Πέναλτι Μητσοτάκη, η πρόσκληση Μέρκελ την ημέρα του ΟΧΙ…


Η αναπάντεχη πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Άνγκελα Μέρκελ να επισκεφτεί την Αθήνα, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων πολλών επωνύμων, αλλά και του ανώνυμου ελληνικού λαού!

Ένας από τους επώνυμους και ευρέως γνωστούς Έλληνες, είναι ο κ. Νίκος Νικολόπουλος, επί σειρά ετών Βουλευτής, πρώην Υπουργός και σήμερα Πρόεδρος του “Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος”!

Ο οποίος προσερχόμενος στον Μητροπολιτικό ναό των Πατρών για την επέτειο του ΟΧΙ, είπε στους εκπροσώπους του τύπου και των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης:

«Η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επέλεξε ως τελευταία επίσκεψη στην Ελλάδα την σημερινή 28η Οκτωβρίου. Θα ζητήσει συγνώμη για τα απρόκλητα εγκλήματα του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος σε βάρος της Ελλάδας; Για τα μνημόνια; Για την μη καταβολή των 576 δις ευρώ γερμανικού χρέους στην Ελλάδα, όπως το υπολόγισε η Γαλλία επίσημα το 2015;

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες όπως και τότε έτσι και τώρα λένε όχι σε κάθε ξένη επιβουλή. Τότε ο δικτάτωρ Πρωθυπουργός Μεταξάς είπε όχι. Ο συμπολίτης μας πρώην πρωθυπουργός και ακαδημαϊκός Παναγιώτης Κανελλόπουλος διερωτάται στα απομνημονεύματά του:

“Εάν ο Μεταξάς είχε πει ναι, πως θα μπορούσε να επιβάλει το όχι;»

Το ερώτημα απαντήθηκε στο ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ του 2015. Ο λαός ψήφισε ΟΧΙ στην παράδοση και οικονομική υποδούλωση των ξένων δυναστών δανειστών, αλλά ο Τσίπρας είπε ναι…

Τώρα στο 2021 και πάλι οι υπερήφανοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αρνούνται να αντιληφθούν, ότι η υψηλή διπλωματία στην εξωτερική μας πολιτική απαιτεί, υποκύψεις, επικύψεις και χειροφιλήματα…

Και σήμερα περιφρονούν το “φωτεινό ιστορικό παράδειγμα” των Φαναριωτών, που με το γλείψιμο και την υποταγή, ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ και καταλάμβαναν περίοπτες θέσεις στην οθωμανική ιεραρχία, τους θώκους δηλαδή των μεγάλων δραγουμάνων της Πύλης, του Στόλου, και των οσποδάρ(ι)ων (τίτλος ανώτερος των κωλοσφουγγάριων) της Βλαχίας. Αποστρέφονται την πολιτική μας ηγεσία που είναι υποταγμένη στα “ναι” των συμβιβασμών της, την διόλου ερυθριούσα από ντροπή, και ξεδιάντροπα σιχαίνεται κάθε τι το ηρωικό!

Και σήμερα οι Έλληνες πατριώτες συνεχίζουν το δρόμο εκείνων των ηρώων του 1940 καθώς και των πιο παλιών, επιφανών γραικύλων, που αυτοί οι αγροίκοι ορεσίβιοι Έλληνες αντάρτες, πριν από 200 χρόνια, αποστέρησαν στους απάτριδες καρεκλοκένταυρους, την συνεχιζόμενη αναρρίχησή τους στα οθωμανικά ύψη, και στασίασαν κατά του “πολυχρονεμένου σουλτάνου”!

Ποιος θα πει το ΟΧΙ του λαού στην συνεχιζόμενη οικονομική κατοχή;

Η ξεδιάντροπη και ξετσίπωτη πολιτική ηγεσία που την ημέρα της μαρτυρικής μνήμης θα υποδεχθεί την Μέρκελ, την άξια απόγονο των βιαστών μας και την μέχρι πρότινος βασανίστριά μας!

Σήμερα ημέρα του ηρωικού “Όχι” θα γίνουν οι υποδοχές και οι παράτες… Σήμερα ο Πρωθυπουργός των βασανισμένων θα δεξιωθεί την Γερμανίδα που μας επέβαλε τα δεσμά των μνημονίων…

Ρεζιλίκια των ΝΑΙ-ΝΑΙκων…

Αιδώς Αργείοι, αιδώς! Όμως “έσσεται ήμαρ”, νομοτελειακά θα καταπέσουν και θα συντριβούν υπό το βάρος των εγκλημάτων, των διαρπαγών και των ανομημάτων τους.

Και στο τέλος θα νικήσει το καλό της πατρίδας, γιατί πάντα έτσι γίνεται με τους ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΟΥΣ ηρωικούς και ασυμβίβαστους Έλληνες.

Τέλος το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα προκαλεί την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ που επέλεξε ως τελευταία επίσκεψη στην Ελλάδα την σημερινή 28η Οκτωβρίου, να ζητήσει συγνώμη για τα απρόκλητα εγκλήματα του παρελθόντος, αλλά και του παρόντος σε βάρος της Ελλάδας. Για τα μνημόνια, για την μη καταβολή των 576 δις ευρώ γερμανικού χρέους στην Ελλάδα και στους Έλληνες.»!!

