ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Αμερική και Ευρώπη – «ΠΑΓΩΣΑΝ» όσοι είδαν αυτό το ΒΙΝΤΕΟ

 Κάποια πράγματα δεν μπορεί να είναι τυχαία!!!

200 πολίτες από όλες τις χώρες της ΕΕ συναντήθηκαν προσφάτως στο Στρασβούργο, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για να συζητήσουν σχετικά με τον ρόλο της ΕΕ στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και τις μεταναστευτικές ροές στις ακτές της Ευρώπης.

«Η ΕΕ καλείται να διαχειριστεί μεταναστευτικές ροές από τρίτες χώρες, οικονομική μετανάστευση, επαναπροωθήσεις στα σύνορα… Η μετανάστευση είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα και θεωρώ ότι η Ευρώπη πρέπει, ως μια ομάδα, ως συνασπισμός πολιτισμικών αξιών, να βρει λύσεις», είπε ο Χοακίμ από το Λουξεμβούργο.

Τόσο η Ευρώπη όσο και η Αμερική απειλούνται με «εξαφάνιση» άπαξ και συνεχιστεί η μαζική ροή παράνομων μεταναστών, οι οποίοι έχουν ήδη αλλάξει το status quo μεγάλων πόλεων, όπως η Αθήνα, επιβάλλοντας τον νόμο της Σαρία.

Ωστόσο, η παρακάτω εικόνα ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς το σύνθημα που ακούγεται από ορδές αλλοδαπών που είναι έτοιμες να «καταπιούν» τον δυτικό κόσμο,  εισάγοντας ακόμα περισσότερο χάος και φτώχεια σε αυτόν, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ με εκείνο του διεθνιστή πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα, ο οποίος, κατά κάποιον τρόπο επανήλθε στα πράγματα, λόγω Μπάιντεν!

Πρόκειται φυσικά για το «Yes we can – Ναι μπορούμε», κάτι που δείχνει πως οι ορδές δεν κατακλύζουν χώρες της Δύσης των λευκών ανθρώπων από μόνες τους.

Όπως αναφέρεται σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό: «Αυτό είναι ένα τεράστιο καραβάνι μεταναστών που διασχίζει το Μεξικό. Τραγουδούν ”Ναι μπορούμε” ή ”yes we can’‘ καθώς περπατούν προς τις ΗΠΑ».

Δείτε:

ΥΓ. Σύμφωνα με θεωρίες συνωμοσίας, το «Yes we can», αν παιχτεί ανάποδα βγάζει το «Thank you satan – Σε ευχαριστώ Σατανά».

loading...