Δ.Γάκης κατά κυβέρνησης: «Θέλει να κλείσει στόματα και να τρομοκρατήσει όσες φωνές αποκαθιστούν την αλήθεια» «Αυτά που λέω είναι αποδεδειγμένα»

 Στην αντεπίθεση πέρασε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, καθώς τόνισε πως η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θέλει να κλείσει στόματα και να τρομοκρατήσει όσους λένε την αλήθεια. 

Να θυμίσουμε πως η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε προσφάτως προκαταρκτική έρευνα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, απέτρεψε με τις δηλώσεις του τους πολίτες να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Ο Δημήτρης Γάκης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή γι’ αυτή την εξέλιξη και είπε: «Πιο ανόητη ενέργεια από αυτή δεν έχω δει, αφήνω το αυταρχικό, το απολυταρχικό, το τρομοκρατικό, καθώς εάν και αυτός ο σοβαρός και μελετημένος άνθρωπος που διπλά και τριπλά τσεκάρει τι θα γράψει και τι θα πει ψεύδεται, κινδυνεύουμε όλοι. Αυτός είναι ο στόχος, αυτή είναι η πολιτική αυτής της κυβέρνησης, η οποία θέλει να κλείσει τα στόματα και θέλει να τρομοκρατήσει τις ελάχιστες φωνές που αποκαθιστούν την αλήθεια». 

Ο γιατρός τόνισε στη συνέχεια πως «δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου, ότι είδα από την τηλεόραση» και πρόσθεσε ότι «αυτά που λέω είναι αποδεδειγμένα και δημοσιευμένα στα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα».

Στη συνέχεια ο γιατρός Δ.Γάκης είπε: «Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνουν γιατί με στέλνουν στην αντιτρομοκρατική, σημαίνει ότι σε στέλνουν σαν δυνητικό εχθρό του πολιτεύματος. Άρα εγώ είμαι αντιστασιακός και δικαιούμαι να ζητήσω άσυλο από κράτη που έχουν δημοκρατία και φυσικά βοήθησαν να με αναγνωρίσει όλη η Ελλάδα». 

Στο τέλος της συνέντευξη τους ο Δ.Γάκης αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν σε υπουργείο Υγείας και ΕΟΔΥ: «Τι σας λέει η μαζική εκκαθάριση όλων αυτών που διαχειρίστηκαν την πανδημία; Σαφέστατα είναι αναγνώριση πολιτική ότι υπήρχε πλήρης αποτυχία, ότι χρεώνονται όλα αυτά τα δυσάρεστα που συνέβησαν, τους θανάτους, τα lockdown, την καταστροφή της οικονομίας, τα ψυχικά νοσήματα και όλα αυτά που αύξησαν την non-Covid θνησιμότητα». 

loading...