παιχνίδι. Ο —και με τη «βούλα» τής Τορά— Εβραίος πλέον Παπανδρέου, ο οποίος με εβραϊκά χρήματα είχε ιδρύσει το ΠΑΚ, περίμενε να τον καλέσουν στην πατρίδα, για να τη «βοηθήσει» …Να τον φέρει η Δεξιά, για να εξουσιάζει ο ίδιος με το σύνθημα: «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά». Ο Καραμανλής ήταν εκείνος που «χρέωσε» το «κέρατο» του Παπανδρέου στη Δεξιά. Ο «κερατάς» έπρεπε να γίνει τέτοιος πριν φάει —και πάλι— το «ξύλο τής αρκούδας».

Το πρώτο πράγμα, το οποίο έκαναν οι δύο αυτοί Βενιζελικοί μόλις επέστρεψαν στην Ελλάδα, ήταν να προστατεύσουν και πάλι το «εργαλείο» τους …Να προστατεύσουν το ΚΚΕ. Τώρα δεν είχαν ανάγκη τα ξερονήσια, αλλά, όλα αυτά τα κοπρόσκυλα έπρεπε να ταϊστούν και μάλιστα οργανωμένα. Τότε αποφάσισαν να βάλουν το κομμουνιστικό ΚΚΕ μέσα στη Βουλή τής Δημοκρατίας …Να συντηρείται με τις επιδοτήσεις τής Δημοκρατίας ένας μηχανισμός τού φασισμού. Δεν ήθελαν όμως να φαίνονται οι ίδιοι …Και γιατί να φαίνονται μάλιστα, όταν υπάρχει ο νέος χρήσιμος ηλίθιος για να πάρει αυτόν τον αντιδημοκρατικό κι αντισυνταγματικό «μουντζούρη»;

Μετά τον Γούναρη, τον Μεταξά και τον Παπάγο υπήρχε ο Καραμανλής …Με «υπογραφή» Καραμανλή μπήκε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ το ΚΚΕ των Βενιζελικών στη Βουλή …Στο όνομα της Δημοκρατίας έβαλαν το αντιδημοκρατικό και φασιστικό ΚΚΕ στα έδρανα της Βουλής τής Δημοκρατίας …Στο όνομα μιας υποτιθέμενης «ανεξιθρησκείας» έβαλαν «μουεζίνηδες» στα «ψαλτήρια» τού χριστιανισμού. Ακριβώς, επειδή γνώριζαν πόσο παράνομο και παράδοξο ήταν αυτό, έβαλαν το ΚΚΕ να υπογράψει στην κυριολεξία ένα «μπακαλόχαρτο», ότι ΔΕΝ θα διεκδικήσει ΠΟΤΕ την εξουσία …Το ΚΚΕ υπέγραψε, και πήγε «ταμείο». Μετά άνοιξαν τον κρατικό «κορβανά», για να ξεκινήσει η κρατική πληρωμή του κατ’ ευθείαν από τη Βουλή …Το έβαλαν παράνομα στο «πάρτι» τής Δημοκρατίας, αλλά το επέβαλαν να υπογράψει ότι: μόνον θα «βλέπει» και τίποτε δεν θ’ «ακουμπά»!!! …Και πάλι η Δεξιά «χρεώθηκε» την ηλιθιότητα που βόλευε τους Βενιζελικούς.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν εύκολο γι’ αυτούς. Με το «εργαλείο» τους να πληρώνεται κανονικά από τα χρήματα του λαού, μπορούσαν να παίζουν το παιχνίδι που γνώριζαν, και ήταν αυτό του διχασμού. «Μαγιά» από πελάτες είχαν από την εποχή τής Μικρασιατικής Καταστροφής. Απλά στο ίδιο αυτό παιχνίδι θα άλλαζαν τα ονόματα και τους τίτλους. Αυτοί οι δύο «έστησαν» ένα δήθεν σκηνικό σύγκρουσης και παρέσυραν τον κόσμο μέσα σ’ αυτό …Ο Παπανδρέου παρίστανε τον «Σοσιαλιστή», ο οποίος πουλούσε στον λαό «Αλλαγή» και ο «συνέταιρός» του αντιδεξιός Μητσοτάκης θα προσπαθούσε να «τρυπώσει» στη Δεξιά, για να την «αλώσει» για λογαριασμό τής «συμμορίας». Το «διαβατήριό» γι’ αυτήν τη δύσκολη αποστολή ήταν ότι πρόσφερε στη Δεξιά το αντιπαπανδρεϊκό «αντίδοτο» …Όλα «στημένα» και προσυμφωνημένα πριν καν επιστρέψουν οι προδότες στην Ελλάδα. Έβαζαν το ΚΚΕ μέσα από τα Πανεπιστήμια να «πιέζει» την κοινωνία με «απειλές» επανάστασης και η αντίδραση των δεξιών γέμιζε τις εκλογικές τους «δεξαμενές» …Όποτε βόλευε τον Παπανδρέου το ΚΚΕ «ξεκινούσε» επανάσταση στις επετείους τού «Πολυτεχνείου» για ν’ αντιδρά η Δεξιά και ο ίδιος να παριστάνει τον «σκληρό εγγυητή» τής «Δημοκρατίας» απέναντι στου κομμουνιστές, τους οποίους ΜΟΝΟΝ αυτός ήξερε να «δαμάζει».

Παπανδρέου και Μητσοτάκης γνώριζαν αυτό το «κόλπο» και το έπαιζαν συνέχεια, για να νομιμοποιούν και να μονιμοποιούν την παρουσία τους στην κορυφή τής εξουσίας τής Μεταπολίτευσης. Αυτοί οι δύο διέλυσαν την κοινωνία τής Μεταπολίτευσης. Μοίρασαν τον λαό σαν να επρόκειτο για «κοπάδι» ζώων και τον «καθήλωσαν» στα κυρίαρχα κόμματα του δικομματισμού. Δίχασαν τον λαό και τον εκμεταλλεύτηκαν σαν «υποζύγιο». Ο Παπανδρέου πήρε το «κομμάτι» προς τα αριστερά, παριστάνοντας τον «σοσιαλιστή» και ο Μητσοτάκης «φορτώθηκε» στη Δεξιά, η οποία διατηρούσε πάντα το δικό της «κομμάτι» …Τής φορτώθηκε εύκολα σαν ειδικός στην αντιμετώπιση του Παπανδρέου …Είχε το Know-How τού αντιπαπανδρεϊσμού από την εποχή τής δήθεν «Αποστασίας». Με αυτούς να κυριαρχούν στη Μεταπολίτευση, ευνόητα ήταν μερικά πράγματα. Αυτοί, οι οποίοι πλούτισαν επί Χούντας, παρίσταναν τους «Δημοκρατικούς» κι αποκαλούσαν «Χουντικούς» τους φουκαράδες εκείνους, οι οποίοι απλά ψήφιζαν ΝΔ. Μέσα σε λίγα χρόνια ο αντιδεξιός και Βενιζελικός Μητσοτάκης πήρε με ύπουλο τρόπο την ηγεσία τής Δεξιάς και παραδοσιακά αντιβενιζελικής παράταξης.

Πήρε βέβαια την ηγεσία τού κόμματος, αλλά, όταν διεκδίκησε την ηγεσία τής χώρας, βρήκε «τοίχο» μπροστά του. Στη συνέχεια βέβαια τα κατάφερε, αλλά με όχι και τόσο «καθαρό» τρόπο, εάν σκεφτεί κάποιος ότι, για να το καταφέρει αυτό, χρειάστηκε και ο καθ’ όλα ύποπτος κι απόλυτα βολικός —ΜΟΝΟΝ για τους Μητσοτάκηδες και τους Βενιζελικούς— φόνος τού Μπακογιάννη. Πόσο βολικός; …Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι χάρη σ’ εκείνον τον φόνο βολεύτηκε ΟΛΗ η φαμίλια στο πολιτικό σκηνικό …Χάρη σ’ εκείνον τον φόνο έγινε Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης …Χάρη σ’ εκείνον τον φόνο η απολύτως άεργη, ανεπάγγελτη και στα όρια της αμορφωσιάς Ντόρα έφτασε να γίνει Δήμαρχος Αθήνας, Υπουργός Εξωτερικών και αν δεν ήταν ηλίθια —να παρασυρθεί από την Τρέμη στην αποδοχή ψηφοφορίας από τη βάση για την ηγεσία τής ΝΔ—, θα γινόταν με «περίπατο» Πρωθυπουργός …Χάρη σ’ εκείνον τον φόνο ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης έκανε πολιτικό ακόμα και τον «προβληματικό» Κούλη, που μέχρι εκείνη τη στιγμή αποτελούσε την «αγωνία» τής οικογένειας και για την επιβίωσή του ανησυχούσε πραγματικά …Χάρη σ’ εκείνη τη δολοφονία ετοιμάζεται ήδη η νέα «γενιά» των Μπακογιάννηδων, η οποία είναι η επόμενη μετάλλαξη της οικογένειας Βενιζέλου με τα πολλά ονόματα.

Όλα αυτά με τη «θυσία» ενός —σύμφωνα με τις φήμες τής εποχής— μη-λειτουργικού μέλους τής οικογένειας …Ενός συγγενούς εξ’ αγχιστείας, που ήταν θέμα χρόνου να μην έχει ούτε κι αυτήν την ιδιότητα …Ένας ηλικιωμένος σύζυγος ενός πολιτικού «προξενιού» είκοσι χρόνων διαφοράς, που ήταν το «τίμημα» μιας πολιτικής οικογένειας με βεβαρημένο παρελθόν, η οποία έψαχνε «σανίδα» σωτηρίας, για να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο της Μεταπολίτευσης. Τι θα πει «είκοσι χρόνια» σ’ αυτήν την περίπτωση και μάλιστα εκείνη την εποχή; …Το χάος …Ο Μητσοτάκης έδωσε την εικοσάχρονη θυγατέρα του —η οποία χρόνια μετά αυτοπροσδιοριζόταν ως «ρουβίτσα»— σε έναν συνομήλικο τού …Βαρδή Βαρδινογιάννη, για παράδειγμα.

Αυτόν τον άνθρωπο «χτύπησαν» οι τρομοκράτες. Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό; Χάρη σ’ εκείνη τη δολοφονία ο «τελειωμένος» τότε Μητσοτάκης και η φαμίλια του «φόρτισαν» τις πολιτικές τους «μπαταρίες» για τις επόμενες δεκαετίες …—Γι’ αυτούς που δεν θυμούνται— ο Μητσοτάκης έτρεξε «μόνος» του στις εκλογές τού 1989 και βγήκε δεύτερος. Ο Παπανδρέου αγωνιζόταν στην κυριολεξία ν’ αποφύγει τη «φυλακή» και ο λαός δεν ήθελε τον Μητσοτάκη για πρωθυπουργό σε μια περίοδο, που στην κυριολεξία δεν είχε άλλη επιλογή …Τα «ρέστα» τους έπαιζαν τ’ «αφεντικά» τού Μητσοτάκη, για να τον διασώσουν. Με δικαστικές περιπέτειες «απομόνωσαν» τον Παπανδρέου, για να μην τον εμποδίσει στη διεκδίκηση της πρωθυπουργικής θέσης …Τίποτε όμως δεν γινόταν. Μέχρι και το ΚΚΕ είχαν επιστρατεύσει για την ενδιάμεση ανάληψη εξουσίας απ’ αυτόν …Μέχρι να βρεθεί η «λύση»- Μπακογιάννη, το ΚΚΕ ήταν εκείνο το οποίο στήριζε τον «λαθρεπιβάτη» τής Δεξιάς. Όταν ο λαός αρνούνταν να κάνει τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, τον έκανε το ΚΚΕ …Συγκυβέρνηση με τον Φλωράκη έκανε ο Μητσοτάκης.

Όμως, αυτά, τα οποία δεν μπόρεσαν να καταφέρουν με τα «Ειδικά Δικαστήρια» ή τη σύμπραξη του ΚΚΕ, τα κατάφεραν με ένα τρομοκρατικό «χτύπημα». Πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν όλο αυτό; Πόσο τυχαίο, ειδικά μάλιστα όταν δεν στέκει σε καμία λογική; Γιατί; …Γιατί, πέρα από το γεγονός ότι εκείνη η προεκλογικά πραγματοποιημένη τρομοκρατική ενέργεια μιας «αριστερής» οργάνωσης θα έδινε ως σίγουρο αποτέλεσμα μια ισχυρή δεξιά κυβέρνηση, ούτε το θύμα κάλυπτε βασικές προδιαγραφές για το «χτύπημα» αυτό. Ο Μπακογιάννης ΔΕΝ μπορούσε ν’ αποτελεί στόχο τής 17 Νοέμβρη …Δεν είχε σχέση με την καταστατική της λειτουργία και τους υποτιθέμενους ιδεολογικούς της στόχους. Γιατί να επιλέξει τον Μπακογιάννη ως στόχο μια οργάνωση-τιμωρός, η οποία υποτίθεται σκότωνε βασανιστές τής Χούντας, όταν ο Μπακογιάννης την όποια φήμη είχε την είχε εξαιτίας τού «αγώνα» του κατά της Χούντας στο εξωτερικό; Γιατί να επιλέξει τον μισθωτό υπάλληλο Μπακογιάννη μια «αριστερή» οργάνωση, η οποία δολοφονούσε μεγιστάνες και πολιτικούς; Γιατί να επιλέξει τον υπάλληλο του Κοσκωτά και όχι τον ίδιο τον Κοσκωτά μια οργάνωση, η οποία δολοφονούσε εκδότες;

Ο «αριστερός» κι «αντιχουντικός» Μπακογιάννης ΔΕΝ πληρούσε ΚΑΝΕΝΑ κριτήριο επιλογής ως «στόχος» τής συγκεκριμένης οργάνωσης. Η επιλογή του βόλευε ΜΟΝΟΝ τους Προτεστάντες και τους σχεδιασμούς τους …Βόλευε ΜΟΝΟΝ την οικογένεια Μητσοτάκη και το μέλλον της, το οποίο εκείνη τη στιγμή ήταν ιδιαίτερα επισφαλές …Ως «στόχος» ήταν ιδανικός ΜΟΝΟΝ για τη διαιώνιση της βενιζελικής εξουσίας και χωρίς κανένα κόστος για τη «συμμορία» που την ασκούσε. Άποψή μας είναι ότι η δολοφονία τού Μπακογιάννη ήταν ένα «δώρο» των «αφεντικών» στον άκρως απαραίτητο για τον σχεδιασμό τους Μητσοτάκη. Αν δεν τον βοηθούσαν τα «αφεντικά» του ν’ αποφύγει τη βέβαιη αδυναμία του να συνθέσει αυτοδύναμη δεξιά κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές, θα έπρεπε να εγκαταλείψει την ηγεσία τής Δεξιάς κι αυτό θα ήταν ολέθριο για τα σχέδιά τους. Οι Βενιζελικοί θα έχαναν οριστικά κι αμετάκλητα τον έλεγχο της Δεξιάς και μάλιστα σε μια περίοδο, στην οποία έπρεπε να τη «φορτώσουν» τις «αμαρτίες» εκείνες, οι οποίες θα μας οδηγούσαν στα Μνημόνια. Είχαν να περάσουν ολόκληρη τη νομολογία εκείνη, η οποία θα οδηγούσε στις ιδιωτικοποιήσεις των μεγάλων ΔΕΚΟ, στην απελευθέρωση του τραπεζικού συστήματος, στο έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τη Διαφθορά και αυτό έπρεπε να το κάνει ο Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός τής ΝΔ, για να το «χρεωθεί» η Δεξιά.

Είδαν κι αποείδαν ότι το «μουλάρι» δεν τραβούσε και το βοήθησαν. Είτε αυτό έγινε εν γνώση του είτε εν αγνοία τού Μητσοτάκη, ένα είναι βέβαιο …Ο Μητσοτάκης γνώριζε εξ’ αρχής ΠΟΙΟΙ το έκαναν. Ο έμπειρος συνωμότης Μητσοτάκης δεν ήταν βλάκας, ώστε να πιστέψει ότι αυτό το έκανε ο παχύσαρκος Ξηρός ή ο «πιστολάς» με τα μελίσσια …Πέρα από το ότι οι συγκεκριμένοι έγκλειστοι των φυλακών δεν πληρούσαν καμία προδιαγραφή —ηλικίας, φυσικών ικανοτήτων και μόρφωσης— για την επιβεβαίωση του ρόλου τους, δεν είχαν και κανέναν λόγο να το κάνουν αυτό εις βάρος τού Μπακογιάννη και μάλιστα σε μια προεκλογική περίοδο, που αυτό θα οδηγούσε σε νίκη τής Δεξιάς και του Μητσοτάκη. Απλά πράγματα …Τα «αφεντικά» εκτέλεσαν τον Μπακογιάννη και δρομολόγησαν τις εξελίξεις που τους βόλευαν. Ο Μητσοτάκης πήρε την «πάσα» κι αμέσως την εκμεταλλεύτηκε …Άλλωστε δεν ήταν τόσο «ξένη» προς τη λογική του μια τέτοια κατάσταση …Από την εποχή τής δολοφονίας τού Ίωνα Δραγούμη κάποιοι Βενιζελικοί έλυναν πολιτικά προβλήματα, αδειάζοντας πιστόλια επάνω σε «ληγμένους» αγαπητικούς των θυγατέρων τους.

Δεν λέμε δηλαδή κάτι περίεργο ή πρωτοφανές. Αν κάποιοι του έδιναν μια «πάσα», αυτός δεν είχε παρά να την εκμεταλλευτεί …Όσκαρ ερμηνείας μπορεί να διεκδικούσε με τον λόγο του στη Βουλή για τον Μπακογιάννη. Πρέπει να έκανε πολλές πρόβες στο σπίτι του πριν πάει «συγκινημένος» στη Βουλή. Ο κομπάρσος των εκλογών τού ‘89 με έναν δακρύβρεκτο «μονόλογο» πήρε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Μετά απ’ αυτήν τη δολοφονία ΟΛΑ άλλαξαν γι’ αυτόν «μαγικά». Ο ίδιος και όλη η οικογένειά του θα βολευόταν για πάντα …ΟΛΗ η οικογένεια, ακόμα και η παντελώς άεργη κι ανεπάγγελτη κόρη του και τα τέκνα Μπακογιάννη. Είτε γνώριζε ο Μητσοτάκης τι έγινε είτε όχι, η επέτειος της δολοφονίας είχε γι’ αυτόν «θετικό» πρόσημο, εφόσον ήταν η μέρα που σώθηκε ο ίδιος πολιτικά και κάθε χρόνο «πίστωνε» πολιτικά την οικογένειά του.

