Η τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό ;

Θα μπορούσατε άραγε να φανταστείτε μία κατάσταση κατά την οποία οι άνθρωποι δεν ελέγχονται από δυνάμεις καταστολής, αλλά από τον ίδιο τον καιρό; Η ερώτηση ακούγεται πολύ παράξενη για τους περισσότερους, και φυσικά είναι πολύ παράξενη. Όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραδεχτεί δημόσια πως υπάρχει τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό.

Αυτή την χρονική στιγμή φαίνεται πως η παράξενη τεχνολογία ερευνάται και αναπτύσσεται, επιτρέποντας την δημιουργία καταιγίδων, πλημμύρας, κεραυνών, ή ακόμα και σεισμών που στοχεύουν σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη. Μία ακραία σκέψη ανάμεσα σε όσους πιστεύουν πως η τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό είναι υπαρκτή, είναι αυτή που λέει πως θα μπορούσαν να στοχεύουν ακόμα και συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ως εδώ αυτή η θεωρία φαίνεται πως πηγάζει από συνωμοσιολόγους που θεωρούν πως κάτι τέτοιο συμβαίνει ήδη. Ας δούμε όμως τι λένε οι άνθρωποι που έχουν δηλώσει πως η τεχνολογία αυτή υπάρχει ήδη – έστω σε πειραματικό στάδιο – εδώ και δεκαετίες. Και μάλιστα αυτοί είναι άνθρωποι που κατέχουν δημόσια αξιώματα.

Μία τρομερή πλημμύρα που προήλθε από πείραμα;

Τον Αύγουστο του 2001 η εφημερίδα Guardian δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο “Βροχοποιοί RAF προκάλεσαν την πλημμύρα του 1952” αναφέροντας χαρακτηριστικά πως “ Τον Αύγουστο του 1952 μία από τις χειρότερες πλημμύρες που έχει δει η Βρετανία πέρασε από το χωριό Devon του Lynmouth. Ως αποτέλεσμα τριάντα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον χείμαρρο 90 τόνων, καθώς και χιλιάδες τόνους από βράχια που αποκολλήθηκαν από το Exmoor και κατέστρεψαν σπίτια, γέφυρες, καταστήματα και ξενοδοχεία.

Η καταστροφή ονομάστηκε από τις αρχές ως “το χέρι του θεού”. Όμως νέες αποδείξεις που βρέθηκαν σε αποχαρακτηρισμένα απόρρητα έγγραφα αποκάλυψαν πως μία ομάδα διεθνών επιστημόνων που εργάζονταν με την Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (Royal Air Force – RAF) πραγματοποιούσαν παράλληλα πειράματα δημιουργίας βροχής στην νότια Αγγλία την ίδια εβδομάδα με την καταστροφή.

Μερικά χρόνια αργότερα, και συγκεκριμένα το 2008 το BBC ανέφερε πως: “ Το 2001 μία έρευνα του BBC αποκάλυψε πως τα απόρρητα έγγραφα σχετικά με τα μυστικά πειράματα είχαν χαθεί. Οι επιζώντες ανέφεραν πως ο αέρας μύριζε θειάφι εκείνο το απόγευμα της πλημμύρας και πως η βροχή ήταν τόσο δυνατή που πονούσε τα πρόσωπα των ανθρώπων.

Το BBC μάλιστα φαίνεται πως έφερε στο φως νέες αποδείξεις για το πείραμα που περιελάμβαναν μαρτυρίες των επιστημόνων αλλά και τα πρακτικά της Αεροπορίας. Μπορείτε να διαβάσετε το θέμα που παρουσίασε το BBC πατώντας εδώ.

Το πείραμα ονομαζόταν operation Cumulus, δηλαδή “Επιχείρηση σωρείτης” που σημαίνει παχύ σύννεφο, αλλά αρκετοί του είχαν δώσει διαφορετική ονομασία που ήταν operation Witch Doctor, δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση “επιχείρηση του μάγου γιατρού”. Ένας πιλότος μάλιστα, ο Alan Yates ανέφερε πως πέταξε πάνω από το Bedfordshire ως μέρος της επιχείρησης, ψεκάζοντας αλάτι στον αέρα.

Μικρό ντοκιμαντέρ για το “Operation Cumulus” της Βρετανίας
Λίγο καιρό αργότερα, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία του, πληροφορήθηκε πως υπήρξε μία καταστροφική βροχή στην περιοχή staines, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το σημείο που πετούσε. Έτσι πολλοί υποθέτουν πως αφού υπήρχαν τέτοια πειράματα πάνω από 70 χρόνια πριν, τότε σίγουρα η τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό υπάρχει σε λειτουργία και είναι αρκετά εξελιγμένη.

τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό: Οι αποκαλύψεις ενός Υπουργού Άμυνας
Τον Απρίλιο του 1997, ο William S. Cohen, ο οποίος τότε κατείχε την θέση του Υπουργού Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, πραγματοποίησε μία σοκαριστική δήλωση σε ένα πολυπληθές κοινό στο Πανεπιστήμιο της Georgia. Το συνέδριο στο οποίο συμμετείχε αφορούσε τα Όπλα μαζικής καταστροφής και την στρατηγική της Αμερικής.

Ο πάλαι ποτέ Υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών William S. Cohen
Ο Cohen με μεγάλη ειλικρίνεια δήλωσε πως συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων – που ο ίδιος επέλεξε να μην κατονομάσει – συμμετείχαν σε ένα είδος οικολογικής τρομοκρατίας, όπου μπορούσαν να αλλάξουν το κλίμα, να δημιουργήσουν σεισμούς, να ενεργοποιήσουν ηφαίστεια. Όλα αυτά με την χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από χιλιόμετρα μακριά.

Οι θεωρίες που αφορούν τον έλεγχο του καιρού είναι πολλές, και τα πραγματικά στοιχεία που αποδεικνύουν κάτι, πολύ λιγότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί είτε τα στοιχεία αυτά αποκρύπτονται από την κοινή γνώμη, είτε γιατί πολύ απλά ίσως και να μην υπάρχουν. Τέτοιες μικρές αποκαλύψεις όμως ίσως ρίχνουν λίγο φως στα σχέδια κάποιων που επιθυμούν να αναπτύξουν τεχνολογία που αλλάζει τον καιρό ώστε να σπείρουν τον τρόμο. Τα συμπεράσματα όπως πάντα, είναι δικά σας.weirdo.gr

loading...