Ο ΣΟΦΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

 Δρ Ευριπίδης Μπίλλης  * —

Κύριοι Βουλευτέςτης ΝΔ,

·      Λυπούμαι ειλικρινά όταν ασχολούμαι με όσα λέει ο κ. Γεωργιάδης. Και πιστεύω ότι το γνωρίζει.

Αντί λοιπόν να βγει ο κ.Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ του κ. Αυτιά και να ζητήσει συγνώμην γιατί το σύστημα που που πρέπει να βελτιωθεί (καθαρισμός φρεατίων, ρεμάτων, κατάλληλη ορθή πρόβλεψη κτλ)  προκάλεσε τόσες καταστροφές που πολλές μπορούσαν να αποφευχθούν

Και που όποιος επίσης θυμάται, εδώ και πάνω από τριάντα χρόνια ποτέ το κράτος μας δεν προβλέπει αλλά μετά από κάθε καταστροφή  προσπαθεί να φτιάξει έργα αν το δασαρχείο το επιτρέψει.

·      Βγήκε πριν από λίγο ο κ. Γεωργιάδης να μας πουλήσει εξυπνάδα. Και τι μας είπε ως σοφιστής με την κακή έννοια του όρου.

·      Ως γνωστόν για τις φωτιές όπου δεν συνελήφθη κανένας εμπρηστής, επικαλούμαστε την Καλιφόρνια.

Έτσι   ώρα ο έξυπνος σοφιστής  (με την κακή έννοια του όρου) αγαπητός  Αδώνιδας επεκαλέσθη τους πρόσφατα πολλούς νεκρούς (πνιγμοί σε υπόγεια κτλ) της Νέας Υόρκης.

·      Λέγοντας με φανερή αυτοϊκανοποίηση για την «εξυπνάδα» του,  ότι αυτά συμβαίνουν και στην πλέον εξελιγμένη πόλη της εσπερίας, τη Νέα Υόρκη.

·      Όμως αγαπητέ Αδώνιδα το ότι έγιναν τόσοι πνιγμοί βροντοφωνάζει ότι η Νέα Υόρκη στο θέμα αυτό είναι πολύ χειρότερη από μας. Γιατί αν ήταν όπως είπες δεν θα θρηνούσε στα υπόγεια της των φτωχών συνοικιών της (έχει και τέτοια η Νέα Υορκη) τόσους μα τόσους νεκρούς,

·      Προτείνω κ. Γεωργιάδη να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο στη Νέας Υόρκης για να τον ενημερώσετε για το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» (ευτυχώς που βέβαια υπάρχει και αυτό) το112.

·      Και άλλη φορά αγαπητέ κύριε Αυτιά να μην πέφτετε στην παγίδα του του σοφιστή (με την κακή έννοια του όρου) Αδώνιδα.

Που κάνει το άσπρο μαύρο και τη μέρα νύκτα, αυτοϊκανοποιούμενος μετά,.  με το σύνηθες γελάκι του.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

loading...