Το ίδιο έμαθαν να βλέπουν ως «ευκαιρία» και όλα τα άμεσα εμπλεκόμενα μέλη τής οικογένειας. Είτε γνώριζε η Ντόρα τι έγινε είτε όχι, σημασία έχει ότι το μέχρι τότε «ναυάγιο» της ζωής της έγινε μέσα σε μια στιγμή «εκτοξευτήρας» …Είτε γνώριζαν τα παιδιά τού Μπακογιάννη τι έγινε είτε όχι, η επέτειος εκείνης της δολοφονίας ήταν μια μέρα που έκαναν «πρόβες» δημόσιου λόγου και μετά έβαζαν τα «καλά» τους για να βγουν στο «γυαλί». Έστω και «κλαψουρίζοντας» δημοσίως στα γνωστά ΜΜΕ ως ανήλικοι «επώνυμοι», αποκτούσαν αθέμιτα πλεονεκτήματα σε σχέση με τους «ανώνυμους» συνομήλικούς τους …Με τα «κλάματα» των επετείων έγινε ο Μπακογιάννης Περιφερειάρχης, «καπελώνοντας» ΟΛΕΣ τις υποψηφιότητες της Δεξιάς. Αν ζούσε σήμερα ο γερο-Μπακογιάννης, ο γιός του όχι Δήμαρχος της Αθήνας αλλά ούτε αστυνομικός τής δημοτικής αστυνομίας δεν θα μπορούσε να γίνει με τα προσόντα του.

Όλα αυτά τα «έβλεπαν» εκείνοι πολύ πριν τα δούμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι. «Θρηνούσαν» ΟΛΟΙ μαζί ένα θύμα τής τρομοκρατίας και αυτό θα το έκαναν οικογενειακό τους «κεφάλαιο». Κάθε χρόνο περίμεναν την «επέτειο» του «χτυπήματος» με την προσμονή που περιμένει κάθε μήνα κάποιος μπροστά στο ΑΤΜ, για να πάρει τον μισθό του, βλέποντας τα χρήματά του να «τελειώνουν». Εκπαιδεύτηκαν στον «θρήνο» κι εκπαιδεύτηκαν να ζητούν παροχές και προνόμια σε κάθε «επέτειο» που επαναλάμβαναν την «παράσταση» …Οι γιδοβοσκοί τρομοκράτες θα γίνονταν «θύματα» τρομοκρατίας …Οι μέχρι τότε για τον λαό διεφθαρμένοι θα γίνονταν «ήρωες» του πολέμου κατά τής Διαφθοράς. Το ίδιο ευτυχείς ήταν ΟΛΟΙ οι Βενιζελικοί και βέβαια και οι Προτεστάντες «προστάτες» τους.

Εκεί που κινδύνευαν να χάσουν τον ΕΝΑΝ άνθρωπο, ο οποίος «τρύπωσε» από την «καμινάδα» στη Δεξιά και τους έδινε τη δυνατότητα να την ελέγχουν, ξαφνικά απέκτησαν ολόκληρη λίστα ανθρώπων, οι οποίοι θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τον ρόλο αυτόν. Ξαφνικά οι αντιδεξιοί «λαθρεπιβάτες» έγιναν δεξιό «τζάκι» με νόμιμους διαδόχους και μνηστήρες …Στο παιχνίδι τού ελέγχου τής Δεξιάς μπήκαν γιοι και κόρες και άρα «αγοράστηκε» χρόνος, ο οποίος μέχρι τότε δεν υπήρχε. Όλα αυτά έγιναν εξαιτίας εκείνης της δολοφονίας. Έφτασαν στο σημείο τα αδέρφια να μαλώνουν μεταξύ τους για το ποιος θα προηγηθεί στη λήψη τής εξουσίας επάνω στο κόμμα-«ναυαρχίδα» τής Δεξιάς. Όλα τους τα προβλήματα είχαν επιλυθεί με έναν τρόπο σχεδόν «μαγικό».

Τα πάντα έγιναν με όρους επιχειρηματικού «μάρκετινγκ» …«Αγιοποίησαν» τον Μπακογιάννη και «κεφαλαιοποίησαν» τη δολοφονία του. Στη δημοσιότητα διοχέτευσαν κατά κόρον είτε φωτογραφίες του από τη νεότητά του —και άρα τής προ Ντόρας εποχής— είτε φωτογραφίες του με τα παιδιά του. Οι φωτογραφίες τού «προβληματικού» ζευγαριού από την εποχή τής δολοφονίας μυστηριωδώς εξαφανίστηκαν . Οποιαδήποτε φωτογραφία τον έδειχνε είκοσι χρόνια μεγαλύτερο και είκοσι πόντους κοντύτερο από τη Ντόρα απλά εξαφανίστηκε. Οποιαδήποτε φωτογραφία θα θύμιζε το παρακμιακό άσμα «Έλα στον παππού» εξαφανίστηκε. Οτιδήποτε θα προκαλούσε «ερωτηματικά» για την αυθεντικότητα του «θρήνου» των «θλιμμένων» πρωταγωνιστών αποσύρθηκε. Ειδικά τής χήρας, η οποία πλαισιώθηκε άμεσα από κομματικούς «παρηγορητές». Οτιδήποτε θα «θάμπωνε» την εικόνα τού πολιτικού «brand», το οποίο θα τάιζε την οικογένεια για τον επόμενο αιώνα, απλά εξαφανίστηκε. Όλα αυτά δεν ήταν εύκολα, γιατί τα πράγματα με τον Μπακογιάννη δεν ήταν και τόσο «καθαρά» όσο θα ήθελε η «οικογένεια» και όσο τη συνέφερε να φαίνεται προς τα έξω.

Η «αγιοποίηση» Μπακογιάννη ΔΕΝ ήταν κάτι το απλό και βέβαια κάτι το εύκολο. Αυτό, βέβαια, ήταν άλλο ένα από τα παράξενα της όλης υπόθεσης. Ήταν παράξενο, γιατί ο Μπακογιάννης —εκ των δεδομένων— ήταν κι ο ίδιος μέρος τού προβλήματος της Διαφθοράς …Ξαφνικά ξέχασαν όλοι στην Ελλάδα ότι ο Μπακογιάννης ήταν άμεσος συνεργάτης —και για πολλούς το δεξί χέρι— τού Κοσκωτά …Ξέχασαν ότι ο Μπακογιάννης είχε για πολλά χρόνια «εκκρεμότητες» με το ελληνικό κράτος και ο Κοσκωτάς έμπαινε «εγγυητής» του …Ο Κοσκωτάς, ο οποίος εκείνη την εποχή με τις δραστηριότητές του και τα «πάμπερς» του τράνταζε συθέμελα το πολιτικό σύστημα, προκαλώντας τα Ειδικά Δικαστήρια, τα οποία άνοιξαν τον «δρόμο» για την Πρωθυπουργία Μητσοτάκη …Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος είχε ανοίξει την «τρύπα» στο μέχρι τότε «σφραγισμένο» δημόσιο τραπεζικό σύστημα …Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος, αφού τους έκανε τη βρόμικη «δουλειά», τον ξεφορτώθηκαν, για να κάνουν τραπεζίτες τους δικούς τους ανθρώπους με νόμους τού Μητσοτάκη. Κι όμως, αυτόν τον Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν από τους πιο ύποπτους κι αμφιλεγόμενους ανθρώπους τής Μεταπολίτευσης, τον «αγιοποίησαν», για να τον κάνουν «κεφάλαιο» της οικογένειας …Της «κινδυνεύουσας» οικογένειας.

Αμύθητα κέρδη έχει βγάλει το «κεφάλαιο» αυτό. Στην κυριολεξία δεν υπήρξε άλλη ελληνική επιχείρηση, η οποία να είχε την οικονομική απόδοση του «τάφου» τού Μπακογιάννη. Ας σκεφτεί κάποιος πόσα εκατομμύρια έχουν εισπράξει σε κρατικούς μισθούς ή έχουν απολαύσει σε κρατικές υπηρεσίες τα μέλη τής οικογένειας αυτής —η οποία, χωρίς τη δολοφονία τού Μπακογιάννη, θα είχε «ξοφλήσει»— και θα καταλάβει τι ακριβώς λέμε …ΟΛΑ τα μέλη τής οικογένειας αυτής —ακόμα και σήμερα—, είτε άμεσα είτε έμμεσα, είναι κρατικοδίαιτα …Εκατοντάδες αστυνομικοί απασχολούνται μόνον για την εικοσιτετράωρη φύλαξη των κορυφαίων μελών τής οικογένειας και βέβαια των κατοικιών τους, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες στη χώρα. Όλα αυτά είναι οικονομική «απόδοση» του «κεφαλαίου» αυτού, που λέγεται «Μπακογιάννης». ΤΙΠΟΤΕ απ’ αυτά δεν θ’ απολάμβαναν, αν ο Μπακογιάννης δεν δολοφονούνταν …Θα «χανόταν» ως οικογένεια, όπως «χάθηκαν» κι άλλες πολιτικές οικογένειες στην ιστορία τής χώρας.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα τα πάντα γι’ αυτήν την οικογένεια ξεκινάνε και καταλήγουν στο κράτος, το οποίο το αντιλαμβάνονται σαν ιδιωτική τους περιουσία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Μητσοτάκη με τον γνωστό «οσκαρικό» τρόπο να ζητάει δημοσίως κι απροκάλυπτα από το κράτος μια «ταπεινή» θωρακισμένη Μερσεντές, γιατί κινδύνευε η Ντορούλα; Ανησυχούσε ο «φτωχός» πατέρας της για την ασφάλειά της, αλλά το χέρι του δεν το έβαζε στη δική του «τσέπη» …Το έβαζε σ’ αυτήν του κράτους …Το έβαζε στη «δική» μας «τσέπη» …Μόνον η «ανησυχία» παρέμενε ως δική του προσωπική «θυσία» …Αυτός έβαζε την «ανησυχία» κι εμείς θα έπρεπε να βάλουμε τη Μερσεντές …Τόσος ήταν ο «τρόμος» τους για την τρομοκρατία …Τόσο πολύ είχαν τρομάξει οι πιστολάδες από την Κρήτη από τους μισόχαζους «Ξηρούς» όλων των τύπων.

Επειδή ακριβώς φαινόταν πολύ «στοχευμένη» η αστοχία τής 17 Ν στην επιλογή Μπακογιάννη, αποφάσισαν να την «εξαρθρώσουν», θυσιάζοντας ένα «εργαλείο» τού παρακράτους τής Μεταπολίτευσης, το οποίο δεν είχε πλέον κανένα νόημα να το διατηρούν στη ζωή. Οι «ψίθυροι» ήταν πολλοί κι αυτό δεν ήταν καλό για το μητσοτακαίικο. Για να μην «μιλάει» ο κόσμος τής Δεξιάς για τα κέρδη τού Αποστάτη, συνέλαβαν τους χρήσιμους ηλίθιους …Αυτούς, τους οποίους τους εντόπισαν από τα κλειδιά τού Ξηρού …Βρήκαν μια αρμαθιά κλειδιά δίπλα σ’ έναν τραυματισμένο τρομοκράτη αγνώστων στοιχείων και μέσα σε λίγες ώρες βρήκαν και τις γιάφκες στις οποίες αυτά τα κλειδιά αντιστοιχούσαν…

…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ …Τόσο γρήγορη ήταν η αποκάλυψη της πιο μυστικής τρομοκρατικής οργάνωσης στη Μεταπολίτευση …Μέσα σε λίγες ώρες τα βρήκαν ΟΛΑ …Ακόμα αναίσθητος στο ασθενοφόρο βρισκόταν ο ανώνυμος Ξηρός κι αυτοί διέδιδαν ότι αποκάλυψαν τη 17 Νοέμβρη, επιδεικνύοντας τα κλειδιά που εντόπισαν επάνω του. Όταν όμως ΟΛΑ τα ΜΜΕ ανήκουν στους Βενιζελικούς, μπορείς να ισχυρίζεσαι ό,τι θέλεις. Άλλωστε έχεις και την «επιβεβαίωση» των «αφεντικών», οι οποίοι —ως συνήθως— τα «ξέρουν» όλα !!!… …Γερμανοαμερικανοβρετανοί έτρεξαν πρώτοι να δώσουν τα δεσμευτικά «συγχαρητήρια» στην Ελληνική Αστυνομία …Μέχρι και η CIA μας έδωσε «συγχαρητήρια». Όλα ταυτοποιήθηκαν …Ακόμα και τα «φιλοσοφημένα» κείμενα της οργάνωσης αποδόθηκαν σε ανθρώπους, οι οποίοι μπορεί να υπογράφουν με «σταυρό».

Αυτό, το οποίο έχει σημασία, είναι ότι ο Παπανδρέου κι ο Μητσοτάκης ολοκλήρωσαν με τις θητείες τους τον σχεδιασμό τής Μεταπολίτευσης, ο οποίος θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή. Αυτοί οι δύο συνωμότες κομματικοποίησαν το κράτος και δίχασαν τον λαό, χρησιμοποιώντας το κρατικό χρήμα, το οποίο έλεγχαν απόλυτα. Δίχασαν τον λαό με το «καρότο» τού διορισμού και της κρατικής αργομισθίας. Δίχασαν τον λαό με επιδοτήσεις και στοχευμένα δάνεια ημετέρων. Ο Παπανδρέου δημιούργησε έναν τεράστιο κρατικό μηχανισμό σοβιετικού τύπου κι ο Μητσοτάκης —ως «Γιέλτσιν»— δημιούργησε όλο το νομοθετικό εκείνο πλαίσιο, για να έρθει ο «Τσουμπάις» Σημίτης και να τα «παγιδεύσει» όλα μέσω της απόλυτης Διαφθοράς.

Όλοι οι νόμοι, οι οποίοι οδηγούσαν στη Διαφθορά —και άρα στην καταστροφή— ανήκουν στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη …Στην Κυβέρνηση αυτή, η οποία έγινε χάρη στη δολοφονία τού Μπακογιάννη. Τότε «αποζημίωσαν» και τον μεγάλο εγκληματία τού Εμφυλίου …Δεν «ξέχασαν» τον Πέτρο Κόκκαλη …Τον υπαρχηγό τού Ζαχαριάδη και «ταμία» τού ΚΚΕ τού Εμφυλίου. Το ΚΚΕ, μέσω του «συγκυβερνήτη» Φλωράκη, ζήτησε από το «αφεντικό» Μητσοτάκη να μην «ξεχάσει» τον γιο τού Πέτρου …Με εντολή Μητσοτάκη ο Σωκράτης Κόκκαλης έγινε μεγιστάνας «προμηθευτής» τού ελληνικού κράτους. Λίγους μήνες πριν, ως πράκτορας των Γερμανών τής ΣΤΑΖΙ, «τακτοποιούσε» τους «Μακεδόνες» στα Σκόπια και μετά ήρθε στην Ελλάδα ως άνθρωπος της Siemens …Ο άνθρωπος αυτός, που και μόνον που υπάρχει αποδεικνύει ότι ΣΤΑΖΙ και SIEMENS είναι το ίδιο «μαγαζί» και ότι το ΚΚΕ είναι «εργαλείο» των Βενιζελικών. Από τον ΟΤΕ, τον Κόκκαλη και τη Siemens ξεκίνησε ΟΛΗ η Διαφθορά τής Μεταπολίτευσης, η οποία διέλυσε την Ελλάδα. Πρωτοστάτης σ’ αυτήν ήταν ο γιος τού Πέτρου …Δισεκατομμυριούχος μέσα σε λίγους μήνες …Άλλος ένας δισεκατομμυριούχος από το ίδιο ΙΕΚ-Μητσοτάκη, που έβγαλε τους Βαρδινογιάννηδες, τους Μαρινάκηδες, τους Αλαφούζους, τους Λαμπράκηδες, τους Κωστόπουλους, τους Αγγελόπουλους, τους Κανελλόπουλους κλπ. …Όλους τους κατά καιρούς Βενιζελικούς εκλεκτούς «καλεσμένους» τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ από την Ελλάδα …Όλους τους ελέω κράτους «μεγιστάνες».

Τότε «απελευθερώθηκαν» δυνάμεις, οι οποίες ήταν θέμα χρόνου να οδηγήσουν στην καταστροφή. Αργά αλλά σταθερά με τη Διαφθορά και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος οδήγησαν στην καταστροφή. Έβαλαν και το κράτος με πλαστά στοιχεία στο «σφαγείο» τού Ευρώ και η «σφαγή» ήταν αναπόφευκτη. Μέσω του Ευρώ έβαλαν εξωγενείς παράγοντες να «ρυθμίζουν» τον εξωτερικό δανεισμό τής χώρας και ήταν θέμα χρόνου η χρεοκοπία. Οι κομμουνιστές τού ΚΚΕ είχαν και πάλι τον ρόλο τους και βέβαια το μερίδιό τους. Από την αρχή συνεργάστηκαν με τους φαύλους τού Βενιζελισμού, «αλώνοντας» για λογαριασμό τους τον κρατικό μηχανισμό και μετατρέποντας τον σε κομματικό «στάβλο». Ο συστηματικός αλλά και παράνομος κομματισμός τού ΚΚΕ στον κρατικό μηχανισμό έδωσε το «άλλοθι» και στα δύο κόμματα εξουσίας να κάνουν το ίδιο —με το «άλλοθι» και πάλι της «άμυνας» απέναντι στον κομμουνισμό—. Οι συνωμότες παρέδωσαν τον συνδικαλισμό στους χαφιέδες τού ΚΚΕ και έλεγξαν τα πάντα μέσα στον κρατικό μηχανισμό. Οι συνδικαλιστές «χρηματίστηκαν» πρώτοι κι αυτοί άνοιξαν τον δρόμο για τα «δωράκια» των εκατομμυρίων.

Η Δεξιά —και πάλι, εξαιτίας τού «αντιδεξιού» Κωνσταντίνου Μητσοτάκη— «χρεώθηκε» τα πάντα. Ο Μητσοτάκης οδηγούσε τη Διαφθορά και ο «Αυριανισμός» τα «χρέωνε» όλα στη «Δεξιά» και στον Καραμανλισμό. Ο Κωσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος μέχρι τότε ήταν ο καλός τους «πελάτης», δυστυχώς γι’ αυτούς «τελείωνε». Δεν μπορούσε να τους «βοηθήσει» και στο «κλείσιμο» της Μεταπολίτευσης. Όμως, το δίπολο του νέου διχασμού έπρεπε να «ξαναστηθεί», για να λειτουργήσει ο σχεδιασμός τους. Μετά τον Γούναρη, τον Μεταξά, τον Παπάγο και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, θα έπρεπε να βρουν τον επόμενο δεξιό «πελάτη» για «μαξιλάρι» εκτόνωσης της λαϊκής αντίδρασης. Το «παραμύθι» θα παρέμενε το ίδιο κι απλά έπρεπε ν’ αλλάξουν τα πρόσωπα, γιατί ο χρόνος πάντα «κυλά» και οι άνθρωποι δεν είναι αθάνατοι. Οι «Δεξιοί» και ο «Πασόκοι» ήταν ο διχασμός τής Μεταπολίτευσης κι αυτός καλλιεργήθηκε αυτούσιος καθ’ όλη τη διάρκειά της. Οι δεξιοί, οι οποίοι παρουσιάζονταν σαν χουντικοί και οι πασόκοι, οι οποίοι παρίσταναν τους «ήρωες» κατά τής Χούντας …Οι συντηρητικοί και οι προοδευτικοί. Ούτε στα ίδια καφενεία δεν πήγαιναν πλέον. Στο μεταξύ οι άλλοι business as usual. Οι Βενιζελικοί, χωρίς να βγουν καν από τα όρια της μικρής Ελλάδας, γίνονται μεγιστάνες παγκόσμιου βεληνεκούς …Το αποτέλεσμα; …Η χρεοκοπία !!!

