Φεμινισμός: πλήρως ελεγχόμενο… σεξ!

Για πολλοστή λοιπόν φορά: Ουφ… Έρχεται ο Ευλογημένος και Σωτήριος Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος… Αγαλλίασις…!!!

Φεμινισμός: πλήρως ελεγχόμενο… σεξ!

Τις τελευταίες δεκαετίες – σε συνέχεια της σεξουαλικής απελευθέρωσης των γυναικών – ο μεταμοντέρνος φεμινισμός έχει πάρει μία πολύ επικίνδυνη στροφή στον ερωτικό τομέα. Σύμφωνα με τη φεμινιστική ατζέντα, οι φεμινίστριες επιχειρούν ολοένα και περισσότερο να μονοπωλήσουν στο… σεξ!
Ανάμεσα στις πολλές δράσεις της φεμινιστικής κοινότητας, ξεχωρίζει η ποινικοποίηση της πορνείας

Στην Ισπανία, έπειτα από μακροχρόνιες πιέσεις, ο πρωθυπουργός της χώρας Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε σε συνέδριο του Σοσιαλιστικού Κόμματος την απόφαση να ποινικοποιηθεί η πορνεία στη χώρα, καθιστώντας την πλήρως παράνομη. Υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία είχε αποποινικοποιήσει την πορνεία το 1995 και ο ετήσιος τζίρος στη βιομηχανία του σεξ, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ, έχει ανέλθει στα 3,7 δις ευρώ σε ετήσια βάση.

Τι απαιτούν, όμως, οι φεμινίστριες;

Οι φεμινιστικές οργανώσεις απαιτούν την αποκλειστική ποινικοποίηση των πελατών και των μαστροπών, όχι των σεξεργατριών! Με λίγα λόγια, ζητούν τη τιμωρία και φυλάκιση όλων όσων εμπλέκονται στη βιομηχανία του σεξ, εκτός φυσικά από τις ίδιες τις γυναίκες.

Σε περίπτωση που η πορνεία ποινικοποιηθεί στην Ισπανία, το πλήγμα δεν θα είναι μόνο οικονομικό για όλη τη χώρα (υπενθυμίζεται ότι η Ισπανία έχει το τρίτο μεγαλύτερο ποσοστό τουρισμό για σεξ, αμέσως μετά την Ταϊλάνδη και το Πουέρτο Ρίκο). Από την ποινικοποίηση της πορνείας θα πληχθούν αρχικά οι ίδιες οι σεξεργάτριες, οι οποίες θα χάσουν ολοσχερώς όλο το εισόδημά τους και θα κινδυνεύουν με άμεση φυλάκιση – ακόμα και αν οι ίδιες έχουν επιλέξει αυτό το επάγγελμα!

Και – φυσικά – με την απαγόρευση της πορνείας, οι περιπτώσεις βιασμών και κακοποίησης θα εκτιναχθούν στα ύψη. Γεγονός που συμφέρει απίστευτα τις φεμινιστικές κοινότητες, καθώς θα χρησιμοποιούν και αυτά τα νέα ποσοστά προκειμένου να απαιτούν επιχορηγήσεις για προστασία, ψυχολογική υποστήριξη, κτλ.

Αυτό διότι ο φεμινισμός δεν ενδιαφέρεται για τα θύματα, παρά μόνο για την εκπλήρωση της φεμινιστικής ατζέντας και της προώθησης συμφερόντων

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί από το 2014 στον Καναδά, όπου απαγορεύεται η “αγορά” και η επικοινωνία με σεξεργάτριες με σκοπό το σεξ. Ωστόσο, καμία απολύτως νομική ευθύνη ή περιορισμό δεν φέρουν οι ίδιες οι σεξεργάτριες, στις οποίες επιτρέπεται να συνεχίσουν να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους.

Ευθύνη φέρουν μόνο οι άντρες οι οποίοι θα προσεγγίσουν κάποια σεξεργάτρια.

Ο λόγος για τον οποίο οι φεμινίστριες πολεμούν με μανία την πορνεία, προσπαθώντας να την ποινικοποιήσουν, είναι ακριβώς επειδή προσπαθούν να διατηρήσουν μονοπώλιο στο σεξ. Το οποίο, για τις γυναίκες, είναι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό νόμισμα που έχουν στην κοινωνία.

Και δεν είναι μόνο η ποινικοποίηση της πορνείας που μάχονται

Οι φεμινιστικές κοινότητες προσπαθούν εδώ και χρόνια να “ρίξουν” τις μεγάλες βιομηχανίες πορνογραφικών ταινιών.

Αμέτρητες διαδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί παγκοσμίως, κατά καιρούς, ενάντια ακόμη και στο νόμιμο πορνό! Για ποιο λόγο, λοιπόν, οι φεμινίστριες να εναντιώνονται με τόση μανία στις ταινίες πορνό; Σε ταινίες όπου οι ηθοποιοί εργάζονται με τη θέλησή τους και αμείβονται;

Η απάντηση είναι απλή. Οι φεμινίστριες επιδιώκουν τη σεξουαλική καταπίεση των αντρών. Αν είχαν τη δυνατότητα, θα απαγόρευαν εντελώς έως και τον αυνανισμό στο αντρικό φύλο. Και αυτό διότι θα μπορούν πιο εύκολα να χρησιμοποιούν το σεξ για το κάθε αντάλλαγμα που αποζητούν.

Ωστόσο, η προκλητικότητά τους δεν σταματάει εκεί. Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι οι παραπάνω ενέργειες και δράσεις των φεμινιστριών γίνονται με τη λογική να “προστατευτούν οι γυναίκες”, ακόμη και αν εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ με τη θέλησή τους, η παρακάτω δράση είναι απλά εριστική!
Οι φεμινιστικές κοινότητες τοποθετούνται ενάντια στις φουσκωτές κούκλες και στα γυναικεία ρομπότ σεξ!

Εδώ το μεγάλο ερώτημα είναι… “Γιατί μάχονται οι φεμινίστριες ενάντια στις κούκλες σεξ;; Γιατί να καταργηθούν; Τι έχουν να κερδίσουν;;”

Και η απάντηση είναι εξίσου απλή. Δεν επιθυμούν οι άντρες να βρουν οποιοδήποτε υποκατάστατο του σεξ, διότι οι ίδιες χάνουν αξία από το “νόμισμα” που προσπαθούν να εξαργυρώσουν. Δεν επιθυμούν οι άντρες ούτε να επιδίδονται σε αυνανισμό, ούτε σε σεξουαλικά παιχνίδια, ούτε οτιδήποτε τις βγάζει “εκτός ανταγωνισμού”.

Πλέον καταλαβαίνετε ότι η φράση “δικό μου σώμα, δική μου επιλογή” (my body, my choice), αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στο γυναικείο φύλο! Όσον αφορά στο αντρικό φύλο, η επιλογή θα πρέπει και πάλι να είναι… γυναικεία!

Αλήθεια… υπάρχει κάποια πολιτική δράση ενάντια στα γυναικεία ερωτικά εξαρτήματα; Φυσικά και όχι.

Επόμενο βήμα: η ερωτική απαγόρευση!

Σε συνέχεια της φεμινιστικής ατζέντας – αφού ήδη μάχονται για την απαγόρευση της πορνείας, των ερωτικών παιχνιδιών για άντρες και τις ταινίες πορνό – σειρά έχει η πλήρης καταπίεση του ανδρικού φύλου. Πλέον, σε χώρες του δυτικού κόσμου, απαγορεύεται έως και να κοιτάζεις μία γυναίκα!

Τη Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ανακοινώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία η καμπάνια ενάντια στη σεξουαλική παρενόχληση.

Η Βρετανική Αστυνομία, μέσα από την παραπάνω καμπάνια, καλεί τον κόσμο να καταγγείλει όποιον… κοιτάει γυναίκες!

Αλήθεια, πως μπορεί να ορισθεί η σεξουαλική παρενόχληση μέσω ενός βλέμματος; Με ποια κριτήρια θυματοποιείται (αποκλειστικά και μόνο) μια γυναίκα όταν κάποιος μπορεί και να την κοιτάζει; Πως μπορεί κάποια γυναίκα, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε ένα πλήθος, να γνωρίζει ότι κάποιος κοιτάζει την ίδια και όχι κάποιον/κάτι άλλο;
Δεν αποδεικνύεται

Παρ’ όλα αυτά, το Βρετανικό Δίκαιο έχει αναγνωρίσει και ενσωματώσει το νόμο περί σεξουαλικής παρενόχλησης, κατόπιν μακροχρόνιων αγώνων των φεμινιστικών κινημάτων.

Ας θεωρήσουμε, όμως, για χάρη της λογικής, πως όντως κάποιος άντρας κοιτάζει επίμονα μία γυναίκα στο δρόμο. Και ας θεωρήσουμε πως όντως αυτό αποτελεί σεξουαλική κακοποίηση. Τότε αυτή η γυναίκα μπορεί να καλέσει τον παραπάνω αριθμό, να έρθει η αστυνομία και να εξετάσει το θέμα ενώπιον της;
Η απάντηση είναι ΟΧΙ!

Σύμφωνα με την καμπάνια της British Transport Police, δεν απαιτείται επώνυμη καταγγελία μέσω αυτού του αριθμού! Μπορεί οποιοσδήποτε, ακόμα και κάποιος ο οποίος δεν ήταν παρόν στο περιστατικό, να καταθέσει ανώνυμη καταγγελία προς οποιονδήποτε!

Τα περιστατικά των ψευδών καταγγελιών θα εκτιναχθούν σε άνευ προηγουμένων επιπέδων! Θα μπορεί πλέον οποιοσδήποτε να καταγγείλει όποιον επιθυμεί να καταστρέψει, δίχως να παρέχει τα στοιχεία του, δίχως να παρέχει αποδεικτικά καταγγελίας, δίχως να είναι καν μάρτυρας σε κάποιο περιστατικό!

Όλες οι παραπάνω δράσεις του μεταμοντέρνου φεμινισμού έχουν έναν σκοπό και μόνο. Να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα στο αντρικό φύλο:

“Δεν θα κάνετε σεξ αν δεν σας το επιτρέψουμε. Δεν θα αναζητήσετε υποκατάστατο του σεξ. Δεν θα φλερτάρετε αν δεν σας το επιτρέψουμε”

Και δυστυχώς, σε πολλές χώρες αυτές οι δράσεις είχαν επιτυχία, με αποτέλεσμα την ποινικοποίηση όλων των παραπάνω.

Σύντομα και στη χώρα μας…

loading...