Γρηγόρης Πετράκος σε Γιώργο Παπαδάκη: «Είχατε λάθος πληροφόρηση, παρακαλώ ανακαλέστε»

 Μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Γρηγόρης Πετράκος, απαντώντας στην οργισμένη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

«Με τον Πετράκο θα κάτσω να ασχοληθώ που τον είχαν στο Πρωινό και τους έλεγε σας ευχαριστώ, μέχρι εδώ ακούγονταν τα ευχαριστώ και μετά βγήκε και από το στούντιο και άρχιζε και τους έβριζε; Με συγχωρείς τώρα» είχε δηλώσει φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου:

«Για τη χθεσινή συνέντευξη δε θα πω τίποτα άλλο, άλλωστε μίλησε μόνη της. Μια απάντηση μόνο οφείλω στο Γιώργο Παπαδάκη με τον σεβασμό προς έναν παλαιό δημοσιογράφο. Κύριε Παπαδάκη,

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Είπατε σήμερα το πρωί επί λέξη: “με τον Πετράκο θ ασχοληθώ..; Που τον είχαν χθες στο Πρωινό και μέχρι εδώ ακουγόντουσαν τα ευχαριστώ, και μετά όταν βγήκε τους έβρισε;” Λόγω σεβασμού στην ηλικία και τη μεγάλη σταδιοδρομία σας οφείλω να αποκαταστήσω την πληροφόρηση που σας μετέφεραν λάθος οι συνεργάτες σας, μιας και δεν πιστεύω ότι παρακολουθήσατε ο ίδιος το θέμα…

1ον. Εγώ δε ζήτησα ποτέ να ασχοληθεί κάποιος απ’ την τηλεόραση μαζί μου. Αντιθέτως το τηλέφωνο μου χτυπάει όλη μέρα από ανθρώπους της τηλεόρασης που μου ζητούν να μιλήσω σε εκπομπές. Αυτές οι εκπομπές δε, συνήθως ή λογοκρίνονται ή κόβονται γι’ αυτό και όταν με κάλεσαν στο πρωινό ζήτησα να είναι ζωντανή η συνέντευξη. Να ξανασημειώσω ότι δεν αυτοκαλέστηκα στην εκπομπή. Η εκπομπή με κάλεσε και μάλιστα πολλές φορές.

Έθνος

loading...