Το κέρδος τους από τη χρεοκοπία αυτή θα ερχόταν από τα Μνημόνια, τα οποία αυτή θα συνεπαγόταν. Άρα, θα έπρεπε οι Βενιζελικοί να εξασφαλίσουν το «άλλοθί» τους …Το νέο «άλλοθί» τους …Αυτόν, ο οποίος θα έπαιρνε τον «μουτζούρη» των Μνημονίων …Θα έπρεπε να εξασφαλίσουν τον νέο Δεξιό «πελάτη» τους …Τότε είχε έρθει η ώρα τού Κώστα Καραμανλή …Ο γέρος πέθανε, ζήτω ο νέος !!! …Ο θείος «έφυγε», ο ανιψιός «ήρθε» !!! …Δεν χρειαζόταν ν’ αλλάξει καν το σύνθημα της Αυριανής για τον «καραμανλισμό» …Χαρά μεγάλη στο βενιζελικό στρατόπεδο, εφόσον ακόμα και τη δική τους οικογενειοκρατία θα την «έκρυβαν» πίσω από τη Δεξιά οικογενειοκρατία …Τη δική τους Δεξιά. Αυτοί θα εισέπρατταν ΟΛΑ τα κέρδη τής Μεταπολίτευσης, αλλά ο Κώστας Καραμανλής θα χρεωνόταν τη χρεοκοπία και στη Δεξιά θα πήγαινε ο «λογαριασμός». Όταν πλέον άρχισε να δείχνει η κατάσταση προς τα πού οδηγείται και όλοι ψάχνονταν να δουν τι συμβαίνει, ξέσπασε το σκάνδαλο της Siemens. Όταν όλοι άρχισαν να μιλάνε για τα εγκλήματα του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Αγώνων, το ενδιαφέρον τής κοινωνίας πήγε στη Διαφθορά. Όμως, η Διαφθορά στην Ελλάδα είχε ένα όνομα: Siemens. Είτε μιλάμε για ΟΤΕ είτε για Ολυμπιακούς Αγώνες είτε για εξοπλισμούς Νοσοκομείων και Ενέργεια, ένας ήταν ο πρωταγωνιστής: Η Siemens …Η Siemens, η οποία έφερε στην Ελλάδα τον «καρκίνο»-Κόκκαλη.

Επικεφαλής αυτής της εγκληματικής εταιρείας στην Ελλάδα ήταν ο συμμαθητής τής Ντόρας Μητσοτάκη στο Γερμανικό Κολέγιο Μιχάλης Χριστοφοράκος …Ο γιος τού βενιζελικού δωσίλογου της Κατοχής Νίκου Χριστοφοράκου. Αν τότε συλλάμβαναν τον Χριστοφοράκο, μπορεί η ιστορία τής Μεταπολίτευσης να είχε διαφορετικό τέλος απ’ αυτό το οποίο είδαμε. Οι Γερμανοί θα είχαν πιαστεί με την «κατσίκα» στην «πλάτη» και δεν θα είχαν καμία δικαιολογία. Αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ είχαν αποζημιώσει την Ελλάδα για τις πολεμικές καταστροφές, θα πιάνονταν να διαφθείρουν το πολιτικό της προσωπικό, μέσω μιας από τις κορυφαίες εταιρίες τους. Θα έχανε η Γερμανία το «ηθικό πλεονέκτημα» και ο Σόιμπλε δεν θα μπορούσε να μας κουνάει το δάκτυλο …Καταστροφή για τους Γερμανούς. Θα πάθαιναν τεράστια ζημιά στην παγκόσμια εικόνα τους, εάν αποκαλυπτόταν στα δικαστήρια η διαφθορά τής Siemens. Η ίδια η εταιρεία, εκτός από τα τεράστια ποσά που θα υποχρεωνόταν να καταβάλει ως αποζημιώσεις, θα αποβαλλόταν δια παντώς από την αγορά τής ΕΕ. Η ίδια η Γερμανία —ως κράτος— και οι Γερμανοί —ως λαός— δεν θα είχαν καμία δικαιολογία να αρνούνται πλέον την εκδίκαση και την καταβολή των πολεμικών αποζημιώσεων και μάλιστα με τη «ρετσινιά» τού αμετανόητου και του διαφθορέα.

Όμως, οι Βενιζελικοί δεν θα άφηναν τα «αφεντικά» τους να την «πατήσουν» …Τους έσωσαν τα «αφεντικά» τους όταν τους είχαν ανάγκη και ήταν η σειρά τους ν’ ανταποδώσουν. Η κόρη τού Μητσοτάκη φρόντισε και φυγάδευσε τον Χριστοφοράκο τής Siemens στη Γερμανία. Η Γερμανία με τους γνωστούς της νόμους, οι οποίοι της επιτρέπουν να λειτουργεί ως συμμορία, όχι μόνον προστάτευσε τον Χριστοφοράκο, αλλά δεν επέτρεψε ποτέ στην Ελλάδα να τον καλέσει έστω και για μία κατάθεση ως μάρτυρα. Από τη στιγμή που η Γερμανία με απειλές κι εκβιασμούς γλίτωσε την καταδίκη της για τη διαφθορά που προκάλεσε στην Ελλάδα —και η οποία θα ήταν ένα παγκόσμιο γεγονός για τους αμετανόητους εγκληματίες τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου—, ήταν θέμα χρόνου να μεθοδεύσουν την είσοδό μας στο Μνημόνιο. Με τον απόλυτο έλεγχο του ελληνικού κράτους από τις δύο οικογένειες των Εφιαλτών ήταν εύκολη η είσοδος της Ελλάδας στην κόλαση του Μνημονίου.

Η χρεοκοπία και πάλι «χρεώθηκε» στη Δεξιά, ενώ ΟΛΑ τα χρήματα που οδήγησαν σ’ αυτήν τα είχαν εισπράξει οι Βενιζελικοί. Με υπογραφή τού Κώστα Καραμανλή χρηματοδοτήθηκαν οι τράπεζες, οι οποίες τίναξαν στον αέρα την εθνική οικονομία. Ποιες τράπεζες; …Όχι οι κρατικές, οι οποίες ήταν ακόμα υπαρκτές και σε μεγάλο βαθμό υγιείς, αλλά οι μετέπειτα αποκαλούμενες «συστημικές», επειδή έτσι βόλευε κάποιους στην προπαγάνδα τους …Οι Τράπεζες των Βενιζελικών …Η Τράπεζα Πειραιώς τού Βαρδινογιάννη, η Alfa Bank τού Κωστόπουλου και η Eurobank τού Λάτση …ΟΛΟΙ τους ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Βενιζελικοί …Τόσο Βενιζελικοί, που οι «πατριάρχες» τους ήταν οι ίδιοι βουλευτές, είτε του Βενιζέλου είτε του ανιψιού του. Αυτών οι τράπεζες είχαν πρόβλημα στα περίφημα και «στημένα» «stress test» των Γερμανών. Αυτές έθεσαν τον «συναγερμό» αυτόν, που μέσα σε συνθήκες πανικού κι εκβιασμών —ακόμα και με την απειλή πολέμου— ανάγκασαν τη χώρα —με υπογραφή τής Δεξιάς— να οδηγηθεί και πάλι στο Μνημόνιο.

Γιατί με «υπογραφή» της Δεξιάς; …Γιατί με υπογραφή Καραμανλή χρηματοδοτήθηκαν αυτές οι χρεοκοπημένες ιδιωτικές τράπεζες με δημόσιο χρήμα …Με δημόσιο χρήμα καλύφθηκαν τα δάνεια αυτά, τα οποία έδιναν οι Βενιζελικοί στους εαυτούς τους μέσω των δικών τους τραπεζών …24 δισεκατομμύρια ευρώ «υπογραφή» ήταν εκείνη του Καραμανλή. Εκείνα τα χρήματα ανέτρεψαν την αναλογία τού ΑΕΠ με το Δημόσιο Χρέος και έβαλαν οι δανειστές το «πιστόλι» στον «κρόταφο» της Ελλάδας. Όλα τα άλλα ήταν θέμα χρόνου να συμβούν. Ο ένας εκβιασμός έφερε τον άλλο και η Δεξιά «ξέπλυνε» ΟΛΑ τα προηγούμενα εγκλήματα των Βενιζελικών. Αυτή η Δεξιά τούς απάλλαξε από το μέγα έγκλημα του Χρηματιστηρίου, τα swaps —τα οποία μας έβαλαν στο «σφαγείο» τού Ευρώ— και η ίδια δημιούργησε τις συνθήκες για την παραγραφή ΟΛΩΝ των οικονομικών εγκλημάτων που αφορούσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για άλλη μία φορά η Δεξιά είχε πάρει «οικειοθελώς» τον «μουντζούρη» στα χέρια της. Όλα αυτά τα άκρως αντεθνικά κι εγκληματικά τα «νομιμοποίησε» η Δεξιά τού Κώστα Καραμανλή …Του Καραμανλή, τον οποίο τον βοήθησαν να φύγει με ασφάλεια από τον τόπο τού εγκλήματος με τον γνωστό τρόπο των συμμοριών …Τότε επινόησαν το «σχέδιο» δολοφονίας του σε μια ύστατη προσπάθεια να του εξασφαλίσουν «άλλοθι» για την άτακτη «απόσυρσή» του και την ασφαλή του διαφυγή. Σε μια προσπάθεια τεχνητής ηρωοποίησής του —και προκειμένου να φύγει η προσοχή τού κόσμου από πάνω του— «επινόησαν» κάποιους Ρώσους πράκτορες, οι οποίοι —για άγνωστους λόγους— ήθελαν να δολοφονήσουν τον χρήσιμο στους πάντες Καραμανλή …Να δολοφονήσουν αυτόν, ο οποίος «φόρτωσε» τη Δεξιά με όλες τις «αμαρτίες» τής Μεταπολίτευσης.

Και πάλι ο ίδιος «τυφλοσούρτης» των Προτεσταντών, οι οποίοι ψάχνουν το «κακό» πάντα στους «άλλους. Οι «καλοί» Προτεστάντες είχαν βρει κάποιους Ορθόδοξους να παίξουν τους «κακούς» …Τους μονίμως καλούς «πελάτες» τους, τους Ρώσους. Ό,τι είναι οι δεξιοί για τους Βενιζελικούς είναι οι Ρώσοι για τους Προτεστάντες …Είναι η λύση για όλα τους τα προβλήματα …Αυτοί, οι οποίοι θα πάρουν την «ευθύνη» για τα εγκλήματα των άλλων. Αυτοί έδωσαν το «άλλοθι» στον Καραμανλή, για να «δραπετεύσει» από την εξουσία. Το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα επιτυχές …Ο Καραμανλής μάς «χαιρέτησε», χωρίς να φύγει ποτέ …ούτε από τη Βουλή ούτε βέβαια από την «τσέπη» μας …Θα συνέχιζε τη δημοσία δαπάνη περιπλάνησή του στις ταβέρνες, τρώγοντας και πίνοντας στην υγεία τού κορόιδου.

Το σχέδιό τους προχωρούσε με απόλυτη επιτυχία. Με την αποχώρηση της Δεξιάς από την εξουσία, οι Βενιζελικοί θ’ αναλάμβαναν εν λευκώ μια υπόθεση, η οποία θα είχε πλέον άπειρο χρήμα και καθόλου ευθύνη …Θα αναλάμβαναν, όταν έπρεπε να «τακτοποιηθούν» τραπεζικά τα «χρέη» τής Ελλάδας …Όταν θα υπήρχαν διαθέσιμα τα δισεκατομμύρια των προμηθειών των τοκογλύφων, οι οποίοι ήθελαν διακαώς να μετατρέψουν τα «πέτσινα» ομόλογα της Ελλάδας σε ενυπόθηκα δάνεια.

Τρίτη γενιά Παπανδρέου και Βενιζέλων-Μητσοτάκηδων.

Ξανά το ίδιο «παιχνίδι» με τους Παπανδρέου ν’ αλωνίζουν
και τους Μητσοτάκηδες να «φορτώνουν» ξανά τη Δεξιά.

Ο Καραμανλής μάς «χαιρέτησε» και, αφού φόρτωσε τον «λογαριασμό» στη Δεξιά, ήρθε η επόμενη γενιά των Παπανδρέου να ξανανοίξει την «πίστωση» …Έτσι κέρδισε τις κρίσιμες εκλογές μετά την ολέθρια θητεία-Καραμανλή …«Λεφτά υπήρχαν» και τα είχε βρει ο Εβραίος Παπανδρέου. Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε —προφανώς με το αζημίωτο— να βάλει τη χώρα στο Μνημόνιο …Να της εξασφαλίσει χρηματοδότηση απ’ έξω, γιατί η Δεξιά πλέον δεν μπορούσε να το κάνει. Ο Εβραίος Παπανδρέου, παίζοντας το παιχνίδι των Εβραίων τοκογλύφων τύπου Γκρίνσπαν τής FED, Ζαν Κλοντ Τρισέ τής ΕΚΤ, Ντομινίκ Στρος Καν τού ΔΝΤ, Μπλανκφάιν τής Goldman Sachs και Άκερμαν τής Deutsche Bank, έφερε την Ελλάδα μπροστά στη «γκιλοτίνα». Με την πολιτική πίεση, τις απειλές και τους εκβιασμούς των Εβραίων Σαρκοζί και Μέρκελ, ο Εβραίος Παπανδρέου «σπρώχνει» την Ελλάδα προς το Μνημόνιο. Είναι τόσο μεγάλος ο φόβος του γι’ αυτό που ετοιμάζεται να κάνει, που ανακοινώνει την είσοδό μας στο ΔΝΤ από το Καστελόριζο, για να μπορεί να την «κοπανήσει» προς το Ισραήλ σε περίπτωση που «στραβώσει» απότομα η κατάσταση. Τότε είναι που οι Έλληνες για πρώτη φορά «ξυπνάνε» κι αντιστέκονται …Οι «Αγανακτισμένοι» είναι έτοιμοι ακόμα και να πυρπολήσουν τη Βουλή, προκειμένου να μην ψηφιστεί το καταδικαστικό για τις επόμενες γενιές των Ελλήνων Μνημόνιο.

Η αντίσταση σ’ αυτήν την προσπάθεια «ευθανασίας» τής Ελλάδας ήταν μεγάλη …Μεγαλύτερη απ’ ό,τι φαντάζονταν αυτοί, οι οποίοι είχαν μάθει να «δουλεύουν» τον ελληνικό λαό. Όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε, ακόμα κι ολόκληρη η «πίστωση» του παπανδρεϊσμού δεν αρκούσε, για να βάλει ο Γιωργάκης την Ελλάδα στο Μνημόνιο. Ο Γιωργάκης ήταν πολύ «μαλθακός», για να τραβήξει μόνος του το «κάρο» τής προδοσίας χωρίς επιπλέον βοήθεια. Η Δεξιά —εκ των πραγμάτων, αλλά και για τις μελλοντικές ανάγκες τού σχεδιασμού— δεν μπορούσε να τον βοηθήσει. Το βάρος τής ευθύνης ήταν μεγάλο και η Δεξιά μπορεί να μην συμμετείχε στις κινητοποιήσεις, αλλά αρνούνταν πεισματικά να ψηφίσει το Μνημόνιο.

Άρα, υπήρχε ελπίδα, θα έλεγε κάποιος …Όχι βέβαια. Η τρίτη γενιά των Παπανδρέου ήταν «μαλθακή», αλλά οι Βενιζελικοί δεν θα τα παρατούσαν τόσο εύκολα. Όλη η «επιτυχία» των νεόπλουτων δισεκατομμυριούχων εξαρτιόταν από το Μνημόνιο αυτό και δεν θα το άφηναν έτσι. Ο λαός δεν θα αφηνόταν να ξεμπλέξει έτσι απλά …Ειδικά όσο υπήρχε ζωντανός ο «Εφιάλτης» …Ο «κολλητός» τού ΝΑΖΙ σφαγέα τής Κρήτη. Τότε μπαίνει στο κόλπο ο «λαθρεπιβάτης» τής Δεξιάς …Ο «συνέταιρος» του Βενιζελικού Ανδρέα Παπανδρέου …Ο πάντα επικίνδυνος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης …Ο Μητσοτάκης στην κυριολεξία παίρνει το παιχνίδι «επάνω» του, για να σώσει τα κέρδη τής βενιζελικής συμμορίας. Ο Μητσοτάκης, ο οποίος εκείνη την εποχή θεωρητικά δεν είχε καμία αρμοδιότητα και καμία εξουσία. Λέμε «θεωρητικά», γιατί η εξουσία επάνω στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ δεν καταγράφεται κάπου επισήμως. Ως αρχηγός τού βενιζελικού παρακράτους, αυτός είναι που βάζει «πλάτες», για να μπούμε στο Μνημόνιο …Αυτός είναι που συνεννοείται με τους τραπεζίτες και αυτός είναι που πιέζει το πολιτικό σύστημα …Αυτός είναι που βάζει «πλάτες» στην εποχή που η ΝΔ ελέγχεται από τη Δεξιά ηγεσία της.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης λύνει το πρόβλημα με το σκυλολόι τού Καρατζαφέρη. Ακόμα κι όταν ο Γιωργάκης φαίνεται να λιποψυχά, αυτός παίρνει το «παιχνίδι» επάνω του. Είναι αποφασισμένος να βάλει την Ελλάδα στο Μνημόνιο και είναι αδίστακτος. Όταν ο Γιωργάκης «κρύβεται», αυτός αναλαμβάνει να βγει «μπροστά» και ν’ απειλήσει, να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τον ελληνικό λαό σε περίπτωση άρνησής του. Αυτός είναι που επιχειρηματολογεί για τη στάση που θα κρατήσει το ΛΑΟΣ στην ψηφοφορία …Ο Καρατζαφέρης πηγαινοέρχεται στο σπίτι του, αλλά οι δηλώσεις είναι όλες του Μητσοτάκη …Ένας Καρατζαφέρης, ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν ένας απλός «αχυράνθρωπος» του Μητσοτάκη …Περί αυτού πρόκειται …Το ΛΑΟΣ, όπως εκ των αποτελεσμάτων αποδείχθηκε, ανήκε στον Μητσοτάκη κι απλά ο φιλάργυρος Καρατζαφέρης «προέδρευε» …Το ΛΑΟΣ ήταν ένας πολιτικός μηχανισμός «ασφαλείας» για έναν σχεδιασμό εκτάκτου ανάγκης, ο οποίος θα υπήρχε στον έλεγχο της Δεξιάς από την πλευρά των Βενιζελικών …Ένας σχεδιασμός, ο οποίος αποδείχθηκε αναγκαίος και δείχνει πόσο μεγάλη προετοιμασία είχε προηγηθεί, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση ν’ αποφύγει ο λαός το Μνημόνιο. Απλά —για τις ανάγκες τού σχεδιασμού— οι Μητσοτάκηδες δεν εγκατέλειπαν το «πλοίο» τής Δεξιάς, για να επιβιβαστούν απλά σε μια «βάρκα» της και γι’ αυτόν τον λόγο ο Αποστάτης διατηρούσε ως «βιτρίνα» ηγεσίας της τον αγράμματο παλιάτσο Καρατζαφέρη.

