ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» για τα εμβόλια! Το έπαιξαν και οι Ρώσοι, ΣΑΛΟΣ στο διαδίκτυο

 Φέρεται να παρουσιάζει στελέχη πασίγνωστης εταιρείας εμβολίου, τα οποία κάνουν «καυτές» αποκαλύψεις…Δεν το επιβεβαιώνουν τα μεγάλα ΜΜΕ

Σε ένα νέο κρυφό ρεπορτάζ, το οποίο επικαλείται και το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today, που αποκλείστηκε πρόσφατα, στην γερμανική του έκδοση, από το Youtube, δύο στελέχη της Johnson & Johnson φέρονται να πρωταγωνιστούν σε ένα νέο μυστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το ένα στέλεχος, τα παιδιά δεν πρέπει να αναγκάζονται να κάνουν ένα εμβόλιο COVID, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει μακροπρόθεσμες παρενέργειες!!!

Στο τρίτο μέρος της σειράς, σχετικά με τα εμβόλια, το στέλεχος της J&J, Justin Durrant περιέγραψε… χαμογελώντας πώς οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί έχουν φτάσει στο σημείο να νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Ταυτόχρονα, συμβουλεύει να μην κάνει ΚΑΝΕΙΣ το εμβόλιο COVID-19 από την J&J: «Μην κάνετε το Johnson & Johnson (εμβόλιο), αλλά αυτό δεν το ακούσατε από έμενα».

Ο Brandon Schadt, διευθυντής σε τομέα της J & J, είπε, από την πλευρά του, στην μυστική δημοσιογράφο: «Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε σε καμία περίπτωση αυτά που λένε τα ΜΜΕ».

Ο Schadt μίλησε παθιασμένα κατά του εμβολιασμού των παιδιών:

«Είναι παιδί, διάολε. Δεν πρέπει να του κάνεις ένα διάολο-εμβόλιο (COVID), Είναι απλά ένα παιδί που δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί».

Αυτά και πολλά άλλα στο βίντεο:

loading...