Όνειδος η συμβολική απουσία Μητσοτάκη και Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη…

Αξιολογώντας ως πολύ καλό το παρακάτω άρθρο της κυρίας Λέττας Καλαμαρά, σας το γνωρίζω αυτούσιο:

«Εξαφανισμένοι από την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη, Πρωθυπουργός Μητσοτάκης και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Τσίπρας την 28η Οκτωβρίου 2021, δεν τίμησαν με την παρουσία τους τους πεσόντες και τον αγώνα του Έθνους της Ελλάδας απέναντι στο φασισμό των Ευρωπαίων Ιταλών και Γερμανών!

Επαίσχυντη η συμβολική απουσία τους, με την ΠτΔ κα Σακελλαροπούλου να τιμά την στρατιωτική παρέλαση και την επίδειξη της σκληρής ισχύος των Ελλήνων εντός και εκτός των τειχών. Τα νιάτα της Ελλάδας τίμησαν τους προγόνους τους και επέδειξαν την αυταπάρνησή τους να πολεμήσουν για την Ελλάδα όποτε και όπου χρειαστεί ξανά!

Μητσοτάκης και Τσίπρας αντιπρόσωποι της Μνημονιακής γερμανόδουλης εθνικής παράδοσης παρέμειναν στην πρωτεύουσα για να υποδεχτούν την νυν πολίτη και πρώην Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ που γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, των προγόνων και της ιδίας!

Οι πεσόντες στα βουνά της ελληνικής Ηπείρου απέναντι στους Ιταλούς του Μουσολίνι και της Μακεδονίας απέναντι στους Γερμανούς του Χίτλερ καθώς και οι αγωνιστές της Αντίστασης της δημοκρατίας και ελευθερίας των λαών αξίζουν την ύψιστη τιμή και παρουσία όλων των Ελλήνων.

Οι νεκροί, οι ανάπηροι πολέμου και σύσσωμος ο ελληνικός λαός θυσιάστηκαν και επέλεξαν τον Πόλεμο, τιμητικά ώστε η Ελλάδα να είναι στο πλευρό των νικητών του Β’ Π.Π. και τα Δωδεκάνησα ελληνικά σήμερα!

Αυτό μάλλον ενοχλεί τους Ούννους και τους ντόπιους συνεργάτες τους που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να επιδείξουν την υποταγή τους συνεχώς και να παραδώσουν την ελληνική ΑΟΖ σε ξένους, ως οι καλύτεροι κοτζαμπάσηδες της αποικίας της Ελλάδας.

Όνειδος η συμβολική απουσία Μητσοτάκη και Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη του 2021, που παρελαύνει ενωμένη και δυνατή, ελεύθερη και ανυπότακτη για πάντα!»!!

Δεν το έπραξε η Ελλάς, το έπραξε όμως η Κύπρος…

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου τελέστηκε στο χωριό Βουλιαράτες το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος είχε δολοφονηθεί πριν από τρία χρόνια ανήμερα του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής Αστυνομίας!

Ανάμεσα στην οικογένεια του Βορειοηπειρώτη ήρωα και στον πολύ κόσμο, βρέθηκαν και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο Δημήτρης Σαχαρίδης, αλλά και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος!

Ντροπιαστική η μη εκπροσώπηση της ελληνικής κυβέρνησης! Έλαμψε διά της απουσίας της!

Ωστόσο, η μεγάλη είδηση ήλθε από την Κύπρο! Όταν ένα κυπριακό άρμα μάχης ΑΜΧ-30Β2 της Εθνικής Φρουράς, που συμμετείχε στην στρατιωτική άσκηση “IRIS – 2021”. είχε πάνω του γραμμένο, το όνομα του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Μια κίνηση – αναγνώριση της προσφοράς του Βορειοηπειρώτη ήρωα από την μαρτυρική Κύπρο! Η οποία ενόχλησε βαθύτατα το καθεστώς Έντι Ράμα, που η άνευρη και χωρίς εθνικά αντανακλαστικά κυβέρνηση των Αθηνών δεν θέλει να χαλάσει την ησυχία του ισλαμοφασίστα των Τιράνων!!

Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς…

Ο επιστήθιος φίλος του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, ομόλογός του της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας στο CNN Turk, τον προκάλεσε για άλλη μια φορά λέγοντας:

«Δεν θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας στην Ανατολική Μεσόγειο! Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών κλαίγεται σαν μικρό παιδί. Δεν μπορεί να μην πει κλέφτρα, πέντε φορές την ημέρα την Τουρκία και να μην παραπονεθεί για αυτήν! Αυτό δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας και φόβο»!

Βέβαια, όσο ο αθεράπευτα ρομαντικός Νίκος Δένδιας εξακολουθεί να θεωρεί φίλο του τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τόσο ο Τούρκος ΥΠΕΞ θα επιβεβαιώνει το: «Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς»!!

loading...