Βορίδης, Άδωνης, Πλεύρης, Βελόπουλος λύνουν το πρόβλημα του Μνημονίου και των Βενιζελικών και —ως «δεξιοί» συγκάτοικοι της ίδιας δεξιάς «πολυκατοικίας» και οι ίδιοι— ενοχοποιούν τη Δεξιά εκ νέου …Ξανά οι δεξιοί καί κερατάδες καί δαρμένοι. Οι Βενιζελικοί μετράνε τις λείες τους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Πλανήτη και οι δεξιοί «σκοτώνονται» μεταξύ τους για την «πολυκατοικία» των «αφελών». Οι κομμουνιστές ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ από τη βενιζελική «παράσταση». Οι «μπράβοι» των Βενιζελικών και πάλι έχουν τον ρόλο τους. Όπως πάντα, συνεργάζονται μ’ αυτούς στο πιο βίαιο και «σκοτεινό» επίπεδο της όλης κατάστασης, περιφρουρώντας τη Βουλή με ρόπαλα …Το ΚΚΕ παίρνει τα ρόπαλα κι αναλαμβάνει την περιφρούρηση της Βουλής μέχρι οι Βενιζελικοί να ψηφίσουν την ολοκληρωτική καταστροφή τής Ελλάδας …Οι κομμουνιστές τού παρακράτους είναι αυτοί, οι οποίοι θα δώσουν οριστικό τέλος στη λαϊκή αντίδραση, καίγοντας ζωντανούς τους υπαλλήλους τής Μαρφίν.

Άλλη μία καταστροφή είχε έρθει στο τέλος της και οι Βενιζελικοί σε κάποια γωνιά μετρούσαν τα κέρδη τους. Το μόνο που απέμενε στους εγκληματίες ήταν η ασφαλής διαφυγή από τον τόπο τού εγκλήματος …Αυτό, δηλαδή, το οποίο πάντα αποτελεί μέριμνα των εγκληματιών. Έτσι κι έγινε …κι ο Γιωργάκης «φυγαδεύεται» από το πολιτικό προσκήνιο με μια πολύ βολική ήττα. Από εκεί και πέρα δεν προλάβαινε να παίρνει βραβεία από τα ευαγή ιδρύματα των τοκογλύφων …Του έδωσαν βραβεία και τον έβαλαν στη «φάμπρικα» των δήθεν διαλέξεων «επί πληρωμή», προκειμένου ν’ αρχίσει να «ξεπλένει» το χρήμα που είχε αρπάξει και δεν μπορούσε να το εμφανίσει διαφορετικά. Από εκεί και πέρα άρχισε τη ζωή τού μεγιστάνα με ταξίδια από ήπειρο σε ήπειρο στα πιο ακριβά ξενοδοχεία …Μεγάλη «μπάζα» το «ξεπούλημα» του παπανδρεϊσμού από τον κληρονόμο του.

Η Δεξιά και πάλι «σπρώχνεται» για πάρει τον «μουτζούρη» τής καταστροφής τού Μνημονίου, εφόσον μετά το ΛΑΟΣ υποχωρεί και το ΠΑΣΟΚ από το προσκήνιο της εξουσίας, για να αγγίξει η «βρόμα» τη Δεξιά …Ξανά το ίδιο «βιολί» …Οι Βενιζελικοί δρομολόγησαν την καταστροφή και η Δεξιά θα την «επικύρωνε». Αφού έκανε τη βασική δουλειά το κόμμα των Εβραίων Παπανδρέου, έπρεπε αυτή να «επικυρωθεί» κι από τη Δεξιά, ώστε, μέσα σε συνθήκες συνενοχής των δύο μεγάλων κομμάτων, να υπάρχει «ομερτά». ΤΟΤΕ εξευτελίζεται από τους Γερμανούς ολόκληρο το πολιτικό μας σύστημα …Εξευτελίζεται από τον «υπερπατριώτη» ηγέτη τής Δεξιάς, τον Σαμαρά. Η Δεξιά, ακόμα και με «εντολή» τού λαού στις εκλογές, πρέπει να δώσει εκ των προτέρων υποσχέσεις στους τοκογλύφους, για να μπορέσει ν’ αναλάβει την εξουσία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία τού ανεξάρτητου ελληνικού κράτους δεν αρκεί η νίκη στις εκλογές για τη λήψη τής εξουσίας. Απαραίτητη προϋπόθεση της λήψης αυτής είναι η συμμόρφωση στις απαιτήσεις των Γερμανών. Απαραίτητη προϋπόθεση και διαταγή τής Μέρκελ ήταν να υπογράψει το Μνημόνιο του Παπανδρέου και η επόμενη Δεξιά Κυβέρνηση. Το Μνημόνιο των Βενιζελικών μέχρι εκείνη την ώρα ΔΕΝ είχε νομική ισχύ …Δεν είχε εξασφαλίσει τις ψήφους που απαιτούνταν, ώστε να γίνει επίσημη πολιτική τού κράτους …Δεν έφταναν οι ψήφοι τού ΛΑΟΣ για να γίνει αυτό. Η ψήφισή του απαιτούσε ενισχυμένη πλειοψηφία κι αυτή δεν υπήρχε …Έλλειπαν οι ψήφοι τής Δεξιάς κι αυτές θα τις έπαιρναν όταν η Δεξιά θα είχε την εξουσία. Η Δεξιά, δια μέσου Σαμαρά, υπογράφει τα επόμενα Μνημόνια, τα οποία «σφραγίζουν» το πρώτο, που είναι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Η Δεξιά είναι αυτή που νομιμοποίησε στην πραγματικότητα το Μνημόνιο και άρα αυτή είναι τυπικά υπεύθυνη γι’ αυτό. Γιατί; …Γιατί η εκτέλεσή του εξαρτιόταν από τη δική της υπογραφή. Μπορούσε να το αρνηθεί και ν’ αλλάξει ο ρους τής ιστορίας. Μπορούσε να το αρνηθεί και σήμερα να ζούσαμε σε μια άλλη Ελλάδα. Αυτό δεν είναι μια απλή θεωρητική προσέγγιση του θέματος. Δεν είναι προϊόν πολιτικής φαντασίας. Υπήρχε ένα αντίστοιχο προηγούμενο, το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «οδηγός» μιας τέτοιας γενναίας πολιτικής επιλογής. Μια πατριωτική Κυβέρνηση της Δεξιάς θα μπορούσε να κάνει αυτό, το οποίο έκαναν στην Ισλανδία …Θα μπορούσε να αρνηθεί να πληρώσει τα ομόλογα και να κλείσει τους τραπεζίτες που τα εξέδωσαν στη φυλακή …Να βάλει «λουκέτο» στις ιδιωτικές τράπεζες, οι οποίες θα είχαν πρόβλημα με τα στρες-τεστ και ν’ απαιτήσει τα δανεικά από τους συνενόχους τους εγκληματίες και άρα από τους Βενιζελικούς …Θα μπορούσε να στραφεί εναντίον τής Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, γιατί εκείνη και όχι η ελληνική κυβέρνηση ήταν υπεύθυνη για τον έλεγχο των δανείων των ιδιωτικών τραπεζών, εφόσον εκείνη είχε το καθήκον να προστατεύει το Ευρώ από τον ανεξέλεγκτο και παράνομο δανεισμό.

ΔΕΝ ήταν υπεύθυνη η ελληνική κυβέρνηση για εκείνα τα δάνεια. ΔΕΝ ήταν υποχρεωμένος ο ελληνικός λαός να τα αποπληρώσει. Τα δάνεια εκείνα, τα οποία οδήγησαν στο Μνημόνιο και «φορτώθηκαν» αυθαίρετα κι εγκληματικά στον ελληνικό λαό, έπρεπε να πληρωθούν από άλλους …Έπρεπε να πληρωθούν είτε από εκείνους που τα πήραν —και ήταν οι βενιζελικοί τραπεζίτες και κολλητοί τους— είτε από την ΕΚΤ, η οποία ΔΕΝ τους έλεγξε κι απλά θα έβαζε τα «φωτοτυπικά» της να λειτουργήσουν για μερικές ώρες παραπάνω. Γι’ αυτόν τον λόγο έπρεπε το ενδιαφέρον να στραφεί στον έλεγχο των ιδιωτικών τραπεζών. Από εκεί και πέρα η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να κάνει διαπραγμάτευση —κυρίως με τους Εβραίους και τους Γερμανούς τοκογλύφους— για ένα τεράστιο «κούρεμα» των ομολόγων και να δημεύσει τις περιουσίες αυτών, οι οποίοι έλαβαν τα παράνομα δάνεια. Ούτε το ένα έκτο τού δημοσίου χρέους δεν θα απέμενε. Όμως, τίποτε απ’ όλα αυτά δεν έγινε …Η Κυβέρνηση της Δεξιάς απλά πήρε τον «λογαριασμό» τού Εβραίου Γιωργάκη στα χέρια της και —χωρίς καν να τον ελέγξει— έβαλε τον λαό να τον «πληρώσει». Με τον τρόπο αυτόν έβαλε την «ταφόπλακα» στον «τάφο» που είχαν ετοιμάσει για τον Ελληνισμό οι Προτεστάντες και τα βενιζελικά «τσιράκια» τους στην Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτόν οι Προτεστάντες έβαλαν στο παιχνίδι και τον τελευταίο δεξιό «πελάτη» τους στην εποχή τής Μεταπολίτευσης …Μετά τους δύο Καραμανλήδες έβαλαν και τον Σαμαρά στη λίστα των συνενόχων …Έναν Σαμαρά, ο οποίος είναι κι αυτός στην πραγματικότητα ένα βενιζελικό «υβρίδιο» —λόγω Μπενάκη— …Έναν Σαμαρά, που κι αυτός έκανε «κωλοτούμπες» μπροστά στη Μέρκελ όταν είχε φτάσει η ώρα να σταθεί «όρθιος» …ΔΕΝ στάθηκε όμως …«Λέρωσε» τα χέρια του κι αυτός με το «έγκλημα» και η Δεξιά είναι πλέον —και επισήμως— συνένοχη στο Μνημόνιο του Παπανδρέου και του Μητσοτάκη. Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία στο τυπικό επίπεδο «πέρασε» το Μνημόνιο και παρέδωσε στην ουσία τη χώρα στα «χέρια» των δανειστών …Η Δεξιά με τη δική της «υπογραφή» ήταν αυτή, η οποία κάλυψε τις συνταγματικές εκείνες απαιτήσεις, προκειμένου το έγκλημα των Βενιζελικών να γίνει Νόμος τού Κράτους.

Με το Μνημόνιο οι Βενιζελικοί και οι κομμουνιστές ψευδομεγιστάνες τύπου Βαρδινογιάννηδων, Λάτσηδων, Κοκκάληδων, Αγγελοπουλαίων, Κανελλοπουλαίων, Μπομπολαίων, Γερμανών, Μυτιληναίων κλπ. σώθηκαν στην κυριολεξία. «Έσβησαν» τα κολοσσιαία χρέη τους στις δικές τους τράπεζες και σώθηκαν, φορτώνοντας τη ζημιά στον λαό. Ας προσθέσει κάποιος και τον δανεισμο των επιχειρήσεων αυτών των Βενιζελικών και θα καταλάβει ΓΙΑΤΙ μπήκαμε στο Μνημόνιο …Θα καταλάβει πώς μπήκε σε Μνημόνιο ένας λαός με ένα από τα μικρότερα ιδιωτικά χρέη στον Δυτικό Κόσμο. Αυτό το Μνημόνιο επέτρεψε σε ξένους να διαχειριστούν αυτά τα παράνομα δάνεια εις βάρος τού ελληνικού κράτους και του λαού του. Οι τράπεζες πέρασαν σε νέα αφεντικά, τα οποία δεν ελέγχονταν πλέον από το ελληνικό κράτος και πληρώνονταν απ’ ευθείας από το ΤΑΙΠΕΔ και άρα από το ξεπούλημα της Ελλάδας.

Αυτές οι τράπεζες όχι μόνον δεν έκαναν απαιτητά τα δάνεια των «μεγιστάνων», αλλά προχώρησαν σε χαριστικές ρυθμίσεις και στην πραγματικότητα σε «διαγραφή» τους. Κάθε φορά που «ρύθμιζαν» τα χρέη αυτά, καλούνταν το ελληνικό κράτος και χρηματοδοτούσε την κατάσταση, ονομάζοντάς την «ανακεφαλαιοποίηση» του τραπεζικού συστήματος με στόχο τη «σωτηρία» τής οικονομίας. Η ελληνική οικονομία χρηματοδοτούσε ένα άπατο «πηγάδι». Από τη μία μεριά έβαζε κρατικά χρήματα στις τράπεζες κι από την άλλη «έσβηναν» τα ιδιωτικά χρέη των Βενιζελικών. Η «παράσταση» της προδοσίας είχε πλέον ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε, για να ξεπληρωθούν τα δάνεια των «ημετέρων».

Οι Βενιζελικοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να προκαλέσουν αυτήν τη νέα εθνική καταστροφή, γιατί είχαν την τεχνογνωσία να ελέγξουν τις παρενέργειές της. Είχαν την τεχνογνωσία να «τυφλώσουν» τον λαό ακόμα κι όταν η προδοσία ήταν απ’ όλους «ορατή». Είχαν την τεχνογνωσία να τον διχάσουν σε επίπεδο εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης και να κρυφτούν οι ίδιοι πίσω από το ένα μέρος του, παριστάνοντας τους «ειρηνοποιούς» —με «ανταλλάγματα» βέβαια—. Υπήρχε έτοιμος ο «τυφλοσούρτης» και ήταν πάντα ο ίδιος. Έχοντας τις «πλάτες» των αφεντικών τους, δεν υπολόγιζαν κανέναν λαό και τίποτε δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Εφόσον αυτός ο λαός έπρεπε να εξουδετερωθεί, θα δοκίμαζαν όλες τις γνωστές πρακτικές, τις οποίες οι ίδιοι επινόησαν. Και πάλι ο διχασμός χρησιμοποιήθηκε για ν’ αποπροσανατολίσει τον κόσμο, όταν αυτός έπρεπε ν’ αντιδράσει ενωμένος απέναντι στους προδότες. Γνώριζαν αυτό το παιχνίδι τού διχασμού του και το έπαιξαν ξανά με το Μνημόνιο. Με τον τρόπο αυτόν κατάφεραν και μας έβαλαν στην «γκιλοτίνα» των Μνημονίων.

Οι Βενιζελικοί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη προκάλεσαν τον νέο διχασμό, μεταφέροντας τη γερμανική διχαστική «επιχειρηματολογία» απευθείας από το Βερολίνο …Από το Βερολίνο, το οποίο ήδη αποκαλούσε τους Έλληνες «τεμπέληδες», δίνοντας «γραμμή» στους τοπικούς δωσίλογους. Αυτή ήταν η γερμανική «επιχειρηματολογία» …Μια επιχειρηματολογία, την οποία τα διεθνή ΜΜΕ των τοκογλύφων την έκαναν παγκόσμια, εξευτελίζοντας την Ελλάδα στην παγκόσμια κοινή γνώμη. Χώρισαν τους Έλληνες σε τεμπέληδες κι εργατικούς …Σε φεσατζήδες κι έντιμους …Οι «Αγανακτισμένοι» έγιναν ξαφνικά τεμπέληδες και φεσατζήδες …Έγιναν οπαδοί τής δραχμής και του εθνικού απομονωτισμού …Έγιναν αντιευρωπαϊστές και «καθυστερημένοι», που μας οδηγούν στην καταστροφή και όχι στη «σωτηρία» τού Μνημονίου …Άλλη μία μεγάλη «επιτυχία» αυτών, οι οποίοι μας κατάστρεφαν και χρέωναν την καταστροφή σε όλους τους άλλους. Οι Βενιζελικοί με δάνεια δισεκατομμυρίων παρίσταναν τους «πετυχημένους» επιχειρηματίες κι εμφανίζονταν σαν απατεώνες και κακοπληρωτές οι άνεργοι, οι οποίοι δεν μπορούσαν ν’ αποπληρώσουν ένα στεγαστικό δάνειο.

Κυριάκος Μητσοτάκης…
…Ο πρώτος μετά τον Τσολάκογλου αυθεντικός Γκαουλάιτερ

Μ’ αυτά και με τ’ άλλα φτάσαμε στην επόμενη ημέρα των Μνημονίων …Την ημέρα που απλά η Ελλάδα θα έπρεπε να λειτουργεί με περιορισμένη ανεξαρτησία …σαν απλό «προτεκτοράτο» των Γερμανών …σαν αυθεντικό «Gau» τής ναζιστικής Γερμανίας. Τότε απαιτήθηκε μια κυβέρνηση με ηγέτη έναν Γκαουλάιτερ …Έναν ηγέτη, ο οποίος εκφράζει απόλυτα την έννοια του Γκαουλάιτερ, ο οποίος είναι ο διορισμένος αρχηγός μιας ναζιστικής περιφέρειας …Έναν ηγέτη απόλυτα ελεγχόμενο από το Βερολίνο, ο οποίος θα ευθυγράμμιζε τη χώρα με τις εντολές των νέων ιδιοκτητών της και θα εξασκούσε τον ελληνικό λαό στην υποταγή τού νέου καθεστώτος.

ΤΟΤΕ ανέλαβε την εξουσία η επόμενη γενιά των Μητσοτάκηδων …Η τρίτη γενιά τής οικογένειας του Ελευθέριου Βενιζέλου. Ανέλαβε, για να επιβάλει στον λαό —και στο κράτος— το νέο διοικητικό μοντέλο για το μέλλον. Ανέλαβε, για να «φορτωθεί» και πάλι η Δεξιά έναν νέο «μουτζούρη» …Να «φορτωθεί» η ίδια την έναρξη της γκαουλάιτερ πολιτικής …Να αναλάβει αυτή να φαίνεται ότι υποτάσσεται στα ξένα αφεντικά …Να αναλάβει αυτή να υποτάξει —ακόμα και με τη βία— τον λαό στη νέα αυτή κατάσταση …Στην κατάσταση του: «σ’ όποιον δεν του αρέσει, φεύγει από τη χώρα». Περί αυτού πρόκειται. Ο Μητσοτάκης είναι ένας εθνικός ηγέτης περιορισμένης ευθύνης. Είναι ένας ηγέτης τής μεταμνημονιακής εποχής, ο οποίος λειτουργεί καθαρά ως Γκαουλάιτερ τού Βερολίνου. ΔΕΝ αποφασίζει ο ίδιος για τίποτε. Απλά εφαρμόζει με τον πιο σκληρό τρόπο τις αποφάσεις τού Βερολίνου …Στη Γερμανία σχεδιάζεται η «ελληνική» πολιτική και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απλά «εκτελεί».

