Δηλώσεις σοκ από Αυστραλία: «Η ζωή για τους ανεμβολίαστους θα είναι πολύ δύσκολη επ ‘αόριστον»

 Τα εμβόλια έχουν γίνει ψύχωση για τους πολιτικούς ανά τον κόσμο αν και το φοβερότερο είναι το πάθος ορισμένων να επιβάλουν και να εφαρμόσουν μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των πολιτών. 

Μάλιστα έρχονται και δηλώσεις σοκ για τα όσα φαίνεται (σχεδιάζουν διάφορα κέντρα) ότι έρχονται.

Η πρωθυπουργός της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία, Γκλάντις Μπερετζικλιάν, προειδοποίησε ότι η ζωή για τους μη εμβολιασμένους πολίτες θα συνεχίσει να είναι «πολύ δύσκολη» και μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων με αφορμή τον COVID!

Η Μπερετζικλιάν έκανε την εν λόγω δρακόντεια διακήρυξή, κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης.

«Πολλοί οργανισμοί έχουν ήδη εφαρμόσει υποχρεωτικές πολιτικές εμβολίου», δήλωσε η Berejiklian. «Πολλές αεροπορικές εταιρείες έχουν πει ότι δεν θα μεταφέρουν κανέναν που δεν είναι εμβολιασμένος. Πολλές επιχειρήσεις έχουν πει «δεν θα υποδεχτούμε κανέναν που δεν είναι εμβολιασμένος».

«Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: Η ζωή για τους ανεμβολίαστους θα είναι πολύ δύσκολη επ ‘αόριστον», κατέληξε.

 Σημειώνεται πως, όπως μεταδίδεται στην Αυστραλία, η Gladys Berejikilian παραιτήθηκε από τα καθήκοντά της αλλά και από την πολιτειακή βουλή, καθώς θα ερευνηθεί από την Ανεξάρτητη Επιτροπή κατά της Διαφθοράς (ICAC) για παράτυπες χορηγίες στην εκλογική έδρα του πρώην συντρόφου της.

Η κα Berejikilian θα παραμείνει στην θέση της μέχρι το Φιλελεύθερο κόμμα να επιλέξει τον  νέο του αρχηγό που θα είναι και ο νέος πρωθυπουργός της μεγαλύτερης αυστραλιανής πολιτείας. Από την βουλή θα παραιτηθεί όταν γίνουν επαναληπτικές εκλογές για την  έδρα της.

Η παραίτηση της Berejikilian αναμένεται να έχει επιπτώσεις τόσο σε πολιτειακό, όσο και σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

loading...