Ενοικιαστής της “γαλάζιας πολυκατοικίας” ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Του Παναγιώτη Αποστόλου – 

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου * —

[email protected]

www.egerssi.gr

Σας ενημέρωνα την Κυριακή, πως στις 13 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Τετάρτη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει το ίδρυμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής” για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας!

Άραγε θα τολμήσει ο πρώην Πρωθυπουργός να βάλλει απέναντί του, τον σώγαμπρο στη ΝΔ, υπενθυμίζοντάς του τον νοικοκύρη της “γαλάζιας παράταξης”;

Σήμερα με νεότερη πληροφόρηση που έχω, κι η οποία πηγάζει από το “υποθηκοφυλακείο των Αθηνών”, η Νέα Δημοκρατία ανήκει στην οικογένεια Καραμανλή! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνεται ως ενοικιαστής της πολυκατοικίας της Παράταξης! Και είναι θέμα χρόνου, για να λήξει το “μισθωτήριο συμβόλαιο”, και να προβεί η οικογένεια Καραμανλή σε “ιδιοκατοίκηση της γαλάζιας πολυκατοικίας”!

Αυτό το νόημα έχει, όπως μου είπαν στο “υποθηκοφυλακείο των Αθηνών” η ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στο ίδρυμα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, που στην οποία εκδήλωση θα παραβρεθεί ο “ενοικιαστής” Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο “συμβολαιογράφος” Αντώνης Σαμαράς!!

loading...