Με την Κυβέρνηση της «Δεξιάς» τού Μητσοτάκη οι Γερμανοί δοκιμάζουν πολιτικές, οι οποίες λίγα χρόνια πριν θα προκαλούσαν κοινωνική «έκρηξη». Περιορίζονται βασικά συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών. Σ’ αυτόν τον «εκπαιδευτικό» τους στόχο τούς εξυπηρετεί και η αντιμετώπιση του προβλήματος της Πανδημίας. Με δικαιολογία την Πανδημία —και τον υποτιθέμενο στόχο τού περιορισμού των συνεπειών της— νομοθετούνται νόμοι επιπέδου ναζιστικής Γερμανίας. Αμφισβητείται ακόμα και το κεκτημένο μεσαιωνικό δικαίωμα του Habeas Corpus, εφόσον ΔΕΝ αναγνωρίζεται το δικαίωμα και η εξουσία τού πολίτη επάνω στο ίδιο του το σώμα. Η ίδια περιοριστική πολιτική αφορά και όλα τα υπόλοιπα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα. Απλοί πολίτες —αλλά και εξειδικευμένοι επιστήμονες— στερούνται του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.

Ποινικοποιήθηκε η «διαφωνία» με την καθεστωτική άποψη, επαναφέροντας στη συλλογική μνήμη τού λαού ημέρες ναζιστικής καύσης «ανεπιθύμητων» βιβλίων ή —ακόμα χειρότερα— ημέρες Ιεράς Εξέτασης. Κλείνουν λογαριασμοί στα Social Media και μόνον με την επιλογή απαγορευμένης θεματολογίας. Περιορίζεται η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών μέσα στη χώρα, όπως στα χρόνια τής ναζιστικής Κατοχής. Ποινικοποιήθηκε η αυθαίρετη μετακίνηση χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί η εξουσία. Απαγορεύεται στους πολίτες να υπερασπίζονται τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους όταν αυτές απειλούνται, όπως συνέβαινε όταν οι ΝΑΖΙ πυρπολούσαν για τιμωρητικούς λόγους ολόκληρα χωριά. Αστυνομικοί εκκένωναν με τη βία οικισμούς, που η εξουσία απλά μόνη της αποφάσιζε ότι απειλούνται από τη φωτιά.

Αυτά, τα οποία λίγα χρόνια πριν βλέπαμε στους κινηματογράφους σε ταινίες οργουελικής φαντασίας, αναγκαζόμαστε και τα βιώνουμε πραγματικά. Αυτά μας τα επιβάλει ο άχρηστος γόνος Μητσοτάκη …Ο στα όρια του αυτισμού Κούλης. Ο αντιδεξιός και διεθνιστής Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται να βάλει την «ταφόπλακα» της ανεξαρτησίας τής χώρας …Ο δουλικός συνδαιτημόνας τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ «ψαλιδίζει» την ελευθερία των Ελλήνων και παραδίδει το ελληνικό κράτος στους νέους ΝΑΖΙ τού Βερολίνου …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ απόφοιτος του Προτεσταντικού Κολεγίου Αθηνών καταστρέφει την οικονομία, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τής Γερμανίας με πρόφαση την Πανδημία και τον τρόπο χειρισμού της —που είναι επίσης γερμανική εντολή—.

Με τον τρόπο αυτόν μετατρέπουν την Πανδημία σε ένα μέσον, για να επιβληθεί απόλυτα στην Ελλάδα —όπως βέβαια και στα υπόλοιπα κράτη— η ατζέντα τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ένας πολιτικός «οδοστρωτήρας», ο οποίος θα ισοπεδώσει τα πάντα, για να παραδώσει τις χώρες στις ορέξεις των συνδαιτημόνων τής Λέσχης και αφεντικά τής Νέας Τάξης …Για να παραδώσει τις αγορές τους στα «κοράκια» τής παγκόσμιας οικονομίας …Για να παραδώσει τα ίδια τα κράτη στα «Διευθυντήρια» της Νέας Τάξης. Αυτό γίνεται παγκοσμίως και το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Για να επιτύχουν τον στόχο τους αυτόν στην Ελλάδα, θα έπρεπε ο λαός ν’ αποπροσανατολιστεί πλήρως και ΕΔΩ έρχεται ν’ αποκαλυφθεί ο παραλογισμός και η μέχρις εσχάτων επιμονή τους στη φασιστική διαχείριση της Πανδημίας. Με τη δικαιολογία ότι: όλα γίνονται για το «καλό» μας, «περνάνε» —χωρίς ουσιαστική αντίδραση— όλα όσα γίνονται για το «κακό» μας. Όλη αυτή η «τρέλα» τής Πανδημίας έχει ως στόχο να γίνουν οι προδοτικές ρυθμίσεις τής μεταμνημονιακής εποχής, χωρίς ν’ αντιδράσει ο λαός …Ρυθμίσεις, οι οποίες έχουν σχέση τόσο με την οικονομία όσο και με την ίδια τη μελλοντική λειτουργία τού κράτους …Του νέου κράτους τής Νέας Τάξης, το οποίο θα είναι περιορισμένης ανεξαρτησίας και θα λειτουργεί ως μια «επαρχία» τής Γερμανίας.

Καταστρέφουν τα πάντα μέσα σ’ ένα κλίμα υγειονομικής τρομοκρατίας και ιατρικών απειλών, για να μην φαίνεται ποιος είναι ο πραγματικός στόχος τής Προδοσίας. «Πυρπολούν» ολόκληρη την οικονομία, για να την παραδώσουν στο σύνολό της στα χέρια των «αφεντικών». Με τα μέτρα που παίρνουν, για ν’ αντιμετωπίσουν την Πανδημία —υποτίθεται για το «καλό» μας—, καταστρέφουν τον εμπορικό κόσμο τής χώρας. Η κατάσταση θυμίζει την εποχή που πυρπολούνταν τα μεγάλα πολυκαταστήματα της Αθήνας, ανοίγοντας έτσι την ελληνική αγορά στις ξένες πολυεθνικές τού εμπορίου. Μετά το πέρας αυτής της «τρέλας», ελάχιστοι θα είναι οι έμποροι αυτοί, οι οποίοι θα επιβιώσουν στην αγορά. Αυτό είναι το ζητούμενο …Το σύνολο της αγοράς στη γερμανική «αποικία» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη θα περάσει στα χέρια των πολυεθνικών όλων των τύπων και των βενιζελικών «μεγιστάνων», οι οποίοι θ’ αναλάβουν να τις αντιπροσωπεύσουν.

Η ελληνική αγορά σύντομα θα πέσει στα «χέρια» γιγάντων τού λιανικού εμπορίου, όπως η Walmart των 2,5 εκατομμυρίων υπαλλήλων …Στα «χέρια» γιγάντων τού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η Amazon. Τα εμπορικά κέντρα των πόλεων θα υποβαθμιστούν και το σύνολο των εμπορικών δραστηριοτήτων θα γίνονται στα Mall, όπως αυτά τα οποία έχουν αρχίσει να ενδιαφέρουν τους Βενιζελικούς τύπου Λάτση. Αυτή η αλλαγή θα γίνει ως αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής αντιμετώπισης της Πανδημίας …Της έξωθεν επιβεβλημένης «λανθασμένης» πολιτικής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι από το Βερολίνο «φεύγουν» όλες οι εντολές. Ακολουθώντας μια εξόχως αντιπαραγωγική οικονομική πολιτική, ο Μητσοτάκης —ως ηγέτης τής Δεξιάς— διαλύει την ελληνική οικονομία στο σύνολό της …Ακόμα κι εκεί όπου θεωρητικά θα έπρεπε αυτή να είναι πανίσχυρη. Με την πολιτική τής δήθεν ασφάλειας —από μια made in Germany αντιμετώπιση μιας «γρίπης»— κατέστρεψε τον τουρισμό και στέρησε από την ελληνική οικονομία τους λίγους πόρους που της απέμειναν, και πλέον τους έχει απόλυτη ανάγκη.

Το τραγικό είναι ότι μέσα σ’ αυτόν τον σχεδιασμό βάζει και τον ίδιο τον λαό …Με «ψίχουλα» επιδομάτων «χτίζει» ένα μελλοντικό «άλλοθι» του τύπου «μαζί τα φάγαμε». Διώχνει τους ανθρώπους από τις δουλειές τους —για το «καλό» τους— και δανείζεται από τους διεθνείς τοκογλύφους, για να τους δίνει επιδόματα να κάθονται στο σπίτι τους. Με την υποκριτική αυτή πολιτική τής κρατικής «βοήθειας» πολλαπλασίασε το εξωτερικό χρέος τής χώρας σε βαθμό τέτοιο, που αυτό να μην είναι πλέον διαχειρίσιμο. Με τον τρόπο αυτόν υποθήκευσε ακόμα πιο πολύ το ήδη «σκοτεινό» μέλλον και των επόμενων γενεών Ελλήνων. Ταυτόχρονα, όμως, υποθήκευσε και το μέλλον τού πολιτικού μας συστήματος. Με πρόφαση όλο αυτό το «πάρτυ» δαπανών και παροχών, πολλαπλασίασε τα χρέη τού κόμματός του, κάνοντάς το ακόμα πιο εκβιάσιμο από τους ξένους ιδιοκτήτες των τραπεζών και άρα από τους δανειστές του. Υπήρχε εσκεμμένη πρόθεση να γίνει πιο εκβιάσιμο, ώστε να μπορούν οι Γερμανοί να ελέγχουν και τις επόμενες ηγεσίες τής Δεξιάς …όποιες κι αν είναι αυτές.

Με αυτήν την εξουθένωση του λαού θα επιδιώξουν να υποτάξουν το ίδιο το κράτος. Με την εξουθένωση της οικονομίας θα ελέγξουν το κράτος και με τον έλεγχο του κράτους θα καθηλώσουν την οικονομία μόνιμα στο επίπεδο που τους συμφέρει. Το ένα φαινόμενο «ταΐζει» το άλλο και δυστυχώς όλα αυτά στρέφονται εναντίον τού ελληνικού λαού. Αυτός είναι ο σχεδιασμός. Θα βάλουν την εξουσία να εξουδετερώσει κάθε «όπλο» που έχει το κράτος για ν’ αντιδράσει αποτελεσματικά στις εξωτερικές επιδράσεις κι εντολές. Με εντολή Μέρκελ η Δεξιά τού Μητσοτάκη θα είναι αυτή, η οποία θ’ απογυμνώσει τη χώρα κι απ’ το τελευταίο στρατηγικό της «όπλο», το οποίο θα της έδινε στο μέλλον τη δυνατότητα να προβάλει κάποια στοιχειώδη αντίσταση, προκειμένου να σώσει τον δύσμοιρο λαό της. Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει να καταστρέψει έναν στρατηγικό σχεδιασμό ενεργειακής αυτονομίας, ο οποίος κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό κι απαίτησε δεκαετίες για να «στηθεί».

Η Δεξιά είναι αυτή, η οποία θ’ αναλάβει ν’ ακυρώσει απολύτως το λιγνιτικό «πλεονέκτημα», το οποίο έδινε στη χώρα την αυτονομία αυτήν …Να το ακυρώσει για λόγους «καθαρής ενέργειας» με επιχειρήματα τα οποία θα μπορούσαν να αφορούν τη «μολυσματική» βιομηχανική Γερμανία, αλλά όχι την απολύτως «αβιομήχανη» Ελλάδα. Με υπογραφή τής Δεξιάς η Ελλάδα εγκαταλείπει τον λιγνίτη ως ενεργειακό καύσιμο και άρα θυσιάζει την ενεργειακή αυτονομία τής χώρας, κάνοντάς την εξαρτώμενη —και άρα μονίμως εκβιαζόμενη— από τους Προτεστάντες, οι οποίοι ελέγχουν τα διεθνή δίκτυα αγωγών φυσικού αερίου. Η απόδειξη του εσκεμμένου αυτού εγκλήματος δίνεται άμεσα με τη δήθεν κρατική χρηματοδότηση των αυξήσεων στην τιμή τού ρεύματος …Η Γερμανία επιτρέπει στην Ελλάδα να δανείζεται, για να χρηματοδοτεί τα νοικοκυριά; Γιατί; …Γιατί απλούστατα δεν θέλει στο κρίσιμο διάστημα να υπάρχουν αντιδράσεις …Όπως όταν —λόγω Μνημονίου— άλλαζαν «χέρια» οι τράπεζες και οι κυβερνήσεις χρηματοδοτούσαν το «σπρώξιμο» των πλειστηριασμών, για να μην αντιδρά ο κόσμος στην άλωση του τραπεζικού συστήματος. Το ίδιο θα γίνει και με την ενέργεια. Μετά απ’ αυτήν τη χρηματοδότηση το ηλεκτρικό ρεύμα θα είναι μονίμως ακριβό, γιατί αυτό επιβάλουν τα γερμανικά συμφέροντα αυτών, οι οποίοι θα μας το μονοπωλούν …Αυτό το μονοπώλιο είναι ένα μεγάλο «δώρο» τού Γκαουλάιτερ Μητσοτάκη στα «αφεντικά» τού Βερολίνου. Γι’ αυτόν τον λόγο «καίγονται» για την απολιγνιτοποίηση της χώρας.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια της απόλυτης αδυναμίας θα ολοκληρωθούν όλα τα δρομολογημένα εγκλήματα κατά τού Ελληνισμού …Όλα τα ΕΘΝΙΚΑ εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με την ίδια την επιβίωση του Ελληνισμού …Εγκλήματα, όπως για παράδειγμα το «Μακεδονικό Ζήτημα». Θα ξαναδούμε και πάλι την ίδια «παράσταση» …Άλλος ένας Βενιζελικός σε πληρωμένη «αποστολή» θα βάλει την υπογραφή τής Δεξιάς και σ’ αυτήν την υπόθεση …Θα επαναληφθεί ο ίδιος σχεδιασμός …Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ Μητσοτάκης θα πάρει στην υπόθεση των «Πρεσπών» έναν ρόλο ανάλογο μ’ αυτόν που πήρε ο Σαμαράς στην υπόθεση του Μνημονίου …Θα «χρεώσει» στη Δεξιά τις πολιτικές των «προοδευτικών». Προφανώς δεσμεύτηκες κι αυτός στις γερμανικές εντολές, για να λάβει την εξουσία μετά τις εκλογές. Με εντολή Μέρκελ θα κάνει κι αυτός ό,τι απαιτεί η προδοσία, για να μετακυλιστεί το κόστος της στα γνωστά «θύματα».

Ο Τσίπρας δρομολόγησε την Προδοσία των Πρεσπών, αλλά η Δεξιά θα πρέπει να δώσει «σάρκα και οστά» σ’ αυτήν τη συμφωνία, εφόσον η ίδια θα πρέπει να υπογράψει όλα τα Μνημόνια που προβλέπει η Συμφωνία και είναι στο σύνολό τους εκείνα που μονιμοποιούν την Προδοσία. Η συμφωνία τού Τσίπρα, δηλαδή, είναι «αέρας κοπανιστός». Την «επικύρωσή» της, η οποία απαιτεί και πάλι ενισχυμένη πλειοψηφία, θα τη «φορτωθεί» η Δεξιά. Για να μην αντιδράσει ο κόσμος τής πατριωτικής Δεξιάς και πάλι οι Βενιζελικοί επαναλαμβάνουν τους εαυτούς τους …Και πάλι ακολουθείται η γνωστή βενιζελική «συνταγή» τού διχαστικού αποπροσανατολισμού τού λαού, προκειμένου αυτός να μην αντιδράσει και σ’ αυτήν τη νέα προδοσία.

Και πάλι επιχειρείται ο τεχνητός διχασμός, τον οποίο ξεκινούν οι ίδιοι προσωπικά …Ψεκασμένοι «απέναντι» σε κοινωνικά υπεύθυνους …«Τσιμπημένοι» εναντίον «ατσίμπητων» …Εμβολιασμένοι «απέναντι» σε ανεμβολίαστους …Τζαμπατζήδες «απέναντι» σε νοικοκυραίους. Ένας διχασμός, ο οποίος ξεκίνησε απ’ ευθείας από τον Μητσοτάκη. Αυτός ο διχασμός όσο γελοίος κι αν φαίνεται, τόσο επικίνδυνος είναι για την κοινωνία. Είναι πιο επικίνδυνος ακόμα κι απ’ τους ιδεολογικούς εκείνους διχασμούς, τους οποίους μας είχαν «φορτώσει» μέχρι τώρα μέσω των κομμουνιστών προβοκατόρων. Είναι πιο επικίνδυνος, γιατί αφορά την υγεία και μπαίνει μέσα σε ΟΛΕΣ τις ανθρώπινες ομάδες …Μπαίνει στις παρέες, στις γειτονιές, ακόμα και στην οικογένεια. Μακροχρόνιες σχέσεις φιλίας απειλήθηκαν, εξαιτίας τής διαφωνίας τους. Γείτονες δεν ανταλλάσσουν πλέον χαιρετισμούς με τους «διαφωνούντες». Σύζυγοι συγκρούστηκαν μεταξύ τους, γιατί διαφωνούσαν σε ένα θέμα, το οποίο αφορούσε την υγεία και την εξουσία επάνω στα σώματά τους. Γονείς μάλωσαν μεταξύ τους, γιατί είχαν διαφορετική άποψη για το πώς θ’ αντιμετωπίσουν το θέμα τού εμβολιασμού στο επίπεδο των παιδιών τους.

Όλα αυτά από μια υποτίθεται Κυβέρνηση της πατριωτικής Δεξιάς, η οποία κέρδισε τις εκλογές στο όνομα του πατριωτισμού …Που κέρδισε τις εκλογές, αμφισβητώντας τη συνθήκη των Πρεσπών …Που πήρε την εξουσία, αμφισβητώντας τον διεθνισμό τού ΣΥΡΙΖΑ του Βενιζελικού Τσίπρα, ο οποίος γέμισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και τρομοκράτησε τους Έλληνες με τη βιαιότητα και την αυθαιρεσία των διαφόρων ΜΚΟ, οι οποίες στην πραγματικότητα ελέγχονται από τη Γερμανία …Μια δεξιά Κυβέρνηση και δεν έχει ούτε έναν δεξιό στη σύνθεσή της. Όσοι δεν ανήκουν στο ΛΑΟΣ των Μνημονίων και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, είναι είτε πασόκοι είτε κομμουνιστές. Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος. Θα χρεωθεί στη Δεξιά μια προδοτική πολιτική, τη στιγμή που δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένας δεξιός υπουργός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με τα κουτορνίθια τού ΛΑΟΣ και με τους εκλεκτούς τού ΠΑΣΟΚ —και άρα με αυθεντικούς Βενιζελικούς— κυβερνά ο Μητσοτάκης …Χρυσοχοΐδης, Μενδώνη, Γεραπετρίτης, Θεωδορικάκος, Πιερρακάκος, Τσακλόγλου, Σέρτσος, Λιβάνιος κλπ. είναι οι βασικοί υπουργοί τής Κυβέρνησης της Δεξιάς. Τα ακόμα χειρότερα γίνονται στη βάση τής Κυβέρνησης, όπου βρίσκονται οι γ.γ. Υπουργείων —όπου υποτίθεται πρέπει να βρίσκεται το «βαθύ» κράτος τής Δεξιάς— και οι περισσότεροι γενικοί γραμματείς είναι πασόκοι. Πασόκοι είναι επίσης και οι «εκλεκτοί» για τη διεκδίκηση εκλεκτών «θέσεων» ή τη διαχείριση στρατηγικών υποθέσεων …Στελέχη όπως η Διαμαντοπούλου ή ο Μπένος …Εκλεκτό τού Σημίτη «ψευδοαριστερό» έφεραν από την Κύπρο, γιατί δεν έβρισκαν Δεξιό να του αναθέσουν το νέο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Είναι ΔΕΞΙΑ Κυβέρνηση αυτή; Όμως, όλα αυτά που κάνει —και είναι εξόχως αντεθνικά κι αντικοινωνικά— θα «χρεωθούν» στο τέλος ως πράξεις μιας δεξιάς Κυβέρνησης και άρα της Δεξιάς.

