Ζερεφός για αλλοδαπούς: «ΕΛΑΤΕ στην Ελλάδα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ»!!! Κοιτούσε η Βούλτεψη – «Σεισμός» με το ΒΙΝΤΕΟ

 Αφού οι Έλληνες έφυγαν από τα χωριά ας πάνε οι παράνομοι μετανάστες για να τα κατοικίσουν – Αυτή είναι η πρόταση του Χ.Ζέφερου

Ο επίτιμος καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας και Γενικός γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών, Χρήστος Ζερεφός, μίλησε ανοιχτά για ένα σχέδιο εποικισμού της Ελλάδας, καθώς υποστήριξε ότι για να σωθεί το φυσικό περιβάλλον και η ύπαιθρος θα πρέπει να υπάρχει επαγρύπνηση. 

Μια επαγρύπνηση που όπως υποστήριξε θα μπορούσαν να κάνουν οι ντόπιοι, όμως οι Έλληνες έχουν φύγει από τα χωριά και έτσι δεν υπάρχει κάποιος για να την κάνει. Γι’ αυτό τον λόγο έδωσε σαν λύση τους παράνομους μετανάστες. 

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες προτάσεις έχουν ακουστεί και από την ίδια την κυβέρνηση, καθώς η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε μιλήσει για «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού από αλλοδαπούς, ενώ και ο πρωθυπουργός είχε υποστηρίξει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το πρόβλημα στο δημογραφικό θα λυθεί με την «οργανωμένη μετανάστευση». 

Ο Χ.Ζέφερος μιλώντας για το πως μπορούμε να σώσουμε το φυσικό περιβάλλον σε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη, ο ΓΓ Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Μάνος Λογοθέτης και η Αρχιπύραρχος Καλλιόπη Σαίνη είπε τα εξής: 

«Σε πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, με το πολύπλοκο ανάγλυφο, χρειάζεται επαγρύπνηση, την οποία θα έκαναν καλύτερα οι αυτόχθονες, οι τσοπάνηδες, όλοι εκείνοι που ζουν στην ύπαιθρο.

Δυστυχώς οι περισσότεροι έχουν φύγει και έχουν πάει στις πόλεις.

Είναι λοιπόν μια ευκαιρία με τους πρόσφυγες, να τους πούμε: ‘Ελάτε εδώ, είμαστε όλοι άνθρωποι, αδέρφια. Έχουμε τις ίδια αρρώστιες, τρώμε τα ίδια φαγητά, έχουμε τις ίδιες χαρές».

Τελικά μάλλον σε αυτή την χώρα έχει αποφασιστεί ότι η «λύση» για όλα τα προβλήματα είναι η μετανάστευση, το θέμα είναι ότι κανείς δεν ρώτησε τους Έλληνες πολίτες εάν συμφωνούν με αυτό…

loading...