Βράζει η Αμερική : Βετεράνοι του στρατού ετοιμάζονται για πόλεμο κατά του καθεστώτος Μπάιντεν


 Αμερικανοί βετεράνοι προετοιμάζονται για τον πόλεμο.


Η κυβέρνηση Μπάιντεν αρνείται την υγειονομική περίθαλψη των VA σε όλους τους μη εμβολιασμένους βετεράνους.


Η τακτική φασιστική εκκαθάριση του αμερικανικού στρατού από τα εμβολια έχει πλέον αρχίσει.

Μην κάνετε κανένα λάθος, πρόκειται για το πιο καταστροφικό πλήγμα στη στρατιωτική ετοιμότητα στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι μια κατάφωρη πράξη πολέμου εναντίον του αμερικανικού λαού.


Εκατοντάδες χιλιάδες νεοαπολυθέντες Αμερικανοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, γιατροί και νοσηλευτές ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους με τους βετεράνους για να υπερασπιστούν τη χώρα μας ενάντια σε αυτή την παγκόσμια φασιστική απόπειρα κατάληψης.


Προς το παρόν σχηματίζουν μια αποκεντρωμένη ασύμμετρη άμυνα της πατρίδας μας.


Ακολουθεί μια σύντομη δήλωση για να πάρετε μια μικρή γεύση από το τι παρουσιάζεται σε αυτό το θαρραλέο και εντυπωσιακό βίντεο:


“Αυτή είναι η χώρα της ελευθερίας.


Δεν θα επιτρέψουμε αναγκαστικές ενέσεις, διαχωρισμό ή ένα αυταρχικό σύστημα διαβατηρίων πλέγματος επιτήρησης και ελέγχου.


Έχουμε ορκιστεί να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ενάντια σε όλους τους εχθρούς.


Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διατηρήσουμε την ειρήνη. Εμείς, οι βετεράνοι μάχης και οι βετεράνοι των Ειδικών Δυνάμεων της Αμερικής, γνωρίζουμε πολύ καλά τη φρίκη του πολέμου.


Θα είμαστε στρατηγικοί, πειθαρχημένοι και χειρουργικοί.


Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι κύριοι δράστες, και αν δεν υποχωρήσουν, δεν σταματήσουν και δεν αποχωρήσουν, αν συνεχίσουν να προσπαθούν να καταπιέζουν το λαό μας και να υποδουλώνουν το έθνος μας, αν συνεχίσουν να αφαιρούν την ελευθερία και τα δικαιώματά μας, αυτοί οι φασίστες εχθρικοί μαχητές θα λογοδοτήσουν προσωπικά.


Νομίζετε ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει;


Απελευθερώσατε ένα βιολογικό όπλο.


Στη συνέχεια, κλείσατε συστηματικά τις θεραπείες που σώζουν ζωές, οδηγώντας σε εκατομμύρια περιττούς θανάτους.


Λογοκρίνατε στρατηγικά γιατρούς, νοσηλευτές, ιατρικούς εμπειρογνώμονες, επιστήμονες, δημοσιογράφους, μέλη της Κοινότητας Πληροφοριών και στρατιώτες.


Τώρα κάνετε ενέσεις σε εκατομμύρια ανθρώπους με μια οπλοποιημένη πρωτεΐνη αιχμής σε ένα νανοτεχνολογικό εμβόλιο που υποβαθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και αλλοιώνει τα γονίδια.


Έχετε διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε παγκόσμια κλίμακα.


Η εθισμένη στην εξουσία παθολογική κοντόφθαλμη απληστία σας έχει καταστρέψει την οικονομία μας και έχει αναστείλει σοβαρά τις ικανότητες των ανθρώπων να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.


Έχετε νοθεύσει το πολιτικό και οικονομικό μας σύστημα, θάβοντας τους ανθρώπους σε αναπόφευκτα χρέη.


Έχετε αιχμαλωτίσει και διαφθείρει και τα δύο πολιτικά μας κόμματα και τις κυβερνητικές υπηρεσίες που υποτίθεται ότι προστατεύουν τον άμαχο πληθυσμό από τα αρπακτικά παγκόσμια συμφέροντα.


Έχετε καταλάβει και διαφθείρει τα συστήματα πληροφοριών και επικοινωνίας μας.


Προσπαθείτε να αποκόψετε την ικανότητά μας να λαμβάνουμε υγειονομική περίθαλψη και να κινούμαστε ελεύθερα στις κοινότητές μας.


Μολύνετε την παροχή νερού μας και τώρα καταστρέφετε συστηματικά την παροχή τροφίμων μας, την οποία δηλητηριάζετε συστηματικά εδώ και χρόνια ως συνήθης επιχειρησιακή διαδικασία.


Ο μακρύς κατάλογος των συστημικών καταχρήσεων και σφετερισμών σας ισοδυναμεί με απόλυτο δεσποτισμό.


Η μοχθηρά σατανική διαφθορά σας μολύνει πλέον όλες τις πτυχές της ζωής μας.


Αρκετά!


Η γραμμή έχει τραβηχτεί.


Εκπροσωπούμε κάθε φυλή, θρησκεία και εθνικότητα.


Οι διαίρει και βασίλευε PSYOPS σας δεν πετάνε εδώ.


Ξέρουμε πώς αναπτύσσετε τακτικά PSYOPS και υποδαυλίζετε τις πολιτικές ταυτότητας για να απομονώσετε τους περιφερειακούς πληθυσμούς των πολιτών στις μικρότερες δυνατές δημογραφικές ομάδες για να υποκινήσετε τον φυλετισμό και να μας κάνετε να πολεμήσουμε μεταξύ μας, ενώ μας αποσπάτε την προσοχή από το να είμαστε εστιασμένοι με λέιζερ σε εσάς, την κεφαλή του φιδιού.


Έχουμε βρει κοινό έδαφος εναντίον σας, του κοινού μας εχθρού.


Όλοι θέλουμε να ζούμε σε μια ελεύθερη και υγιή κοινότητα που δίνει στα παιδιά μας την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.


Θα υπερασπιστούμε τη χώρα μας, τις κοινότητές μας και τις οικογένειές μας.


Θα υπερασπιστούμε τα σπίτια μας από αυτή τη φασιστική εισβολή.


DE OPPRESSO LIBER


Semper Fi”


Δεν υπάρχουν σχόλια :