Ήδη είναι έτοιμοι οι «απέναντι» να παίξουν αυτήν την παράσταση της αντιδεξιάς. Όλη την ατζέντα τής Μπίλντερμπεργκ —η οποία είναι υποχρεωτική για ΟΛΟΥΣ όσους κυβερνούν την Ελλάδα— θα τη «βαπτίσουν» σαν «δεξιά αντιλαϊκή πολιτική» και θα την κάνουν «σημαία» τής αντιδεξιάς συνθηματολογίας. Όπως έκανε ο λακές τής Μέρκελ Τσίπρας με το γερμανικό Μνημόνιο, το οποίο το «έσχιζε» πάνω στα μπαλκόνια. Όπως έκανε το «κατοικίδιο» της Μέρκελ, όταν έλεγε: «go back madam Merkel», ενώ είχε συνάψει μυστικές συμφωνίες, προκειμένου ν’ αναλάβει την εξουσία και είχε δεσμευτεί εκ των προτέρων να μην κάνει τίποτε απ’ όσα έλεγε. Κάτι τέτοιο θα επαναληφθεί και σήμερα, όταν το επιτρέψουν τα αφεντικά από το Βερολίνο. Αντεργατικές νομοθεσίες, ιδιωτικοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας ή του συστήματος υγείας κλπ., θα «βαπτιστούν» σαν «δεξιές πολιτικές» και κάποιοι θα ξεκινήσουν τους «ανένδοτους» …Τους γνωστούς «ανένδοτους» των Βενιζελικών, που πάντα καταλήγουν σε «γύψο» για τον λαό.

Κάποιοι μάλιστα θα θυμηθούν —και πάλι— ότι ο Κούλης είναι γιος τού Αποστάτη. Μιλάμε για επανάληψη της ίδιας πετυχημένης «παράστασης», η οποία κάποτε τους έκανε πλούσιους εις βάρος τού λαού και τώρα θα τους κάνει ακόμα πλουσιότερους. Θα προσπαθήσουν να «θυμίσουν στον λαό τι σημαίνει Δεξιά» …«Τζάμπα» είναι …Το ξέρουν το ποίημα …Έχουν φάει γλυκό «παντεσπάνι» όλοι τους, υπηρετώντας τα ξένα αφεντικά και κατηγορώντας για όλα τους «απέναντι».

Τώρα, που έχουν χαθεί τα πάντα, δεν κάνει ζημιά λίγος «σοσιαλισμός» κι «επανάσταση» …με την «άδεια» βέβαια της Γερμανίας. Τώρα δεν κάνει ζημιά στον σχεδιασμό η αντιμητσοτακική ρητορεία …Όλοι στο «ψαχνό» θ’ αρχίσουν να «βαράνε». Τώρα —με βάση το «αιώνιο» πλέον σενάριο— θα έπρεπε έναν νέος Παπανδρέου τέταρτης γενιάς να είναι έτοιμος να βγει στην «επανάσταση» …Να αρχίσει τους «ηρωισμούς» και τους «ανένδοτους», για να «μοιάσει» στους προγόνους του …Τους «δεξιοφάγους» και τους «Μητσοτακοφάγους» …Να χρησιμοποιήσει το copy right τής οικογένειας σ’ αυτήν την «αντιιμπεριαλιστική» παράσταση. Δυστυχώς, όμως, η ηδυπάθεια πρόδωσε το ένα «σκέλος» τού δίπολου που κυβερνά την Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ απασχολημένος με τον γυναικείο ποδόγυρο και δεν μπόρεσε να λειτουργήσει με τον σκληρό κι απόλυτο τρόπο που απαιτούν οι οικογενειακές συμμορίες, οι οποίες συνθέτουν διαχρονικές «δυναστείες». Δεν μπόρεσε ως σκληρός κι επίμονος πάτερ-φαμίλιας να βαστήξει με σιδηρά πυγμή την οικογένειά του μέσα στα προκαθορισμένα πλαίσια του ρόλου της. Ακόμα κι ο Γιωργάκης ήταν υπέρβαση «επιτυχίας» για την οικογένεια. Ούτε ο πατέρας του τον ήθελε διάδοχό του, γιατί ήταν πολύ βλάκας για τα «γούστα» του. Μόνον η μάνα του «επένδυσε» σ’ αυτόν, αλλά αυτή η υποστήριξη δεν αρκούσε. Αντίθετα με τους «γιδοβοσκούς» από την Κρήτη, δηλαδή, τα «παπαδοπαίδια» από την Αχαΐα δεν τα κατάφεραν. Την ώρα που οι Μητσοτάκηδες έχουν ήδη προετοιμάσει την τέταρτη γενιά, οι Παπανδρέου «διέλυσαν» …Ειδικά από τότε που ο Γιωργάκης πήρε το «πακέτο» τού Μνημονίου κι άρχισε τη dolce vita παγκοσμίως, έχασε το όποιο ενδιαφέρον μπορεί να είχε …Μόνον την ασυλία τού βουλευτή ενδιαφέρθηκε να διατηρήσει κι εκεί κάπου πρέπει να έχει «τελειώσει» η παπανδρεϊκή δυναστεία.

Αυτόν τον ρόλο εποφθαλμιά πλέον ο Τσίπρας. Όπου χρειαζόταν να πάει casting στα «αφεντικά», πήγε. Όπου έπρεπε να προσκυνήσει, πήγε και προσκύνησε. Ό,τι έπρεπε να το «φιλήσει», πήγε και το «φίλησε» …Πήγε στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι και στο Βερολίνο, για να υποβάλει τα σέβη του και να δηλώσει την ετοιμότητά του να τους υπηρετήσει …Φιλάει τα χέρια των παπάδων, δηλώνοντας άθρησκος και άθεος. Μιλάμε για καραγκιόζη …Ο μίμος τού Ανδρέα με τα γνωστά «Γενάρηδες» και «Φλεβάρηδες», λες και μόλις κατέβηκε από τις στάνες τής ορεινής ενδοχώρας ο καταληψίας από τους πυκνοκατοικημένους Αμπελόκηπους. Ο γιος τού βενιζελικού εργολάβου τής Χούντας, ο οποίος παριστάνει τον κομμουνιστή, έκανε πολλές πρόβες για να διαδεχθεί τούς Παπανδρέου …Έφτασε σε σημείο ο φουκαράς να προσπαθεί να μιλήσει αγγλικά σε δημόσιες εμφανίσεις, για να μοιάζει με τους αυθεντικούς Βενιζελικούς τού Κολεγίου …Να μοιάζει ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ …για να μην ενοχλείται ο Νίκος Δήμου.

Έστειλε τα παιδιά του σε προτεσταντικό πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο αυτός, ο οποίος έκαιγε θρανία, για να κάνει καριέρα «επαναστάτη», υπερασπιζόμενος τη δημόσια παιδεία. Άρχισε να κάνει τον επιμελή «μαθητή» αυτός, ο οποίος μπήκε στο Πολυτεχνείο από τον «φωταγωγό» και είχε μάθει να περνάει τα μαθήματα με τις «ευχές» τού ΚΚΕ. Θεωρούμε απολύτως βέβαιο ότι τον έχουν αναμίξει ακόμα και στο ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ της εκατόμβης των νεκρών τού Ματιού, προκειμένου να τον ελέγχουν απόλυτα. Δέχτηκε αυτήν την εμπλοκή του για τις «αντιπαροχές», αλλά και για ό,τι όλα αυτά μπορούν να σημαίνουν για έναν πολιτικό. Μέχρι και τους συνωμοτικούς κανόνες άρχισε να τηρεί. Βρήκε σπίτι στο Σούνιο με «μέτωπο» στην παραλία, μήπως και χρειαστεί να γίνει διαφυγή του νύχτα δια θαλάσσης …όπως ο Μητσοτάκης. Θα φτάσει σε σημείο να βάλει την Περιστέρα να ζει σαν τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με ένα πιστόλι κάτω από το μαξιλάρι.

Όλα τα έχει μελετήσει, για να γίνει ένας γνήσιος «κλώνος» τού Παπανδρέου …Του «Παπανδρέου», ο οποίος λείπει από την «παράσταση» και φιλοδοξεί να τον αντικαταστήσει. Τέτοιο «διάβασμα» δεν πρέπει να έχει ξανακάνει ο αγράμματος. Πιο «στημένο» από το παρακράτος πολιτικό πρόσωπο ΔΕΝ πρέπει να έχει υπάρξει. Μόνον με τον νεαρό Μπακογιάννη μπορεί να συγκριθεί. Από την εποχή τής εφηβείας του τον «σπρώχνουν» οι παπανδρεϊκοί Αλαβάνοι …Ο ένας τον έκανε μηχανικό, ο άλλος πολιτικό …Τον διόρισαν στην κυριολεξία αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος, χωρίς καν να ήταν βουλευτής και σε ηλικία που φυσιολογικά δεν θα έμπαινε ούτε σε λίστα υποψηφίων για δημοτικός σύμβουλος.

Είναι βέβαιο ότι τώρα ο Τσίπρας τα έχει «βρει» με το μητσοτακαίικο, γιατί αυτό αποτελεί εκ των ουκ άνευ προϋπόθεση-μονόδρομο για τ’ «αφεντικά». Δεν τους βγαίνει ο διπολικός σχεδιασμός χωρίς τον «πόλο» των Παπανδρέου και άρα έπρεπε να βρεθεί υποκατάστατο. Τους βόλεψε μάλιστα η μικρή «μετακίνηση» του διπόλου προς τα «αριστερά» —λόγω Τσίπρα—, για να εμφανίζονται οι μητσοτακικοί λίγο πιο αυθεντικοί «δεξιοί». Αυτό όμως πλέον ΔΕΝ τους φτάνει. Η φθορά που παρουσιάζει το πολιτικό προσωπικό στα χρόνια μας είναι τεράστια και έρχεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τον παρελθόν. Αυτός ο σχεδιασμός τώρα πρέπει να προστατευτεί, γιατί τα φαινόμενα του εκφυλισμού του τον απειλούν.

Από τη στιγμή λοιπόν που βρέθηκε το πρόσωπο αυτό, το οποίο θ’ αντικαταστήσει τον «πόλο»-Παπανδρέου, θα πρέπει να εστιάσουν στην προστασία τού ίδιου του σχεδιασμού …Ενός σχεδιασμού, ο οποίος δείχνει προβληματικός με τη γρήγορη «απαξίωση» του Κούλη …Πολύ προβληματικός, εάν σκεφτεί κάποιος ότι ακόμα δεν έχει καν ψηφιστεί από τη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία θα είναι γι’ αυτόν το μεγάλο crash-test με τον κόσμο τής Δεξιάς. Αν «πέσει» ο Κούλης —υπό το βάρος τής λαϊκής αντίδρασης—, όλος ο σχεδιασμός βρίσκεται στον «αέρα», εάν σκεφτεί κάποιος την αδυναμία που υπάρχει καί από τις δύο πλευρές τού δικομματισμού …Εάν σκεφτεί κάποιος ότι καί οι δύο πλευρές είναι αδύναμες κι αναγκασμένες να λειτουργούν με «υποκατάστατα» των φυσικών ηγεσιών τους.

Αν αυτά τα θλιβερά «υποκατάστατα» καταρρεύσουν, το βενιζελικό μητσοτακαίικο δεν θα μπορεί να διατηρήσει έναν στοιχειώδη έλεγχο της δεξιάς ΝΔ και ταυτόχρονα ο σχεδιασμός δεν θα μπορεί να διαιωνιστεί, ώστε να έχει πρακτικό νόημα ο έλεγχος αυτός. Πρέπει πάση θυσία να επιβιώσουν τόσο ο Κούλης όσο κι ο Τσίπρας, για να διαιωνιστεί ο βενιζελικός σχεδιασμός. Αυτή βέβαια ΔΕΝ είναι μόνον η αγωνία των «αφεντικών», αλλά είναι και η αγωνία τής Ντόρας …Η αγωνία τής μάνας.

Αν «πέσει» ο Κούλης, ως εν ενεργεία Πρωθυπουργός, θα περάσει στην ιστορία τής ΝΔ ως αποτυχημένος και δεν θα μπορεί να «συνεχίσει» την ενεργή παρουσία του και άρα τον έλεγχο στον χώρο τής Δεξιάς …Δεν θα μπορεί ν’ αποσυρθεί ως «επίτιμος», ώστε να μπορεί —όπως ο πατέρας του— να «κινεί» τα «νήματα» του κόμματος, χωρίς να μπορούν να τον αποβάλουν οι δεξιοί από το κόμμα …Δεν θα μπορεί να «παρκάρει» μόνιμα σε ένα γραφείο τής Βουλής και με την ασυλία τού βουλευτή να ελέγχει μόνιμα και χωρίς φθορά το κόμμα …Δεν θα μπορεί να «μοιράζει» στους μητσοτακικούς θέσεις και βολέματα, τα οποία αντιστοιχούν στο μερίδιο της Δεξιάς, όπως έκανε ο πατέρας του …Δεν θα μπορεί να συνθέσει δίδυμο με τον επίσης «παρκαρισμένο» Καραμανλή, μέχρι να τον διαδεχθεί κάποιο από τα παιδιά του. Πρώτος στόχος λοιπόν είναι να μην «πέσει» ο Κούλης.

Δεύτερος στόχος —και εξίσου σημαντικός— είναι να στηριχθεί κι ο αδύναμος Τσίπρας, ώστε να διαιωνιστεί ο σχεδιασμός τού δικομματισμού …Να στηριχθεί, ώστε να επανέλθει στην εξουσία, προκειμένου να «φάει» ένα εύλογο χρονικό διάστημα, μέχρι να προετοιμαστεί ο Μπακογιάννης, για να διεκδικήσει την ηγεσία τής ΝΔ και βέβαια την Πρωθυπουργία. Ο Τσίπρας και ο χρόνος που μπορεί να «φάει» είναι το «κλειδί» για να μπορέσει ο Μπακογιάννης να πάρει τη «σειρά» του. Αν δεν αντέξει ο Τσίπρας για κάποιο κρίσιμο χρονικό διάστημα, ο δικομματισμός θα καταρρεύσει και μαζί του και ο σχεδιασμός των Βενιζελικών. Ο Μπακογιάννης στην περίπτωση αυτήν θα είναι μια «φωτοβολίδα» με καλύτερη στιγμή του τη Δημαρχία τής Αθήνας.

Αυτή είναι η αγωνία τής Ντόρας, η οποία, μετά την παταγώδη αποτυχία της να γίνει Πρωθυπουργός η ίδια, φαντάζεται τον εαυτό της ως αδιαφιλονίκητο capo τής επόμενης «μετάλλαξης» της φαμίλιας Βενιζέλου σε Μπακογιάννη …Η αγωνία μιας γυναίκας, η οποία υπήρξε εγγονή Πρωθυπουργού, κόρη Πρωθυπουργού, αδερφή Πρωθυπουργού, παρ’ ολίγον Πρωθυπουργός η ίδια και προετοιμάζεται να γίνει μητέρα Πρωθυπουργού …Ούτε στη Μποτσουάνα δεν υπάρχει άτομο μ’ αυτές τις ιδιότητες …Ούτε οι γόνοι φυλάρχων δεν έχουν αυτήν τη «συνέχεια» …Ούτε στις πιο κλειστές επιχειρήσεις η ιδιότητα του CEO δεν «μεταφέρεται» τόσο απόλυτα. Αυτή η Ντόρα τής «αξιοκρατίας» ονειρεύεται τώρα να πάρει τη θέση του πατέρα της στην οικογένεια. Ο Κούλης απλά θ’ αντιμετωπιστεί ως ένα απλό δεδομένο σε μια «εξίσωση», την οποία πρέπει να «λύσουν» άλλοι.

Η Ντόρα λοιπόν, ως επικεφαλής τής οικογένειας Μητσοτάκη, θα πρέπει να πολεμήσει σε δύο διαφορετικά «μέτωπα» …Στα «μέτωπα» αυτά, τα οποία ήδη περιγράψαμε. Από τη μία ΔΕΝ πρέπει ν’ αφήσει τον Κούλη να «πέσει», γιατί θ’ αποβληθεί όχι μόνον αυτός, αλλά ολόκληρη η οικογένειά της από τη ΝΔ κι από την άλλη πρέπει να στηριχθεί ο Τσίπρας, ώστε να μπορέσει να κάνει ακόμα —είτε ο ίδιος ως πρόσωπο είτε το κόμμα του ως Συγκυβέρνηση— μία ακόμα πρωθυπουργική θητεία, προκειμένου να «φαγωθεί» μια κρίσιμη για την «ωρίμανση» του Μπακογιάννη τετραετία …Για πόσο καιρό θ’ αντέχει να φυτεύει ο άνθρωπος δέντρα στην άσφαλτο της Αθήνας;

Σ’ ό,τι αφορά το πρώτο, βλέπουμε και πάλι τα επικίνδυνα διχαστικά παιχνίδια των Βενιζελικών, οι οποίοι φτάνουν μέχρι τις εμφυλιοπολεμικές απειλές. Γιατί το λέμε αυτό; …Γιατί η γενική κατακραυγή εις βάρος τού Κούλη δείχνει να έχει γίνει ανεξέλεγκτη …Μία «σταγόνα» πλέον αρκεί, για να ξεχειλίσει το «ποτήρι» τής ανοχής και να οδηγηθεί σε παραίτηση η Κυβέρνησή του …Να αναγκαστεί να κηρύξει αναγκαστικά εκλογές και μάλιστα μέσα σε κλίμα έντονης εσωκομματικής κριτικής κι αμφισβήτησης, όπου εκ των δεδομένων θα τεθεί θέμα ηγεσίας. Απλά είναι τα πράγματα. Αν η ΝΔ οδηγηθεί σε εκλογές υπό την πίεση της λαϊκής αντίδρασης, ο Πρωθυπουργός τής Κυβέρνησής της θα πρέπει να θέσει εαυτόν στην κρίση τού κόμματος κι αυτό είναι επικίνδυνο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπουν στο «παιχνίδι» δυνάμεις τής Δεξιάς, οι οποίες στην κυριολεξία μισούν τους Μητσοτάκηδες …Δυνάμεις, οι οποίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αντιδεξιά οργή που προκάλεσε ένα ξένο «στοιχείο» για την παράταξή τους …Δυνάμεις, τις οποίες η Ντόρα τις γνωρίζει, εφόσον αυτές ήταν που τη νίκησαν, στερώντας της τη δική της πρωθυπουργική θητεία.

