ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ Η ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!

ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ

Δυσάρεστη έκπληξη από τον ΕΟΠΥΥ της Μ. Βρετανίας: Πενταπλάσια η θνητότητα στους εμβολιασμένους απο τους ανεμβολίαστους!

Αποκαλυπτικά είναι και πάλι τα συγκεντρωτικά στοιχεία από τη Μεγάλη Βρετανία, σχετικά με δύο βασικά μεγέθη, που είναι η θνητότητα και η θνησιμότητα μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πολιτών. 

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία αφορούν στο διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου και, βεβαίως, είναι αυτά που ανακοινώνονται από τον βρετανικό «ΕΟΠΥΥ» και τους θεσμούς οι οποίοι συνεργάζονται μαζί του.

Την ανάλυση, τις εκτιμήσεις και τα σχόλια που ακολουθούν πραγματοποιεί ο ιατρός καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης. Μετά το πέρας της παρουσίασης των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων, ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης εξηγεί διά ζώσης στη «Ζούγκλα» τα τελικά του συμπεράσματα.

Η ανάλυση του Δρ. Αρβανίτη έχει ως εξής:

Τα στοιχεία από Αγγλία, που έως τον προηγούμενο μήνα τα βρίσκαμε στο δελτίο του Public Health England (θα λέγαμε ότι είναι ο αγγλικός «ΕΟΔΥ»), που έβγαινε κάθε 2 βδομάδες, τώρα πια δεν περιέχονται εκεί.

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα τα βρίσκουμε στο εβδομαδιαίο δελτίο του επίσης κρατικού UK Health Security Agency (θα λέγαμε ο βρετανικός «ΕΟΠΥΥ»).

Αν και βγαίνει κάθε εβδομάδα, περιέχει ομαδοποιημένα τα στοιχεία των τεσσάρων τελευταίων εβδομάδων – και όχι κάθε εβδομάδας ξεχωριστά.

Έτσι, το δελτίο αριθ. 41 περιέχει ομαδοποιημένα τα στοιχεία των προηγούμενων τεσσάρων εβδομάδων του έτους και συγκεκριμένα των εβδομάδων 37-40, που αντιστοιχούν στο διάστημα από 13 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου.

Το δελτίο περιέχει πολύ σημαντικά αριθμητικά δεδομένα, που θα τα αναλύσουμε εδώ.

(Περιέχει επίσης απόψεις και συμβουλές που δεν θα ασχοληθούμε μαζί τους, γιατί έχουμε δικό μας εγκέφαλο, ο οποίος μπορεί να επεξεργαστεί τα ίδια τα δεδομένα και να βγάλει συμπεράσματα.)

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...