Η δημοκρατία γίνεται ΤΥΡΑΝΝΙΑ – Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ, πάμε για χούντα


 Ιδού ο περιβόητος «ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»...

Έκοψαν τον λόγο σε Αυστραλό βουλευτή, επειδή απλώς ανέφερε το φάρμακο «ιβερμεκτίνη» κατά την διάρκεια μιας ομιλίας του τον περασμένο Αύγουστο σε ένα βίντεο που τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου!


Συγκεκριμένα, ο φιλελεύθερος βουλευτής της Νέας Νότιας Ουαλίας Κρεγκ Κέλι ξεκίνησε την ομιλία του συζητώντας μια τροπολογία στο νομοσχέδιο για την Έρευνα και την Ανάπτυξη της Βιομηχανίας (Industry Innovation and Science Australia).


«Πρώτον, θα ήθελα να σημειώσω σε όποιον μας παρακολουθεί, ότι μιλάω στο αυστραλιανό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο και η ομιλία μου εδώ προστατεύεται από τον Κοινοβουλευτικό Νόμο περί Προνομίων, ο οποίος ανάγεται στο Βρετανικό νομοσχέδιο δικαιωμάτων του 1688. Έχω την ελευθερία του λόγου να πω αυτό που πρόκειται να πω», δήλωσε μεταξύ άλλων.


Ωστόσο, το Κοινοβούλιο διέκοψε σύντομα τον Κέλι μόλις ανέπτυξε την έρευνα για την ιβερμεκτίνη, την οποία δεν δέχεται ο δυτικός κόσμος ως «φάρμακο» κατά του COVID, παρά το γεγονός πως υπάρχουν μαρτυρίες περί της αποτελεσματικότητάς της , υποστηρίζοντας ότι το θέμα αυτό είναι «εκτός των ζητημάτων του Σώματος».


«Πρέπει να αστειεύεσαι», απάντησε ο Κέλι: «Πρέπει σοβαρά να με κοροϊδεύεις!»


Ωστόσο, μάλλον δεν τον κοροϊδεύουν, καθώς η δημοκρατία διολισθαίνει σε τυραννία, όπως ακριβώς είχε προβλέψει αιώνες πριν ο Σωκράτης.


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :