«Αηδιαστική κοινωνία λευκών»! ΛΥΚΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ αλλάζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ!!!

 

Μένεις άφωνος!!! Μπαίνουν ακόμα και επικεφαλής νεολαίων!!!

«Η Ελλάδα αλλάζει, η Ευρώπη» αλλάζει ήταν το σύνθημα ψηφοφόρων διαφόρων αποχρώσεων!

Πράγματι αυτό ισχύει!

Στην Ελλάδα το δημογραφικό θα το λύσουν, σύμφωνα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι «μετανάστες», ενώ στην Γερμανία, εκλέγουν ως επικεφαλής σε νεολαίες, αλλοδαπούς που έχουν κάνει λόγο έγινε «αηδιαστική πλειοψηφική κοινωνία των λευκών».

Συγκεκριμένα, στην Bundesrepublik, υπήρξε μεγάλη αναταραχή τον τελευταίο καιρό σχετικά με την νέα πρόεδρο της Green Youth (Νεολαία Πρασίνων) – η οποία στο παρελθόν είχε τραβήξει την προσοχή με προκλητικές δηλώσεις.

Η Σάρα-Λι Χάινριχ, σύμφωνα με την γερμανόφωνη σύνταξη του RT, είχε γράψει, ως έφηβη, στο Twitter ότι “μισώ όλους τους λευκούς ανθρώπους που ωφελούνται από την ληστεία της ηπείρου μου”.

Στην συνέχεια, προκειμένου να πολιτευθεί, αποστασιοποιήθηκε από αυτήν την δήλωση καθώς και από ανάρτησή του 2016. Τότε είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Κάποια μέρα θα πάρω μια σκούπα και θα βγάλω όλους τους λευκούς από την Αφρική».

Πλέον υπάρχει ακόμα πιο πρόσφατη δήλωσή της, το 2019, στην οποία επέκρινε τις συνθήκες στην Γερμανία, κάνοντας λόγο για μια «αηδιαστική πλειοψηφική κοινωνία λευκών». Αργότερα έδειξε επίσης μετανιωμένη, ωστόσο η κοσμοθεωρία της είναι πλέον ορατή.

Την εν λόγω κοπέλα εξέλεξαν πρόεδρο νεολαίας κόμματος, κάτι που δείχνει πως πλέον οι αλλοδαποί, οι οποίοι ήρθαν από Ασία και Αφρική στην Ευρώπη ή τα παιδιά τους, διεισδύουν σε κομματικές θέσεις κλειδιά, ενώ στην Ελλάδα θέλουν ακόμα και δικό τους κόμμα με τις «ευλογίες» της Τουρκίας.

Στο βίντεο που θα δείτε η αλλοδαπή μιλά για «δίκαιη κοινωνία» και για «όραμα» που θα αλλάξει τις «αδικίες που προκλήθηκαν από συγκεκριμένες πολιτικές»! Θα αλλάξει δηλαδή τον τρόπο που λειτουργεί μέχρι τώρα η Γερμανία. Στο τέλος σκάει και ένα, κατά τα φαινόμενα «υποκριτικό» χαμόγελο και βγαίνει σχεδόν παμψηφεί πρώτη!

loading...