Αυτό είναι που «τρέμει» η Ντόρα, γιατί η ΝΔ σε μια τέτοια περίπτωση θα πάει σε δεξιά «χέρια» και άρα θ’ απομακρυνθεί από τον «κανακάρη» της. Η «σταγόνα» που θα ξεχειλίσει το «ποτήρι» είναι αυτήν, η οποία ΔΕΝ πρέπει να «τρέξει» κι αυτό πρέπει τώρα ν’ αντιμετωπιστεί. Αυτό θα μπορούσε να γίνει στη Θεσσαλονίκη επ’ ευκαιρία των εγκαινίων τής ΔΕΘ, η οποία είναι «βαρόμετρο» για μία Κυβέρνηση …Ένα «βαρόμετρο», το οποίο το φοβούνταν ακόμα και οι ισχυροί τού σχεδιασμού …Ένα «βαρόμετρο», το οποίο τρόμαζε ακόμα και τον Ανδρέα στα καλύτερά του. Αυτό είναι που τρομάζει τώρα τη Ντόρα και τους Βενιζελικούς «κηδεμόνες» τής Δεξιάς.

Άνοιξε «βεντέτα» η Κυβέρνηση του Κούλη με τον ΠΑΟΚ κι αυτό δεν είναι καλό γι’ αυτούς. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ισχυρή, πολυπληθής κι οργανωμένη συλλογική δύναμη της πόλης. Αυτή η δύναμη, η οποία θεωρητικά, ως προσφυγική, θα έπρεπε να είναι στο πλευρό των Βενιζελικών, ήταν έτοιμη ν’ αποδοκιμάσει τον Κούλη …Ήταν έτοιμη να βάλει «φωτιά» στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη τής χώρας κι αυτό σημαίνει πολιτικό αδιέξοδο …Ειδικά μετά τις έντονες αποδοκιμασίες στο κέντρο τής Αθήνας επ’ ευκαιρία τής κηδείας τού Θεοδωράκη …Ειδικά μετά τις αποδοκιμασίες των Κρητικών για τον ίδιο λόγο στην ιδιαίτερη πατρίδα του …Στην κυριολεξία ΔΕΝ έχει πού να «σταθεί» ο Γκαουλάιτερ τής Μέρκελ.

Αυτό είναι που προσπάθησαν να σταματήσουν. Τι έκαναν; …Τα γνωστά υπόγεια παιχνίδια τους. Η Ντόρα έστειλε τον κουμπάρο της Μαρινάκη να πάει να «πιάσει» το αντίπαλον δέος τού ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη …Άλλον έναν μεγιστάνα βενιζελικού τύπου…Κληρονόμο ενός μεγιστάνα, ο οποίος λίγο καιρό πριν τη Χούντα ήταν τορναδόρος στα μηχανουργεία τού Πειραιά. Αυτόν έστειλε η Ντόρα να «καθαρίσει» το «ματς» τής Θεσσαλονίκης. Αυτόν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για «στησίματα» παιχνιδιών, τον έστειλε για να «στήσει» και το παιχνίδι τής κοινωνικής αντίδρασης στη Θεσσαλονίκη …Τον έστειλε να πάει να πιάσει τους παράγοντες του Άρη. Στην πιο ήπια περίπτωση να τους ζητήσει να μην συμπράξουν στις διαδηλώσεις με τον ΠΑΟΚ και στην πιο hard περίπτωση να προκαλέσει μια εσωτερική και βίαιη σύγκρουση στην κοινωνία τής πόλης, προκειμένου να σταματήσει το «μέτωπο» εις βάρος τού Κούλη.

Ρωτάμε εμείς οι αφελείς: Ήταν σύμπτωση που «ολόκληρος» Μαρινάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν «ανέβει» ο Κούλης; Ως τι πήγε ένας υποτίθεται παγκοσμίου βεληνεκούς μεγιστάνας να συζητήσει με το οπαδικό αληταριό τής πόλης; Ως τι πήγε στη Θεσσαλονίκη ο υπόδικος για υπόθεση ναρκωτικών Πρόεδρος του Ολυμπιακού; Είναι πολιτικός, ο οποίος πήγε να προετοιμάσει το «έδαφος» της επίσκεψης του Μητσοτάκη; Με ποια νομιμοποίηση; Είναι μέλος τής ΝΔ με την αρμοδιότητα αυτήν; Είναι σύμβουλος του Πρωθυπουργού; Είναι Θεσσαλονικιός, ο οποίος ανησυχεί για τον «διχασμό» της πόλης του; Μήπως πήγε να πληρώσει κάποιους να καθίσουν στα σπίτια τους τις ημέρες των εγκαινίων τής ΔΕΘ ή στη χειρότερη περίπτωση να κάνουν αντισυγκεντρώσεις —επίσης βίαιες— εις βάρος των οπαδών τού ΠΑΟΚ; …Τις ολοκαίνουργιες σημαίες στην εκδήλωση του Κασιδιάρη ποιος τις πλήρωσε;

Όλο το βενιζελικό παρακράτος ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για να «σώσει» τον Κούλη …Όλα τα «όργανά» του, τα οποία θα μπορούσαν να σταματήσουν τη λαϊκή αντίδραση στην πόλη. Όλοι «συντονισμένοι» για τη «σωτηρία» του …Ο αντίπαλος «πόλος», ο Τσίπρας …Το χαφιεδαριό τού Περισσού …Το μητσοτακικό σκουπιδαριό τού ΛΑΟΣ …Όλη η «σαβούρα» τής κοινωνίας, η οποία πλούτισε λόγω Μνημονίου …Όλοι οι μη-δεξιοί πολιτικοί τής Κυβέρνησης της Δεξιάς …ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Έκαναν τα πάντα, για να προστατεύσουν τον γιο τού μεγάλου «αρχηγού». Έκαναν τα πάντα, για να «φιμώσουν» τους Θεσσαλονικείς …Μέχρι και συγκέντρωση του Κασιδιάρη οργάνωσαν, για να «χρωματίσουν» τη λαϊκή αντίδραση κατά τού Πρωθυπουργού σαν «φασιστική» ή «αντιεμβολιαστική» κλπ. …«ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, για να σωθεί ο αυτιστικός ΚΟΥΛΗΣ», θα μπορούσε να είναι το σύνθημα της μάζωξής τους. Αν «πέσει» ο Κούλης, χάνονται ΟΛΟΙ μαζί του, γιατί καταρρέει ο σχεδιασμός τής φασιστικής Μεταμεταπολίτευσης των Μνημονίων και των δισεκατομμυρίων κάποιων.

Σε θέση μάχης οι Βενιζελικοί κι αυτό ήταν πάντα επικίνδυνο για τον Ελληνισμό. Τίποτε δεν θα μας φαινόταν περίεργο, όταν αυτά αφορούν τους Βενιζελικούς και τους Προτεστάντες που «κρύβονται» από πίσω τους. Τους έχουμε ικανούς γι’ αυτά τα επικίνδυνα παιχνίδια, τα οποία δείχνουν πόσο αμετανόητοι είναι οι Βενιζελικοί όταν πρέπει να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους. Δείχνουν πόσο φυσιολογικό είναι να θυσιάζουν ακόμα κι ανθρώπους, προκειμένου να μείνουν στην εξουσία. Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση, για να καταλάβει κάποιος την κατάσταση την οποία βλέπουμε …Ίδια περίπτωση είναι με την εποχή που «έπεφτε» ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως «αποτυχημένος» Πρωθυπουργός τής Δεξιάς και τον στήριζε μόνον το «δεκανίκι» τού ΚΚΕ …και του ΚΚΕεσ. …Ίδια περίπτωση με την εποχή που κάποιοι έβγαζαν τα πιστόλια, για ν’ αλλάξουν το «κλίμα» υπέρ τού Μητσοτάκη. Κάποιος έπρεπε να «θυσιαστεί», για να σωθεί ο Μητσοτάκης στην ηγεσία τής Δεξιάς και άρα οι Βενιζελικοί να διατηρήσουν τον έλεγχο της Δεξιάς Παράταξης.

Όμως, το πρόβλημα της Φαμίλιας-επιχείρησης ΔΕΝ είναι μόνον η σωτηρία τού Κούλη. Το ίδιο πιεστικές είναι οι ανάγκες και στο μέτωπο της διατήρησης του δικομματισμού από την πλευρά τού Τσίπρα. Και σ’ αυτό το θέμα υπάρχει πρόβλημα. Δεν «τραβάει» όσο θα ήθελαν ο Αλέξης. Ακόμα και να στηρίξουν τον Κούλη, δεν τους αρκεί, εάν δεν μπορέσει ο Τσίπρας ν’ ανακτήσει τη δυναμική του. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να «επιβιώσει» πολιτικά ο παντελώς απαξιωμένος ως αγράμματος και ψεύτης Τσίπρας, για να «φάει» τον χρόνο που απαιτεί η «ωρίμανση» μέχρι την εμφάνιση του Μπακογιάννη στην ηγεσία τής Δεξιάς.

Γι’ αυτόν τον λόγο προσπαθούν να αλληλοβοηθηθούν μεταξύ τους όσο κι αν αυτό γίνεται με τον γνωστό γι’ αυτούς γελοίο τρόπο. Γι’ αυτόν τον λόγο το πολιτικό «καρτούν» με το όνομα Καρανίκας βγήκε να προσφέρει «στήριξη» στον Κούλη, ο οποίος αποδοκιμάζεται σε κάθε δημόσια εμφάνισή του. Ο Καρανίκας, ο οποίος ήταν εκείνος που έγινε γνωστός για τις αποδοκιμασίες του εις βάρος τού Παπούλια, βγήκε να καταγγείλει την τακτική των αποδοκιμασιών. Πόσο στήριξη όμως να προσφέρει ο αγράμματος πολιτικός σχεδιαστής-μπάρμαν-χασικλής; Αναγκαστικά θα πρέπει να επιστρατευτεί όλο το «τόξο» τού «προοδευτικού» χώρου.

Στο πλευρό τού Τσίπρα —και για την «υποστήριξη» του βενιζελικού σεναρίου τής «πόλωσης»— θα μπει και η ανεπάγγελτη Γεννηματά …Η «τοποτηρητής» των Παπανδρέου στο «μαγαζί» των Βενιζελικών …Η άεργη γόνος, η οποία είναι συνταξιούχος από την ηλικία που κάποιοι κοινοί Έλληνες ξεκινάνε τις καριέρες τους …Άλλος ένας βενιζελικός ορισμός τής αξιοκρατίας, των εθνικών και κοινωνικών «αγώνων» και του σοσιαλισμού …«Σοσιαλίστρια» σαν τη Βουγιουκλάκη στην ομώνυμη ταινία …«Σοσιαλίστρια», η οποία είναι εγγονή τού Γενικού Διευθυντή τής επιχείρησης της αμερικανικής «βοήθειας» UNRRA στην Ελλάδα, η οποία είχε «γονατίσει» εξαιτίας τού Εμφυλίου …Κόρη τού Γεννηματά, ο οποίος έγινε πολιτικός, φωνάζοντας έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», την ώρα που ο πατέρας του βρισκόταν μέσα στην Πρεσβεία ως έμμισθος σύμβουλος της Πρεσβείας και των Αμερικανών. Για τέτοιους «ήρωες» μιλάμε —και τους γόνους τους—.

Μ’ αυτούς «απέναντι» παίζει ο Κούλης, με πρόθεση να «στήσουν» το παλιό «παιχνίδι» τής Μεταπολίτευσης. Πριν φύγει θα ξεπουλήσει ό,τι απέμεινε, για να πάρει κι αυτός το κατιτίς του. Ο γιος αυτού, που —μετά τα «κλάματα» για τον Μπακογιάννη— ξεκίνησε το ξεπούλημα του δημοσίου κεφαλαίου με την ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, θα ξεπουλήσει και ο ίδιος ό,τι απέμεινε …Θα ξεπουλήσει ως Δεξιός Πρωθυπουργός δημόσιο κεφάλαιο, το οποίο σε άλλη περίπτωση θα έβγαζε τον λαό στο δρόμο …ΔΕΔΔΗΕ, Εγνατία Οδός, ΔΕΠΑ Υποδομών, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κλπ.. Έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ έχει μείνει τίποτε άλλο. «Τακτοποίησε» το θέμα τού Ελληνικού υπέρ τού γιου τού Βενιζελικού δωσίλογου του Κατάκωλου και μπήκαν οι μπουλντόζες τής «ανάπτυξης». «Τακτοποίησε» τα θέματα των γερμανικών ανεμογεννητριών, για να γίνουν μονοπώλια οι υπόλοιποι Βενιζελικοί και είναι έτοιμος ακόμα και να «εγκαταλείψει» την «καρέκλα» του …Όλα με «χρέωση» στη ΔΕΞΙΑ.

Με πρόθεση να «φορτώσει» αυτόν τον «μουντζούρη» στη Δεξιά, ξεκινά την προβοκατόρικη πολιτική με τους «απέναντι» συνεταίρους του. Θα επιβεβαιώσει με έναν σκληρό τρόπο όλα τα «κλισέ» περί Δεξιάς και της σχέσης της με το «μεγάλο κεφάλαιο», τα οποία έχουν «διαποτίσει» την κοινωνία τής Μεταπολίτευσης. Όλα αυτά για να δώσει «πάσα» στους «απέναντι» να παριστάνουν τους «αριστερούς» και τους «αγωνιστές» των κοινωνικών αγώνων …Να ξεκινήσει και πάλι, δηλαδή, το διχαστικό παιχνίδι τής «Αριστεράς» και της «Δεξιάς», το οποίο στα χρόνια τής δήθεν «ανάπτυξης» του Σημίτη και της καταστροφής τού Γιωργάκη έχει «ξεχαστεί». Ήδη είδαμε στη ΔΕΘ σκηνές από το «προσεχώς» που θ’ ακολουθήσει. Είδαμε στη ΔΕΘ τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών, οι οποίες στην ουσία ήταν προεκλογικές εξαγγελίες. Το «σενάριο» είναι πάλι το ίδιο …Ο διεθνιστής liberal Μητσοτάκης θα «μετακινηθεί» προς τα δεξιά, για να δώσει «χώρο» στον Τσίπρα να παραστήσει τον κοινωνικό «αγωνιστή» τής Αριστεράς …Να «πλησιάσει» ο ίδιος τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους τής Δεξιάς και να επιτρέψει στον ψεύτη ν’ αρχίσει τα «ηρωικά» τής «Αριστεράς».

Και πάλι με «υπογραφή» τής Δεξιάς έκανε ένα τρομερό «ρουσφέτι» με ταξικό πρόσημο. …Ένα «ρουσφέτι», το οποίο ενεργοποιεί ταξικά ένστικτα του λαού και μπορεί να δρομολογήσει τις εξελίξεις που τους βολεύουν στο σενάριό τους …Ένα «ρουσφέτι», το οποίο δημιουργεί συσπειρώσεις και αντισυσπειρώσεις και «ξυπνάει» διχαστικές μνήμες στον λαό. Στην εποχή τής φτώχειας και των Μνημονίων, που ο κόσμος έχει χάσει τα σπίτια του και τις δουλειές του, ο «δεξιός» Μητσοτάκης απάλλαξε από τους φόρους μεταβίβασης ακινήτων και χρημάτων τους γονείς, οι οποίοι θα κάνουν παροχές στα παιδιά τους. Με βάση το ύψος που φτάνουν οι απαλλαγές αυτές, αντιλαμβανόμαστε ότι στόχος του είναι να ευνοήσει τους πραγματικά πλούσιους αυτής της χώρας.

Θεωρητικά η εξαγγελία αυτή ήταν εξυπηρέτηση προς τους «πλούσιους» δεξιούς, ενώ οι μόνοι πλούσιοι πλέον, οι οποίοι έχουν να μοιράσουν περιουσίες και χρήματα στα παιδιά τους, είναι οι «κολλητοί» τού Μητσοτάκη Βενιζελικοί. Αυτό είναι ένα μέτρο, το οποίο αφορά όλους εκείνους, τους οποίους δεν άγγιξε η κρίση των Μνημονίων κι αυτοί είναι πολύ συγκεκριμένοι …Είναι αυτοί, οι οποίοι μέσω των Μνημονίων παρέμειναν πλούσιοι, γιατί τα δάνειά τους τα πλήρωσε ο λαός και είναι και οι κάθε λογής υψηλόμισθοί κρατικοί υπάλληλοι, οι οποίοι συνέχισαν ν’ απολαμβάνουν τους υψηλούς μισθούς τους, επειδή το κράτος μέσω των Μνημονίων εξασφάλισε τα δάνεια για να τους πληρώνει …Οι Βενιζελικοί πλούσιοι, δηλαδή, και οι κομματάνθρωποί τους, οι οποίοι «βολεύτηκαν» στον κρατικό μηχανισμό, είναι οι μόνοι τους οποίους αφορά αυτό το προεκλογικού τύπου «ρουσφέτι».

Ποιον απλό πολίτη μπορεί να αφορά η αφορολόγητη μεταβίβαση ενός ακινήτου των 800.000 ευρώ ή η αφορολόγητη μεταβίβαση αυτού του συγκεκριμένου χρηματικού ποσού; Ποσό, το οποίο πρακτικά διπλασιάζεται, εφόσον ισχύει για τον κάθε γονέα ξεχωριστά. Ποιοι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν απ’ αυτό το μέτρο «ανακούφισης και τι είδους «ανακούφιση» μπορεί να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος; Αυτοί ΟΛΟΙ σχεδόν είναι Βενιζελικοί …Οι φίλοι τού Μητσοτάκη, οι οποίοι έχουν σπίτια και χρήματα να μεταβιβάσουν στα παιδιά τους και όπως πάντα ΔΕΝ θέλουν να «επιστρέψουν» τίποτε στην κοινωνία και το κράτος, γιατί απλούστατα το θεωρούν «τσιφλίκι» τους. Όμως, στην συνείδηση του λαού και με την πλύση εγκεφάλου που αυτός έχει υποστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της «αριστερόστροφης» Μεταπολίτευσης, όλοι αυτοί είναι πλούσιοι και άρα apriory «δεξιοί».

Βλέπουμε λοιπόν και πάλι το ίδιο «σενάριο». Οι Βενιζελικοί θα επωφεληθούν και ο «μουτζούρης» θα καταλήξει και πάλι στη Δεξιά με «υπογραφή» Μητσοτάκη και Κυβέρνηση ΝΔ. Αυτή είναι «πάσα» τού Μητσοτάκη, για να ξεκινήσει το «παιχνίδι» τού εμπαιγμού τού λαού από τους γνωστούς «αγωνιστές» τής ταξικής «πάλης». Την «πάσα» την πήρε αμέσως ο Τσίπρας και απάντησε επίσης από τη ΔΕΘ …Ο «αριστερός» αυτοδημιούργητος αγωνιστής τής Αριστεράς και της Προόδου. Αυτός, ο οποίος «εξευτέλισε» τα «ακριβά» Πατήσια και πήγε να ζήσει με «φτηνό» ενοίκιο στο παραθαλάσσιο Σούνιο, αναρωτήθηκε εάν ο «καπιταλιστής» Μητσοτάκης γνωρίζει πόσο κάνει μια φρατζόλα ψωμί. Τόσο μέσα στο «πρόβλημα» της βιοπάλης βρίσκεται το παιδί τού λαού, που περιμένει να γυρίσουν τα παιδιά του από το πανάκριβο προτεσταντικό σχολείο, για να τους δώσει «μια μπουκιά ψωμί» να ξεγελάσουν την «πείνα» τους …Ο μίμος με την παπανδρεϊκή φωνή, για να μπορεί να «ξυπνάει» μνήμες «αγώνων». Θα κρύψει τα ακριβά κουστούμια και θα βγάλει ξανά από τη ντουλάπα τού Σουνίου όλες τις μπλούζες τού κομαντάντε ΤΣΕ —τις οποίες είχε αγοράσει κάποτε από το πανηγύρι τής Πανόρμου στους Αμπελόκηπους— και θα βγει στους δρόμους τής Αντίστασης, αφού όμως πρώτα εμβολιαστεί και την τρίτη δόση, για να μην θυμώσουν τα «αφεντικά». Θα «θυμηθεί» και τα ισπανικά που δεν έμαθε ποτέ …«Κομπανιέροι» και «Κομπανιέρισσες» «άστα λα βίστα» «άστα να πάνε» «ΣΕΜΠΡΕ».

