Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει την Υγειονομική Ιερά Συμμαχία των Μητσοτάκη-Πατούλη για τις διώξεις κατά του καρδιολόγου Βόβολη


Στα 200 χρόνια από την επέτειο της Επανάστασης του 1821 και την κλωτσιά στην Ιερά Συμμαχία του Μέττερνιχ, οι κλώνοι του Μέττερνιχ, Μητσοτάκης και Πατούλης, αποφάσισαν να αναβιώσουν εμπράκτως το πνεύμα του προγόνου τους και να εξαπολύσουν διώξεις κατά επιστημόνων που τιμούν τον Όρκο του Ιπποκράτη όπως τον καρδιολόγο Φαίδωνα Βόβολη.

Το τσιφλίκι του Μητσοτακέικου που αποτελεί πια ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με Πρόεδρο το γνωστό κομματοειδές που είναι και Περιφερειάρχης, έδωσε πρώτα στα μουλωχτά σε διάφορα Media που εκτελούν γλυπτική στο image του Μητσοτάκη, την απόφαση του εξαρτημένου Πειθαρχικού για τον Δρ. Βόβολη, για προσωρινή αναστολή της άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματος για έξι μήνες διότι ο Δρ. Βόβολης (ασκώντας τον συνταγματικό δικαίωμά του) διαδήλωσε κατά της πολιτικής του καθεστώτος Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση του κορονοϊού. Ο γιατρός … το έλαβε σε δεύτερη φάση.

Το ΑΚΚΕΛ καταδικάζει αυτή την παράνομη και επίορκη ενέργεια του μη-ιατρικού καθεστώτος που ελέγχει τον ΙΣΑ (τόσο την αναστολή όσο και την μεθόδευση) και την καταγράφει για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι όταν αποκατασταθεί η εξουσία του ελληνικού λαού και απελευθερωθεί η Ελλάδα από τη νέα Κατοχή.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

akkel.president@gmail.comakkel.press@gmail.com

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/


12/10/2021


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :