Πρώτα το εμβόλιο, μετά αυτό!

 Ένας κόσμος δίχως άλλο αφιλόξενος για όσους πουν «ΟΧΙ»!

Όπως διαφημίζονται τα εμβόλια, έτσι διαφημίζουν πλέον και τα εμφυτεύματα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούνται για να αποθηκεύουν τον ιατρικό φάκελο αλλά και να χρησιμεύουν για τις συναλλαγές! Ήδη αυτό άλλωστε συμβαίνει στην Γερμανία, ενώ όπως έχει ειπωθεί επίσημα το ψηφιακό χρήμα είναι η «λύση» για τον κορωνοϊό.

Μια γυναίκα έγινε viral στα social media λέγοντας ότι έχει εμφυτεύσει ένα τσιπάκι στο χέρι της, ώστε να μπορεί να ξεκλειδώνει πόρτες και ντουλάπες στο σπίτι της χωρίς κλειδιά.

Οι λεγόμενοι influencers λοιπόν, οι οποίοι βοήθησαν σε υπερμέγιστο βαθμό την προώθηση στην νεολαία του εμβολίου, τώρα ξεκινούν να διαφημίζουν τα εμφυτεύματα στο χέρι, με τα οποία θα έχει κάποιος ευκολία στην καθημερινότητά του, από την άλλη θα εντοπίζεται ανά πάσα στιγμή από δορυφόρους και ουσιαστικά η όποια εξουσία, αν το επιθυμεί, θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο καθένας!

Η TikToker είναι γνωστή ως Chip Girl (Τσιπαρισμένο Κορίτσι) και έγινε viral χάρη σε ένα βίντεο που τη δείχνει να της εμφυτεύουν ένα τσιπάκι RFID στο χέρι.

Έτσι, λοιπόν, μετά την εμφύτευση του τσιπ στις 25 Ιούνη 2020, η νεαρή γυναίκα έχει αφιερώσει ολόκληρο τον λογαριασμό της στο TikTok για να απαντάει κάθε είδους ερώτηση αναφορικά με το πώς είναι να ζει κανείς με ένα μικροτσίπ εμφυτευμένο στο σώμα του.

Στην αρχή το τσιπάκι παρουσιάζεται ως RFID, αλλά, επειδή η τεχνολογία όμως προχωράει, αργότερα θα μπορούσε να είναι ένα νάνοτσιπ ή ακόμα και «σφράγισμα-τατουάζ», το οποίο θα μπορούσε να εμπεριέχει και ένα υπερμβόλιο.

Εσείς, τι λέτε; Θα δεχόσασταν να εμφυτεύσετε ένα τσιπάκι στο χέρι για να μην χρειάζεστε να κουβαλάτε μαζί σας πορτοφόλι, ταυτότητα, τα κλειδιά για το σπίτι και το αυτοκίνητο κτλ.;

loading...