ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!


Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας - 

             Μαθηματικός- Ερευνητής. - 

Για τον κορωνοϊό πιστεύω τα κάτωθι :  

Ο κορωνοϊός δεν συμπεριφέρεται όπως ένας φυσικός ιός. Μεταδίδεται με τέτοια ταχύτητα σε χώρους με συγχρωτισμό, όπως σε μια δασώδη περιοχή η φωτιά και είναι ενεργός και τους καλοκαιρινούς μήνες, πράγμα που δεν συμβαίνει με τους άλλους φυσικούς ιούς!. 

Με αυτά τα δύο σημαντικά στοιχεία (ο ιός, που μεταδίδεται με τρομερή ευκολία και που είναι ενεργός και τους καλοκαιρινούς μήνες), θεμελιώνονται ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις, ότι ο κορωνοΪός είναι κατασκευασμένος!!!

Και κατά την προσωπική μου άποψη, ο κορωνοΪος είναι κατασκευασμένος (από τους Παγκοσμιοποιητές : Μπιλ Γκέιτς και την παρέα του) με τέτοιο τρόπο ώστε :

1) Να εξοντώνει τους ηλικιωμένους και τους έχοντες υποκείμενα νοσήματα, ώστε να ελαφρυνθεί παγκοσμίως το ασφαλιστικό σύστημα και το σύστημα υγείας!

2) Να μην εξοντώνει τους νέους (οι νέοι με τα Νεοταξικά συστήματα της Παιδείας που επικρατούν ανά τον κόσμο και τη χώρα μας, είναι παιδιά της Παγκοσμιοποίησης και άρα αρεστοί στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε αντίθεση με τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους).  

Και όσοι νέοι προσβληθούν από τον κορωνοΪό, οι μισοί να τον περνούν σαν απλή γρίπη και οι άλλοι μισοί να είναι ασυμπτωματικοί, ώστε να κυκλοφορούν ανυποψίαστοι και έτσι να μεταδίδουν τον κορωνοΪό!

3) Να μη πεθαίνει (ο κορωνοΪός) σε θερμοκρασίες μέχρι 70 βαθμούς Κελσίου, ώστε να κάνει θράση και τους καλοκαιρινούς μήνες (όπως και κάνει), ενώ οι άλλοι ιοί (γρίπη τύπου Α , κ.λ.π), που είναι φυσικοί ιοί και όχι κατασκευασμένοι, τους καλοκαιρινούς μήνες, βρίσκονται σε ύπνωση, γιατί δεν ζουν σε υψηλές θερμοκρασίες!.

Και

4) Ο καρωνοϊός έχει κατασκευαστεί έτσι, ώστε να μεταδίδεται με πολύ πολύ μεγάλη ευκολία (όπου συνωστισμός και συγχρωτισμός εκεί και ο κορωνοΪός), για να αναγκαστούν οι  Ηγέτες της Υφηλίου να εφαρμόσουν καραντίνα (όπως και έγινε) και άλλα περιοριστικά μέτρα και με αυτό τον τρόπο να κλονιστούν οι Οικονομίες του Πλανήτη μας και να καταρρεύσουν και έτσι να ξεσηκωθούν όλοι οι λαοί της Γης, οπότε θα ανοίξει ο δρόμος για εγκαθίδρυση μιας ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, με ένα παγκόσμιο νόμισμα!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :