Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ! ΜΑΤΩΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΤΕΡΓΕΣΤΗΣ!ΟΙ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!!!

ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΟΥΤΣΕ-ΝΤΡΑΓΚΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ, ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ, ΓΚΛΟΜΠ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΚΡΥΘΜΗ!

29 ΒΙΝΤΕΟ

 ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟ 

Βάζει ο Ντούτσε-Ντράγκι τη στολή του και χτυπά τους λιμενεργάτες με χημικά, υδροφόρες, γκλομπ. Μάτωσε το λιμάνι. Επίθεση του καθεστώτος κατά των λιμενεργατών.

 Η μάχη της Τεργέστης! Τραυματίες απομακρύνονται από τον τόπο των επεισοδίων. Εισβολή της στρατοκρατίας στο λιμάν ι.Βίαιη εκκένωση…

Οι λιμενεργάτες με διαδηλωτές ανασυντάχθηκαν στην πλατεία Piazza Unità d’Italia. Στρατός και ειδικές δυνάμεις αστυνομίας περιπολούν στο κέντρο της πόλης.

Μετά από 3 μέρες που οι λιμενεργάτες κράτησαν κλειστό το λιμάνι δέχθηκαν επίθεση ανηλεή από το καθεστώς Ντράγκι. Αίτημά τους η κατάργηση του green pass που αφορά 23.000.000 εργαζόμενους στην Ιταλία. 

Σε απάντηση των εξελίξεων οι λιμενεργάτες στο λιμάνι της Γένοβας περισφίγγουν το κλοιό και κρατούν κλειστό το λιμάνι. Στη Ραβένα λιμενεργάτες, φορτηγατζήδες και πλήθος κλείνουν το λιμάνι. Το ίδιο σκηνικό και στην Ανκόνα. Ακούστηκε ως και στο Μπάρι ότι έγιναν παρόμοιες απόπειρες…

H Τεργέστη ακόμη και τώρα είναι μπλοκαρισμένη. κανείς δεν μπορεί να μπει στο λιμάνι ουρές χιλιομέτρων από καμιόνια κι αυτοκίνητα. Ο αγώνας συνεχίζεται σε όλη την πόλη. 

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ 29 BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ


    

loading...