Επειδή μπορεί κάποιοι να μην κατάλαβαν το αριστερό «υπονοούμενο» του «καθαρόαιμου» της «Αριστεράς», ανέλαβε ο γνωστός Λονδρέζος «αριστερός» Τσακαλώτος να το κάνει «ψιλά» …Να το κάνει «τάλιρα», που λένε και στα καφενεία των βιοπαλαιστών …Να το καταλάβουν κι οι φτωχοί κι οι αμόρφωτοι …Να πάει το «μήνυμα» του «φωτισμένου ηγέτη» και στις φτωχογειτονιές τής χώρας. Ανέλαβε σαν «μέγας» οικονομολόγος —στο τσαλακωμένο του— να μας πει ότι αυτό, το οποίο έκανε ο Μητσοτάκης, είναι μια πολιτική υπέρ των πλουσίων και άρα καθαρά ταξική, ενώ η —τίμια πλην φτωχή— Αριστερά αγωνίζεται για την εργατική τάξη και άρα για τους φτωχούς. Η δική του Αριστερά, η οποία γνωρίζει το Knightsbridge καλύτερα από το Πέραμα, σήκωσε την «παντιέρα» τής ταξικής επανάστασης …Σήκωσαν πάλι τα «μανίκια» οι Βενιζελικοί, για να «δουλέψουν» τον λαό …Ξεκίνησαν οι γνωστοί «ανένδοτοί» τους, οι οποίοι ποτέ δεν έχουν καταλήξει σε κάτι καλό για τον λαό.

Τώρα, που φαίνεται πού «πάει» η κατάσταση με τους Μητσοτακικούς και τους «συνεταίρους» τους, η Δεξιά θα πρέπει ν’ αντιδράσει. Η «μπάλα» βρίσκεται στη μεριά της. Θα δεχθεί και πάλι γίνει το «κλωτσοσκούφι» αυτής της συμμορίας; Θα δεχθεί να πάρει αδιαμαρτύρητα τον «μουτζούρη» στα «χέρια» της; Ακόμα δεν έχει ψηφιστεί επίσημα η Συμφωνία των Πρεσπών. Τι έχει σκοπό να κάνει η ηγεσία της; Θα δεχθεί να βάλει την «υπογραφή» της σ’ αυτό το ΜΕΓΑ Εθνικό Έγκλημα; Θα δεχθεί να γίνει πάλι ο «κερατάς» τής υπόθεσης, που θα «ξυλοφορτωθεί» κιόλας; …Αυτή είναι η απορία μας. Τώρα, που καταρρέουν ΟΛΑ στο πολιτικό σκηνικό, όλοι θα πρέπει να δώσουν τη μάχη τής επιβίωσής τους. Κανένας δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την πολιτική του επιβίωση. Ανάμεσά τους και η Δεξιά με τα πολλά σφάλματα. Αν θέλει να ελπίζει στην επιβίωσή της, θα πρέπει ν’ αντιδράσει. Η ηγεσία τής Δεξιάς έχει πλέον ιστορική ευθύνη …Δικά της σφάλματα και δικές της ανεπάρκειες επέτρεψαν σε μια ολιγομελή συμμορία πολιτικών εγκληματιών να διαλύσει τον Ελληνισμό και να τον φέρει στην κυριολεξία ένα «βήμα» πριν τον «θάνατο».

Βέβαια, βλέποντας κάποιος το ελληνικό πολιτικό σκηνικό, καταλαβαίνει ότι η δυνατότητά της αυτή σε αντίδραση είναι μόνον θεωρητική και γίνεται μόνον για χάρη τής ανάλυσης …Είναι θεωρητική, γιατί οι Βενιζελικοί την έχουν «αλυσοδεμένη» με τις δικές της «αμαρτίες». Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «θεωρητική» ευθύνη. Τίποτε δεν μπορούν να κάνουν οι Δεξιοί, γιατί οι Βενιζελικοί έχουν προλάβει και την έχουν «μουτζουρώσει» επαρκώς. Ποιος θα το κάνει αυτό; …Ο Καραμανλής ο νεότερος; Αυτός δεν είναι που ως Πρωθυπουργός «σφράγισε» ΟΛΑ τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης; …Ο Σαμαράς; Αυτός δεν είναι που ως Πρωθυπουργός «σφράγισε» ΟΛΟ το τυπικό τού Μνημονίου;

Θεωρητικά όλη αυτή η καταστροφή που βιώνουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της πολιτικής τής δεξιάς Κυβέρνησης. Ο Καραμανλής, δηλαδή, όχι απλά δεν μπορεί ν’ απαλλάξει τον τόπο από τους δυνάστες του, αλλά με τα εγκλήματα, που φέρουν τη δική του «υπογραφή», κινδυνεύει να κρεμαστεί σαν ένας νέος Γούναρης για τα εγκλήματα των άλλων …Υπογραφή βάρους 24 δις ευρώ τον «βαραίνει» κι αυτή μπορεί να τον στείλει στην κρεμάλα, εφόσον, εξαιτίας εκείνης της υπογραφής, «διαγράφηκαν» τα χρέη των Βενιζελικών και η χώρα μπήκε στο Μνημόνιο.

Τα ίδια —σε μικρότερη κλίμακα— αφορούν και τον άλλο «υπερπατριώτη» τής Δεξιάς, τον Σαμαρά, ο οποίος «σφράγισε» το Μνημόνιο, δίνοντας στους δανειστές την ενισχυμένη πλειοψηφία που απαιτούσε το Σύνταγμα —και το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΛΑΟΣ δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν— …Τον εγγονό τού ιδρυτή τού Κολεγίου Αθηνών και μέγα χρηματοδότη τού Βενιζέλου …Τον απόφοιτο του Κολεγίου Αθηνών …Τον αδερφό τού προέδρου των αποφοίτων του Κολεγίου …Τον πατέρα τού πιο γνωστού αντιγραφέα τού Κολεγίου. Όταν μιλάμε δηλαδή για «κερατάδες» και «δαρμένους», γνωρίζουμε ακριβώς τι λέμε …Από τη Σκύλα στη Χάρυβδη πήγαινε η Δεξιά, εφόσον ακόμα και οι «αντιμητσοτακικές» προτάσεις της ήταν βενιζελικές και άρα στην ουσία τους «μητσοτακικές».

Ποιοι θα σταματήσουν αυτό το νέο «μαύρισμα» της Δεξιάς; …Οι βουλευτές της; …Αυτά τα ανθρωπάκια, τα οποία συνωστίζονται στα γραφεία τού Βενιζελικού Μητσοτάκη, για να τους δώσει το «χρίσμα» να εκλεγούν με τις ψήφους των δεξιών πολιτών, που, λόγω του «δημοκρατικού» σχεδιασμού τής Μεταπολίτευσης, δεν μπορούν να διοχετευτούν αλλού; …Τα ανθρωπάκια αυτά, που τους έχουν βάλει μπροστά τους —σαν «καρότο»— τα χιλιάρικα που δίνονται με τις «ευλογίες» τής Μέρκελ στη χρεοκοπημένη Ελλάδα των Μνημονίων; Αυτοί ζουν το «όνειρο» τους με τα χρήματα αυτά …Θα πάνε να βγάλουν το φίδι από την τρύπα με πιο πιθανό αποτέλεσμα να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους; …Αυτοί ξέρουν απλά να «ψιθυρίζουν» κάτι δεξιά αντιμητσοτακικά «κλισέ» στις μεταξύ τους συζητήσεις, κι εκεί τελειώνει η «αντίστασή» τους …Μετά θα επικαλούνται σαν «άλλοθι» την κομματική πειθαρχία, η οποία τους «ανάγκασε» να ψηφίσουν Μνημόνια, Πρέσπες κι ανεμογεννήτριες …Άτιμη κοινωνία, που βασανίζεις τους υψηλόμισθους Δεξιούς κηφήνες με παραπάνω διλήμματα απ’ αυτά που μπορούν ν’ αντέξουν.

Μόνον ο απλός κόσμος τής Δεξιάς απομένει και μπορεί ν’ αντισταθεί σε ένα πολύ γενικό επίπεδο, το οποίο απαιτεί μια υψηλή στρατηγική σε μια εποχή που ΔΕΝ υπάρχουν «στρατηγοί» …Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κόσμος αυτός είναι να απαξιώσει ο ίδιος στις εκλογές το δικό του κόμμα …Το κόμμα τής ΝΔ …Να μην έχει αξία και ισχύ το κόμμα αυτό, στο οποίο οι «λαθρεπιβάτες» Μητσοτάκηδες έχουν «τρυπώσει» και το ελέγχουν απόλυτα… Να δημιουργήσει με τη στάση του την «ανάγκη» για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, το οποίο να εκφράζει τη Δεξιά …Ένα κόμμα μακριά από τους βρόμικους Καραμανλήδες και Μητσοτάκηδες. Μόνον ένα νέο κόμμα τής Δεξιάς μπορεί να τους «εξουδετερώσει» παντελώς και να μην τους αφήσει να «ξανατρυπώσουν». Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για την ανάγκη ύπαρξης «στρατηγών». Αυτό κάποιος πρέπει να το μεθοδεύσει, και τέτοιοι ΔΕΝ υπάρχουν. Ακόμα κι αυτοί, οι οποίοι δήθεν παριστάνουν τους δεξιούς τής «ανασύστασης» της Δεξιάς, είναι «ανδρείκελα» των ίδιων «παρασκηνίων» …Ακροβολισμένοι» μητσοτακικοί και καραμανλικοί, οι οποίοι «πυροβολούν» τις προσπάθειες του λαού να βγει από τη «στάνη» τους.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι υπάρχει μια αδιέξοδος κατάσταση. Όμως, αν τελικά δεν γίνει μια τέτοια ανασύσταση κι ανασύνταξη των δυνάμεων της Δεξιάς, αυτή θα συνεχίσει να «φορτώνεται» όλα τα ανθελληνικά εγκλήματα των γενίτσαρων του προτεσταντισμού …Θα συνεχίσει να γίνεται εν αγνοία της ο κύριος πολιτικός φορέας, ο οποίος νομιμοποιεί τα εγκλήματα των προδοτών και διαιωνίζει την ύπαρξή τους. Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι η μόνη λύση που υπάρχει μπορεί να δοθεί από τον απλό κόσμο τής Δεξιάς κι από κανέναν άλλον. Έστω και θεωρητικά, μόνον αυτοί έχουν τη δυνατότητα να «ξεφορτωθούν» τον λαθρεπιβάτη γιο τού Αποστάτη. Αν δεν το κάνουν τώρα, η «μετάλλαξη» της άθλιας αυτής οικογένειας θα συνεχιστεί. Από τους Βενιζέλους πήγαμε για μισό αιώνα στους Μητσοτάκηδες κι αν δεν προσέξουμε θα πάμε για άλλον μισό αιώνα Μπακογιάννηδες, που είναι οι ίδιοι.

Η Ελλάδα είναι πεσμένη στο «καναβάτσο» κι όλοι περιμένουν να τη δουν να ρίχνει τη «λευκή πετσέτα». Θα έλεγε κανείς —με απόλυτη βεβαιότητα— ότι πλησιάζουμε πλέον στον θρίαμβο των Προτεσταντών και των Βενιζελικών εις βάρος τού Ελληνισμού. Η προδοσία έχει ολοκληρωθεί και —φαινομενικά τουλάχιστον— τον έχουν «εξοντώσει» ολοκληρωτικά. Αφού πρώτα τον «ξήλωσαν» απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, τον έβαλαν στη στενή «κονσέρβα» τής Ελλάδας. Σήμερα ακόμα κι αυτήν την «κονσέρβα» φαίνεται ότι κατάφεραν να του την πάρουν …Το ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ των προτεσταντικών Κολεγίων «κατέκλυσε» όλα τα ζωτικά «όργανα» του Ελληνισμού και τον οδηγεί προς τον «θάνατο».

Ο πρώην «αυτοκράτορας», ο οποίος διαμόρφωνε τις τύχες τής ανθρωπότητας, έχει μείνει πλέον σχεδόν «άστεγος». Τώρα έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που του δείχνουν με το «δάχτυλο» και την έξοδο κι απ’ αυτήν τη «μικρή» πατρίδα που τον άφησαν να κατοικήσει. Τώρα του το λένε «ανοιχτά», γιατί μπορούν να το κάνουν. Τώρα φαίνονται οι τραγικές συνέπειες του παπανδρεϊκού «πασοκισμού», ο οποίος ακολουθήθηκε στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης. Αστικοποίησαν σε βαθμό «αναπηρίας» την ελληνική κοινωνία και τώρα τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Με μια καθαρά ψηφοθηρική πολιτική αστικοποίησης «αποψίλωσαν» όλες τις παραγωγικές κοινωνικές τάξεις. «Αποκόλλησαν» τους Έλληνες από τη γη τους και από την παραγωγή. Τους έμαθαν όλους να περιμένουν να ζήσουν ως δημόσιοι υπάλληλοι ή επιδοτούμενοι τεμπέληδες με Αλβανούς τσομπάνους και Πακιστανούς εργάτες τής γης. Τώρα, που όλοι αυτοί οι αστοί —με τα δέκα πτυχία και τα αντίστοιχα μεταπτυχιακά— δεν μπορούν να επιβιώσουν σ’ αυτό το οποίο ωθήθηκαν να επιλέξουν ως επιλογή ζωής, τους λένε και τεμπέληδες.

Τώρα οι Έλληνες έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει η εξουσία. Αυτοί, οι οποίοι κάποτε τους έγλειφαν για τα «ψηφαλάκια», τώρα δεν τους υπολογίζουν καθόλου. Δεν τους πειράζει καθόλου να τους προτείνουν να φύγουν από την Ελλάδα. Άλλωστε, όπως πιστεύει και η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπάρχει ένα ανθρώπινο δυναμικό προσφύγων, το οποίο βρίσκεται εν αναμονή στα σύνορα και μπορεί να καλύψει άνετα τα κενά τού κράτους …Του κράτους αυτού, που πληρώνει όλους αυτούς τους ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «κηφήνες» και δεν τους ενδιαφέρει εάν οι μελλοντικοί πολίτες του θα είναι Έλληνες ή οτιδήποτε άλλο. Να εργάζονται κάποιοι στην ελληνική γη ή στην ελληνική παραγωγή και να πληρώνουν τους φόρους τους θέλουν και δεν τους νοιάζει αν αυτοί είναι Έλληνες ή ξένοι …Τους φόρους να πληρώνουν, για να εισπράττουν τους μισθούς τους οι κρατικοδίαιτοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ «κηφήνες» …κι αυτό αρκεί. Έποικοι να εργαστούν στην πανέμορφη Ελλάδα πάντα θα υπάρχουν —άπειροι και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βρεθούν έξω από τα σύνορά της—.

Η ατυχία όλων αυτών των φανατικών ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ είναι ότι αυτοί, οι οποίοι ΔΕΝ θα μπορέσουν να επιβιώσουν στη Νέα Εποχή είναι τα αφεντικά τους …Το «Great reset» θα γίνει, αλλά όχι απ’ αυτούς που το ονειρεύονται. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, που ονειρεύονται, απλά ΔΕΝ θα επιβιώσει. Η προτεσταντική περίοδος της απόλυτης κυριαρχίας απλά θα παρέλθει, όπως παρήλθαν και πριν απ’ αυτήν κι άλλες εφήμερες κυρίαρχες «τάσεις». Αυτό, το οποίο θα επιβιώσει, είναι οι μεγάλες «σταθερές» τού Θεού και δυστυχώς για κάποιους ανθέλληνες ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ανάμεσα σ’ αυτές τις αιώνιες «σταθερές» είναι κι ο Ελληνισμός …Το αιώνιο «ξίφος» τού Θεού …O πιο μαχητής λαός στην ιστορία τής ανθρωπότητας δεν θα παρατούσε τη μάχη μπροστά σε καμία δύναμη και πολύ περισσότερο εξαιτίας μιας προδοσίας δειλών υπανθρώπων. Ήταν βέβαιον ότι ο λαός αυτός θα πολεμούσε μέχρι τέλους κι αυτό, το οποίο λέμε εμείς τώρα, θα το διαπιστώσουν ΟΛΟΙ πολύ σύντομα.

Τελικά ο μακαρίτης ο Θεοδωράκης, ο οποίος ήταν —όπως όλοι οι ηγέτες τού ΚΚΕ— καί Βενιζελικός καί κομμουνιστής, σε ΕΝΑ πράγμα ΜΟΝΟΝ είχε δίκιο …Τη Ρωμιοσύνη ΔΕΝ πρέπει να την κλαις …ΔΕΝ πρέπει, γιατί στο τέλος —όπως μας διαβεβαιώνει και το ΚΟΡΑΝΙ—θα «πεταχτεί» εκεί που ΔΕΝ την περιμένεις, και θα νικήσει …Θα αντρειέψει και θα θεριέψει και θα χτυπήσει θανάσιμα το Θεριό με το «καμάκι» τού Ήλιου …Θα θριαμβεύσει, γιατί το «ξίφος» τού Θεού βρίσκεται πάντα στο «Χέρι» Του και υπηρετεί πιστά το Σχέδιό Του. Το πότε θα γίνει αυτό, δεν το γνωρίζει κανένας. Μέχρι τότε βιώνουμε ΟΛΟΙ μας μια εξαιρετικά ψυχοφθόρα και βασανιστική αναμονή …Ένα «νεύμα» τού Θεού μάς «χωρίζει» από το ΤΕΛΟΣ. Όταν όμως αυτό δοθεί, θα πιαστούν ΟΛΟΙ σαν τους «ποντικούς» στη «φάκα». Τότε θα πέσει «φωτιά» και θα τους «κάψει» …Θα μπει «νυστέρι», το οποίο θα αποκόψει το «καρκινικό» ΝΕΟΠΛΑΣΜΑ από τον ελληνικό κορμό …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα γλιτώσει την τιμωρία. Κάποιοι ήδη έχουν καταδικαστεί να «βυθιστούν» στην ΚΟΛΑΣΗ …κι απλά ΔΕΝ το ξέρουν …ακόμα !!!

Τραϊανού Παναγιώτης

loading...