Εμβολιασμούς με κάθε μέσο θέλει ο Θ.Βασιλακόπουλος: «Λάθος να μην μιλάμε για υποχρεωτικότητα- Η πειθώ έχει όρια»


 «Λογική η ελευθερία στους εμβολιασμένους»

Ακόμα και περίεργες ατραπούς θα ήθελε να πάρει η κυβέρνηση για να υποχρεώσει κάθε πολίτη να εμβολιαστεί κατά τον γνωστό Θ.Βασιλακόπουλο που δήλωσε σήμερα ότι η "πειθώ έχει όρια" επομένως θα πρέπει να πάμε με κάθε τρόπο στον εμβολιασμό.


Όπως είπε χαρακτηριστικά «ήταν λάθος που σταμάτησε η κουβέντα για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, καθώς η πειθώ έχει όρια».


Και αυτά παρά το ότι ανέφερε ότι είναι σε μερικό έλεγχο η επιδημία στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο ότι υπάρχουν ορισμένα μέρη που είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένα.


Παράλληλα, χαρακτήρισε «λογική» την ελευθερία στους εμβολιασμένους σημειώνοντας ότι αυτή «θα είναι ακόμα πιο λογική όταν ολοκληρωθεί η τρίτη δόση στους ηλικιωμένους. Η ανοσία των νέων, και λόγω της ηλικίας τους και λόγω του πρόσφατου εμβολιασμού τους, δεν υπάρχει πρόβλημα εάν σε ένα κλειστό μπαρ υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι νέοι».


«Καλώ όλους να κάνουν την Τρίτη δόση εμβολίου χωρίς φόβο. Μην φοβάται κανείς ότι αν κάνει κάποιος την Τρίτη δόση θα πάθει κάτι. Πιο προστατευμένος θα είναι. Έχει νόημα για όσου εμβολιάστηκαν Ιανουάριο, Φεβρουάριο ή Μάρτιο να κάνουν τρίτη δόση» τόνισε, καλώντας τους πολίτες να κάνουν την τρίτη δόση.


Ακόμα, υπογράμμισε ότι φέτος θα υπάρχουν περισσότερα κοινά κρυολογήματα και γρίπη γιατί πολλοί έβγαλαν τις μάσκες.

«Πέρυσι εμβολιάστηκαν 4 εκατομμύρια με το αντιγριπικό. Να δώσουμε και φέτος το καλό παράδειγμα» είπε, εξηγώντας ότι έπεσε η μέση ανοσία του πληθυσμού, γιατί δεν υπήρχε γρίπη πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :